101030
.
  • Willi Betz
    Azért a villanymotornak jóval nagyobb a nyomatéka mint akár a dízelnek.
    De igaz,én se venném meg akár ebből a hibridet,mert most oly mind1,hogy 20 litert eszik vagy 15-t. Azaz 5 liter elhanyagolható mennyiség én ugy gondolom.
  • DJ BP
    ökrök...
  • pszihopata
    Tudom hogy csináltak szinte mindenből hibridet,azért kíváncsi lennék a priuson kívül hány hibrid futkos amerikában.

Gmc sierra hibrid?

Szerintem az se normális aki,egy 2.5 tonnás szart villanymotorral akar mozgatni,az energiát meg egy 5.3 literes elavult benzinmotorból veszi.

Ez ám a környezetvédelem!
    Mennyit fogyaszt egy ilyen hibrid városban?
    15 liter benzint simán,egy japán pick up 2.5 td meg elmegy 8-10 liter gázolajjal,és nem hurcol magával egy tonna akksit!

Így viszont kiabálhatják hogy mennyi hibridünk van!
  • pszihopata
    The Zafira is branded as Opel, Vauxhall, Holden and Chevrolet, depending on the market. In Japan, the Zafira was sold as Subaru Traviq.
  • I.C.ram
    Jó oké... leszarom kb.
  • cement
    nincs másik opel egyterű esetleg meriva de az tök máshogy néz ki sokkal kisebb
  • I.C.ram
    Tudom én is, de nem voltam benne biztos, hogy a Zafira az ez vagy pedig a másik Opel egyterű.
  • Willi Betz
    Zafira Classic
  • Willi Betz
    Jah...csak Opelnél Zafira néven szerepelt ez az egyterű. Astra sima személyautó.
  • I.C.ram
    Ez tiszta Astra Classic.
  • Willi Betz
    Tuning nélkül:
  • Willi Betz
    Nem új! De akkor is Subaru és nem Opel:D
  • Balyy
    Ez egy zafira egy kevés optikai tuninggal!
    Ez új akarna lenni?
  • I.C.ram
    Na ez eléggé Opelos lett :D
  • Willi Betz
    Subaru Traviq
  • SötétBarom
    Persze, opel rekord.

• I.C.ram
    Általában minél többször vált irányt a légáramlat, annál szarabb. Priusnál szinte egyvonalban megy végig az egész orrész.
  • CSOCSO
    szep de szvsz pont ugy nez ki mintha civic kereszteztek volna a scionnal
  • CSOCSO
    oh szovals zerinted kinezetre osztogatjak a cw szamokat?????????? szerinted melyiknek jobb a legellenallasa?

• CSOCSO
    amcsi autok lemaradva hibridsegileg?

amcsiban az ilyen dolgokat elegge gay nek titulaljak... de bizti legyel benne hogy itt tobb hibrid toyotat meg hondat vesznek mint euban................

amugy meg a legtobb uj amcsi autobol ( ford, cadilac, etc) jon a fluxifuel vagy micsoda.. ami biethanollal megy vagy mivel
    2007 ben kiadott amcsi autok amik felxifuellel mennek:

* Impala
    * 5.3L Chevrolet Silverado
    * 4.6L Ford Crown Victoria (2-valve, excluding taxi and police units)
    * 5.4L Ford F-150
    * 5.3L GMC Sierra (LMG V8)
    * 4.6L Lincoln Town Car (2-valve)
    * 4.6L Mercury Grand Marquis
    * 4.7L Dodge Durango
    * 4.7L Dodge Ram Pickup 1500 Series
    * 4.7L Chrysler Aspen
    * 4.7L Jeep Commander
    * 4.7L Jeep Grand Cherokee
    * 4.7L Dodge Dakota
    * 3.3L Dodge Caravan, Grand Caravan and Caravan Cargo
    * 2.7L Chrysler Sebring Sedan

hibrid autok:

2004

* Honda Accord Hybrid 2005 model
    * Ford Escape Hybrid 2005 model (released in late summer 2004)

[edit] 2005

* Chevrolet Silverado/GMC Sierra Hybrid 2006 model, Mild hybrid
    * Honda Civic Hybrid 2006 model, second generation
    * Lexus RX 400h 2006 model year, second generation Hybrid Synergy Drive
    * Mercury Mariner hybrid
    * Toyota Kluger/Highlander Hybrid 2006 model

[edit] 2006

* Lexus GS 450h 2007 model, second generation Hybrid Synergy Drive
    * Saturn VUE Green Line 2007 model, Mild hybrid
    * Toyota Camry Hybrid 2007 model, second generation Hybrid Synergy Drive
    * Toyota Estima/Previa hybrid minivan, second generation Hybrid Synergy Drive (Japanese market only)

[edit] 2007

* Nissan Altima Hybrid (limited sales)
    * Saturn Aura Green Line Hybrid (BAS) 2008 model, Mild hybrid
    * Lexus LS600hL 2008 model Luxury car, went on sale in June

* Toyota Kluger/Highlander Hybrid 2008 model, second generation Hybrid Synergy Drive, will go on sale October 2007[4]
    * Honda CR-Z Hybrid sports car.
    * BMW 1 Series small family car, first in the world with standard mild hybrid technology, Auto Start Stop function, Brake Energy Regeneration, electric power steering, electric water pump[5][6]
    * Mazda Tribute hybrid, 2008 model, expected to go on sale July 2007
    * Chevrolet Tahoe (AHS II) (SUV, RWD/AWD) 2008 model, expected to go on sale Fall 2007
    * GMC Yukon Hybrid (AHS II) (SUV, RWD/AWD) 2008 model, expected to go on sale Fall 2007
    * Dodge Durango (AHS II) (SUV) 2008 model, expected to go on sale Fall 2007

ize... hol van lemaradva amerika?? inkabb europa van lemaradva japan es amerika mogott... europa csak gazositani tud:D
  • cement
    ez csak nekem uj honda civices? :D
  • Kit--Kat
    Szerintem a Chryslerek szépek.
  • I.C.ram
    "Sarkadi szerint - a fundamentális mögöttes okból kifolyólag - az árcsökkenés nem fog megállni, vélhetően komolyabb zuhanás előtt állunk. A nemrég még 100 dollár feletti olajár 70-80 dollárig süllyedhet, és hasonló, összességében 20-30 százalék körüli árcsökkenés következhet be az árupiac többi tételénél is, mielőtt lenne esély újból visszaállni a hosszú távú emelkedő trendbe. (A mostani áresés ennek már része.) Hogy ez milyen gyorsan valósul meg, nem lehet látni."

Persze ez csak becslés. Lehet, hogy nem így lesz.
  • I.C.ram
    Pedig már a napokban is valami 10%kal csökkent a hordó ára. Ami 100 dollárnál kapásból 10 minusz.
  • pszihopata
    Én máshogy hallottam!
    Most picit lejjeb megy mert lassul az amerikai gazdaság,de az olajárat igazából nem ez mozgatja,brutálisan emelkedni fog az elkövetkező években.
  • I.C.ram
    Közeljövőben jelentős olajárcsökkenésre számítanak. Akár 100 dolláról lemehet 80-ra is a hordónkénti ár.
  • pszihopata
    Nem érzek nagy különbséget,összességében egyik amerikai gyártó formái sem tetszenek,gagyi elnagyolt és hatásvadász autók,semmi harmónia nincsen bennük.
    Pedig a 80-as évek ocsmányságai után 90-94 körül volt pár szép elegáns kocsijuk.

• DJ BP
    mert amúgy az Európai dízelekkel ezenkívül semmi gáz nincs velük sztem
  • DJ BP
    Chrysler csoport az egyenbelsejük miatt bukik baromi nagyot, írtó gagyi, és mindegyik hasonlít, akár Voyagerről, Caliberről, Avengerről, 300C-ről, Sebringről, Challengerről stb. beszélünk.
    Ebből volt is balhé, egy ülésen elismerték, hogy milyen elb*szott minőség ez, és kiszivárgott :)
  • Máté94
    Suzuki Kizashi 3 Concept
  • SpeedXHUN
    ez tényleg így van viszont a hangjuk nagyon jó!
    gyorsulásba is nagyok meg minden de amikor beáll 1 japán vagy 1 német autó akkor mindjárt gond van.
  • pszihopata
    A gm már szinte csak a suv-okkal foglalkozik,még egy kis árrobbanás az olajpiacon aztán bezárhatják a boltot!

A chrysler dettó,mert a jövő nem érdekel ott senkit.
  • Borg
    Sehol, mivel az max opeles marketing dumában van toppon, amikor össze kell hasonlitani másokkal akkor sehol. Ez a különbség pl a te információid, meg a tények között :)
  • Kit--Kat
    De én arról beszélek, nézd már meg a Chrysler márkákhoz képest a GM-nek és a Fordnak milyen bárgyú személyautói vannak...

Ebből kiindulva jófelé tapogatóznak.
  • MaSzKa
    Eco Speedster hol van?
  • MaSzKa
    mond már el nekem miérrt lenne off autós topicba autokról beszélgetni képet berakni
  • Borg
    Automotive Firsts

Ajánlanám figyelmedbe.

Az opelnek van 2, azaz 2db "Honorable Mention"-ja, szal vigaszdíja. Elsősége, rekordja, stb egy darab se.
  • MaSzKa
    fogyasztásil világ rekordot is felállított
    200+km/h sebbesség 24órán keresztűl legkisebb fogyasztássall
    amúgy merciből is volt ilyen

az 300km/h ment gázolajjal
  • I.C.ram
    Maszka hány éves vagy? Néha (majdnem mindig) olyan vagy, mint egy 10 éves. Telefloodolod a topikot egy adott autógyártó képeivel, ciklikusan. Egyszer BMW, aztán most Opel. Mi lesz a következő?
  • Borg
    Házibajnokságon? :D