101030
.
-
Gyönyörű gép...csak korabeli leírások szerint elég vezethetetlen :)) -
hogy ne csak német autó legyen itt :D
nagy kedvenc
-
ez tetszik?
nekem nagyon bejön
örök álom marad :(
-
áááááááá akkor ott van még a 911 Turbo is :D
-
Próbálták volna a 210 lovas 2.6-os Stariont...az lehet megfogta volna a porschét :) -
nem autót akarok szállítani hanem magamat. -
látod újat vettél
az új az új, a használt az használt
amúgy ez befér az Omega kombi csomagtartójába sztem :D -
német autó veri a japánt :D
-
Új Swift Sport, 1.6
Meg. -
és most mit vettél?
meg vagy elégedve vele? -
Nálad a találkozó gyorsulást jelent? Vagy ha te találkozol olyan személyekkel akik megtürnek téged, gázfröccsölgetsz? Érdemes kinézned egy ilyenre, szerezhetsz barátokat, stb, anélkül hogy gázfröccsöket kéne adnod.
MOTE találkozóra kimehetsz, de ha te ott látsz egy elcsúfított omegát is akkor büszke lehetsz magadra, tudod általában az omega tulajok, olyanok akik találkozókra járnak, törödnek az autóikkal..
Igénytelen és elcsúfított, ugye? És mielött jönnél megint valami idióta képpel, EZ A SAJÁT autóm volt. -
nekem tetszenek nagyrészt a német autók
és mindig jók voltak
-
találkozókra jársz?
ez úgy hangzik akik odajárnak jól adnak pár gázfröccsöt a gépnek hogy szépen lehessen a farát terelgetni
ilyen találkozókon hihetetlen mennyi elcsúfított autót látni -
itt 1 utcai autó
ezt se nyomja le 1 Lexus se gyorsulásra és végsebességre se
ezt csak azért írom mert mikor Omega volt megemlítve akkor te icipici Corollát hoztad fel érvnek ami kicsit kisebb autó mint az omega
-

"nyomdafestéket nem tűrően rondaságokat írsz"
Teljesen visszamaradt a fejlődésben... Nem kétséges :D -
Két szervízessel lett átnézve mielött megvettem, nagyon jó állapotban volt, és alig 1 év alatt 15k km-t mentem vele, viszont ezalatt elvitt annyit mint más autó 120ezerig kötelező szervízekre.
Az a baj hogy elég sok találkozón voltam, elég sok emberrel beszélgettem, és akik jelenleg élvezetből tartják, azoknak van mellette olyan autó amit használhatnak is munkába járásra, mások sajnos rákényszerültek és nem igazán tudnak kiszálni belőle. -
én még sosem hallottam olyanról, hogy Opel Omegával ne lenne gond. Haveromnak is volt 2ezres benzines Omegája. Állandóan szervízbe járt vele, pedig nem volt széthajtva.
Annyira tipikusan primkó a gondolkodásod. Van egy Opel Kadett-ed (german carod, ugye), és innentől szentűl megvagy győződve, hogy az a világ második legjobb autója (a BMW után persze...). -
sztem téged kellene kivágni, hogy ilyen nyomdafestéket nem tűrően rondaságokat írsz ide -
az 1 dolog, hogy te kifogtál 1 széthajtott rossz példányt és így alkotsz véleményt az egészről
másnak és még pár ezer embernek érdekes bevált
-
visszamenne* -
Nem lehetne valahogy kibaszni ebből a topikból ezt a majmot? Szerintem mindenkinek nagyon elege van már belőle, és a sok baromságból.
Bárcsak vissza benne a BMW topikba osztani az észt. -
Mekkora gyökér vagy. KB egy óvódás szellemi szintjén vagy. Most komolyan. Szellemileg visszamaradott vagy ez fix.
Beraksz egy versenyautót, hogy ezzel nem bírkózik egy utcai autó... Beteg vagy. -
Mit mutassak? Mondtam hogy nekem volt tapasztalatom német autóval, BMW MOTORRAL ami ugye csak tökéletes lehet, ellentétben veled.
Felső kategóriás autót felső kategóriához. Omegát, Lexusoshoz.
hasonlíts egy marutit egy ferrarihoz. idióta
Ha ennyire fáj hogy másnak igaza van, inkább ne próbálj visszavágni
-
ez Dízel motor az
és Év motorja díjat is nyert nem is 1x sokszor -
téged ki kérdezett 
menj aludni gyerekeknek ágyba a helye -
de te Corollával jöttél akkor azt is mutass ne lexust
itt van ezzel biztos nem bírkozik meg a lexusod
-
első generációs impreza, 208 lóerő, második 230. 2literből.
Mi az egyedülálló benne? -
Egyszerű a gondolkodásod, mint egy katica bogárnak. -
ja és annyit kell tudni pl a 163Le-s dízelt
csak sima motorelektronika programozással 200Le-ra csinálják ha kell
perszre gari off
ez volt a jó toyota ami nekem is tetszik
-
nem.
Nézz meg egy LS400as lexust, többet tud mint az omega pedig egyidős a két autó, sőt.. Csakhát mutass egy omegát ami megy úgy mint egy 4literes lexus...
a 2.0ás benzines nem érdekel senkit. Ha te arra azt mondod hogy jól megy, nem ültél még normális autóban(kb mintha egy új A8asba 2literes motort tennének). A 2.5TD BMW(!!!) motoros omegáról volt szó. MV6ot meg felesleges is megemlíteni, mégrosszabb mint a td. -
Maszka: Tudod mi a különbség ba és ban között? Azon kívül, hogy a bant megérdemelnéd. Nagyon nagy parasztságra utal, ha valaki olyanokat ír, hogy 2005be, stb. -
a B omegát az már rég nem gyárják :D így új adatokkal ne gyere
mert BMW 1995ccm-es Motor tud 204Le
amibe egyedülálló a világon
-
újan vetted?
mutass 1 Corolát ami mindazt tudja mint a B Omega
2 ismerősnek is van érdekes nekik bevált a rozsdán kívül egyikkel se volt semmibaj
igaz ezek benzinesek
pedig használtan lettek véve -
pontosabban megbízhatónak és olcsónak. Erősnek főleg nem, max annak érződik mert beleng az egész kasztni gyorsulásnál. -
2.2 D4D? 177Le? Ismerős adatok? Bizony Corolla motor :DDD -
tény, de ha már közel azonos kategóriát nézzük, kiváncsi lennék hogy egy omegával egyidős LS lexusban mennyi esély lenne a túlélésre :)
Szerettem énis az autót mert biztonság érzet megvolt benne, 3 csillagos törésteszt de csak mert oldallégzsákok nem voltak. Ami 11-14 litert eszik dinamikus (nem mindenhol padló, stb...) közlekedéssel és havi rendszerességel mehet szervizbe, nem igazán mondanám megbízhatónak(pedig bmw meg opel meg német meg sdfgsfgosdf!+!+). -
De legalább masszív, ismerősöm négyet szaltózott szántóföldön vele, és semmi baja sem lett.. Azt hiszem ez fontosabb dolog, minthogy 6 vagy 7 liert eszik, vagy 11 vagy 10mp alatt van-e százon... -
nekem meg volt, 2.5td BMW motoros. Mv6 még szervizigényesebb.
Szerintem inkább kiméld meg az ittlévőket a hozzánemértésedtől, ha lesz VALÓDI tapasztalatod akkor próbálj kioktatni itt bárkit is. -
olcsó, mire mész vele, még a jól karbantartott modelleknél is MINDIG van ami elromlik(havi 20-30ezer ft elmegy az olcsó alkatrészekre ha te javítod az autót), tapasztaltam, más ismerös is.. Erős? 130ló, 11mp alatt van 100on. 11-14litert eszik gázolajból, adagoló 300ezer ha javítani kell.
Olcsó? Erős? nem.
Kényelmes, ja, de nem első autónak hétköznapi használatra...
Olvass már utánna hogy mit is tud a corolla, mennyit eszik, mennyire megbízható és mikor kell egyáltalán javítani.. -
ismerősőméknek van omega
igaz 2.0 benzinmotorral 1 baja van az pedig hogy roszdásodik
de olcsón lehet kapni 1 millóFt
és hátsókerékhajtású :D
és 1 egész család kényelmesen elfér benne és jól is megy
és van MV6-os verzió is