101030
.
-
Hogyafenébe ne lenne :) -
Nincs valahol erről a C70rol teszt? -
Jó nagy baromságot csinált, elvette a gázt... -
Roadster-t nem akar szerintem. Azért legyen min 2+2-es a kocsi. 2 üléses már nagyon kicsi lenne. -
Volvo C70! tényleg erre nem is gondoltam! Kösz!
Lexus-ok régen kedvencei voltak, de mostmár nem tetszenek neki. -
T!HINK Ox 2009-ben Amerikában
-
DJ BP #63594 attól függ mit szeret :) Eos-ból vehet V6-os fullost, Volvo C70-ből 2,5T, akkor Audi TT, ha sportosat akar, stb. van jópár :) -
Szép ellenkormányzás volt :) -
jol csinalta a csako, keiichi erre a driftre eleg jo pontot adott volna :)
amugy valszleg quattro lehetett, mert masmilyennel elegge konkretan keresztbeallt volna. -
150-nel az olajra...
-
Nem számoltam de ha már kabrió...tökéletes színpárosítás, nagyon megfogott:P
-
Egyébként én ezeket venném fontolóra:
Audi A4 Cabrio, BMW 3 Convertble, Volvo C70, Saab 9-3 Convertible -
Volvo C70, Volkswagen Eos
talán még 3as coupe. az SLK meg a lexus sc430 mar kicsuszik a megadott intervallumbol, pedig a lexus lenne a legjobb valasztas -
Vagy mégjobb:
-
-
Na gyorsan ajánljatok valami fasza kabriót, max 35-40ezer dollárért :) -
3.4%!!!!!!!!!!!!!!!! EMBER 3.4%!!! Ez bőven benne van a hibahatáron, ésk itudja, hol használta az öreg. Lehet a bajor alpokban csapatta. -
Azért be is basznak, ha mindenki minden kis szarért beperelné a másikat.
Csak úgy érzem úgy, hogy a társadalomnak nem erről kéne szólnia? -
tevótá? -
hellóháj! -
Hááát...nemtom... -
Az nem hülye. Az hülye, aki SL-t vesz fogyasztás miatt. -.- -
mondjuk az is hülye aki fogyasztás miatt vesz autót :DDD -
pontosan... és mivan ha te ugatsz neki, h buzik nem ennyi a fogyasztas. o meg odakuld egy pilotat neked es szepen eldocog neked pont annyival. na akkor mi a faszt mondasz?
ők a legideálisabb fogyasztást adják meg, ha te vagy olyan hülye és azt hiszed neked a mindennapokban is annyit fog enni szazadliterre pontosan, akkor a te bajod. ez igy van miota autok vannak, nem tudom mit lazongtok. -
DJ BP #63576 meg a másik, valakiknél úgy is magasabb lesz a fogyasztás, tökmindegy -
DJ BP #63575 van egy előírt teszt, azt úgy teljesíti, ennyi. Az a hülye, aki közútra érti :) -
Büntessék csak meg az autógyárat, és kötelezzék a normális fogyasztás megjelenítésére...ne vákumban szakadékba lefelé 0 terheléssel... -
de konyorgom, egy sl mercirol nem gondolhatta komolyan az a seggarcu h majd mindig 11.5-et fog enni... ez csak szorszalhasogatas, annyira unatkozik h basztatnia kell a gyartot. az ilyen embernek egy rohadt trabantot nem adnek a kezebe... sajnos a vilag mondom a hulyeknek all. anno volt egy eset amcsiba h egy nőcinek kikötölőzött a nike cipőjén a cipőfűző, elesett benne futás közben és beperelte a niket mert elszakadt a bokaszalagja. nyert is valami nevetségesen sok pénzt... na most ilyen világot akarsz te? mert a fogyasztásos per sem jobb egy fokkal sem. -
év valahogy jobban szeretnék középúton élni, mert igaz túlzás ami kint van a mindenért perelünk, de az itthoni másik véglet se jobb ahol fizess és kuss szemlélet van, lásd az összes monopol helyzettel visszaélő szolgáltató, a heti rendszereséggel megbüntetett multik..... -
jo felfogas.. pereljunk be mindenkit mindenert. elmehetnel amcsiba elni ott ilyenek a nepek...
most komolyan. 1. mindenki tudja hogy a gyar altal megadott fogyasztasok a legidealisabb korulmenyek kozt a legfinomabb hasznalatra vonatkoznak 2. faszom ha 25milcsis kocsira van peze csak kibirja fizetni azt a 3.4%al tobb benzint. ne bassz fel -
azért van SL-je mert a hülye gyártóból ki tud verni X összeget,akkor lenne hülye ha nem próbálná meg. -
hülyéknek áll a világ. és az csinál ilyet akinek sl-je van.... -
Próbáltam keresni az értelmet de nem találtam -.- -
DJ BP #63567 Mindannyian fenntartásokkal fogadjuk az autógyárak által megadott fogyasztási értékeket, egy német férfi azonban nem érte be ennyivel: beperelte ugyanis kocsijának gyártóját és az ügy el is jutott a legmagasabb németországi jogi fórumokig. A Német Szövetségi Bíróság május végén dönt arról, hogy mennyivel szabad többet fogyasztaniuk az autóknak a gyári adatokhoz képest.
A férfi egy Mercedes SL Roadstert vett, és azt tapasztalta, hogy a megadott 11,5 liternél iszákosabb az autója, ezért visszaköveteli a vételár egy részét (5000 Eurót). A tulajdonos már részsikereket is elkönyvelhetett a per során, mert egy független, az Európai Unió szabályai szerint elvégzett mérésen 3,4%-kal fogyasztott többet a kocsi a megadottnál és a Berlini Bíróság szerint ennyi elég is a perhez. Kíváncsian várjuk a bíróság döntését, már csak annak precedens értéke miatt is.
Hülye barom, 3,4%. :D Másrészt a gyártó nem azt adja meg, hogy a leendő tulajnál mennyit fog fogyasztani, hanem hogy a mérési metódus során mennyit evett, ennyi. -
ez kurvajo :) -
ahaaaa:D -
körülbelül:D -
Borg #63563 lol -
Azigen...
simán jobbgomb, hivatkozás mentése másnéven, és ennyi... deazért köszi... ;) -
De csak quicktime-os :)