101030
.
  • I.C.ram
    Maszka paszmek... még BMW-d sincsen. Gyanítom nem is ültél másban mint szakadt 20 éves 5-ösben meg e30asban.

Opelt is csak azért isteníted, mert neked az van, és lefogadom, hogy az sem szerelem autó...
  • Tufa
    te jöttél a megbízható német szöveggel, erre felhoztam hogy hasonlíts össze MEGBÍZHATÓSÁGBAN egy 2.5 td omegát(ami mint már korábban irtam, általad istenitett bmw motor van) pl egy corollához. Erre elkezdesz papolni a méretekről. Erre csíp a pisi amikor az omegával egyméretű lexust megemlítem, árban is ugyanott vannak a jó állapotúak, de akármelyik németautóbuzi is megmondja hogy azért az a lexus elég komolyan el van látva extrákkal, kényelemmel éshát erővel is...
  • MaSzKa
    amúgy a BMW feltöltős motorokba a legjobb legerősebb lsd Formula 1

és 87-től nem gyártottak turbos motort ezért sima motorokba is ők csinálják a legjobbat

ezt mondja a világon mindenki

senki más autó gyártó nem nyert ennyi év motorja díjat
  • MaSzKa
    Opel Omegáról volt szó

erre jöttetek kisebb Corollával

utána meg Lexus-sal ami nem 1 kategória szerintem inkább a BMW-vel próbál versenyezni

BMW-nél meg nincs jobb autó a világon :D
  • MaSzKa
    itt van

• MaSzKa
    BMW-ból van

320i 2000ccm 300LE

de ezt inkább nem sorolnám ide

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=%C3%A9v+motorja+bmw&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
  • I.C.ram
    ja és ez is 1 turbós.
  • I.C.ram
    vagy ott az Integrale EVO II. 1998 ccm, 215 LE, 310 Nm, mindez 1993-ban. Na bumm.. turbóval nem nehéz alkotni.
  • DJ BP
    mert BMW 1995ccm-es Motor tud 204Le

2 turbóval k*rva nehéz volt :D

Hallottál-e Mitsubishi EVO-ról, 300LE benzines, 1 turbó? Vagy Honda S2000, igaz ez is benzines de csak szívó
  • I.C.ram
    Látom mindenki bevette ma reggel is a fogalmazásgátló tablettáját.
  • toretto r34
    tévedsz 2000ccm a honda az egyedül állo 240 ló töltés nlkül az autó neve s2000 a bmw jó autókat csinál kedvenc márkám de kisköbcentiben nem jók a németek
  • cement
    jovan en igy olvasgattam meg tovabb professzor maszka beirasait, tenyleg lenyomoztatom az ip-jet basszus es szolok egy pszichologusnak hogy menjel el hozza es vitesse be a zartosztalyra. mert ez valami orulet, ha ot nem allitja le valaki akkor en fogok becsavarodni
  • cement
    maszka te igazi géniusz vagy ne pörögjél már ennyire légyszives mert igy masnaposan eléggé rongál ez a sok idiota szarsag amit irogatsz. egy corolla meg egy omega HOL EGY KATEGORIA baratom? aszondja nem olyan nagy. hat mindjart agyverzest kapok:D meg h az omega kevesebbet fogyaszt. TUTI! figyelj tuti, hogy egy cirka 1,3t-as mondjuk 1,4es diesel corolla tobbet eszik mint a te kozel 2 tonnas omegad 2,5ös diesellel. istenem valaki adjon egy kötelet én felkötöm magam :DDD
  • I.C.ram
    Miért nem veszel fel valami hangzatos nevet? Tony, Jack, stb :D
  • CSOCSO
    mikor meglatjak akkor kszábá-t mondanak altalaban

de nem mondjak ki hogy csaba.. csak azt hogy csábá mintha ch val lenne irva cs helyett
  • I.C.ram
    Tényleg a Csabát hogy monjda kint egy amerikai? :D
  • CSOCSO
    lol:D:D:D
    en meg elmentem a toyota szervizbe.. jon a csako beul az automba mutatom neki a kuplungot hogy valami tuti nemjo ( azota kiderult hogy TRD sport kuplungom van :D) szal az ember makog ossze vissza sztan vegulis mire elmagyarazta kiderult hogy magyar......... nahmondom geci a Csababol nem derult ki neked hogy magyar vagyok?:D tompika...........
  • DJ BP
    *magyarul sem, ha félreérthető volt
  • DJ BP
    jaj, erről eszembejut, hogy pár éve voltam Londonban, odamentem egy fagyiárushoz, én se vagyok perfekt angol, de azért útbaigazítást nagyjából megértek, de beszól, hogy ő nem beszél angolul, kicsit meglepődtem :D
  • n003
    erről meg Hofi jut eszembe :D
    what is this kerek .. zsömle te barom
    hogyan írják aztatat türülköző vagy törülköző .. aztatat meg sem kellett volna tanulni, amúgy mi van eddig meg .. th
  • I.C.ram
    Jó hát a tesóm eleve úgy ment ki, hogy már pörfikt volt, szóval ilyen problémái nincsenek. :)
  • CSOCSO
    itt van pl az anyam aki most hozott ide egy levelet hogy olvassam el mit irnak mert nem erti.................
  • CSOCSO
    tudnek mit meselni.....................

szerinted a spanyolok hogy nyomjak??? itt vannak 10 eve es nem tudnak angolul.. oke megertem hogy ez del florida.. fel tarsasag spanyol.. nahdepaszmek.......... erted?

de tudnek mondani par magyar nevet akik itt vannak egy ideje es loal modon beszelnek.. nopersze azert mert nem tanuljak a nyelvet.. csak rajuk ragad valami.. nem ugy mint a spanyolokra. vegulis kozejuk tartozom.. en se tanultam a nyelvet mondjuk en azert megertetem magamat mindenkivel es ertek is barmit.. de amikor egy magyar valoban full kuka az angolhoz es mar itt van evek ota. nah az felbassza az agyam.. neha azt se ertem hogy talal maganak munkat.. a masikf ele mikor 3 honapja itt van es mar amerikai akcentussal tori a magyartot es minden 4. szot csak amerikajiul tudja.... komolyan mondom van ilyen is.... igen.. 3 honap!!
  • I.C.ram
    "nah ide menjen el.. ha tud angolul akkor menni fog neki ha nem akkor hivjon fel."

CSOCSO :D Komolyan gondolod, hogyha valaki kint él már x éve, kint dolgozik stb, akkor nem tud angolul? :D

Kösz a linket, majd megmutatom neki.
  • CSOCSO
    napfenyteto az alap :D de jelolje ki epp esszel ami van benne.. 100. ezer merfold az rohadt sok.. az olyan 9e korul fog elkelni.
  • CSOCSO
    http://www.kbb.com/

nah ide menjen el.. ha tud angolul akkor menni fog neki ha nem akkor hivjon fel.

tehat elmegy az oldalra
    USED CARS >>> GO

kivalasztja az autot.. ev, marka, tipus

ranyom a privat party value-ra

majd ranyom a Tc hatchback coupe 2door-ra ( nem a searchre!)

kivalaszt hogy auto vagy manual.. beir a futott merfold.. az extraknakl kivalasztja ha van premium felni.. dvd vagy navigacios rendsze.r. premium zene.. stb stb stb.. majd next es itt kivalaszt hogy milyen allapotban van.. tokeletes.. semmi baj.. avagy fasza allapotban.. kis karcok meg mittom en.. vagy ennel ir rosszabb.. meg mechanikai hibas stb.. szal itt kivalasztja a nagyjabol megfelelot es a kovetkezo oldalon lathatja az arat ami korul adhatja az autot epp esszel ( nem elszallva)

nekem kijott a 11.800 dolcsi a 61ezer merfodemmel) persze ennel joval tobbert adnam.. szvsz 15 korul.. nahde nekem van oldalo kuszob.. felni, dvd, lip spoiler, ilyen olyan vilagitas, kipufogo rendszer, leomlo, stb stb stb stb stb
  • I.C.ram
    százezer mérföld körül van benne, soha nem volt törve, extrák meg a szokásosak. műholdas rádió, napfénytető, elektromos bizbaszok, mittomen :D
    Vadonatújonnan vette 2005-2004 környékén.
  • CSOCSO
    merfold? serulesek? akarmi extra?

amugy meg nezzen korul ebayen.. amugy van a blue book.. bele kene nezni.. le van irva potnosan minden autohoz hogy mennyiert lehet adni.. ev es futott merfolddel osszeszamitva. teccik erteni?:D fel harom van.. meg atfogalmazni sincs kedvem az egeszet:D bocs
  • I.C.ram
    Tesóm elakarja adni az övét, és kérdezte tőle, hogy mennyiért lehet ezeket. Mondtam fingom sincs :D
  • CSOCSO
    hasznalt tc? attol fugg de van 12 tol felfele... (ezer dodo)

miert?
  • CSOCSO
    VROOOOM VRRROOOOM!!! ( igen.. egy csaje..)

• CSOCSO
    ha mar az IS eknel tartunk ( amugy megjegyeznem hogy en a legutobbi Is rol beszeltem:)

morcos segg >> IMADOM

• I.C.ram
    CSOCSO: Mennyit érhet használtan egy Scion tC? Mármint mennyiért mennek ezek az autók az USAban?
  • I.C.ram
    Ne könyörgöm! Nem kell adni alá a lovat, mert akkor megint jön az idióta google képeivel. Végre nyugi van tőle.
  • CSOCSO
    mar nem azert de miert ne lenne jobb tole az auto???

scionhoz is van ilyen ( lexus... toyota... scion)

es egy a sokmillio kis dologbol amitol az autod sokkal egyenibb lesz.. mert a volvoban nincs ilyen.. mert a bmw ben nincs.. mert a nissanban nincs.. etc etc etc... ha nem tetszik akkor ne akarjal ilyet.. vegyel fapados autod tegyel bele egy jo motort es orulj a sebessegnek.

az automtol mindenki elajul mikor este kinyitom az auto ajtajat es a belsejeben felerosodik a kek feny...

es ha meg vilagito kuszob is lenne.... :D szeretnem de nem kivanok oda is penzt kidobni.

amugy szep ez a lexus de szemelyszerint az is sokkal szebb.. sportosabb
  • streeter
    Itt a luxus egy Lexus személyébe a japánoktól. Amúgy meg ilyen hogy világító dizájn küszöb szép szép de minek? Semmivel nem lesz jobb a kocsi tőle. Az ajtó az autó használatának 99%-ba csukva van szóval úgyse látod. :) Ennél szebb autó nincs is sztem :) Nekem nagyon tetszik kívül belül.
    Persze tudom hogy erre is lesz majd vmi ellenérved de mind1.
  • CSOCSO
    utcai auto??? mirol beszelsz?? mutass mar egy kepet avagy videot ahol ezt utcakon vezettek... ez egy concept.. ennyi erobol mutogathatnam az lexus lf-a t ami keresztbeli lenyeli ezt...

amugy ott van az uj is-f... alig van kevesebb loereje.. valami 20 loero kulonbseg van a ketto kozott?! persze sulyra tobb mert annyi luxus van az autoban amit opel meg nem latott..
  • streeter
    Igen egyedülálló biztos. És akkor még ott van a Honda S2000 ami szintén 2 literes csak 240lóerő....
  • CSOCSO
    azert mert tudatlan vagy...

es most mutass olyan opelt ami ezzel megbirkozik:

katt...
  • CSOCSO
    nem.. japan autok rendesen bevilagitjak az elotted levo utat.. ha meg eszerint vezetsz akkor megerdemled hogy az arokban kossel ki.. btw BARMELYIK auto tudja ezt.. utolag beszerelni talan meg olcsobb is mintha a bmw tol igy venned az autodat.