101030
.
  • CSOCSO
    a mostani autoknak nincs kulseje.. van belseje osztan ennyi... igaz?
  • SötétBarom
    Egy 1.3-asnál igen..

Btw, senki nem mondta, hogy egy lapon kell emlegetni, csak azt, hogy simán elkeni a száját a corolla :D
  • DJ BP
    valószínű 100-nál jobbat lép már
  • fifi
    akkor mea culpa, viszont az én fejemben akkor sem lehet egy napon említeni egy olyan BMW-t egy kis fing Corollával...
  • pszihopata
    0-100:

bmw 725 tds /143 ps/ -11.4 sec
    corolla 1.3 /86ps/ -11.7 sec

Szerintem is lazán leverheti a corolla egy jobb rajttal,vagy ha kevesebbet futott.
  • SötétBarom
    Most jut eszembe, ezér a postér mindjá jön kristóf és atomokra szed :C
  • SötétBarom
    Én hiszek neked! :D
  • Borg
    Simán oda fogja, mert míg a BMW 2 tonnás, addig a Corollája csak 1.
    Tehát még fele annyi lóerővel is oda tudná verni, nemhogy így, hogy alig van több jedi a TDS-ben.
  • SötétBarom
    Az a bimmer több mint 11sec alatt van százon..
    A corolla meg nem tudom mennyi, de ezt az enyém is odaveri simán.. Van egy ismerősöm, neki 2.5TDi A6-osa van, azt is simán letolom (és nem 0-100ig, hanem mondjuk 90-ről fölfelé..)

Ezek az olckúl dízelek nem izmoznak annyira :D
  • fifi
    ha most azt akarod mondani, hogy egy 1.3 benzinessel egy akora TD-t odaversz, akkor valakivel, vagy valamivel komoly probléma van...

ez olyan mint amikor volt szerencsém kompresszoros E mercivel közlekednem, aztán egyszer odajött kocsmában egy arc, hogy hogy odavert lámpától a Golffal nekem itt meg ott... a probléma az volt, hogy azt sem tudtam, hogy versenyzünk :)
    mind1 megvolt az élménye...
  • cement
    nem kell elhinni
  • MaSzKa
    725 turbodizel volt, 1.3as corollaval 100-110ig siman odavertem :D

ez kész :DDDD
  • cement
    full jo allapotban volt, csak epp a kocsi szar fogd mar fel :D
    725 turbodizel volt, 1.3as corollaval 100-110ig siman odavertem :D
  • fifi
    egy ismert autó alapján talán ne hangoztasd ezt...
    pl ebből a 740D egy elpusztíthatatlan verda, bár mondjuk én sosem vennék, mert ha mégis valami gebasz van, akkor aranyáron vannak a cuccok hozzá...
  • MaSzKa
    gondolom jól lelakottat és jól széthajtottat sikerült megvennie

az eggyel újabba sok hiba van meg sok elektronika is

de 1 mercibe több hiba van :D
  • Máté94
    Pompeo
  • cement
    ez a szerias hetes megbizhato?????? pfff hat minden csak nem az :DD haveromnak volt, tudom mirol beszelek. tele van elektronikaval ami folyamatosan valami gebaszt csinal
  • broman191
  • MaSzKa
    nekem is a régi autók tetszenek
    azók még a megbízhatóságukról voltak híresek és volt valami mérnöki formájuk is a célszerűség számított
  • broman191
    nagggyon szép Abból a korból van amikor még volt az autóknak külseje-.-'
  • SpeedXHUN
    addigra sztem nem lesz eső.
    minden esetre ebédután kisütött a nap és felszáradt az aszfalt így a gumiégető versenyt megtartották.
    Az első csarnokba feltétlenül nézd meg a zöld VW furgont mert 16 hangszoró és 6 erősítő nyomja a zenét:D
    Na meg a CKM es lányok:P
    És a drifterek
  • cement
    en hetfon megyek pont azer mer most olyan szar ido is volt meg minden. remelem hetfon nem lesz ilyen
  • SpeedXHUN
    na voltam a Tuning show 2008-n hát vmi nagyon nagy volt csak a sok eső elrontott mindent(a 4 e30 alig bírt gumitégetni:D)Holnap töltök fel képeket!
  • DJ BP
    jah, úgy fogják módosítani, hogy a milliárdos 2 milliót fizet a szabálysértésért, míg az özvegy apa 30 ezret :D
  • SötétBarom
    Népítélet: Olcsó spotkocsi, Tico !! XD

"Ez már felülmúlja a közlekedés fogalmát, a 600 kilóra jutó negyvenvalahány lóerő csodákra képes."
    "Egyébknét kényelmes, 5 személyes, és ami fontos, hogy 5 ajtós, tehát nem kell ülésdöntögetéssel szenvedni, mint a többi sportautónál :-)"
    "A kipufogó szétrozsdásodása után egy Ferraritz megszégyenít. "
  • SötétBarom
    Közigazgatási bírság, részletesen..

" Vitatják a mérlegelési, méltányossági lehetőség hiányának jogszerűségét, azt, hogy a jogszabály ugyanazt rendeli kiróni egy milliárdosra, mint egy négy gyermeket nevelő munkanélküli özvegy apára (amíg előbbinek ez nem tétel, utóbbinak összeomolhat miatta az élete). Sérül az ártatlanság vélelme is, hiszen a jogszabály a tényleges felelősség vizsgálata nélkül szankcionál, még arra sincs tekintettel, hogy a jármű vezetője vétkesen szegte-e meg az előírásokat.

A jogbiztonság megkövetelné, hogy a tényállás és az elkövető személyének felderítése, majd a bizonyítás a hatóságokat terhelje, és ezt ne hárítsák át az eljárás alá vont személyre, különösen nem objektív felelősség alkalmazása útján. A kormányzat elsődleges célja inkább a pénzbeszedés, és a közlekedésbiztonság javítása csak eszköz. A közigazgatási bírság bevezetésével ugyanis a pénz mindenképpen befolyik, viszont a rendőrség nem lesz motivált arra, hogy kiderítse, ki a tényleges elkövető. A növekvő bírságra való tekintettel pedig megnő a korrupció veszélye. "

Remélem ezzel kezdenek valamit..
  • Willi Betz
    Helyzet az,hogy nem mélyültem el a Bmwkben. Azt tudtam,hogy csinált ilyet.
  • SötétBarom
    :o
  • Borg
    omg..
  • desigo
    lehet kicsit jobb mint a 2-3 ezer forintos
  • ZsirosKenyer
    bréking:

a rendőrség ilyet használ

(borsos)
  • desigo
    ledes microvilágítással:

hogy részegen is megtaláld a kulcslyukat
  • I.C.ram
    Na enek fűltanúja voltam tegnap. Elég durva volt. A tűzoltók kb 5 perc alatt a helyszínen voltak. Hamarabb, mint a rendőrök.
  • SötétBarom
    Ez túl kínai.

Gyógyszertárban lehet kapni 3-4 ezer körül megbízhatót.
  • ZsirosKenyer
    ez tetszik
    már ha hiteles..
  • ZsirosKenyer
    ha nem 30 ezer lehet érdekel
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    itt pl a1 régebbi 7-es
  • MaSzKa
    ennek a kifejlesztése már régen megvolt
    csak fejlesztik

szériába is már régen lehet kapni