101030
.
-
De neki is tetszik az A5 nagyon, csak ő kabriót akar. :( Vicc az egészben, hogy olyan helyen él, ahol legendásan durvák a telek :D Bár tervezi, hogy hamarosan elköltözik. -
Nem. Az az unokatesóm volt. Tesómnak Scion tC-je, mint CSOCSOnak. -
Csak azért mondom mert nekem is van bátyám, és én is óriási erőket fektettem bele amikor autót vett hogy olyan vegyen ami nekem is tetszik, de végül azt vette amire mindig is vágyott és nekem a legkevésbé jött be :D
Útólag rájöttem hogy hülye voltam hogy rá akartam erőltetni az akaratom, más az ízélsünk és az igényünk ha autóról van szó:D -
Neki volt 5-ös BMwje ugye? Ezesetben leszűrhető, hogy szimpatizál a márkával, és ezesetben teljesen felesleges lebeszélni róla :D
Neki ez tetszik, neked meg az Audi... -
hat az a5 ugyanakkora mint a 3as kupe :D amugy ez az 1es coupe se sokkal kisebb szal... -
Nem akar olyan sokat költeni. Meg neki kisautó kell inkább.
Én az A5ös ójdit ajánlottam neki! :D Remélem sikerült rádumálni, bár ő inkább kábriót szeretne. -
hat ez sztem eleg noies auto... a 3as coupe cabrio az ferfiasabb :) -
Most beszéltem pont tesómmal. Azt mondja szeretné eladni a Sciont (CSOCSO nem érdekel? donornak jó :D)
és egy ilyet szeretne venni:
Szerintem ne tegye :( -
hat most ebbe ne menjunk bele melyik a hulyebb, teljesen mindegy mi a neve szerintem... -
ja tipikus buta "beszélő"nevek :D Sokkal elegánsbab, ha számoznak egy autót. Kivéve a speckóknál. -
tévedsz. a land cruiser nem elsődlegesen amcsi piacra szánt, mivel a toyotának még van 2 nagy suv modellje amit csak amcsi piacon kapni a 4runner es a highlander. -
LC-t mióta a világ világ, lehet kapni Mon is. Ettől még ugynaúgy amerikai piacra szánt elsődlegesen. -
Azok, akik ilyeneket is gyártanak :D
-
pfff :D mintha a ketto egy kategoria lenne... johogy kisebb mivel kisebb kategoria... amugy nem csak amerikai piacon kaphato, hanem mar magyarorszagon is. -
Szper-titkosügynök a CIA-nél. Csak én tudok róla.
Upsz. -
én is elduzzognék vele... -
Szegény...lennék a helyében:D Milyen cég ad Navigator-t?:O -
Tesómnak Navigator a céges autója, azt mondja, hogy inkább jár a Scionjával, mert ez elviselhetetlenül használhatatlan :D -
tipikus amerikai piacra szánt batár. GLK sokkal karcsúbb. -
akkor roppant mázlista ember vagyok,mert imádom a sima gépeket:) -
Elképzelhető,bár én biztos dízelt vennék belőle,ha már egyszer terepjáró. -
a G merci kultuszautó, státuszszimbólum bizonyos körökben. van rá piac rendesen. olvastam rola, hogy az eladott G-s mercik tobb mint 1/3adát a legdrágább G55 AMG-k teszik ki. -
A "régi" G Mercit nem fogja leváltani ez,meg az elkövetkezendő 5 évben tuti semmi. Mert az annyira bevált terepjáró mint a Land Rover Defender. Meg ugy tudom,hogy az a legdrágább terepjáró is.
Különben a Nissan Patrol is tipikus kocka terepjáró,ugy tudom,hogy annak is elég jó volt a terepszöge. -
Nekem egyik se tetszik igazából. Tényleg jellegtelen valahogy. Sokkal jobban tetszik az X3 (igen, a csúnya, rondalámpás X3). Lehet dobálni a köveket :D -
Az meg sima AE86 GT :D
Nem azért sima, mert szar, hanem mert nem izgalmas túlzottan..."csak" egy sima AE82 GTi :) -
Cerka bírná egy http-vel is a linket, sőt...^^ -
nem lehet mindenkinek kamikaze hacsija=D -
akkor nem szarakodna a gépem 1-2 oldal betöltésénél:D szegény 1.7 Celeron -
mi lenne, ha normálisan tennéd be a linkeket? :D -
Sima AE82 GTi :) -
de izgalmasnak izgalmas:) -
mik vannak. -
Az már rég nem 151Le-s :) -
http://www.hasznaltauto.hu/1960802_toyota_corolla_1985 -
szvsz eleg cool... nem valami hubazz auto de olyan funkynak talalom mint a doboz sciont (xB)
trd sport package el meg a superchargerrel bizti nagyon diszno lehet -
A lényeg hogy nem is süllyed el benne, láttam róla egy tesztet, nagyon strapabíró. :) -
fj cruiser az fajin lehet, kar h mo-n az sincs. igazi terepre valo kocsi, amit nem sajnálsz a ganéba vinni. -
Kis Hummer löketes Toyo...na neeee:D -
ezt a ket alfakoppintast lessetek meg
amugy nekem tetszik a glk... esetleg tuareg vagy acura mdx de ami nekem igazan tetszik
vezettem.. nem egy luxus suv.. a trd sport kiegeszitokkel egesz faxa lehet:) -
Így igaz ^^ Lehet hogy a Chevy nem túl kiemelkedő formájú, de még mindig letisztultabb mint az erőltetett kocka német, és a hangja veri a Mercit...talán ha másban nem is :)
Még ez is szebb volt...nagyságrendekkel-.-'