101030
.
  • Willi Betz
    Ezt tegnap láttam,majdnem lementem hídba:D
  • Ronny
    Azért a 2002-es CSOCSO topikok sem voltak semmik:D
  • broman191
    Látszik :D
  • SötétBarom
  • I.C.ram
    Logójából nem látszik, de gondolom kitaláltátok, hogy ki az :D
  • I.C.ram
    [IMG][/IMG]
  • I.C.ram
    Nekem a Fiat 500-as felnik jönnek be a legjobban. Baromi jól megtervezték őket. "Best Of felnigyártás" felnik szerintem.
  • Willi Betz
    Kis vadorzó. Egész pofás az új 500-as,de így Abarth-ban még vagányabb lett.
  • I.C.ram
    kicsaljuk az opelból egy szétrohadt e30 316-ossal.
  • csm
    :D
  • broman191
    Dobálhatjátok paradicsommal meg tojással, a golyóálló Opelben nem esik baja :D
  • Willi Betz
    Ejj wazze mi van itt:D
    Maszka tüntetés.
    MONNYON LE!!!
  • Balyy
    Az sg-n nem az érvényes mint az életben! Itt az sg szabályai szerint mennek a dolgok úgyhogy ennyit a szólásszabadságról!
  • cement
    hol van megirva? itt

takarodj a picsába bazzeg

na, mostmár látod hol van megírva?

ne járj ide, senki nem kötelez rá, útál mindenki, minek járatod még a pofád?
  • cement
    MENNYÜNK MÁ ÁT A MÁSIKBA MERT ÉN EZT MÁR EGYSZERUEN NEMBIROM A SIROGORCS KERULGET BASSSSSSSSZKIIIJJJ
  • Borg
    Erről már pár éve is volt hír.. valami műanyag van a festékben, ami újra tudja rendezni a szálait. Mint mindig a legnagyobb kérdés az ára, illetve az élettartama.
  • I.C.ram
    Jézusom! Nem az opel találmánya!! Itt a világvége!

Amúgy jó ötlet, kiváncsi vagyok, mikor kezdik el a fényezők is alkalmazni :)
  • broman191
    Ötletes :O
  • I.C.ram
    Nem érted, miről beszélek?

Mindenkinek elege van már belőled, ez nem szólásszabadság hatáskör, mert azt már eljátszottad párszor. Meghallgattuk a hülyeségeid, rendben, éltél a jogoddal, de amikor 50x mondogatod, hogy ilyen rekord meg olyan rekord, meg ilyen túraverseny, stb, az már kicsit idegesítő. Nem beszélve a hihetetlen tajparaszt nyelvtanodról (gondolok itt a ba, be helytelen használatáról, ami egyszer kétszer elmegy, de te az összes helyhatározós szó mellé ezeket rakod), ami külön irrítáló.

Párszor láttalak már büntipontokkal rohangálni a képszpemek miatt, hihetetlen, hogy nem tanulsz. Szellemileg fogyatékos vagy ez fix.
  • RoR zsozso
    [URL=http://a2.hu/cikk.php?id=1447]"A Nissan új festékét nem lehet összekarcolni, még drótkefével sem. Igazi csoda: magától gyógyul."[/URL]
  • MaSzKa
    mi is vittünk ki wartburgal kerítést

szerencsére megúsztuk

persze bukósisak volt rajtam
  • CSOCSO
    sajna nem emlexem milyen autoval de volt neveloapam anno felborult az autopalyan.. olyan erosen kapaszkodott hogy a kezeben maradt a kormany.. 4-5 ot pordult.. meguszta karcolasokkal. semmilye nem tort el.

csodak vannak.

rendorok kijottek es nem hittek el hogy tul elte a balesetet.
  • MaSzKa
    azért volt már rá példa, hogy nagy sebességnél valaki nem volt bekötve és kirepült és megúszta 'karcolásokkal'
  • CSOCSO
    300 folott inkabb halj meg minthogy nyaktol lefele lebenulva kelljen elned.. es az arcod meg mondjuk emelett felig elegve.. :(
  • MaSzKa
    pont néztem ezek az új autók összerakásánál carbon és üvegszál van nagyrész

azért vitatható mennyire biztonságos

ADAC törésteszten nem nagyon vannak ilyen supersportautók
  • CSOCSO
    ajj de reg volt az... volt itt mas idiota is de mar nem emlexem a nevere...
  • CSOCSO
    en nem akarlak utalni de mikor 3.szor rakod ki azt hogy az opel jobb mert itt meg ott ezt meg az nyert azer az felbassza a magyar agyat:D arrol nem is beszelve mikor belinkelsz valami mucsarocsogei kisauto epitocegtol egy autot hogy ez milyen gyors es jobb mint a bugatti............

ez is idegtepo tud lenni ahogy eloadod.. mert igazad van csak... ahogy eloadod:D

amugy senkit nem erdekel mi gyorsabb a bugattinal.. egy gokart is gyorsabb tud lenni a bugattinal ha raknak ra egy 400 lovas evo turbo motort... btw ott van a saleen s7... gyors csak azt hallottam hogy gaz vele menni 300 folott mert rohadtul nem stabil.............
    lehet hogy azok kis autocegek csinalnak valami nagyon gyors kocsit de hidd el.. elobb pusztulsz meg abban 100 nal mint egy bugattiban 200 nal... es fele annyit nem koltottek tesztelesre es tuningolasra mint a bugattinal.. avagy mas cegeknel...
  • CSOCSO
    lehet de semmi ertelme....mondjuk az en autom mas.. rovid az attetel.. kurvanagy a motorfek egyesben. nagy a nyomatek szal felesleges visszatennem egyesbe mert ugyse mennek annyira elottem es minek turaztassam a kipufogot 3-4 erzes fordulaton tartva 30 nal..........

( fingom nincs hanyas fordulatnal van 1esben 30 nal.. csak mondtam valamit ) dehat mas autonk van.. nem lehet osszehasonlitani.
    annyi a lenyeg hogy 1esbe en csak elndulaskor teszem.. neha egy kis utcaba valo 90 fokos kanyart is beveszek 3 asban baj nelkul.. de szvsz ez a nyomateknak koszonheto.
  • GregSB
    EBBE AZ ORSZÁGBA!!!! :DDDDD
  • MaSzKa
    Hozzáértésed pedig 0.

pedig ami le van írva és linkeltem az úgy van

ha te annak nem hiszel akkor milyen alapon mondod hogy 0 a hozzáértésem?

mert amit te kitaláltál az az igaz?
  • Tufa
    De neked nem véleményed van hanem mindenkibe beleakarod magyarázni a hülyeségeidet. Hozzáértésed pedig 0...
  • MaSzKa
    hol van az megírva, hogy kik írhatnak ebbe a topicba és kik nem?
    egyenjogúság van én úgy tudom ebbe az országba

ha valakinek más a véleménye hol van az megírva, hogy azért ban jár?

vagy itt diktatúra van csak én nem tudok róla :(
  • MaSzKa
    mindeki elmondhatja a saját véleményét - szólásszabadság van

neked meg a stílusod nem tetszik

ha nem tetszik amit irok ne olvas el és kész

ilyen hangnem miatt szerintem neked járna büntipont
    ahogy nézem ez régebben se volt erősséged
  • Ronny
    ez az egész eszembe juttatja SoDit...a régi szép idők:)
  • I.C.ram
    Igen. Pránan összeültünk és kitaláltuk, hogy direkt utálni fogunk.

Fogd már fel ember, hogy baromi pofátlan vagy. Bemész egy társaságba, látod, hogy ki nem állhatnak, sőt még nyiltan meg is mondják neked, de te nem veszed a lapot, hanem tovább nyomatod a faszságaid.

Van a topikban jó pár német autós, de még ők is utálnak téged, mert iszonyat tenyérbemászó a stílusod. eleinte szép szóval kértünk, hogy hagyd abba a fölösleges képlinkelést, és prédikálást a bmwről mert senkit nem érdekel. Szartál bele, és csináltad tovább. Aztán kicsit kezdett elegünk lenni belőle, mostmár már egyenesen rosszul vannak tőled páran.

Menjél a BMW topikba, hátha ott tolerálják a faszságaid, bár láttam, hogy ott is ugyanezt csinálod (100 hozzászólásból 98 a te fröcsögésed, a maradék 2 pedig véletlenül tévedt be oda).
  • MaSzKa
    én se azt mondtam hogy szar

BMW nagyon sok mindenbe jó
  • csm
    az a baj hogy te nemértesz sokmindent,és gyerekesen viselkedsz.ha valamihez nem értesz,ne szólj hozzá és kész. másrészt ne fikázd le azt,ami nem Bmw. énis imádom a Bmw-ket,de attól nemmondom a toyotára hogy szar,sem másra,hisz nem szeretheti mindenki ugyanazt,ettől színes a világ (és nem a romáktól :D)
  • MaSzKa
    sztem inkább utóbbi :(

sztem itt sokan direkt utálnak

mert páran a többiek véleményét osztják, de semmit nem értenek a témához

ez olyan tipikus magyar szokás
  • n003
    jaj bocs :( pár sör után kicsit félreérthető volt :( vagy eleve félre akartam érteni?? :O nemtudom
  • MaSzKa
    látom nem érted