101030
.
  • I.C.ram
    Hagyd, már úgysem gyógyítható.
  • Csabesz6
    te beteg vagy szerintem:D
  • pszihopata
    Jean Daninos
  • pszihopata
    Ugyanmár,a 60-as években divat volt ez az egymás fölötti két lámpa,japántól-amerikáig mindenhol.

• I.C.ram
    Nincs.

Az alsó 111-esen évő lámpa meg amerikai duplaoptikás, de még ez sem ugyanaz. Felső 114-es lámpa meg nem is hasonlít rá egyáltalán.

Amúgy van rá egy ezresem, hogy ezt a Francia autót is Paul Bracq tervezte.
  • MaSzKa
    köze sincs hozzá???????? übermegalol

• I.C.ram
    Köze nincs hozzá.
  • R0zs0máK
    télleg hasonlít kicsit az állólámpásra :D
  • MaSzKa
    ezen mercedes lámpák vannak
  • pszihopata
    Ez facel vega.
    Az 50/60-as években több francia és olasz cég gyártott kisszériás kupé autókat amerikai alapokra.Ez is egy 6.3-as crysler műszakilag.

Luxuskategória,biztos nem lehetett rossz kocsi.
  • R0zs0máK
    A franciák gusztusos, de szar autókat csinálnak...ez örök idők óta íratlan törvény :DDD

(mondjuk azt se tudom hogy mi ez:D)
  • pszihopata
    Pedig francia.
  • R0zs0máK
    Gusztusos
  • robotnyk
    átbaszták vele :D
  • Csabesz6
    :D jogos
  • pszihopata
    Én meg ezzel tudnék együtt élni.

• R0zs0máK
    Én azért értékeltem a GS-t...együtt tudnék élni vele :))) De csak a hacsi mellé...helyette semmit :)
  • pszihopata
    Nem is a korosztályodnak készült!:)

Képzelj el egy hamburgi 60 éves cégvezért egy driftelő hacsiban!
  • R0zs0máK
    Egy hangos, kemény autó elég fárasztó tud lenni, hidd el...mire leértem a hacsival debrecenbe már másra se vágytam jobban, csakhogy csend legyen :D:D (és az enyém még nem is olyan brutálisan hangos!)
  • R0zs0máK
    pediglen az :)
  • R0zs0máK
    Futárkocsi volt
  • Csabesz6
    például.az ilyen autó valahogy nem fog meg.lenne ilyenem biztos tetszene.kényelmes.erős.meg mittomén.de nekem nem ez a NAGYBETŰS AUTÓ.szerintem eladnám, vennék egy kis kuckót szeretett falvamban,és vennék egy ITR-t/CTR-t
    (kizárólag 6.gen)/AE86ot/Cossiet/Preludeot/Vti-t/Evot/Imprezát mellé.És még sorolhatnám a példákat(pofás 2103at a Dunapartra, műszakival:D)
  • Ams
    Sportkocsi, Ha! :P
  • pszihopata
    Budapesten két találomra kiválasztott pont között egy autó átlagsebessége statisztika szerint 13 km/óra.
    Belvárosban talán a fele,és a nyugati nagyvárosokban sem sokkal több.

Hogy megy itt egy kocsi 340 kilómétert minden nap?
  • Csabesz6
    Én ezt szó szerint értettem.Nem szeretem a halk autókat.Egy autó szóljon,énekeljen,rázzon,tapadjon.És nem kell esp, ebd,lejtmenetvezérlő, 20 légzsák,meg 500 lóerő.Az én képletem:kis súly+puritán belső(azért klíma lehet benne, meg elektronyos ablak:D), elég 2 lufi, egy ABS is jól jön.Jó ha nagy utakat tennék meg valamikor egyszer a messzi jövőben,akkor vennék valami pihepuha krúzolót.Szóval el lehet képzelni miket szeretek;-).
  • Punker
    pizzafutár autó? :)
  • redbull0304
    Haverom itt városba 5000-6000km simán beledob a 120-as Skodriába, havonta! :D (És nem munkához használja, hanem csak úgy autózgat...:) Úgyhogy semmi se lehetetlen... :D
  • pszihopata
    Nem tudom mióta van dízel smart,de ha túl van az 1 millán vajon az mennyit ment évente?

120 ezret?-városi személyautóval?

Az napi 340 kilóméter minden nap,szilveszter karácsony stb.8 éven keresztül?

Egy sofőrrel mi?
  • broman191
    Jó üzlet^^
  • R0zs0máK
    Meghát a használattól is nagyon függ minden...Honda S2000-et is ki lehet nyírni nagyon hamar.
  • pszihopata
    3-4 millió kilóméter!-Nevetséges!

Azt a 4.6 milliót futott mercit 400-ezrenként generálozták-olvastam,egy görög taxisé volt ha jól emlékszem.

Bármelyik kocsival megtehető ez,viszont a fizika a mercedesre is vonatkozik!

Átlagos használat mellett egy benzin vagy dízelmotor kb.fél millát bír!Ha sok a hidegindítás akkor csak a felét.

Arra a smartra is kiváncsi lennék!
    Persze a tulajok ferdítenek mint az állat,mert ugye mindenki a legfaszábbal jár.Ki mellet ült közjegyző,mindenki azt hazudik amit akar.

• R0zs0máK
    Félre ne érts, rohadtul tetszett az is, baromi kényelmes volt, meg 50-70km/h-nál SEMMI hangja, konkrétan mintha villanymotorral menne...de a kormánya tök érzéketlen...

(mondjuk nekem is van eszem, összehasonlítani egy 23 éves fele olyan könnyű ületett sportkocsival...:D:D:D)
  • Csabesz6
    Akkor te csak jó ember lehetsz!
  • R0zs0máK
    De az tény, hogy a Lexus GS300-ból úgy ültem vissza a hacsiba, hogy ÓÓÓÓÓ IGEN....:D:D:D:D
  • R0zs0máK
    Nem mondtam, hogy csak üveghangú japán sportkocsik nyújthatnak élvezetet...:)

Egy BMW-t, vagy teszemazt egy Lexus-t is élvezetes vezetni, mégsem mennek el 80 millió kilómétert...
  • R0zs0máK
    Szóval szereted a Lexus IS-F-et :D:D
  • Willi Betz
    Az mondjuk már tisztességes
  • GregSB
    Én a 9ezren pörgő 4 ezres V8-asokra matyizok
  • Willi Betz
    Jah ezt ismerem,tud valamit az a motor. Örökké valóságnak csinálták még ezeket,nem úgy mint az új motorokat,független attól,hogy dízel vagy benzin.
  • I.C.ram
    Ez, hogy kinek mi nyújt élvezetet, az teljesen más kérdés. Nem mindenki matyizik a 9ezren pörgő üveghangú 1.3asokra :P Valaki sokkal jobban szereti a lassú krúzolást.