101030
.
  • Willi Betz
    Mivan maszka rád jött az Opel roham?
  • MaSzKa
  • Willi Betz
    Olyan 4 kerekű,utcára nyíló ajtókkal
    Opel Astra Caravan 1.9cdti.
  • MaSzKa
  • CSOCSO
    megkerdezhetem milyen autod van?
  • SötétBarom
    Nekem elémrakhatnának akármit vinném :DD
    Kivételek persze vannak, amiket adnék el egyből (Renault Thailia, Logan, WagonR, Seicento, A2 audi, Smart, meg pár ilyen ribancfurikátor)
  • Willi Betz
    Szerintem te se fogadnál el egy olyan dolgot ami nem tetszik,de mindegy.
  • Willi Betz
    Persze ez az S65 AMG is jöhetne bármikor,csak én tudom azt,hogy a büdös életbe nem lesz ilyenem,mert tisztességes pénzszerzési móddal megfizethetetlen az a 60 millió amennyit elkérnek érte.
  • CSOCSO
    a felfogas mindenesetre rohadtul erdekes........
  • CSOCSO
    ertem.. szal ha eledraknak hogy itt van akkor beszolnal hogy... haaaaaat.. tudjatok.... :D omfg...
  • MaSzKa
    igen ez a 6 év a Toyota nevéhez fűződik
    erről tanultam is
  • CSOCSO
    ezt beraknam a forum logoja melle de tul sok a szoveg:D nem egyszerusitened le egy mondatra? :D:D:D:D
  • autoszimulator
    nem lenézni a magyart, kösz
  • Willi Betz
    SL...nem tudom,az nem igazán tetszik,főleg az új azokkal az L alakú lámpákkal.
    Ez a terepjáró,meg tetszik. Megmaradt terepjáró,ugy ahogy a Land Rover Defender.
  • SötétBarom
    omgplz ._.
  • SötétBarom
    A FIAT A LEGJOBB:: LEGALÁBB 2345 REKORDOT DÖNTÖTTEK MEGGG! MÉG 1956BA ÉS MEGVERT MINDENKIT RALLYEBA, RÁADÁSUL EGY INDIAI PILÓTÁT FOGLALKOZTATTAK, ÉS A FERRARI MEG JOBB MINDENNÉL, MER A TRAKTOROS LAMBORDZSINI EGYKIS BUZI.

JA ÉS A LEGTARTÓSABB MER NEM MEGY TÖNKRE, AZ ALFÁRÓL MEG NEM IS BESZÉLK HISZEN 1875BE ŐK TALÁLTÁK FEL A KEREKET (ÉS NÉGEREKKEL RAKATTÁK ÖSSZE!!!!!!!!!!)
  • CSOCSO
    mert egy sl mercit nem fogadnal el habozas nelkul? vagy mondjuk egy subary wrx sti-t? es feltudnek sorolni masik 120 millio autot amit tuti hogy elfogadnal habozas nelkul... amugy kicsit savanyunak hangzik ez az egesz egy magyartol.... mikozben mindenki 1-2 millas autot tud csak venni mert tobbre SAJNOS nincs keret... emellett nekem magyar ember meg mondjuk mas se mondja hogy "ez az egyetlen auto".....

egy gyonyoru-szuper opel mantat is behugyozva fogadnal el ha csak fiat polskira tellene,nem?:D
  • CSOCSO
    hat ezaz.. akkora faszsag ez a hasonlitgatas hogy az NEMIGAZ.. meg opel manta:D:D:D:D:D annak az opelhez SEMMI koze nincs egyik utcai opelhoz....
  • Willi Betz
    2009-es G-osztály. Talán ezaz egyetlen autó amit habozás nélkül elfogadnék. Az évtizedek során sokat nem változott,de talán ez benne a jó.
  • cement
    en egyszerubben tartanam a permbant, vagy egy ignore gomb beleirasat a forummotorba, igy mindenki leignoralhatna es szevasz. irkaljon maganak
  • Borg
    Ehhez túl nagy önuralom kéne a többiek részéről.
  • neevous
    Felmerült bennem a kérdés, ha figyelmen kívül hagynánk a hsz-eit és nem válaszolnánk rájuk, akkor nem unná meg a hülyeségét egy idő után?:)
  • Willi Betz
    Ezek négerek. Én nem négerekről beszéltem,hanem arabokról.
  • Willi Betz
    "igaz az újak nem igényelnek annyi karbantartást"
    Ez nem feltétlenül igaz!
    Inkább ugy fogalmaznék,hogy az új autókba már nem tudsz ugy belepiszkálni mint a régiekbe.
    De ha egy régi autó karban van tartva akkor ugyanugy ellehet vele mászkálni mint egy újjal,hozzányúlás nélkül.
    Meg az új autóknak már van egy futásteljesítmény limitjük,ami nagyjából 300ezer km. Aztán lehet vinni szervízbe őket folyamatosan. Ha jól tudom ezt a japánok vezették be az autóknál és kb 6 év volt ez a limit. Utána ami létezett minden tönkrement bennük.
    (Utolsó mondatért nem ám megkövezni engem,főleg a japánautó fanok:D)
  • autoszimulator
    de a lényeg még itt is ott van

"a BMW-volt az első aki feka munkásokat foglakoztatott"

• Ronny
    annyi, hogy a 'feka' Hans nem úgy dolgozik, mint a szőke Hans:)
  • MaSzKa
    1970
    A Müncheni Olimpiai Játékok évében bevezetik az első 5-ös modellt. Megalapítják a BMW Motorsport GmbH-t. Észak-Afrikában összeszerelő üzem épül.

Már évekkel az apartheid vége előtt
    a BMW egyenlő jogokat biztosít az
    észak-afrikai üzem munkásainak.

• Ronny
    micsoda színvonal van itt mostanában:)
  • neevous
    Ennek mindenki örül, hogy ilyen dolgokkal tisztábaN vagy, de azt elmesélhetnéd, hogy a fekete bőrszínnek mi köze van a nemzetiséghez?
  • MaSzKa
    látom te se olvastál és fogtál fel mindent

pont azt mondtam a régi autók sokkal megbízhatóbbak, mint az újabbak

ma már nem a minőség/megbízhatóság a fő szempont

régen nem kellett minden szarért szervízbe hurcolászni az autókat

igaz az újak nem igényelnek annyi karbantartást
  • MaSzKa
    azzal tisztába vagyok

a BMW-volt az első aki feka munkásokat foglakoztatott

• n003
    ó a kis folózó-fia :DD
  • Willi Betz
    De tudok mondani egy baromi jó példát erre. Egyik ismerősöm tavaly vett egy új E-osztályt poton 15 milláért. Rá 2 hónapra kellett benne cserélni a váltót és mondták neki a szervízben,hogy nem csak ő járt így ezzel az autóval. Szóval ne mond azt,hogy a német autók még mindig ugyan annyira megbízhatóak mint régen,mert lemegyek hídba.
    Ezt annak ellenére mondom,hogy én is németautó párti vagyok.
  • Willi Betz
    Hansika az szépen elmegy nyaralni igen a családjával a Bahamákra vagy akárhova,míg Abdul megcsinálja helyette a munkát.
  • Willi Betz
    Mért szerinted,majd a BMW-t Hans rakja össze neked? Akkor nagyot tévedsz!!
    Annyi arab munkás lakik kint németországban mint a picsa és nem nyaralni mennek azok,hanem szépen összerakni az autókat. De ez nem csak az autógyártásra vonatkozik,hanem az egész német iparra.
  • MaSzKa
    ez nem így van

te is ugyanazt eszed mégis más vagy mint a többi ember

vagy tévedek?
  • Willi Betz
    Helyzet az,hogy ma már nincs akkora eltérés a német autók minősége között. A BMW-t ugyanugy Abdul rakja össze ahogy a Renault Thaliat és nem Hans. Szóval BMW,Mercedes,Opel,Audi...egykutya mind!
  • n003
    elismerem a cigány nagy pilóta de sokat nem ment wrc-vel szal nem biztos hogy ebben az esetben irányadó a véleménye
  • redbull0304
    Cigánynak meg még hinni kell...
  • MaSzKa
    nézd már végig a videokat akkor láttál volna

asszem Cigány mondja ebbe a videoba, hogy ez úgy megy mint a WRC