101030
.
  • sakalcar
    HTW Csocsó autó: http://www.pimpmyride.hu/index.pimp?page=hirek&subpage=display&ID=29

• MaSzKa
    http://video.racing.hu/teaser
  • n003
    hamár vámszedésről van szó :( ha trélen szállítotok autót ne felejtsétek el letakarni a rendszámot ... mi sajna elfelejtettük és jött a csekk, felhívom az ügyfélszolgálatukat mire a hölgy kedvesen elmondja hogy tanácsolja fizessünk majd utána írjunk levelet az rt-nek hogy xy rendszámu autóval zh rendszámu trélerrel szállítottuk azt az autót .. kérésre kiadják a fényképet az ügyfélszolgálaton vagy a pályafelügyeleten :O :(
  • SötétBarom
    "Az M1-esen nyolc kamera van, ha mindegyik készít felvételt a gyorshajtásról, akkor már nem pár tízezer, hanem akár nyolcszor háromszázezer forintról is lehet szó"

Sukár. :DDD
  • fifi
    pont ma voltam Szarvas-Kecskemét vonalon, ha minden táblát /30-60/ betartok, ez az oda-vissza 160km-es táv egy délelőttös program lehetne...
    nevetséges!
    Olyan helyen van 60-as tábla, hogy tényleg nem értem az egészet...

vámszedők.
  • Borg
    Pont ezen gondolkodtam én is. Sőt, a piroson való áthajtás büntetési tétele lehetne több is. Mert mondjuk ha a vonat elé hajtok pirosnál, attól max én halok meg, de ha kereszteződésbe hajtok bele pirosnál, akkor más is meghalhat. Pl az üllőin pesten már nem egyszer szívtam meg majdnem, hogy nekem már zöld volt mikor keresztbe még átsuhantak.

Ami leginkább felbasz benne, az a méltányosság eltörlése. Tehát aki havi 2 millióból, meg aki havi 50e-ből él, ugyanugy meg lesz vágva. Kissé igazságtalan. Persze a "vállalkozót" aki papíron koldus nem tudnák megfogni valszeg sehogy. Szerintem simán az autó eurotax értéke alapján lehetne megszabni a büntetést. Ha már az objektív felelősséget is meg tudták oldani, ezt se lenne nagy ügy.
    Nameg persze a kintfelejtett 30-as, 60-as, meg egyéb idióta táblák.
  • DJ BP
    A "megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó rendelkezések" (1) mellett a fénysorompók (2), a közlekedési lámpák jelzéseinek figyelmen kívül hagyása (3), a megállás és várakozás szabályainak megsértése (4), az autópálya leálló sávjának szabálytalan használata (5), a behajtási tilalom és a kötelező haladási irány negligálása (6), valamint a védett és fokozottan védett természeti területen való tiltott közlekedés (7)

Ebből istenigazából csak az első miatt haragudhatok rájuk, ha kinntfelejtett 30-cas tábla miatt töténik
  • desigo
    Nincs kegyelem

csütörtöktől nagyon népszerűek lesznek a rendőrök...
  • MaSzKa
    tetszik
  • R0zs0máK
    Az egy Corolla E11 TTE Edition...összesen 5000 darab készült belőle, és ugyanazok csinálták, mint a WRC autókat :) Nem rossz autó, sőt jó...:)
  • DJ BP
    ,,pedig nem is olyan ronda..."

Nem Hondát akartál mondani? :DD
  • GregSB
    Colin McRae 2-vel nem játszottál? Egyik kedvenc kocsim volt benne :)
  • CSOCSO
    gondoltam hogy nem a szepsege miatt forgalmazzak itt meg ott....

• cement
    lol :DDDD
    nem azert nem forgalmaztak feletek mert ronda :D
    amugy rallybol nem ismeros?
  • CSOCSO
    pedig nem is olyan ronda...
  • cement
    98-2002es generacio. 98-tol teljesen masok az amerikai piacra szant corollak az europaitol.
  • CSOCSO
    ez hanyas corolla?? ilyet nem forgalmaztak amcsiban...
  • R0zs0máK
    Én? soha....:) Vigyázok rá, mint a szemem fényére :))
  • desigo
    Minek költsön annyit fényezésre amikor ugyis odacsapja valahova a hátulját?
  • R0zs0máK
    Jobbos-balos rohadt volt...

Ja és mondtam, hogy nincs ekkora különbség, ne sírjatok má' a szaros fotók alapján :D Alig lehet észrevenni :D És fog még fakulni úgyis...
  • I.C.ram
    Bal hátsó sárvédőt is fényezted? Legalább 2 árnyalat különbség van az ajtó és közte :(
  • R0zs0máK
    Az enyém is corolla :)

Ja, télleg lóg egy kicsit, el van hajolva a lökös konzol...majd satuba fogom :DD
  • desigo
    nice
  • cement
  • csm
    a corolla nemjó,rossz helyen hajt :) a lökösödnek meg lóg a bal eleje,de amúgy patent gép :) csak kevés rohangál belőle(közúton)
  • R0zs0máK
    ja télleg, szmájli volt a végén :D
  • Willi Betz
    Én nem kérdeztem semmit
  • R0zs0máK
    jahogy ezért kérdezted :D
  • Willi Betz
    Akkor mégis csak a te autódat láttam tegnap este. Itt tekertem el bringával.
  • MaSzKa
    szép
  • broman191
    Zsír :)))
  • R0zs0máK

• broman191
    nemteccik' nekije' :D
  • R0zs0máK
    mivan vele?
  • autoszimulator
    drift_racing
  • R0zs0máK
    Kézzel, nem géppel...az nem olyan durva :)
  • Csabesz6
    Anyámmal egyszer ennek köszönhettük,hogy ne jöttek belénk.Állunk a pirosnál, másodikak vagyunk a sorban,a főútra hajtanánk majd rá.Elindulnak velünk szemben abban a pillanatban durrr.... a hulye nő belement a pirosba( suzukis, de ez lényegtelen) a szemből jövő golf III variant meg eltalálta, és elkezdett felénk száguldani, bőgő motorral.nah ha ott nem nyomja tövig a gázt, elvisz minket is.szoval meleg volt.
  • broman191
    Bikább lett a Corvette ZR1 motorja mint tervezték :)))

"a tervezők figyelhettek olyan apróságokra is, mint a csendes működés." aha:D
  • I.C.ram
    Amcsiban Volvo C70-nel, itthon meg az enyémmel :P
  • broman191
    Gyári tankkal 11.9 gallont találtam, ami ~45 liter.