101030
.
-
a mostani autoknak nincs kulseje.. van belseje osztan ennyi... igaz?
-
Egy 1.3-asnál igen..
Btw, senki nem mondta, hogy egy lapon kell emlegetni, csak azt, hogy simán elkeni a száját a corolla :D -
DJ BP #62397 valószínű 100-nál jobbat lép már -
akkor mea culpa, viszont az én fejemben akkor sem lehet egy napon említeni egy olyan BMW-t egy kis fing Corollával... -
0-100:
bmw 725 tds /143 ps/ -11.4 sec
corolla 1.3 /86ps/ -11.7 sec
Szerintem is lazán leverheti a corolla egy jobb rajttal,vagy ha kevesebbet futott. -
Most jut eszembe, ezér a postér mindjá jön kristóf és atomokra szed :C -
Én hiszek neked! :D -
Borg #62392 Simán oda fogja, mert míg a BMW 2 tonnás, addig a Corollája csak 1.
Tehát még fele annyi lóerővel is oda tudná verni, nemhogy így, hogy alig van több jedi a TDS-ben. -
Az a bimmer több mint 11sec alatt van százon..
A corolla meg nem tudom mennyi, de ezt az enyém is odaveri simán.. Van egy ismerősöm, neki 2.5TDi A6-osa van, azt is simán letolom (és nem 0-100ig, hanem mondjuk 90-ről fölfelé..)
Ezek az olckúl dízelek nem izmoznak annyira :D -
ha most azt akarod mondani, hogy egy 1.3 benzinessel egy akora TD-t odaversz, akkor valakivel, vagy valamivel komoly probléma van...
ez olyan mint amikor volt szerencsém kompresszoros E mercivel közlekednem, aztán egyszer odajött kocsmában egy arc, hogy hogy odavert lámpától a Golffal nekem itt meg ott... a probléma az volt, hogy azt sem tudtam, hogy versenyzünk :)
mind1 megvolt az élménye... -
nem kell elhinni -
725 turbodizel volt, 1.3as corollaval 100-110ig siman odavertem :D
ez kész :DDDD -
full jo allapotban volt, csak epp a kocsi szar fogd mar fel :D
725 turbodizel volt, 1.3as corollaval 100-110ig siman odavertem :D -
egy ismert autó alapján talán ne hangoztasd ezt...
pl ebből a 740D egy elpusztíthatatlan verda, bár mondjuk én sosem vennék, mert ha mégis valami gebasz van, akkor aranyáron vannak a cuccok hozzá... -
gondolom jól lelakottat és jól széthajtottat sikerült megvennie
az eggyel újabba sok hiba van meg sok elektronika is
de 1 mercibe több hiba van :D -
Pompeo -
ez a szerias hetes megbizhato?????? pfff hat minden csak nem az :DD haveromnak volt, tudom mirol beszelek. tele van elektronikaval ami folyamatosan valami gebaszt csinal -

-
nekem is a régi autók tetszenek
azók még a megbízhatóságukról voltak híresek és volt valami mérnöki formájuk is a célszerűség számított -
nagggyon szép
Abból a korból van amikor még volt az autóknak külseje-.-'
-
addigra sztem nem lesz eső.
minden esetre ebédután kisütött a nap és felszáradt az aszfalt így a gumiégető versenyt megtartották.
Az első csarnokba feltétlenül nézd meg a zöld VW furgont mert 16 hangszoró és 6 erősítő nyomja a zenét:D
Na meg a CKM es lányok:P
És a drifterek -
en hetfon megyek pont azer mer most olyan szar ido is volt meg minden. remelem hetfon nem lesz ilyen -
na voltam a Tuning show 2008-n hát vmi nagyon nagy volt csak a sok eső elrontott mindent(a 4 e30 alig bírt gumitégetni:D)Holnap töltök fel képeket! -
DJ BP #62376 jah, úgy fogják módosítani, hogy a milliárdos 2 milliót fizet a szabálysértésért, míg az özvegy apa 30 ezret :D -
Népítélet: Olcsó spotkocsi, Tico !! XD
"Ez már felülmúlja a közlekedés fogalmát, a 600 kilóra jutó negyvenvalahány lóerő csodákra képes."
"Egyébknét kényelmes, 5 személyes, és ami fontos, hogy 5 ajtós, tehát nem kell ülésdöntögetéssel szenvedni, mint a többi sportautónál :-)"
"A kipufogó szétrozsdásodása után egy Ferraritz megszégyenít. "
-
Közigazgatási bírság, részletesen..
" Vitatják a mérlegelési, méltányossági lehetőség hiányának jogszerűségét, azt, hogy a jogszabály ugyanazt rendeli kiróni egy milliárdosra, mint egy négy gyermeket nevelő munkanélküli özvegy apára (amíg előbbinek ez nem tétel, utóbbinak összeomolhat miatta az élete). Sérül az ártatlanság vélelme is, hiszen a jogszabály a tényleges felelősség vizsgálata nélkül szankcionál, még arra sincs tekintettel, hogy a jármű vezetője vétkesen szegte-e meg az előírásokat.
A jogbiztonság megkövetelné, hogy a tényállás és az elkövető személyének felderítése, majd a bizonyítás a hatóságokat terhelje, és ezt ne hárítsák át az eljárás alá vont személyre, különösen nem objektív felelősség alkalmazása útján. A kormányzat elsődleges célja inkább a pénzbeszedés, és a közlekedésbiztonság javítása csak eszköz. A közigazgatási bírság bevezetésével ugyanis a pénz mindenképpen befolyik, viszont a rendőrség nem lesz motivált arra, hogy kiderítse, ki a tényleges elkövető. A növekvő bírságra való tekintettel pedig megnő a korrupció veszélye. "
Remélem ezzel kezdenek valamit.. -
Helyzet az,hogy nem mélyültem el a Bmwkben. Azt tudtam,hogy csinált ilyet. -
:o -
Borg #62371 omg.. -
lehet kicsit jobb mint a 2-3 ezer forintos -
ZsirosKenyer #62369 bréking:
a rendőrség ilyet használ
(borsos) -
ledes microvilágítással:
hogy részegen is megtaláld a kulcslyukat
-
Na enek fűltanúja voltam tegnap. Elég durva volt. A tűzoltók kb 5 perc alatt a helyszínen voltak. Hamarabb, mint a rendőrök. -
Ez túl kínai.
Gyógyszertárban lehet kapni 3-4 ezer körül megbízhatót. -
ZsirosKenyer #62365 ez tetszik
már ha hiteles.. -
ZsirosKenyer #62364 ha nem 30 ezer lehet érdekel -
-
itt pl a1 régebbi 7-es
-
ennek a kifejlesztése már régen megvolt
csak fejlesztik
szériába is már régen lehet kapni
csak látam te még nem ismered igazán a BMW-ket :-( -