101030
.
-
DJ BP #64522 talán 1x én is belépek, ha lesz bátorságom :) -
Csak az számít, hogy számodra mekkora érték. :) -
DJ BP #64520 én is úgy saccolom :D -
Ugyanmár,ugyanakkora hülyeség 2 tonna vasodixot őrizgetni mégis azt teszzük te is,én is.
De a normálisak baromira unalmasak ám!
-
Ha csak erre volt pénz annak idején... -
Sehogy... Jó ha 110 ló megvan. -
De ha már tyuningba kezdek, akkor nem egy olcsó tucatautót fogok széttyúnolni. -
DJ BP #64515 35% chiptuning, pont a lényeg marad le, hogy mégis hogy sikerült csak a chippeléssel szívómotoron ezt elérni? -
A tuning nem arról szól hogy visszahozza a beleölt pénzt eladáskor...de ezt te is tudod feltételezem. :) -
Ritkán mondok ilyet a típusra, de egész jó kis gép. Nem barmolták szét a külsejét az már jó pont... :) -
sosem értettem, hogy képesek az emberek ennyit költeni egy autóra, aminek a piaci értéke kisebb, mint egy asztali számítógépnek.
Kispajtásom is durván 500ezret költött a sima 1.3-as Swiftjére. sosem fogom megérteni. Azt biztos, hogy nem szerelemautó. -
Borg #64511 Azért meglepődnél mire képes az a GTI motor a 800 kilós kaszniban ;) -
Csak nagy rutinnal rendelkezőknek!!!! -
ejha,nem is tudtam hogy a fabia merevtengelyes hátul
-
Hát eddig még nem nagyon csengetett :D
Az is lehet, hogy már nem is itt lakik. Régen jártam arrafelé. -
Jaja. Ezres Toyota Yaris is 50-60 sőt olykor 90 litert mutat átlagfogyasztásnál, ha még nincs annyi adat, hogy normális átlagot tudjon számolni. Szóval ez egy faszság. -
Meghát Toyota...:))) -
-
Honda Civic
Nagoyn tetszik ez az autó, és annyira nem is tűnik dárgában! Ebből a tipusból ez a fajta szedán is elég ritka! Erről mi a véleményetek? -
Borg #64503 Ez azért nagyobb is, mint a touran. -
lehet de azert irtam ha igaz... mert 75k van megadvam lehet h vissza van porgetve de meg lehet nezni szamitogeppel ezeknek mar -
DJ BP #64501 fiatalabb, attól még lehet benne több km :) -
megeri a 200k kulonseget, nem hiszem h az akkora problema lenne... 100at meg le is lehet alkudni -
jolvan de sokkal szebb, 4 honappal fiatalabb, ha igaz, akkor sokkal kevesebb benne a kilometer is.... -
3.8milltől kezdődnek, nem mindegy. -
hat egy avensis versoval jobban jarnatok -
Borg #64496 Nézd én már a másodikat hajtom, az előző 2003-as passatba 145e km-t tettem 2 év alatt :)
Vannak pozitivumai, de alapvetően túlzottan semmilyense. Semmi olyan tulajdonsága ninsc, ami miatt kiemelném a többi átlag autó fölé, és ehhez képest meg überdrága. -
látom nem csípitek VW-t :) -
feluleni = feluleti -
jo de ez csak feluleni, nem eszi szét, azer az csunya volna... bar nemtom egy fauvé tarcsa elrohad e, amilyen kalap szar kocsi, kinezem belole :) -
Borg #64492 Na akkor most ezt add össze 1 éven át :) -
Újra bebizonyítottad hogy jobb a hatásfoka egy benzinesnek,mint egy adagolófúvókás dízelnek!
Köszi!
-
barmilyen autot ha lemosol es hagyod allni par orat meglatszik a vekony kis barna reteg :) vagy ha all az udvaron es esett az eso. -
Borg #64489 Attól függ milyen mélyen ette be magát a rozsda. Ez a féktárcsa minőségétől függ, de VW konszern autókon már 1 hét állás után is felületi rozsdásak, szal... -
Borg #64488 Örülök is, miért ne örülnék :)
Amíg viszont átlagban 6 és 10 liter között jár el, addig neharagudj de nem fogok hanyattesni a 105LE-s TDI powertől, amikor a 170LE-s "benzintemetőmmel" is 7.5-11 literes átlaggal járok. És ebben bőven szerepet játszik, hogy keményebb gyorsításkor a dízel is nyeli az üzemanyagot, mint bármi más. -
azert mert 1 evet allt cserelni kellene a fektarcsat? hmm elso fekezesnel leszedi rola azt a reteg rozsdat ami kepzodott...nem? -
Akkor örülj hogy 40-et mutat!
-
Borg #64485 "Ki a faszt érdekel a pillanatnyi fogyasztás bazz."
Jó téged nem. Csak épp erről volt szó, szal eléggé hidegen hagy, hogy te másról szeretnél beszélni :) -
Borg #64484 A 2.0 már asszem CR-es. De ezzel a motorral nincs tapasztalatom.
A kaszni viszont ugyanez.
Azért arra vigyázz, hogy 1 év állás sokmindennek árthatott. Féktárcsák, betétek valszeg cserések (rozsda), olajakat, szíjakat mindenképpen, klímatöltés... szal drága lesz az első szervize. Meghát a szép állapot is relatív. Egy 4 éves autó nagyon nem lehet rosszabb állapotban. -
kösz az infókat , ha bármi ilyen infód van még megköszönném.
esetleg a 137le dízelest vezetted?
úgnynézki ezt vesszük meg, jó állapotú, és állítólag drágán árulták és ezért egy évet állt. meglátjuk.