101030
.
-
Borg #62559 Ja, és az audis képen nem alapmodell van, a honda meg az.
Amúgy persze hogy szép ez az audi, csak ebben a formában (de még alapmodell esetén sem) egy kategória árban a másikkal. -
Ami az alapmodellhez nem is jár.. -
Ne túlozzon kérem.. -
-
Tényleg csini lett. -
Kiváncsi voltam melyik vérhondás fog előszőr ugrani!
-
Borg #62553 De csak a ledes lámpák miatt. Anélkül mindössze az n+1. német egyenszedán. -
Pedig már egy a4 is sokkal szebb mint ez az accord.
-
Nem az audikat nem kedveljük
-
DJ BP #62550 errefelé a többség nagyon nem kedveli az Audikat, ahogy megfigyeltem, vigyázz ezzel a mondattal :D -
Most nem kötekedésképp, de az összes új audi gyönyörű.. Ennél sokkal szebbek (nyilván ilyenem lenne is összefosnám magam)..
Segge pl kifejezetten ocsmány.. -
DJ BP #62548 amúgy mekkora lesz ez a puttony, elődnél biztos jóval kisebb, ahogy elnézem -
DJ BP #62547 biztos a réghez képesti fejlődésért kapta :D
Én a Mazda6 kombinak adtam volna (már ha kategóriákat néztek, ha nem, van sok más :) ) -
Borg #62546 Valszeg gyenge volt a mezőny... -
Jetta mégse kaphatta xD -
Bármit megértenék, de azt, hogy formatervezési díjat kapott, azt nehezen tom felfogni :D -
Dizájndíjat nyert az új Accord kombi
A Honda Accord Tourer nyerte el az 51. Nemzetközi Red Dot díjat.
-
"Listát kézbe, indulhat az azonosítgatósdi! És ha ellentmondásokat találnak, amikor végigpipálgatják a kezükbe eső autót, gondoljanak arra, hogy sokszor maguk a gyártók sem tudják pontosan megmondani, mitől is presztízs valamelyik típusuk. A lényeg, hogy annak hívják, és kilóra többet kérnek érte. Látják, majdnem elfelejtettem, itt a legfontosabb pont." -
DJ BP #62541 Az lenne felé a jó kérdés, hogy alap 316 BMW presztízsautó-e őszerinte, mert se bőrkormány, se automata klíma, se elektromos bőrülés, stb. Ezek csak felszereltségek, amik sztem nem zárják ki illetve nem erősítik meg, hogy az autó presztízsautó-e vagy sem. Gyakorlatilag több középktegóriás tudja az összes kritériumot amit felsorolt az emblémán kívül -
azt meg hogy régebben a ford vette meg csak veszteséges volt -
A Tata megvette a Jaguart és a Land Rovert.
-
milyen az a "szelepes kétütemű motor" ?
ezt nem vágom... -
Ez meg érdekes, 2/4 ütemű motor O_o -
Presztízs, Luxus.. -
DJ BP #62535 :DD -
Simán belfér. Smart kurva nagy belül. Az megin más kérdés, hogy ha már beleült, akkor kurva hülyén nézne ki :D -
bele se férnél hej :D -
annyira hogy tegnap olvastam hogy meg 15 ezret akarnak behozni mert annyira fogy a smart!!!! nekem is tetszik csak nem engedhetek meg magamnak egy masik 14 ezer dolcsis autot... brabus v6 smartot elfogadnek vagy csak a sima 90 lovas turbo fourtwot :D
-
1000hp Ford XR6 Turbo Engine -
Ki beszélt itt Mercikről? :D
Régi BMW-t csak az vesz, aki elötte Ladás volt, és gizdulni akar :P Szánalmas a sok rommá rohadt E30-as vérestorkú olajzabáló szar. Megveszik a tinik, aztán mennek rögtön homasitába vele, aztán vissza a városba sztrítrészingelni. -
??? Nekem semmi bajom se a BMW-kel, se a Mercikel... -
a srác sport célre kell neki inkább
ügyeességi versenyekre szokott járni
valami átalakított zsugor motor van a ladába
a végsebesség nem változott de sokkal jobba gyorsul és rúg
de benyeli a 15-16 litert -
Micsoda BMW vs Audi vs Merci alakul itt
go on!
-
Ott a pont! Meg azt is megtudtuk, hogy a Ladásokból lesznek a BMW-sek!
-
BMW-be majd 800 is belemegy :D
Eszembe nem jutna öreg BMW-t venni. Max, ha valami rallyra, versenyre kéne, és nem kár érte. -
Nem hiszem hogy egy fotosoppos kép után készpénznek kéne venni, hogy újból lesz Isetta :D -
Legalább a mi kocsink jól törik:) -
Veszteséges,és ez a lényeg. -
az E merci azért jól összetört az ember feje kitekeredett -
van 2 kockaladás ismerősőm azok naponta mindig szerelnek rajt valamit
már 400eFt-ba is benne van a lada
az egyik srác észhez tért és most BMW-t akar