101030
.
  • n003
    a demokrácia pont erről szól hogy a többség akarata fontosabb mint az egyéné :( barom :D
  • MaSzKa
    én is berakom még 60-nál is

csak valaki fizesse ki a javítás árát :D
  • R0zs0máK
    Én simán berakom 1-esbe 20-30 körül ha arról van szó :) Csak gázfröccsöt kell mellé adni neki és zokszó nélkül veszi :))
  • MaSzKa
    micsoda demokrácia van itt

akinek más a vélemyénye az elmehet a francba

:(
  • Willi Betz
    Annak már szerintem valami szar volt a váltójával.
  • autoszimulator
    Én nagyon sokszor vagyok úgy, hogy gurulgatok a piroshoz, a sor is szép lassan kezd elindulni, akkor egyes, és csúsztatott kuplunggal szépen a sorral elindulok.. Ezt astránál csak úgy lehetett, hogy fék, és gáz egyesben. De persze kettesben is lehet ezt, ki hogy szokta meg.
  • broman191
  • CSOCSO
    mar ne haragudj de egyest csak elindulasnal hasznaljunk.......

mikor gurulok 10 el a piroslampa fele a kettessel siman tovabbhaladok anelkul hogy az auto barmi rosszat szolna ( nem kezd el remegni, meg fulladozni) sok tapasztalatom nincs.. lehet hogy mas autoknal ezt nem lehet megcsinalni.. mindenesetre kettesbol ugyanugy el tudok indulni mint egyesbol.. persze nem szoktam csinalni.. de miota megvan a kocsi elofordult 4-5 szor..
  • CSOCSO
    szerintem is.. itt kene maradni.. en jol elszorakozom itt maszkaval:D legalabb van mit csinalni:D tudom hogy idegesito meg idiota megmozdulasai vannak de akkor is :D

de ha ennyire zavar titeket szolhatunk a modiknak..
  • CSOCSO
    igy van.. ne is vegyel sciont soha... majd ha osszejon valamicsked akkor sok sikert a bugattihoz meg a porschehoz.. szvsz az eletbe nem lesz jobb autod mint a scionom.. de mondom.. SOK SIKERT!
  • I.C.ram
    paszmek :D Nagyon durva.
  • Kit--Kat
    Hát ez a BMW topic naggggyon durva most néztem meg 90 Hsz-ből 82 Maszkáé:D
  • I.C.ram
    Nem kell banolni. BMW-s topiklakókat nyugodtan szórakoztathatja. Csak ebből a topikból tünjön el.
  • I.C.ram
    megszavaztam=megszoktam :P
  • cement
    bannoltassatok, es akkor mar jo is
    szurkolok
  • desigo
    rendet kellene tenni

butaság a két topik....
  • R0zs0máK
    énis
  • SötétBarom
    /join.
  • I.C.ram
    Én inkább a kitiltásra szavaznék. Nincs kedvem egyszerre két topikot nézni, meg ezt már megszavaztam.

Én arra szavazok, hogy tiltsuk ki a topikból Maszkát konzsenzus alapján.
  • RoR zsozso
    xD
  • cement
    priviket csekkoljátok -.-
  • Magnumrolcsi
    Képzeld el dob nélkül milyen hangja van. Egész jó..tényleg. Majd felveszem.
  • Willi Betz
    Ott azért elis várható én szerintem,hisz az a legnagyobb felszereltségű és azért ára is eléggé izmos:)
  • Tufa
    Nem vészes tényleg, de egy sport dob sokat dob rajta. (találkoztam valamelyik nap egy elvetemültel aki az egy hátsódob-2vég helyett felrakott két átmenő hátsódobot. Durva lett tőle a hangja, de hosszútávon már elviselhetetlen szerintem... :) )
  • R0zs0máK
    Majd kijössz vele a hring nyíltnapra és alázol ;)) (Kanyarokban sokat leht fogni ám a nehezebb kocsikon!)
  • R0zs0máK
    Nincs ronda hangja a swiftnek...egész kis sportos :)) (mondjuk azért nem egy 4age :DD)
  • Tufa
    a motor hangja a sportban nem jön be annyira, de 180fele a szélzaj már tényleg eléggé hangos, viszont több sport tulaj megerősítette már azt hogy 180-190 fele stabilabbnak tünik mint 150-160 körül, nem hülyeség a gyári spoilerezés ezekszerint :)

Más:
    kb 15perce a gyorsforgalmin egy új imprezza sti ment elöttem. Az üllőitől mentem utánna de hozzá már nagyon kevés az autó, bár, annyira nem húzott el mint amennyire gondoltam volna... :D
  • Willi Betz
    Hát,mert te gondolom ahhoz vagy szokva.
  • RoR zsozso
    Egyébként sztem nem hangos :)
  • RoR zsozso
    Nem azt írtam h. a világ legjobb autója hanem Kategóriájában nagyon jó!!
  • Ronny
    kotord már elő azt a kibaszott nyelvtankönyvet, légszives...
  • Willi Betz
    Bár számomra az 1.2-es Polo is katasztrófa volt.
  • Willi Betz
    Nekem ebben az új Buzukiban halálfélelmem volt esküszöm. Olyan orbitálisan beszűrődött a kinti zaj meg a motor hangja,hogy az valami őrület.
  • RoR zsozso
    Ez pl. egy alap :)

Akárki akármit mond nem rosz autó a Suzuki, apámnak is az van, unokatesómnak is, anyám bátyjának is....
    És nagyon megbízható,eggyiket se kellett még szervízbe vinni a kötelezőn kívül!!
  • Willi Betz
    Az 1.2-es nem?
    Vezettem olyat csak Poloban,volt egy kis Wartburgos beütése a hangjána:D
  • DJ BP
    ezért amúgy becsülöm a Suzukit, már az alap fapad is egész jó dinamikát ad.
    Skoda meg égeti magát a 3 hengeres Fábiával...
  • Willi Betz
    Lassan én is így vagyok,vele,pedig az nem lenne jó az én szempontomból
  • I.C.ram
    Látom gyökér Maszka megint alkotott. Teljesen fogyatékos ez a gyerek. Szellemileg kb egy 9-10 éves szintjén van. alapvető dolgokat nem képes felfogni, csak nyomatja a szent inkviziciót, a szar opel-nek, meg a bmwnek. Kezdem megutálni mindkét márkát emiatt a majom miatt.
  • SötétBarom
    Ha ez nem csak óra szerint megy így, akkor riszpekt.. 170-200 között még kurva rugalmas :o
  • RoR zsozso
    1:50-nél pont csinál egy olyat h. 130-nál vissza 3-ba és nem esett szét :D
    Amúgy a 180-at 4-be viszi mint az láccik is a videóban :)