101030
.
  • Willi Betz
    Passatal az a gond,hogy a sok fasz erőlteti,pedig egy hulladék,főleg az új. Németek nagyon istenítik,pedig nem kéne. Semmivel sem jobb mint akár egy Accord vagy Mazda 6.
  • Willi Betz
    Igaz. De ma már olyan átmenetek vannak mint az istennyila.
    Az A4 eredetileg C-osztály és 3-as BMW méret,aztán tessék kinőtte őket ez az új A4-es.
  • Willi Betz
    Nem a Polo és a Lupo az kiskategórások. A Smart meg mini.
  • DJ BP
    hiába szűkek
  • DJ BP
    hát, azért Camry névre én egyből magasabb szintre gondolok, mint egy Passat
  • DJ BP
    Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C

Na ilyet biztos nem fog leírni egy BMW-s vagy Mercedeses marketinges sem :D
  • SötétBarom
    És a póló a Super Kompakt, a Lupo meg a Mini? A Smart meg az Ultra-Mini?
    F@szom ezekbe az erőltetett kategóriákba..
  • Borg
    Na igen, de ha igy nézzük, akkor hiába "luxusabb" a camry, presztízs szempontjából (európában) a passat nyer...
  • Willi Betz
    Most van azaz "új" kategória név a kompakt ahova a Golf is tartozik. Na most igen,ez eléggé keverhető már sajnálatos módon. Mert ha ugy nézzük,akkor így jönne:
    Kompakt: Golf,Astra,BMW 1
    Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C
    Közép: Passat,Audi A4,Vectra,Mondeo?
    Felső-közép: Audi A6,Mercedes E,BMW 5
    Felső: Audi A8,Mercedes S,BMW 7
  • SötétBarom
    Hol lehet letölteni objktív presztÍzs táblázatot?
  • DJ BP
    nem a Passat csak a közép, ezt sok helyen keverik, néha felső-középnek mondják a Passat kategóriát, pedig ha a Golf alsó-közép, akkor a Passat közép.
    Nem is a méret dönt már itt, hiszen egy Mondeo pl. akkora mint egy 5-ös BMW, inkább a presztízs
  • cement
    hát. nemtom. nagyobb annál kicsit sztem, meg luxusabb, de igazából felsőkategóriásnak sem mondanám. mind1, jó vétel az biztos. USAban a legkelendőbb autó abszolútban.
  • kemszi2
    akkor olyasmi mint 1 passat...
  • cement
    felső-közép
  • kemszi2
    az új toyota camry milyen kategóriába tartozik?
  • autoszimulator
    lol bal alsó sarokban az micsoda? :D Maszka szelleme épp a BMW logót graffitizi? :D
  • MikX
    Szerintem meg egy nagyonnagy feeling lehet ez Nordschleife-n...
  • CSOCSO
    lol a sok graffiti...
  • pajti

Én ezt csuklós ikarus-al próbálnám...
  • Punker
    arról nem beszélve hogy a fogyasztás is csökken a nem összevissza gáz adásoktól.
  • DJ BP
    azt furcsállom, hogy gyakorlatilag rengeteg autóban a legmagasabb felszereltséget kivéve külön tétel az extralistán. Pedig hasznosabb mint az esőérzékelő. Órákig autópályán ugyanúgy folyamatosan nyomni a gázt nagyobb fáradság, mint néha böködni a bajuszkapcsolót
  • I.C.ram
    Nekem kellett tempomatot programozni :D
  • desigo
    50 éves a sebességtartó automatika

lehetne alap minden autóban már...
  • CSOCSO
    nagyooon gaaaaaaaaaaaz!
    kisul az agyam hogy komolyan ilyen embereket vesznek fel beszelni... ha annyira ert az autokhoz irjon cikkeket de ne beszeljen!!!!!
    komolyan mondom majdnem belementem egy "tiszta gaz a magyar nyelv" beszelgetesbe emiatt amibol tuti anyazas meg gyulolet lett volna de tenyleg beszarok hogy nem tudnak az emberek beszelni........ ragoznanak tegeznenek targyilagosan beszelnenek en te o mi ti ok.. most akkor mivan? mit hogy mondjak? en nem vagyok egy nyelvtan guru de aki tv ben van az beszeljen mar ertelmesen meg nem a festek bore...... az baszdmeg.
  • I.C.ram
    Autó2 újságírója. Csomószor hallottam már a hangját, baromi unalmas a beszédstílusa :)
  • CSOCSO
    jezusom ki ez buzi aki beszel?
  • Kit--Kat
    Ájjjjjjjj.....
  • I.C.ram
    Ilyenből volt 3 is. Egyik kibelezve, másik felújítva, harmadik meg lakatolás alatt:

• I.C.ram
    Ülni egyik be se ültem, vagy azért, mert ki voltak belezve, vagy azért, mert a főnök magángyújteményéhez tartozott, és nem akartam pofátlan lenni, hogy megkérjem, hogy beülhessek :)
  • I.C.ram
    Majd, ha rendesen rendbe rakom az autót, szeretnék ilyenekre kijárni :)
  • Kit--Kat
    Milyen Bentley-k voltak?

Bele is ülhettél néhányba?:)
  • pszihopata
    Volt kiállítva egy felrobbant ferrari-blokk gyönyörűen lemosva szétfűrészelve ilyet még életemben nem láttam,a hajtókarok szétdaráltak benne mindent.

De bugattikat alapjáraton ketyeregni is ritkán hall az ember.Marcosból 6-7 darab,bristol,jensen,bentley stb.
  • pszihopata
    'elég súlyos veteránbuziságban szenvedek "

Akkor múlt hétvégén Bécs után Tulln-ban lett volna a helyed az oldtimer-en!Én voltam hét csarnok rakásig+kinnt börze kb. 2 tesco parkolónyi helyen.

Reggeltől estig nyomtuk,a végén már fel sem fogtam miket látok.
  • I.C.ram
    ismerős révén, és ő vezetett körbe "zárás" után.

Hát az itt lévők autókból nem nagyon láttam még élőben én sem sokat, nemhogy ilyen közelről, motorterét, alját, mindenét :)

Nekem a nagy Bentley-k tetszett a legjobban. Akkorák, mint egy amerikai Suv, de mégis kecsesek, és elegánsak. Szívesen elvinnék egyet egy körre :)

Mondta az ismerős, hogy a főnök Aston DBSével senki nem mer kiállni a szalonból, csak a főnök, mert egy kis gázfröccsre is elpörög a kerék a csúszós csempén :)
  • Kit--Kat
    Szeretem az összes régi autót, Fereraritól Mercedesig. Mem válogatok a köztük.

Jensent még nem is látam élőben:/

Hogyan jutottál be ilyen ehlyre?!
  • I.C.ram
    Persze :)
    Életemben nem jártem ilyen helyen, szóval nagy élmény volt nagyon, főleg, hogy elég súlyos veteránbuziságban szenvedek :D

Maserati asszem egy Mistral volt, gondolom ez érdekel a legjobban :)
  • Kit--Kat
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

És ez itt Magyarországon??? AAAAAAAAA??????
  • I.C.ram
    Tegnap volt szerencsém járni egy veteránműhelyben.... Hát lefostam a bokám :D

Volt vagy 3-4 Bentley, 2-3 Rolls-Royce, 2 Jensen Interceptor, 1 68-as Mustang Fastback, Jaguar XJC, Maserati, 2 Jaguar E-type és 1 Aston Martin DBS is. Meg még volt pár, de most ezek jutnak eszembe. Irígylem azokat akik ilyen helyen dolgozhatnak. :)

Volt egy Bentley is, amit valami Hollywoodi színésznő rendelt :)
  • RoR zsozso
    JÓ HÍREM VAN SZÁMOTOKRA!!! ;)
  • Kit--Kat
    Ejj ejj, butik vagytok, nem értitek?! Ez egy keresztes hadjárat:/

Megkell győzni a pogányokat, hogy rosszul gondolkodnak:)