101030
.
-
Na nekem meg ez nem jön be, de úgy egészében egyik Infiniti sem.
Nekem ez ltúl Star Trekes már :( Főleg a kesztyűtartó fölötti év nem tetszik. -
Nyilván, csak az sajnos 3x ennyibe kerül :P -
fx50-é sztem fajább, jo kicsit magasabb kategoria, de, zsiööör
-
Ja talán az a leggyengébb pontja. De elvileg van 4 küllős kormány is, mint a C-ben. -
Na a GLK nekem is tetszik:)
Bár nekem terepjáróban G a best. -
a kormánya elég tré:/(szvsz) -
Jaja, bejön nekem :D
-
eeeeeeeeeeeeez????? ugy nez ki mintha valami kubista festő megzazult volna...
-
Jól láttam, hogy amcsiban csak 2010ben jön az új GLK? Szopás... Belseje baromira bejön, most láttam csak. :) -
Holnap megyek az első KRESZ órára:).Szegény Zsiguval már két hete nem mentem, de ma vettem bele gyertyákat.Szerintem egy darabig nem is fogok vele menni, de nem áll szándékomban túladni rajta.Van benne potenciál:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagy faszt van benne, rohadtul a szívemhez nőtt, imádom, és még biztos megyek majd vele sutyiban a parton.Később pedig jó lenne újítgatni...nagyon később. -
Mittomén. Meg azért kettőnk közül mégis én vagyok a nagyobb autóbuzi :D
Én a C-klasse mellett voksolok, mert nagyon bejön nekem, és jókat is hallok róla. Neki is tetszett nagyon, aztán egyszercsak jön ezzel a nem lehet pakolni bele faszsággal :( C kombi meg még nincs belőle kint.
GLK is baromira tetszik, de az még nem kapható kint :( -
consumerreports.org
kuld el neki a linket.. iratkozzon fel 6 dolcsiert egy honapra vagy 20 ert egy evre es nezegesse hogy melyik auto milyen -
hat ezaz :D miert tudnal akarmit is rola?? de nem ertem mit zaklat teged ilyenekkel.......... miert nem nez bele a consumer reportsba??????
van kulon magazin ami ezzel foglalkozik hogy osszehasonlitja az autokat tudas, megbizhatosag stb alapjan.
-
Tesóm nem bír magával, és most a Mercivel az a baja, hogy nem tud bele pakolni (emlékeztető: BMW 125 kabrióval indult a dolog :P), és most ezt nézte ki. Kérdezett engem, de nem ismerem, nem is olvastam róla, mert amcsi piacos cucc. -
ja.. nagyobb mint a rav4... mar 8 eve forgalmazzak.. ket generacio is van belole. biztos jo auto.. annyira nem zaklatnak a terepjarok. -
Toyota Highlander-t ismeri valaki? Az újat. Jó autó? -
A fabetét nemgyerebe
paráznék ha ezen elromlik valami akkor eléggé zsebbenyúlós akár az alkatrész akár a munkadíj -
konkrétan most 308-as pugot néztem -
Képen kevésbé szép mint a valóságban :) Szoktam ilyet látni gyakran amikor robogok busszal a suliba Miskolcra, a zsolcai kapuban lévő merci szalon előtt szokott parkolni egy ilyen gép, csak szürke, reggeli instant get fíling garantált. :P -
Nos, van aki nem széthasznált régi autót akar venni, hanem gyári újat, nem látok ebben semmi kivetni valót. -
de mivan ha az ember uj autot akar? nem egy regit felujitva..
-
4 millából már szinte akármit rendbelehet hozni. Ebay-en simán lehet vadászni nagyon extra autókat is 500ezerért kb, persze lerohadva. a maradék 3.5 misiből meg röhögve rendbe lehet pakolni, aztán meg fellehet rakni 6-7 millióért használtautóra.hura :) -
majd visszatér :D 2 milláért ez is elég erős .... bár ha tényleg nagyonszép -
kettő is :D de nemcsak az,hanem ezer másféle kocsi... 4 millát kidobni a mai jellemtelen kocsikért... :S -
Régi álmom :)
Amíg maszka itt volt nem mertem mondani :> -
en nem vennek.. bejaratos idejeben lett szethajtva??? normalis ember nem vesz olyat.
hacsak nem akarsz beallni azok koze akik a nepitelenel ugy huzzak le az autot hogy senki masnak nincs olyan baja. -
arra kevés... :D -
Nem kell sufnituningra gondolni.. Ennyiből kijön mondjuk egy régi 735ös tepsi bimmer, komplett motorgenerállal, felújított futóművel és kárpitozással együtt.. :) -
sufnituning :D 4 millából már nemnagyon sufniznak... -
Hát zsákbamacska, mert sokféle képpen lehet vezetni egy autót 2-3 ezer km alatt is.
Bár szerintem manapság már rohadtul mindegy, mert ezek az új autók 0 km-esen is hajlamos meghibásodni.
Milyen autó amúgy? -
*2-3 ezer -
szerintetek teszt autót érdemes venni? 23-ezer kmmel? -
VFTS?:) -
a 308-as pug meg az új fiat bravo is ilyen árban mozog -
CSak nem mindenki akar sufnituningozni.
Nekik készülne a gyári autók. -
de az is :D uramatyám 4 milla,milyen autót lehetne abból építeni :D -
Ja, kicsit el vannak szállva az árak.
SEAT LEON 1.4 TSI Sports Limited 4299000 Ft, egy Golfhoz képest egész jó árban van, plusz erősebb és kevesebbet eszik.
-
latom hianyzik nektek is :D en se tudtam aludni.. forgolodtam egesz ejjel :D:D:D:D:D -
Zöccar
-
illetve zöldszar is.