101030
.
-
Passatal az a gond,hogy a sok fasz erőlteti,pedig egy hulladék,főleg az új. Németek nagyon istenítik,pedig nem kéne. Semmivel sem jobb mint akár egy Accord vagy Mazda 6.
-
Igaz. De ma már olyan átmenetek vannak mint az istennyila.
Az A4 eredetileg C-osztály és 3-as BMW méret,aztán tessék kinőtte őket ez az új A4-es. -
Nem a Polo és a Lupo az kiskategórások. A Smart meg mini. -
DJ BP #65520 hiába szűkek -
DJ BP #65519 hát, azért Camry névre én egyből magasabb szintre gondolok, mint egy Passat -
DJ BP #65518 Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C
Na ilyet biztos nem fog leírni egy BMW-s vagy Mercedeses marketinges sem :D -
És a póló a Super Kompakt, a Lupo meg a Mini? A Smart meg az Ultra-Mini?
F@szom ezekbe az erőltetett kategóriákba.. -
Borg #65516 Na igen, de ha igy nézzük, akkor hiába "luxusabb" a camry, presztízs szempontjából (európában) a passat nyer... -
Most van azaz "új" kategória név a kompakt ahova a Golf is tartozik. Na most igen,ez eléggé keverhető már sajnálatos módon. Mert ha ugy nézzük,akkor így jönne:
Kompakt: Golf,Astra,BMW 1
Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C
Közép: Passat,Audi A4,Vectra,Mondeo?
Felső-közép: Audi A6,Mercedes E,BMW 5
Felső: Audi A8,Mercedes S,BMW 7 -
Hol lehet letölteni objktív presztÍzs táblázatot?
-
DJ BP #65513 nem a Passat csak a közép, ezt sok helyen keverik, néha felső-középnek mondják a Passat kategóriát, pedig ha a Golf alsó-közép, akkor a Passat közép.
Nem is a méret dönt már itt, hiszen egy Mondeo pl. akkora mint egy 5-ös BMW, inkább a presztízs -
hát. nemtom. nagyobb annál kicsit sztem, meg luxusabb, de igazából felsőkategóriásnak sem mondanám. mind1, jó vétel az biztos. USAban a legkelendőbb autó abszolútban. -
akkor olyasmi mint 1 passat... -
felső-közép -
az új toyota camry milyen kategóriába tartozik? -
lol bal alsó sarokban az micsoda? :D Maszka szelleme épp a BMW logót graffitizi? :D -
Szerintem meg egy nagyonnagy feeling lehet ez Nordschleife-n... -
lol a sok graffiti... -
Én ezt csuklós ikarus-al próbálnám...
-
arról nem beszélve hogy a fogyasztás is csökken a nem összevissza gáz adásoktól. -
DJ BP #65503 azt furcsállom, hogy gyakorlatilag rengeteg autóban a legmagasabb felszereltséget kivéve külön tétel az extralistán. Pedig hasznosabb mint az esőérzékelő. Órákig autópályán ugyanúgy folyamatosan nyomni a gázt nagyobb fáradság, mint néha böködni a bajuszkapcsolót -
Nekem kellett tempomatot programozni :D -
50 éves a sebességtartó automatika
lehetne alap minden autóban már... -
nagyooon gaaaaaaaaaaaz!
kisul az agyam hogy komolyan ilyen embereket vesznek fel beszelni... ha annyira ert az autokhoz irjon cikkeket de ne beszeljen!!!!!
komolyan mondom majdnem belementem egy "tiszta gaz a magyar nyelv" beszelgetesbe emiatt amibol tuti anyazas meg gyulolet lett volna de tenyleg beszarok hogy nem tudnak az emberek beszelni........ ragoznanak tegeznenek targyilagosan beszelnenek en te o mi ti ok.. most akkor mivan? mit hogy mondjak? en nem vagyok egy nyelvtan guru de aki tv ben van az beszeljen mar ertelmesen meg nem a festek bore...... az baszdmeg. -
Autó2 újságírója. Csomószor hallottam már a hangját, baromi unalmas a beszédstílusa :) -
jezusom ki ez buzi aki beszel? -
Ájjjjjjjj..... -
Ilyenből volt 3 is. Egyik kibelezve, másik felújítva, harmadik meg lakatolás alatt:
-
Ülni egyik be se ültem, vagy azért, mert ki voltak belezve, vagy azért, mert a főnök magángyújteményéhez tartozott, és nem akartam pofátlan lenni, hogy megkérjem, hogy beülhessek :) -
Majd, ha rendesen rendbe rakom az autót, szeretnék ilyenekre kijárni :) -
Milyen Bentley-k voltak?
Bele is ülhettél néhányba?:) -
Volt kiállítva egy felrobbant ferrari-blokk gyönyörűen lemosva szétfűrészelve ilyet még életemben nem láttam,a hajtókarok szétdaráltak benne mindent.
De bugattikat alapjáraton ketyeregni is ritkán hall az ember.Marcosból 6-7 darab,bristol,jensen,bentley stb. -
'elég súlyos veteránbuziságban szenvedek "
Akkor múlt hétvégén Bécs után Tulln-ban lett volna a helyed az oldtimer-en!Én voltam hét csarnok rakásig+kinnt börze kb. 2 tesco parkolónyi helyen.
Reggeltől estig nyomtuk,a végén már fel sem fogtam miket látok. -
ismerős révén, és ő vezetett körbe "zárás" után.
Hát az itt lévők autókból nem nagyon láttam még élőben én sem sokat, nemhogy ilyen közelről, motorterét, alját, mindenét :)
Nekem a nagy Bentley-k tetszett a legjobban. Akkorák, mint egy amerikai Suv, de mégis kecsesek, és elegánsak. Szívesen elvinnék egyet egy körre :)
Mondta az ismerős, hogy a főnök Aston DBSével senki nem mer kiállni a szalonból, csak a főnök, mert egy kis gázfröccsre is elpörög a kerék a csúszós csempén :) -
Szeretem az összes régi autót, Fereraritól Mercedesig. Mem válogatok a köztük.
Jensent még nem is látam élőben:/
Hogyan jutottál be ilyen ehlyre?! -
Persze :)
Életemben nem jártem ilyen helyen, szóval nagy élmény volt nagyon, főleg, hogy elég súlyos veteránbuziságban szenvedek :D
Maserati asszem egy Mistral volt, gondolom ez érdekel a legjobban :) -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
És ez itt Magyarországon??? AAAAAAAAA?????? -
Tegnap volt szerencsém járni egy veteránműhelyben.... Hát lefostam a bokám :D
Volt vagy 3-4 Bentley, 2-3 Rolls-Royce, 2 Jensen Interceptor, 1 68-as Mustang Fastback, Jaguar XJC, Maserati, 2 Jaguar E-type és 1 Aston Martin DBS is. Meg még volt pár, de most ezek jutnak eszembe. Irígylem azokat akik ilyen helyen dolgozhatnak. :)
Volt egy Bentley is, amit valami Hollywoodi színésznő rendelt :) -
JÓ HÍREM VAN SZÁMOTOKRA!!! ;) -
Ejj ejj, butik vagytok, nem értitek?! Ez egy keresztes hadjárat:/
Megkell győzni a pogányokat, hogy rosszul gondolkodnak:)