101030
.
  • DJ BP
    itt az a lényeg, hogy sokan tartanak az új dolgoktól, pedig ez nem újkeletű dolog, az autóipar amióta létezik, egész más járműveket hoznak ki a korszakonként, változott a futómű, sok az elektronika, modernebb automata váltókat hoztak ki, na, lehet egyszer a motor se benzinnel megy. Most akkor megszűnik az élvezetes autózás? Hagyomány vagy maradiság? Nincs nagy különbség...
  • csm
    azért van különbség. ma már nincsenek kultuszautók,csak tömegautókat gyártanak. ami kultuszautó lenne,az az emberek nagyrészének elérhetetlen...
  • DJ BP
    Camry Hybrid @ Totalcar

8 millióért gyakorlatilag egy fullos felső-közép limuzin, ami tűrhetően megy. Még a Kínaiaknál is jobb az ára :)
  • DJ BP
    ennyi erővel miért nem siratjuk az 50-es évek autóit? Hisz a közelmúlt autói sem olyanok már, mégis élvezi mindenki. 20 év múlva ugyanígy élveznék pl. a hidrogénautókat, ebben biztos vagyok.
  • DJ BP
    élőben k*rva jó, meg más fotókon
    pl.
  • I.C.ram
    Most látom először. Ez tényleg ronda :(
  • redbull0304
    Sztem meg kifejezetten csúnya lett... Csupa-csupa lopott forma az autón, nincs egy egyedi része, semmi jaguáros sincs már benne... Az egésznek olyan Kínai, Koreai hatása van!

• GregSB
    Ezzel tisztában vagyok, csak egy példa volt hogy alternatív megoldásokkal is elő lehet állítani nagy teljesítményt, ha nagyon akarják.
  • cement
    az nagyon kajakul néz ki nekem is teccős
  • R0zs0máK
    Láttam ma egy új Jaguar XF-et...hát én sírtam a gyönyörűségtől...
  • GregSB
    Nyilván a többi gáz sem egészséges, de szerintem azt a mennyiségű CO2-t, amit "kitermelünk" évente már nem lehet növényekkel ellensúlyozni. Pláne úgy hogy folyamatosan irtják az esőerdőket.

És ennek a kibocsájtásnak a 20%-a a jelenleg úton lévő kb 700 millió autóból származik. És ez nem kis szám, durván 5,5 millió tonna/év. Szóval nem csodálom hogy ennyire komolyan kezelik ezt a problémát...
  • Csabesz6
    Nah erről beszélek...elektromos sportautó.kösz,de nem.teszek rá hogy mekkora a teljesítménye.A HANG,A MOTOR,AZ ILLAT...mindegy nem fecsérelem a szót, aki akarja úgyis érti a nézőpontomat.
  • I.C.ram
    Ja ezaz. Írtsuk ki őket.

Ezerszer többet semlegesít, mint amennyit termel. Innentől meg olyan, mintha nem is termelne.
  • I.C.ram
    Villanyautó a világ legnagyobb faszsága. részmegoldás. Mindenki veri arra, hogy húú tiszta energiaforrást, közben abba már képtelenek belegondolni, hogy az elektromos áramot is meg kell termelni, amit kb 70%ban még mindig foszilis energiahordozókból nyernek. Erről ennyit. Kb ugyanaz a helyzet, mint az osztrákoknál: tiszta ország, persze, mert a szemetüket más országokban rakják le. így nem nehéz.
  • R0zs0máK
    azt remélem tudod, hogy éjszaka a növények is CO2-t bocsátanak ki...
  • GregSB
    Mit értesz az alatt hogy megölik? Teljesítményben? Nem hiszem. Már most van olyan elektromotoros sportauto (Tesla), ami supercarokat megszégyenítő erővel rendelkezik. Az ember leleményes, biztos vagyok abban hogy alternatív meghajtású, környezetkímélő motorokból is ki fognak hozni olyan teljesítményeket mint a maiakból.
  • I.C.ram
    CH-k és N-ok sokkal kártékonyabbak. CO2t semlegesíteni lehet növényekkel. CO2 max közvetve öl, CH, N-ek meg közvetlenül.
  • redbull0304
    Hát sztem meg pont nem lényeg és semmit se öl meg...
  • Csabesz6
    tudok róla.meg el is hiszem.meg minden.de had ne örüljek már neki.megölik az autókat,szerintem...
  • redbull0304
    A CO2 az egyik olyan gáz, ami a legjobban bontja az ózont... Egyébként tényleg nem foglalkozunk vele...
  • GregSB
    Nem éppen...
  • I.C.ram
    Én sem értem, hogy miért mindig azt hangoztatják, amikor kipuffgázok közt az a legártalmatlanabb :D
  • Csabesz6
    falra mászok a CO2 kibocsájtásoktól.
  • Máté94
    Volkswagen Up! Hírek
    KB. 2.3 millió forintól indulhat a fapados változat.Értelmetlen mert:
    -drága[A Polo most 2.199.000FT!
    -van már ilyenből 15 féle
    -Aki tud még mondjon.
    Jó tulajdonságok:
    -100g CO2 kibocsátás
    -városi
    -bevársárlókocsinak tökéletes
  • Willi Betz
    Sok értelme nem volt ennek a Passat CC-nek,mert csak saját maguknak állítottak konkurenciát,főleg ugy,hogy azonos néven fut a két autó.
  • Csabesz6
    "Honda will switch to rear-wheel drive for its large saloons and develop a range of more powerful engines."...

a mondat első fele hmmm
  • Borg
    Annyira nem nagyonhülye ötlet, nade 43k-ért? :o
  • ZsirosKenyer
    a nap híre!

Honda’s new NSX is finished and will spearhead the European launch of the Acura brand when it goes into production in autumn 2010.

The new NSX will still be powered by a 4.5-litre V10 engine, delivering around 550bhp and offering racecar-like acoustics.

Honda will switch to rear-wheel drive for its large saloons and develop a range of more powerful engines.

Another new model could be an S2000-based Acura sports car, which would replace the ageing Honda two-seater, taking it more upmarket to rival the Mercedes SLK.

• DJ BP
    ahogy néztem német árakat, gyakorlatilag nem lesz drágább, vagy alig. Kíváncsi leszek továbbra is mennyien veszik a simát
  • GregSB
    Voltam a héten németországban, és láttam két WOB rendszámos Passat CC-t. Lefényképezni nem tudta őket sajna, de nagyon jól néz ki élőben, sokkal szebb mint a sima Passat :)
  • DJ BP
    ,,Bár autójának javíttatása csak 14 ezer euróba került, a családon be akarja hajtani azt a 6 ezer eurót is, amelyért autót bérelt a javíttatás idejére."

Nézőpont kérdése, vagy egy tetű, vagy egy büdös paraszt... Ne haragudj, aki 6000 euróért bérel autót,majd:

,,"Én is áldozata vagyok ennek az egésznek. A fiút már nem lehet visszahozni, de az én gondomon lehet enyhíteni" - mondta az autós a sajtónak."

Pisztolyt nyomtak a fejéhez, hogy bérelnie kellett? Ezzel párhuzamot vonni halál között, görény
  • SötétBarom
    Azt, hogy nem feltételeznek a lábam közé icurka picurka kukikácskát. -.-

:D
  • MaSzKa
    olasz autótól mit vársz

• MikX
    Ezen behaltam... :D
  • redbull0304
    Hát ez nézőpont kérdése is! Persze ez egy k*rva gusztustalan dolog a kocsi tulaj részéről! De ha azt nézzük, hogy megyünk haza, este mondjuk 120-al és, ha 80-al mennénk, akkor is halálos lenne a gázolás, úgyhogy ez már nem oszt-szoroz! És előttünk megy egy ”felelőtlen” biciklis, akit nem lehet látni és elüti az ember, és még nem elég, hogy ezzel kell tovább élnie az embernek, de még össze is töri az ember autóját, és még kártérítést is kell fizetnie ezért... Úgyhogy csak nézőpont kérdése, lehet úgy is nézni, hogy elüt az ember egy hülye biciklist és utána még őt b*szák meg érte...
  • Csabesz6
    "Én meg szétfejeltem a B oszlopot :D Gyerekülés, persze.. Lófasz :DDD"

:DDDDDD
  • desigo
    Hát eléggé :(
  • tihs
    ez nagyon durva
  • desigo
    tényleg botrányos az új Panda szervó nélkül...
  • R0zs0máK
    a hacsimba sincs szervó, annak hosszabb is az orra, meg nem 1.2-es aluminium motor, hanem öntöttvas blokk...mégse kell belehalni...nyápic :PPP