101030
.
-
Milyen ütött kopott? :D:D:D -
Aztakurva:DD 
-
nahjó a Hilux tényleg jó volt.:D -
DJ BP #63437 nagyon pro a csávó XD -
Az volt a jó amikor a sivatagra legalkalmasabb autót választották. Egy régi Opel, egy Merci és egy Lancia volt. Akinek meghal a szekér annak volt egy fehér bogár tartalékban xD Végül mindenki beért a célba^^ -
Szerintem mókás.. Nem ritka kultuszautókat törnek. (A porhce bántott engem is mondjuk) A hilux strapa tesztje szerintem hatalmas volt :DDD
Amikor begurultak vele a stúdióba, és a lámpában még állt a víz xD -
ez mire jó?láttam azt is amikor egy 911-est törtek össze.meg hiluxot teszteltek,hogy mennyire strapabiró.szerintem buták. -
5th gear-esek tesztelgetnek rendesen, a top gear-esek bánnak csúnyán a gépekkel :D -
Lényegtelen, ugyanaz a stáb :D -
Ez nem top gear, hanem valami Jeremy Clarkson DVD.. -
Elég pro a öreg :D
Amúgy a top gear/fifth gear már csak arról szól, hogy hogy vernek szét egy autót? Minden részben szétvernek valamit. -
Akkor már a tetejét is fújd feketére meg a csomagtartót :D, és akkor nem lesz bontós kinézete :) -
lol :D -
Az angol kormány egyszer már megmentette, hogy ne kelljen eladni egy echte angol céget, mert akkor még számított nekik nemzetibüszkeség. -
ja akárcsak a Lóvelnél... -
Ejj,tegnap de jó volt ez a "kis" eső.Frankón dagonya volt a parton,be is járattam a kisautómat:).Asszem kinéz megint egy kis karbitakarítás,de ez már rutinmunka.Nem gondoltam volna ,hogy a hátsó munkahenger cserék megoldják majd a melegedést/szorulást/mozdíthatatlanságot.De kicseréltük, és pöpec:D.Igaz töltés továbbra sincs, de no problem, mindig van elegendő fizikai erő pluszban, szépen betoljuk.Nagyon jó volt! -
De a legjobb valami carbon mociháztető lenne...bár az nem olcsó, a matrica meg nem az igazi :)
-
Amíg ilyen ütött kopott, addig tényleg bontóból szedett nem lefújt alkatrész feelingje van.. Én először helyrepofoznám a fényezést, és utána foglalkoznék csak ilyesmivel.. -
Anyám is ezt mondta kb :D Sztem olyan versenyautós :)
Csak azé' kérdem, mert most lesz rá üvegszál motorháztető és hogy milyen színű legyen :) -
Nem rossz...de olyan érzés mintha nem lett volna pénz színre fújni és így szedted a bontóból :) -
Véleményt kérek, hogy jól mutat-e rajta a fekete motorháztető:
-
Miss Belvedere!:D
R.I.P. -
"Európából meg egy kurva lett, aki mindenét eladja pár fillérért minden jött ment rizsszedőnek."
Ez azért erős túlzás :D
A Rover szépen becsődölt, majd BMW és Honda tulajdonban volt, egyik cég se tudott mit kezdeni vele. Most megvette egy kínai cég, szerinted a tulajdonosának mit kellett volna tennie? Miután két prémiummmárka se tudott mit kezdeni a névvel, dacból be kellett volna szüntetni, és csakazértse eladni a szemét kínaiaknak? :D Volt rá vevő és eladták ennyi.
Ugyan ez a helyzet a Jaguarral meg Land Roverrel. Ha a Ford nem veszi meg őket már rég nem létezne egyik márka sem. Most Ford sz@rban van, el kellett adnia ezeket őket, a Tata meg megvette. Szóval ez a mindent eladunk fillérért kicsit túlzás, olyan márkákról van szó amik nem tudtak volna tovább működni maguktól. -
DJ BP #63417 kérdés, hogy a váltó, futómű, motor az vajon milyen minőségi szintű lesz? Mert formát, műszerfalat meg lehet csinálni könnyen -
DJ BP #63416 úgy néz ki csak az angolokból lett kurva :)) -
A Jaguart és a Land Rovert vette meg a Tata.
Szerintem ez nem jelenti azt hogy el fognak sz@ródni ezek a márkák, gondolom mindent ugyanúgy csinálnak majd tovább csak más a tulajdonos. (ja meg eltűnnek a Ford kapcsolók a kocsikból... nabumm :) -
itt van a topic-ja
vannak linkelve durvább videok is -
német és japán-ra ment 1 vote :D -
Ennek tényleg minden csavarja lopás :) Ez az autó önmagában egy nagy ipari "kémkedés". Rover nevet azért kellet Roewe melt a kiskínai nem tudja kimondani az EL-t, és így csak simán Lóve? Lóvel már túl ciki lett volna.
Szép új világ. Remélem a Tata meg faszán megveszi melyik luxusmárkát is? Európából meg egy kurva lett, aki mindenét eladja pár fillérért minden jött ment rizsszedőnek. -
Milyen többi csavart? :D Elejétől nézted a videót? -
a többi csavart miért nem veszi ki?
elég lámernak tűnik a fickó -
Ezt most nehéz lenne támadni...majd meglátjuk milyen lesz igazán... -
Kína betámadja a prémium szektort
Szépnek szép, természetesen össze van lopkodva mind kívül és belül. De ha fele annyiba fog kerülni mint a többiek és lesz is olyan jó akkor van helye a piacon. -
Plymouth Belvedere:(
Erről volt az Auto Bildben egy 3 oldalas cikk. -
"Te mivel foglalkozol? Hát autókat ások el. És te?..." ez jó xD
Ha a magyar átlagot vesszük figyelembe akkor én remélem nem:D
Na de vajon SG lesz-e? És ha lesz AutóMánia topik akkor mennyi hsz lesz? ^^ -
Igen 1957-ben. Tavaly szedték ki,de utána elis ástak egy másik autót,ami megint 50 évet fog a föld alatt tölteni. 50 év múlva hol leszek én,te atyavilág:O Nyilván való,hogy a föld alatt:D -
Elásták? xD -
50 év a föld alatt. Nem rohadt el nagyon:D
A króm még mindig fénylik rajta,ahol lelett törölve! -
Beálítottam hogy lehessen egyszerre többre is szavazni :) -