101030
.
  • R0zs0máK
    Milyen ütött kopott? :D:D:D
  • Gabor1990
    Aztakurva:DD
  • Csabesz6
    nahjó a Hilux tényleg jó volt.:D
  • DJ BP
    nagyon pro a csávó XD
  • broman191
    Az volt a jó amikor a sivatagra legalkalmasabb autót választották. Egy régi Opel, egy Merci és egy Lancia volt. Akinek meghal a szekér annak volt egy fehér bogár tartalékban xD Végül mindenki beért a célba^^
  • SötétBarom
    Szerintem mókás.. Nem ritka kultuszautókat törnek. (A porhce bántott engem is mondjuk) A hilux strapa tesztje szerintem hatalmas volt :DDD
    Amikor begurultak vele a stúdióba, és a lámpában még állt a víz xD
  • Csabesz6
    ez mire jó?láttam azt is amikor egy 911-est törtek össze.meg hiluxot teszteltek,hogy mennyire strapabiró.szerintem buták.
  • broman191
    5th gear-esek tesztelgetnek rendesen, a top gear-esek bánnak csúnyán a gépekkel :D
  • I.C.ram
    Lényegtelen, ugyanaz a stáb :D
  • SötétBarom
    Ez nem top gear, hanem valami Jeremy Clarkson DVD..
  • I.C.ram
    Elég pro a öreg :D

Amúgy a top gear/fifth gear már csak arról szól, hogy hogy vernek szét egy autót? Minden részben szétvernek valamit.
  • I.C.ram
    Akkor már a tetejét is fújd feketére meg a csomagtartót :D, és akkor nem lesz bontós kinézete :)
  • SötétBarom
    lol :D
  • I.C.ram
    Az angol kormány egyszer már megmentette, hogy ne kelljen eladni egy echte angol céget, mert akkor még számított nekik nemzetibüszkeség.
  • I.C.ram
    ja akárcsak a Lóvelnél...
  • Csabesz6
    Ejj,tegnap de jó volt ez a "kis" eső.Frankón dagonya volt a parton,be is járattam a kisautómat:).Asszem kinéz megint egy kis karbitakarítás,de ez már rutinmunka.Nem gondoltam volna ,hogy a hátsó munkahenger cserék megoldják majd a melegedést/szorulást/mozdíthatatlanságot.De kicseréltük, és pöpec:D.Igaz töltés továbbra sincs, de no problem, mindig van elegendő fizikai erő pluszban, szépen betoljuk.Nagyon jó volt!
  • broman191
    De a legjobb valami carbon mociháztető lenne...bár az nem olcsó, a matrica meg nem az igazi :)

• SötétBarom
    Amíg ilyen ütött kopott, addig tényleg bontóból szedett nem lefújt alkatrész feelingje van.. Én először helyrepofoznám a fényezést, és utána foglalkoznék csak ilyesmivel..
  • R0zs0máK
    Anyám is ezt mondta kb :D Sztem olyan versenyautós :)

Csak azé' kérdem, mert most lesz rá üvegszál motorháztető és hogy milyen színű legyen :)
  • broman191
    Nem rossz...de olyan érzés mintha nem lett volna pénz színre fújni és így szedted a bontóból :)
  • R0zs0máK
    Véleményt kérek, hogy jól mutat-e rajta a fekete motorháztető:

• Máté94
    Miss Belvedere!:D
    R.I.P.
  • GregSB
    "Európából meg egy kurva lett, aki mindenét eladja pár fillérért minden jött ment rizsszedőnek."

Ez azért erős túlzás :D

A Rover szépen becsődölt, majd BMW és Honda tulajdonban volt, egyik cég se tudott mit kezdeni vele. Most megvette egy kínai cég, szerinted a tulajdonosának mit kellett volna tennie? Miután két prémiummmárka se tudott mit kezdeni a névvel, dacból be kellett volna szüntetni, és csakazértse eladni a szemét kínaiaknak? :D Volt rá vevő és eladták ennyi.

Ugyan ez a helyzet a Jaguarral meg Land Roverrel. Ha a Ford nem veszi meg őket már rég nem létezne egyik márka sem. Most Ford sz@rban van, el kellett adnia ezeket őket, a Tata meg megvette. Szóval ez a mindent eladunk fillérért kicsit túlzás, olyan márkákról van szó amik nem tudtak volna tovább működni maguktól.
  • DJ BP
    kérdés, hogy a váltó, futómű, motor az vajon milyen minőségi szintű lesz? Mert formát, műszerfalat meg lehet csinálni könnyen
  • DJ BP
    úgy néz ki csak az angolokból lett kurva :))
  • GregSB
    A Jaguart és a Land Rovert vette meg a Tata.

Szerintem ez nem jelenti azt hogy el fognak sz@ródni ezek a márkák, gondolom mindent ugyanúgy csinálnak majd tovább csak más a tulajdonos. (ja meg eltűnnek a Ford kapcsolók a kocsikból... nabumm :)
  • MaSzKa
    itt van a topic-ja

vannak linkelve durvább videok is
  • MaSzKa
    német és japán-ra ment 1 vote :D
  • I.C.ram
    Ennek tényleg minden csavarja lopás :) Ez az autó önmagában egy nagy ipari "kémkedés". Rover nevet azért kellet Roewe melt a kiskínai nem tudja kimondani az EL-t, és így csak simán Lóve? Lóvel már túl ciki lett volna.

Szép új világ. Remélem a Tata meg faszán megveszi melyik luxusmárkát is? Európából meg egy kurva lett, aki mindenét eladja pár fillérért minden jött ment rizsszedőnek.
  • I.C.ram
    Milyen többi csavart? :D Elejétől nézted a videót?
  • PíszLávJuniti
    a többi csavart miért nem veszi ki?
    elég lámernak tűnik a fickó
  • broman191
    Ezt most nehéz lenne támadni...majd meglátjuk milyen lesz igazán...
  • GregSB
    Kína betámadja a prémium szektort

Szépnek szép, természetesen össze van lopkodva mind kívül és belül. De ha fele annyiba fog kerülni mint a többiek és lesz is olyan jó akkor van helye a piacon.
  • Kit--Kat
    Plymouth Belvedere:(

Erről volt az Auto Bildben egy 3 oldalas cikk.
  • broman191
    "Te mivel foglalkozol? Hát autókat ások el. És te?..." ez jó xD
    Ha a magyar átlagot vesszük figyelembe akkor én remélem nem:D
    Na de vajon SG lesz-e? És ha lesz AutóMánia topik akkor mennyi hsz lesz? ^^
  • Willi Betz
    Igen 1957-ben. Tavaly szedték ki,de utána elis ástak egy másik autót,ami megint 50 évet fog a föld alatt tölteni. 50 év múlva hol leszek én,te atyavilág:O Nyilván való,hogy a föld alatt:D
  • broman191
    Elásták? xD
  • Willi Betz
    50 év a föld alatt. Nem rohadt el nagyon:D

A króm még mindig fénylik rajta,ahol lelett törölve!
  • GregSB
    Beálítottam hogy lehessen egyszerre többre is szavazni :)
  • SötétBarom