101030
.
  • Willi Betz
    A Mazda 6-nál az volt a gondja elsősorban,hogy olvasta valamelyik újságban a sunyi,eldugott rozsdásodásait. Mitomén futóműnél volt vele valami gond meg még pár olyan helyen ami nem látszik,ha ránézel az autóra,csak,ha alulról végig van vizsgálva. És az újjal is ezek a fenntartásai.
    A Sonata meg tetszik neki és mostanában a koreaiak elég erősen jönnek felfele minőségben is meg minden féleképpen. Viszont a Legendre is azt mondja,hogy patent autó. Kinézetre is meg tudásra is.
  • Borg
    Most mit is akar tulajdonképpen? csak mert a két autó tökre nem egy kategória.. és a mazdából mit is zárt ki, és miért?
  • Willi Betz

Helyzet az,hogy a németek tudnak valamit,de azt nagyon.
  • I.C.ram
    Legjobb, mikor mondják, hogy ebben az autóban nincsis hátsóablakfűtés... :D Olyankor a kezükbe nyomok egy nagyítót, és csak csodálkoznak :)
  • Willi Betz
    Najó,de ez kupé. Meg a tied is. 123-as kupéban is kb ennyi minden van. Én a 4 ajtósról beszéltem. De jól is teszed,hogy nem adod el! Jókis autó az!
    De olyanokat,hogy könyöklő nem soroltam fel,mert az is felszereltség függő volt.
    A leggyakoribb felszereltségű és motorú változatokban általában azok voltak amiket felsoroltam. Nekünk is volt 240D fasza kék belsővel:D Nem volt egy gyorsulás bajnok,de kimentél vele a világból.
  • I.C.ram
    Akkor most mondom a 114-es extráit :D

-elektromos tolótető
    -manuális klíma
    -elektromos ablakok
    -mahagoni faberakás
    -vákumos ülésdöntés coupéban (enyémben is ilyen van, nagyon fasza cucc :D)
    -mikroszálas hátsóablakfűtés, amit azóta se láttam még más autóban...
    -szervókormány
    -4 tárcsafék
    -korának legbiztonságosabb autója: teleszkópos kormány, gyűrődészóna, coupéban extradurván megerősített oldalfal.
    -hátsófűtés/légkondi (hátra is van vezetve a levegő)
    -stereo MC kazettás magnó az akkori legnevesebb autórádió márkától: Becker
    -első könyöklő
    -4 sebességes autómataváltó (akkoriban még a 3 gangos is nagyszám volt,n emhogy a 4)
    -5 sebességes manuális (szintén, akkoriban csak 4 gangosok voltak főleg)
    -világ első autója középkonzollal :)
    -stb stb.
    -ja meg 2.74 literes duplavezerműtengelyes, injektoros 185 lóerős motor.

Imádom ezt az autót! :) Soha nem cserélném el :)
  • cement
    avensis meg camry van ami nagyobb. kulfoldrol hoznak be camryket, mert mo-n nem forgalmazzak, iszonyat elegans, rendkivul jo auto, hybrid, olcso ra a regado emiatt, osszvissz 8-9millioban van a kocsi es full luxus
  • Willi Betz
    De az új is? Amit most árulnak a szalonokban?
    Egyedüli koreai autós tapasztalatom az a Chevy Epica,na arra azt mondom,hogy jó autó,de a többiről gőzöm nincs.
    Még van a Toyotanak is ilyen nagy autója,csak a nevét nem tudom. Lehet mondom neki azt is.
  • R0zs0máK
    Nem is kicsit :D
  • Willi Betz
    Ezekszerint a Sonata egy szar?
  • R0zs0máK
    Ez kb. olyan kérdés, hogy vesz egy zsák szart, vagy vesz egy zsák aranyat :D
  • Willi Betz
    Olyan kérdésem lenne,hogy ismerősöm autó vásárlás elött áll,de csak japán illetve koreai autót szeretne venni. Ja és természetesen középkategória körülit. Na most ő nézegette a Hyundai Sonatat meg a Honda Legendet. Mazdaról nem olvasott sok jót,ezért azt hanyagolná is,meg persze én is mondtam neki,hogy az tényleg rázós. Ti mit gondoltok erről a két típusról,melyiket érdemesebb inkább megvenni hosszabb távra. Olyan 5-6 évre.
    Ja a Honda Accord,az meg nem tetszik neki.
  • Willi Betz
    Merci w123-asban sok extra...hm...
    Felsorolnék párat,ami nagyjából kiis meríti az extráit,ezzel nem azt akarom mondani,hogy szar autó,mert ha szépen rendben van tartva akkor szerethető autó én nekem is tetszik.
    Manuális klíma.(hozzáteszem,csak hideget tud fújni)
    A nagyon jól felszereltekben van elöl-hátul villany ablak,ez tény.
    Szervókormány (már amelyikbe)
    Tolótető (mechanikus,tekerős. NEM KURBLIS!!)
    Központizár (Nem az összes típusban. Ja és levegős volt)
    Nagyjából ennyi.
    De mondom,ezt leszámítva a maga idejében jó autó volt,meg most is,ha nincs lelakva.
  • n003
    de anno nemnagyon volt japó "7es" és "Smerci" szal te sem gondolhattál másra amikor a 929-st írtad csak ezekre a rizsrakétákra és ezekután írtad be a 937-st .. ;)) érted mér ugrottak a nyakadba a többijek? :D
  • MaSzKa
    "Na mesélj, mi olyan extra van egy 25 éves golfban, ami egy 25 éves civicben nincs..
    "

'SötétBarom' jött azzal
  • n003
    #63929 és #63933 között olvasd újra és rájössz ;)

egyébként nemtom mér kell egyből leugatni a másikat :DD
  • MaSzKa
    hol írtam hogy civic te lama?
  • SötétBarom
    Te micsoda ökör vagy az hihetetlen..

Hogy lehet egy mercit egy civichez hasonlítani? :o
  • cement
    maszka mostmar kihozol a sodrombol de komolyan...... te tényleg ekkora nagy fogyatékkal élő vagy?
    egy felsőkategóriás régi 7es nyilván tele van baszva extrával, egy civic meg egy átlag alsó-középkategóriás autó... istenem menj el orvoshoz szépen kérlek
  • Borg
    Nem lehetne hogy nem próbálsz okosnak tűnni? Nagyon nem megy ez neked...nem kéne erőltetni.
  • n003
    ez igen
  • MaSzKa

Egy 47 éves olasz, Filandri Moreno mert nagyot álmodni, és négy év alatt a sufnijában teljesen egyedül megépítette saját szupersportkocsiját, az Uraganót (hurrikán).
    Az autó igazi csodája, hogy az Audi eredetű V8-as motoron kívül Moreno az összes részegységet, beleértve a vázszerkezetet, a karosszériát, a futóműveket és fékrendszert is egy szál maga építette. Egyébként a motorhoz is hozzányúlt, egy turbófeltöltővel egészítette ki az ingolstadti nyolchengerest.
    Az biztos, hogy az Uragano nem a legszebb autó, amit valaha láttunk, de alkotója így is maximális elismerést érdemel, hiszen saját két kezével építette az autót, melynek nem is állnak rosszul a fényezetlen, néhol hepehupás karosszéria-lemezek. A négyéves fejlesztési és építési periódust nagyobb autógyártók is megirigyelhetnék. A hurrikán menetteljesítményeiről egyelőre nincsenek információink.

• MaSzKa
    jók a japán autók ettől függetlenül

Honda NSX :P

csak már réógta megy mindenhol ez a japánautó vs németautó :D

• R0zs0máK
    Van akinek ez kell, van akinek nem :)
  • MaSzKa
    azért 1 régi német verdába sok anyag van pl Merci w123 és 7-es bömbi

és extra hegyek is
  • MaSzKa
    sztem is kamu

én is olyat olvastam ami szerintem nem valós

így nem is olvasom

• R0zs0máK
    Húha...van benne ABS...rohanok, lecserélem a hacsit, mer' ebbe nincs...
  • Willi Betz
    És ezt ti még elis hiszitek. Ennek a népítélet blognak a fele kamu. Boldog-boldogtalan irkálhat oda. Főleg,hogy kép sincs az autóról...
  • MaSzKa
    BMW Mercedes ezekre gondoltam

van benne ABS és kényelem is
    elektromos abéak szinte alap
  • SötétBarom
    Na mesélj, mi olyan extra van egy 25 éves golfban, ami egy 25 éves civicben nincs..
  • SötétBarom
    Hogy őszinte legyek, szerintem ez minden autóval így van.. Nem hiszem, hogy van olyan autó, amivel ha törődnek tönkre megy.. Egy kis odafigyeléssel akármi elmegy 4-500ezer km-t.. (most itt nyilván azér nem az 0.8ccm daewoo matizról beszélek..)
  • R0zs0máK
    Most nem a hacsira értettem :D De azért van még jópára sportkocsi...pl. az S2000 az egyik legtartósabb, csak nagyon érzékeny a rendszeres olajcserére (de ha az megvan, akkor kimegy a világból)
  • MaSzKa
    a régi japán autókba nincs sok extra

és diesel motor se nagyon

ennek megvan az oka

pár mélyreható cikket olvastam a német vs japán autókról
  • SötétBarom
    Kisköcsög biztos asse tudja mi az a hacsi :DDDD
  • R0zs0máK
    "Ugyebár a porsche az egyetlen ami azt szereti ha nyúzzák, a többi autó előbb-utóbb megsínyli."

A buta balfasz :DDD
  • desigo
    Komolyabb hiba:
    Hengerfejes lett

na hagyjuk már...
  • Máté94
    Erre csak annyit tudok mondani,hogy nem minden arany ami fénylik:)
  • autoszimulator
    eddig nekem is.. és most az a durva, hogy kártyáról sem emelték le a kesst :D pedig nem lenne ártalmas megküldeni végre..
  • SötétBarom
    O_o
  • SötétBarom
    Allianz fan klúpp!!44