101030
.
-
Ezaz:
plusz ehhez hozzájön még a speckó AMG feliratos szelepfedél. -
Az én autómnál az egy AMG szelepfedőt jelent. Ilyen régen még nem írták ki a farára, hogy ÁEMGÉ. :P -
Csak emblémákat rendelj és majd bámul a paraszt 
-
Nem minden ilyen olcsó sajnos. Légtömegmérő pl 350ezer forint... Ebay.de-ről szerencsére sikerült levadásznom egy bontottat 99 ojróért. -
Enyémhez is van gyári AMG motorszett +25 lóerőt dob rajta, viszont kb 0.7 millió a cucc :D Úgyhogy inkább hagyom. :P -
Pff, ha a hacsihoz is ennyibe kerülnének a cuccok lol...dejó is lenne...:D:D:D -
Nagyobb injektorokat kéne raknom bele, mondjuk az MK3 supra turbóét, akkor működne... -
Pedig amerikában minden fillérekbe kerül. Én is onnan rendeltem valami 45 dollárért (7500 forint kb) gyári Bosch gyújtáskábelszettet. Itthon 20ezer alatt tuti nem úsztam volna meg (6+1 kábel pipával, csatlakozóval). Vicc meg az, hogy USAban sokkal több alkatrész van a W114-es Mercihez, mint itt Európában :D -
Az eddig rendben [nemsokára új telepen lesznek a kocsik mikor nem használják őket, nem lesz gond] de ennyire tróger, hogy lehet?? Aztán majd csodálkozik ha pár héten belül valami baja történik. -
nekem mondod?:D asszonyra kene kolteni de mindig az autora koltok:D -
mondtam hogy at kell alakitani.. csak ugy nem lehet vezetni... dyscoverin volt adas errol... ott mutattak hogy mit kell atepiteni.. de mar nem emlexem mi volt az -
kell telepíteni lelakatolható parkolásvédelemre szolgáló vasat
akkor majd soha nem tudnak oda állni... -
Ebbe a kiba**ott országba tényleg mindent lehet!
Bátyám a cég közelébe leparkolt egy tároló előtt..[mert ugye a cég saját parkolójába amit építtettek beállnak a lakók így elfoglalva a helyet a céges autóktól].. munka végeztével és hazajött. Direkt hagyott helyet, hogy kilehessen nyitni az ajtót és azon kihozni a motort. Erre a robogó(!!) tulajdonos elhúzta kocsijával keresztbe az út közepére a behúzott kézifékes autót!!!! Normális az ilyen? kép. Hátsó keréknél látszik a sárga vontató kötél.
Mikor visszajött elkezdett hadovázni, hogy ne álljanak oda mert így meg úgy, nem érdekli ha kár keletkezik a céges kocsiba... most azt gondolja frankó csávó, majd nemlesz
-
Injo Kim -kóreai tervezte!:)
Sok köze ennek amúgy sem lesz amerikához. -
Szélesebb fazonnal és nagyobb kerekekkel egész pöpec lenne :] -
Ezek a ami formatervezők
-
Hogy összement a felni!
/tipikus:(/
-
Amikor láttam a Splash eleje jutott eszembe róla:D -
2009 Chevrolet Beat
-
-
Mondjuk könnyen rámehet az ember gatyája, ha nem tudja leállítani magát :)
Én pl. nem akarok ebből full tuning versenyautót, max annyit, hogy szépen felújítva csak bele kelljen ülni meg kiszállni belőle :D:D -
Ez a jó benne! Tökre szeretem csinálgatni :)
Francnak kéne egy olyan autó, amibe csak beülni, meg kiszállni kéne :) -
XD -
A szomszédok csak azt látják, hogy folyton szerelem...mindenki má' azt hiszi, hogy egy rakás szar :D:D -
a régi autók örömei mi? :D:D Én 3 napja csináltam ezt a vackot (amúgy kb. 1 nap alatt megcsinálhattam volna, ha előtte bevásárlok, nem ma) és még lenne mit csinálni rajta pár dolog...:DD -
Alapjárati gondom nem volt tőle. Nekem megzavarodott tőle az injektorom, és telenyomta a hengereket benzinnel. Aztán képtelen volt a gyertya begyújtani ennyi benzint, és szépen beköpte a gyertyákat a lötyi. Cserélhettem is ki őket. Mostmeg a gyújtáskábelekből az egyik adta meg magát, de már úton van az új szett :) -
Ez se fog hólyagosodni, de szerintem a lakkbenzint egyik festék se szereti túlzottan... -
Auchan benzintől az alapjárat full ingadozik le-föl -
Jet-et nem ismerem. De az Auchan nagyon vizes. OMV a legjobb, szerintem. -
Vegyél rendes motorfestéket. Lehet kapni direkt erre a célra, és tartós is, nem fog felhólyagosodni, megpattogzani. Mondjuk elég drága. Olyan 3ezer/flakon. -
Én szoktam belerakni pl. METRO benzint, szvsz még jobb is, mint a Jet... -
Ugyanez volt nálam az Auchan benzinnel :( Utólag belegondolva jó nagy fasz voltam, hogy azt tankoltam. -
Ja és kiderült, hogy nem jó tisztán az E85, köhögött meg dadogott tőle a motor, szarul vette terhelés alatt a fordulatot...tettem bele 5 liter 95-öst (a kb. 5 liter E85 mellé) és minden baja megszűnt, csodásan megy... -
Szerintem még nem ért össze rendesen a felülettel, meg csak 1 rétegben fújtam rá...ja meg flakonos spray amúgyis :D:D -
Borg #62885 Az necces lehetett :D
De ezekszerint a festék se valami nagy szám. -
Ja, mindkettő piros :D -
Befejeztem :D
Viszont első indításnál az injektorsoron elfelejtettem meghúzni egy csövet és ráspriccelt a benzin a frissen festett szelepfedélre...eredmény:
Ja, és nemjó tisztán az E85, köhög fullad tőle az autó...:( -
Ejj micsoda MaSzKa támadás volt 
-
azaz
-
mostansag nem mert a falken gumimat leeszi a felnirol :((( voltam parszor... ledumaltak a gumifustolesrol.. felesleges utcaigumival