101030
.
  • cement
    belseje télleg gusztustalan... amugy nem a G merci utódja. ez a GLK a BMW X3, VW Tiguan, az Audi Q5 (milyen véletlen, pont egyszerre jött ki az audi meg a merci), a Citroen C-Crosser, Mitsu Outlander, Toyota RAV4 kategóriája. A G-s merci az jóval luxusabb kategória
  • CSOCSO
    nahat ezert ennel a merci otszor jobban nez ki...

minek egy ilyen? nagyon egyszeru..

hogy mindenkeppen felboruljon vele az ember mikor szart se lat savvaltaskor es a mellete levo radudal mire a niggerunk esetleg redneckkunk megijed visszarentja a kormanyt es a mondat elejenel is vagyunk ( hogy tuti felboruljon vele a kurva 95 oson es emiatt 5 millio ember kessen el mindenhonnan es lesz idegbeteg mindenki 10 mp alatt es persze mindenki azonnal telefonalgatni kezd amitol mindenki megszakad es stb stb stb stb....

ezzel parkolni nem lehet.. elozni nem lehet.. penzt takaritani nem lehet... almosabb reszegebb allapotban meg ossze is torod magad mikor ki akarsz szallni de csak ledolsz a kuszobrol.. stb stb stb stb...
  • broman191
    Ilyen szemét felépítés mellett már a légzsák is hasztalan...-.-'
  • MaSzKa
    kinai auto
  • cement
    ha már ilyen behemótok, új land cruiser. majd valamikor a héten betesztelem
  • broman191
    Suburban vagy Escalade, Navigator...szépek, nagyok, de szintén minek:)

• I.C.ram
    Hát városba nem. De pl, ha angol gazdag földbirtokos lennék, lehet beruháznék a GLK-ra :) Tényleg egyre jobban tetszik nekem. Pedig legelején még nagyon rondának mondtam, de aztán észrevettem rajta a dizájnelemeket.
  • broman191
    Akkor inkább már a nagyobb...de minek-.-
  • I.C.ram
    Azt azért nem mondanám. A kisebbnek elég érdekes formaterve van. Úgylátszik kezd divatbajönni a kockaforma. Be kell, hogy valljam, de egyre jobban tetszik ez a GLK (kicsi). Szerintem egész jó lett :)

Valahogy olyan szolid. Inkább mondanám azt rá, hogy Crosswagon, minthogy SUV. Szolid az egész, nem olyan pöffeszkedő, mint a többi.
  • broman191
    Csúnya ahogy van...talán a kormány elmegy :)
  • broman191
    Elég fantáziaszegény mind a 2...
  • Csabesz6
    pont ezt akartam linkelni:D
    a "megkímélt,női tulajdonostól" szövegen felröhögtem:D
    bár inkább sírni lehetne...
  • I.C.ram
    Kisebb jobban néz ki. Nagy eléggé semmilyen.
  • DJ BP
    van az 5 méteres GL, eredetileg arra mondták, hogy utódja lesz az eredeti G-nek, de nem így lett végül, az is nkább divat SUV

Ez pedig a GLK, 4,5 méteres divat SUV, mint a BMW X3, nem is lehetne G :)

GL - GLK
  • I.C.ram
    Ja ezen én is röhögtem :D
  • Borg
    ez jo :)
  • I.C.ram
    Én úgy tudom, hogy annak szánták, és a G Mercit nem fogják tovább gyártani. De lehet tévedek, sőt remélem, hogy tévedek.
  • Borg
    Ez szerintem nem annak az utódja. Vagy igen?
  • I.C.ram
    Nekem a belseje bejön, külseje nem :(

Régi G merci szebb volt.
  • DJ BP
    Kívülről még tetszene is akár az új kis Merci SUV, de ez a belső :OO Enyhe túlzás ez a szögletesség... Retronak szánták a 80-as éveket?

• DJ BP
    de biztos azt írták be :)
  • SötétBarom
    Itt lehet szemezgetni, van pár jó :D
  • SötétBarom
    Mellékelt szöveg:
    A tablan 40 es elözni tilos az ut teljesen kész a rendörök epp mernek. Mindez szombathely kám között 10 km hosszan Üdv. Nelli

• Willi Betz
    Nem biztos,hogy arab. Lehet akár svéd is.
  • Csabesz6
    pont ez benne a lényeg:D
  • MaSzKa
  • CSOCSO
    mondja az akinek japcsi autoja van?
  • GregSB
  • R0zs0máK
    Erről is látszik, hogy az itteni topiclátogatók 38%-a normális...
  • GregSB
    Úgy vettem észre hogy nagyjából mindenki szavazott, úgyhogy lezártam :)

Erős többségben vannak a Japán és Német autó kedvelők a topicban :D Ez annyira nem meglepő, de én több olaszra számítottam.

Érkezett egy "other" válasz: Arab -.-
  • ChuckyHUN
    ja :S most nézem csak:D
  • R0zs0máK
    Az nekem is bejönne, de ez Levin :))
  • ChuckyHUN
    Nekem nagyon bejönne a trueno feka mocitetővel :P sztem jól nézne ki.
  • CSOCSO
    igy van matrica nem az igazi. de meg mindig jobb mint a feketere festett :)
  • CSOCSO
    LOOOOOL ezt csak most olvastam el.. jaaaj hehehehehe ne halgass rajuk... baromsag amit mondanak....

ja amugy ha az igazi CF re nem nagyon van manid... keresd meg Mikit a carwrap.hu rol.. mondd neki hogy a scionos gyerek ajanlott amcsibol (ha nem ugrik be neki mondd neki hogy zolinak dolgozom.. en is autot wrappolok)

neki van karbon kinezetu vinylja... nagyon jol nez ki!!! kuldott belole egy kis db ot. nekem ugy lesz megcsinalva az egesz csomitarto..............

SZERK: en hulye... azt hittem karbon motorhaztetot akarsz.... de latom hogy te valoban feketet akarsz... azt en se ajanlom.................

keresd meg Mikit, menj el hozzajuk vagy kerj kepet a cuccosrol amit csinalnak es menj a cf matricaval vagy az igazival ami tobbszorose lenne a matricanak.. es ahogy mondtam.. a matrica nagyon jol nez ki....

az az en igazi CF mocitetom meg a ket darab amit miki kuldott
  • CSOCSO
    anyam meg felesegem is UGYAN ezt mondta a scionomra mikor karbon mocihaztetot akartam... mikor meglett a karbon teto egybol mondtak hogy nagyon jol nez ki............ szal ennyit a velemenyedrol.. mindenesetre koszi hogy velemenyezted:D no offenz'
  • broman191
    Most ez miért lett volna kemény?
  • cement
    a hülye barom állatja meg is érdemelte :D
  • Csabesz6
    okos.
  • R0zs0máK
    Olyan is létezik rá, 500 dollár....:)

Most marad az üvegszál :D