101030
.
  • RoR zsozso
    Akkor nézd meg ezt!! ;-)
  • Magnumrolcsi
    Egyhármas benzines.
    Hármasban százötven? Nem hiszem, ötösben megy száznyolcvanat, az a plafon.
    Jövőhéten lehet találkozok vele s majd megkérdem.
  • DJ BP
    majd 600 ezerrel drágább listaáron az 1.3-nál :O És gyengébb vagy 15LE-vel

Érdekességképp a Fucusnál a 80lovas 1.4-nél is 600 ezerrel drágább a dízel, de ott 90 loerős 1.6, enyhén más a helyzet

• DJ BP
    és ahhoz képest baromi drágán mérik a benzineshez képest, ökörség megvenni
  • RoR zsozso
    Énse tom...
    Aztse hiszem h. dízel mert azt írta h. hajtja rendesen márpedig ami dízel a Suzuki-ba van...
    Azzal mindent lehet csinálni csak hajtani nem
  • DJ BP
    ja hogy a kettest a Swift generációra érti, akkor passz
  • DJ BP
    ,,kettesből hármasba"

Sztem ezt itt rosszul írta :)

A bibi az lehet, hogy 130-nál hármasból váltott kettesbe :) Mondjuk nem tudom véletlenül hogy lehet ilyet tenni...
  • RoR zsozso
    "Százharmincnál hármasba"

Az miért baj??
    A Swift II. 3-asba 150-et visz kb. (140-150között).
    Netán dízel volt??
  • Tufa
    aki vipert vesz annak hidd el nem kell már házat vennie, főleg nem astrát.

Olyan buta vagy maszka, unokaöcsém 9 évesen értelmesebb mint te...
  • DJ BP
    olyan autót meg nem veszek ahol semmit nem tud felmutatni a gyártó

ékes bizonyítéka annak, hogyan hülyít be a marketing fogalmatlan embereket...
  • Csabesz6
    Maszka B&zmeg.Jó hogy megállsz rüki előtt.Mivel nincsen szinkronizálva a rükverc.Tudtommal.
  • MaSzKa
    így készűl a Mercedes 3 részes

nagyon precízek
  • MaSzKa
    FERRARI F40 factory & test drive clip gyártás és teszt

• MaSzKa
    The first run clocked 257.41 mph (414.26 km/h) and the return trip 254.88 mph (410.19 km/h), with the average beating the Bugatti Veyron's top speed of 253 mph (407.16 km/h). T
  • MaSzKa
    Engine:

* Type: Aluminum Block and Heads (V-8)
    * Displacement: 387.2 cu.in.
    * Horsepower: 1183 bhp at 6950 rpm
    * Torque: 1094 lb./ft. at 6150 rpm
    * Redline: 7200 rpm

Dynamics:

* Coefficient of drag (Cd): 0.357
    * Frontal Area: 19.0 square feet
    * Belly pan: Complete flat belly pan with rear Venturi tunnels

Record-Breaking Times:

* 0 to 60 mph: 2.78 seconds
    * 1/4 mile: 9.90 seconds at 144 mph
    * Skidpad: 1.05 g
    * 0 to 100 mph to 0: 11.66
    * 60 mph to 0 (braking): 103 feet

enyhén szólva veri a bugattit

The F1 achieves 501 hp/ton (303 kW/tonne), or just 4 lb/hp, compare the Enzo Ferrari at 434 hp/ton (314 kW/tonne) (4.6 lb/hp), compare the SSC Ultimate Aero TT with 1003 hp/ton (747.9 kW/tonne), also compare the Bugatti Veyron at 530.2 hp/ton (395 kW/tonne).
  • Kit--Kat
    Milyen igazXD
  • MaSzKa
    ez legalább még jól nézett ki

ami lett belőle az sutem ronda
  • GregSB
    Ez a Yeron prototípusa.
  • MaSzKa
  • GregSB
    Ferrari most is foglalkoztat egy indiai pilótát.

• MaSzKa
    Bugatti, McLaren,
  • MaSzKa
    én meg scion vagy mi fenét nem fogok venni soha :D

olyan autót meg nem veszek ahol semmit nem tud felmutatni a gyártó

én európába élek így itt célszerű választani amik vannak
    és szerintem világviszonylatba itt vannak a legjobb kocsik:
    Porsche, Ferrari, BMW, Maserati, Lotus, Lamborhini, Jaguar, Mercedes, Koenigsegg, Volvo, Aston Martin
  • Magnumrolcsi
    "a viper árából sokkal jobb autót kapok"
    Pl. BMW-t?

"ember van akinek van viperra pénze de mégse vesz hanem inkább 1 lakás/ház + opel astra"
    ....

Most mi van akkor ha BMW-d van?
    Nagyképű vagy?
    Csak bérelted és menőzől.

Itt kéne abba hagynod, nem tudsz már normális érveket felhozni.
  • CSOCSO
    lol de hulye vagy:D

engem rohadtul nem erdekel a viper :D en se vennek vipert.. de akinek a viper tetszik az olyat fog venni.. nagykepuseg? azert mert megteheti es tetszik neki?:D amerikai felfogas? LOL.. es a te hulye felfogasod amin a fel SG rohog az mi? magyar felfogas?

nem nezek le a penztelenek csak az olyanokat akik gagyival menoznek mint pl te.. meg akkora faszsagokra hivatkoznak mint te.

leszarom hogy az opel mit nyert...az eg vilagert se cserelnem le a scionomat SEMMILYEN opelra. leszarom hogy miket nyert meg miket tudott elerni.. egy szarfos hunday-t tobbre tartok mint egy opelt. ennyi
  • MaSzKa
    a viper árából sokkal jobb autót kapok

látványra se rosszabb

amúgy meglátszik amerikába élsz és olyan is a felfogásod

nem mindenki akar fetűnni 1 viperral

most mi van akkor ha vipered van?
    nagyképű vagy?
    csak bérelted és menőzől

akinek nincs pénze rá azt lenézed?

szted ? ember van akinek van viperra pénze de mégse vesz hanem inkább 1 lakás/ház + opel astra
  • MaSzKa
    pont ilyenünk is volt

• CSOCSO
    es miert esett ki? lehet hogy valaki neki ment.. kiloktek? vagy alapbol nem tud vezetni 600 loeros autot az ember?? ezenkivul kurvara nem erdekel hogy egy ilyen auto hanyadik lett egy 24 oras versenyen.. aki egy vipert vezet tobb oran keresztul az egy idiota.

vipert kiviszed a palyara.. vezetsz 20-30 percet ami alatt egynormalis ember lefarad avagy csak kiviszed a partra es felszetsz egy ket olyan csajt hogy beszarsz behugyozol.. vagy csak vezeted egy kicsit az autot es elvekedsz hogy milyen autoban ulsz meg hogy milyen szpe hangja van.. majd jelentkezz ha barmelyiket meg tudod tenni egy 10 eves szakadt opellal :D koszike! az hogy igenytelen vagy es egy szakadt opelban is ezt erzed az a te bajod. tudod hogy nem kell osszehasonltiani egy opelt a viperhoz.. csak te jossz allandoan ezzel a 24 oras versennyel ami KUUUUUUUUUUUUUUURVARANAGY IDIOTASAGRA vall... azert mert van egy ket testepito az nem jelenti azt hogy te is eros vagy.. erted?
  • Magnumrolcsi
    Tud vezetni, passzolom, hogy miért tette hármasba. Hazudni se akarok..
    Slussz poén, hogy másnap másik osztály társamnak is (szintén Swift II)szar lett a váltója. Nem vette a kettest.. ezt is megcsinálták garanciába, de 30000Ft fizetnie kellett mellé. Most megint rossz benne a kettes. Mind két autó most 7hónapos kb.

Hajtják rendesen mind ketten azt hozzá kell tenni..(ezért ment tönkre)
  • MaSzKa
    Moszkvicsunkba is ilyen volt :D

• R0zs0máK
    És ha elavult? Attól még lehet úgy behangolni, hogy kurvajó legyen :))

Nem olyan szar ám az a merev híd, mint ahogy azt sokan gondolják...például kanyarban sem változik a futómű geometria...igaz, nem is lehet túlzottan állítani rajta, de azért ez nem rossz...
  • R0zs0máK
    Aki nem tud vezetni bazz...én is csaptam már át előzés közben 3-as ból kb. 7000-es fordulatnál 4-es helyett 2-be...kb 4500-ig pörgött a motor és már nyomtam ki a kuplungot...az égadta világon semmi baja nem lett...
  • Magnumrolcsi
    Osztály társamnak sikerült Swift kettesben százharmincnál hármasba betenni. Akkor megpecsételődött a kocsi élete. :| Ott kellett hagyni a főúton, másnap vissza mentek érte és elvitték a szervízbe. Garanciába megcsinálták nagy nehezen, 190000Ft lett volna a javíttatás.
  • autoszimulator
    gurulásból a rükit nem, fordítva mondtam. De pl lassú gurulás piros felé, átvált zöldre, akkor is kellhet az egyes, nem akar az ember állóra fékezni.
    Hozzátenném, hogy anyu meganeja beveszi a rükvercet kis előre gurulás közben is, bár ott a váltó akármit akármikor bevesz szerintem (ettől még jó kocsi, és 1.6os léttére elég jót lép ötösben is, csak életképes fordulaton kell tartani :))
  • MaSzKa
    1.36-al kell szorozni kb

70kw kb 95le
  • SötétBarom
    70kw az nálad hogy lett 110ló???
  • MaSzKa
    most volt 24-h-s verseny

az 1. között volt aki kiesett

amúgy a teherautó motor és merev hátsó híd hogy is mondjam elavult

nekem nem jön be ez a kocsi
  • CSOCSO
    ez most komoly?????
    gurulasbol miert venne be a rukvercet??????

az en 2005 os toyotam se veszi be a rukvercet anelkul hogy nem allok meg mert reccseg a valto..

egyesbe amugy be lehet tenni gurulasbol.. viszont a szinkro vagy micsoda nem engedi meg hogy nagy sebessegben betegyem egyesbe vagy kettesbe.. gondolom hogy nehogy veletlenulegyesbe tegyem 120 nal:D
  • autoszimulator
    öreganyám is úgy szokta, hogy fék megáll a kocsi, kuplung megint, be egyesbe, óvatos gáz, és már megy is.. De szerintem nem gond, ha meglehet azt csinálni, hogy kicsit gurulsz hátra, egyes, gáz, és már mész is előre... nem kell fék, és még csak nem is börnáut -.-
  • CSOCSO
    fogyasztás?
    végsebesség
    nürburgring eredménye?

kinezet...
    presztizs szintje...
    stb.. mind ODA vissza veri akarmelyik opelt es a bmw-k 90%at

ja es az ara is :D:D:D
  • MaSzKa
    Lancia Deltánál faszán meg lehetett azt csinálni hátra kinyarodni azt mikor gurul hátra a kocsi 1-es padlógáz

igen látványos :D