101030
.
  • ChuckyHUN
    Legalább ő tezs fel képet a verdájáról! Csak így tovább blablabla...
  • Csabesz6
    Falun elmegy,városban nem nézik:)
    A lényeg a belbecs.
  • desigo
    eléggé elüt az ajtó színétől de legalább jobb mint volt...
  • Csabesz6
  • Borg
    Látom a színt nem sikerült teljesen eltalálni. Csak piros legyen oszt jóvan? :)
  • R0zs0máK
    Jelentem kész :)

• DJ BP
    de 12-14-ért sportkocsinak kinézőt is vehetsz :)
  • broman191
    Ain't so bad...
  • n003
    szerintem lehet alternatíva az m3as 20milláját elnézve :)

amit te mondasz: "hmm mit is vegyek 120d vagy 135i?? nézzükcsak" :DD elég valószerűtlen élethelyzet
  • desigo
    12 misiért nem lesz túl kapós...

anyunak apu úgyis a 120Dt veszi majd ennek a feléért
  • n003
    nesze neked női autó :D
  • n003
    a kupé annyira nemis gáz :)
  • desigo
    ha női autó kell neki...
  • MaSzKa
    hihi
  • I.C.ram
    Nagyon úgy néz ki, hogy végül a tesóm a szar 1-es Bimmert veszi :( Szörnyű ronda azaz autó :(

Volvo neki túl öregpapás :(
  • MaSzKa
    eleve 321 Lóerős akkor jön az utánfutóra még hozzá a 4 disznó is :D
  • DJ BP
    mindegy amúgy, csak számomra igazi kombi 500 liternél indul :)), vagy 480, vagy ha lapos és úgy 450 liter, azaz nagy alapterületű
  • n003
    :( bár úgyis csak álom arad egy ideig mert a mai gazdasági helyzetben új autót venni :((
  • Punker
    az elmúlt 1 hétben 2x láttam ilyen utánfutót az egyik 3 pici malacka volt :) tegnap meg kb 4-5 birka azt egy VW húzta és nem ezer éves roncs

amúgy vonóhorog ilyen járgányokból:
    az asszony nem tud tolatni (ezt ismerőstől hallottam:)
    ha kicsit megkoccolják hátulról városban inkább az törjön elöször
    és valóban vontatni, pl motort stb.....
  • cement
    amugy meg a csomo bmw-n ilyen kezzel leveheto horog van. haverom 530d m2pakettes bombijen is olyan van h ki lehet pattintani egy panelt a lökösből, oda felszereled a horgot, húzza vele a krosszmotort, utána már nem kell leszedi es visszapattintja az elemet es nem is latszik. lehet h ezen az m3ason is olyan
  • cement
    nekem is van horog a kocsimon, nem hulyeseg az.
    1. nem tolatsz neki semminek
    2. ma is huztam futot, mert neha azt is kell.
  • broman191
    azaz
  • R0zs0máK
    Nemisazbazmeg, hanem mit keres rajta eleve vonóhorog??? :D:D:D

Amúgy már csak 2 disznó hiányzik az utánfutóról :DDDDD
  • MaSzKa
    M3-assal :D

• DJ BP
    alapterület, nos ezaz, láttam egy videót, hát nem túl hosszú, és a kerékjáratok elég durván belógnak
  • n003
    igazad van de 10 centi igensokat jelent látványban pl új mondeo szinte mintha nemis lenne kereke annyira eltűnik az alap 16colos a monstrumon

első hallásra télleg kevésnek tűnik a 4száz litykó de saját tapasztalat ho azért inkább az alapterület számít jobban mint az hogy mennyit tudsz az övvonalig felpakolni :)
  • DJ BP
    a kombi tetszik, de 405 literrel mit akarnak? Volvo V50 már elnézést, az a kis sz*r többet tud... Nissan Qashqai, Seat Altea csapott seggel többet tud.
    Nekem a két szék közé esés jut erről eszembe, mert ha már divatkmbiként tekintek rá, úgy viszont nem nyújt nagy látványt mondjuk egy Alfa 159-hez képest. Nem ezt tettem volna, de ők tudják. 10 centivel nyújtottam volna az autót, tengelytávot +5-10 centit, és kész, nem lenne csúnyább
  • SötétBarom
    De tudod mit jelent ez.. Ma még csak az accordban van, és lehet ki-be kapcsolni, holnap az utolsó tico-ban is lesz már, és nem lehet kikapcsolni :DDD

Aztán jön a minden autóba GPS, ami folyamatosan figyeli az adatokat, és minden szabálysértésért feljelent.

"It's all over."
  • cement
    a kombi nekem is nagyon tetszik. ahogy mondod ugy nekem is begyünne :)
  • Borg
    Technikailag über az autó, nameg vezetési élményben is tutira jobb mint az előző. Pedig az se volt rossz.
    A külső már más kérdés, de a kombi nekem bejön. Egy 2.4-es benzines, manuális váltóval... fehér sport kivitelben, valami nagy gunmetal felnivel...
  • MaSzKa
    nekem ez nem tetszik a régi tetszett
  • DJ BP
    és az a vicc, hogy előtte pont azt ecsetelte, milyen unalmas 130-cal az osztrák autópályán mászkálni. Erre meg leírja ezt, hogy milyen fantasztikus :D
  • cement
    csak a sok nyomi nemet nyugdijasnak van... nem muszaj bekapcsolni az automata követős genyót oszt' kész
  • SötétBarom
    "az előttem haladóval megegyező ütemben gyorsított és lassított, hanem közben még a finomabb elnyújtott kanyarokban is magától befordult"

It's all over.
  • Borg
    Új Accord menetpróba @ A5.hu
  • SötétBarom
    EJPAZDET, kb 20 perce jött velem szembe egy koromfekete H1 humár :DDDD
    B*ZMEG mekkora !! :o
  • Tufa
    Tegnap láttam egy új galantot. überdurván néz ki! :O

• Csabesz6
    jah láttam hogy már segítettél magadon:D/bátyádon
  • I.C.ram
    Ja közben már elolvastam (#63600). Nem sok minden derül ki a tesztből, hála Annácskának. Ami viszont kiderült, hogy 4-en egész jól elférnek benne, és nyitott tetővel is elég nagy a csomagtér (400 liter).
  • Csabesz6
    anna féle:\