101030
.
-
Kresz, anyád! -

Muter vizes úton vállalt egy 720-at, majd fel a padkán, és olyan 30-40 körül felrakta a kerítás alapzatára.. A kerítés bedőlt a ház udvarára, és összenyomott mindenféle növényt :DD Kocsi meg kb 45 fokos szögben égnek orral állt meg :) Én meg szétfejeltem a B oszlopot :D Gyerekülés, persze.. Lófasz :DDD -
Borg #63278 Hallod, én a rutin pályán úgy kezdtem vele :D
Betettem üresbe a pálya szélén állva (hittem én, mert rükibe sikeredett), majd azzal a lendülettel leugrottam a kuplungról, és beugrattam hátrafelé a susnyásba :DD
A tipot meg ne is mond. 2 évig volt olyanom, a panda után. 1.4ie DGT. NEM volt olyan alkatrésze, amit a 2 év alatt ne cseréltem volna ki. Szinte a teljes motorja, össze elektronika, stb. 400 ért vettem, 400-at ráköltöttem, majd 400ért eladtam. Nem rühelltem jobban autót még. Nem volt 2 hét, hogy ne rohadt volna le valahol. -
Mienk benyás volt, azzal nem voltak ilyen problémák, mígnem muter fel nem rakta egy fél méteres betonkerítésre, aholis kicsit elcsavarodott az egész.. :DDD
Utána még nálunk volt egy darabig, azután lett a tipo (örök kedvenc star-trek feelinges műszerekkel :DD) -
Borg #63276 Ez valami hihetetlen ótvar volt.
Szar volt a váltója, kuplungja, kormányműve is. Nem tartotta az alapjáratot, meg ilyen finomságok.
Eleinte szentül hittem benne, hogy én sosem fogok megtanulni rendesen autót vezetni (holott előtte ladát is vezettem nem keveset).
Aztán mikor ismerős hagyott 2 kört gyakorolni a nissan primerajával, akkor jöttem rá, hogy nem én vagyok a béna, hanem az autó amin tanítottak.
De valóban, onnantól aztán mindent el tud vezetni az ember :) -
Ja, új panda.
Vezettem más servo nélküli autót is (amin tanultam, pl egy audi80 volt), de ez valami iszonyat.. Sztem pár hónap után olyan mellizmaim képződnének, mehetnék keménykedni a lakótelepre -.- Viszont egész jól megy, és kicsi. Mondom, mint valami dodzsem. -
:DDD
Ritmo-nk volt egy pár évig, mikor mentünk nagymuterékhoz, az egész falu döbbent az elektromos ablakon :D
Igaz, hogy hétről hétre beesett az ajtóba :) Én pl nagyon szerettem, gyerekként. Faszát lépett :D -
Borg #63273 Mármint az új Panda?
Nekem a régiből volt 650-es, 2 hengeres :) Kispolák motor, csak elöl van benne. Én speciel szerettem. Városba tökéletes volt. 4-5l benyából elvitt bárhova, bár tény hogy kibaszott igénytelen volt :) De legalább nem volt ami elromoljon benne. -
Én például Trabantot is szeretek vezetni,igaz,hogy télen megfagysz benne,de attól az még egy jó autó(volt). -
Borg #63271 Én pl Fiat Ritmon (1.7D) tanultam vezetni anno. Na szarabb autót még nem vezettem. Pedig a trabanttól kezdve elég sokféle volt már. -
Fiat Panda (a friss), 1.2 full fapad, no servo. -.-
NA az, LoL.
De amúgy nagy fun, (amellett, hogy meghalnék ha járnom kéne vele) olyan mint valami idiót dodzsem :DD -
jo persze, de azok mar nem nagyon vannak forgalomban.. ladat azert még szep szammal latsz -
Borg #63268 Azért a ladánál vannak SOKKAL szarabbul vezethető autók is. -
dögöjjek meg később vennék egy zsirujat ilyenbol, ha kicsit jobban allnek anyagilag. ennel strapább, faszább kocsit sosem gyártottak. apám nagy örök igazságát be kéne vezetni most hogy újra gyártani kezdik, minden embert ladán kéne tanítani vezetni. mert aki a ladát elvezeti, az már mással is boldogulni fog, viszont ha valaki egy 320as bmw-n tanul és beültetik a ladába, eléggé bénázni fog. én is apám egyik ladáján tettem meg az első kilométereim, és nem bántam meg :) -
Ez se sűrű darab,mindenesetre érdekes látvány
-
Borg #63265 A maga korában jó autó volt ez, nekünk a 90-es évek elején volt egy pont olyan, mint ami a képen van. -
te, amin nem propeller van,az szar?amugy hidd el nem rosszak ezek.sőt.nekem van egy 32 éves ezerkettesem,és a váltóját pl egykét mai autó megirigyeéhetné(igaz négygangos, bár nekem elég...).igaz szakadt mint állat,korrodálódik mint állat,de a lényeg klappol benne.mostanában a fékmunkahengerrel vannak gondjaink:). -
tyiii ez igy nem is ronda.. bar a lampaja meg mindig gagyi de nagyon izmosan nez ki.. jobb mint a mostani sl.. -
A Renault életben tartja a kocka-Ladát?
ezt a szVrt örökké gyártják vagy mi? -
Egészen stílusos :) -
Kémfotókon az új Mercedes szupersportkocsi
-
Ez egy honda :D (amúgy ki lehet sokkal többet hozni ebből a konfigurációból, sztem az élettartam miatt ilyen "kevés") -
Felni nagyon nem klappol :|
Amúgy meg hétköznapi használatra nem hiszem, hogy alkalmas lenne egy 250 lovas 1.6os motor.. Gondolom gyakran szorul "ápolásra".. -
Kemény... Ez a felni mondjuk nagyon nem illik rá... -
Én is használok fekete tömítőpasztát,de az csak tömítésekhez való,mert nem elég 'húsos'.
Kédergumihoz az nem jó. -
Létezik, én a múltkor vettem a szívósorhoz az UNIX-nál...valami Loctite hőálló tömítőpaszta...fekete -
DJ BP #63254 vti+turbo, bírja azt moci? -
kipróbálnám,hogy mit lép.
Az mondjuk furcsa,hogy ha ennyi pénzt ráköltött a tulaj,hogy legyen egy egyedi autója akkor miért adja el
még ha ingatlant is vesz (ami lehet kamu is) -
feltöltött szamuráj -
DJ BP #63251 Vectra utódja -
ezmeg???? inditjak a vectra ellen v mi? -
Jaja. Szokták használi. Petroleummal együtt. Szépen megtisztitja a felületet, annélkül, hogy oldaná a festéket. -
Egész tűrhetően néz ki
bár opelért egy fityinget se adnék... -
Külsőrészek védelmére benzin? 
Én csak szürkét láttam. A szélvédőragasztó tökéletes,csak nem festhető.
A sikaflex is jó,azt hajósok használják. -
Létezik olyan, hogy fekete(gumiszinű) tömítőpaszta? Kédergumik szeretnék vele javítani, mert egy két helyen elvan repedve, és befolyik a víz. Amíg nem lesz új szett, addigis szeretném valahogy megfékezni a beázást. -
festett fémfelületeket. Ja de közben látom, hogy félreértettem. Azthittem, hogy a külsőrészek védelméről van szó, ztán látom, hogy üregvédelem. -
Mit ? -
2009 Opel Insignia -
:D! -
dinitrol...