101030
.
  • I.C.ram
    Na nekem meg ez nem jön be, de úgy egészében egyik Infiniti sem.

Nekem ez ltúl Star Trekes már :( Főleg a kesztyűtartó fölötti év nem tetszik.
  • I.C.ram
    Nyilván, csak az sajnos 3x ennyibe kerül :P
  • cement
    fx50-é sztem fajább, jo kicsit magasabb kategoria, de, zsiööör

• I.C.ram
    Ja talán az a leggyengébb pontja. De elvileg van 4 küllős kormány is, mint a C-ben.
  • Willi Betz
    Na a GLK nekem is tetszik:)
    Bár nekem terepjáróban G a best.
  • Kit--Kat
    a kormánya elég tré:/(szvsz)
  • I.C.ram
    Jaja, bejön nekem :D

• cement
    eeeeeeeeeeeeez????? ugy nez ki mintha valami kubista festő megzazult volna...

• I.C.ram
    Jól láttam, hogy amcsiban csak 2010ben jön az új GLK? Szopás... Belseje baromira bejön, most láttam csak. :)
  • Csabesz6
    Holnap megyek az első KRESZ órára:).Szegény Zsiguval már két hete nem mentem, de ma vettem bele gyertyákat.Szerintem egy darabig nem is fogok vele menni, de nem áll szándékomban túladni rajta.Van benne potenciál:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagy faszt van benne, rohadtul a szívemhez nőtt, imádom, és még biztos megyek majd vele sutyiban a parton.Később pedig jó lenne újítgatni...nagyon később.
  • I.C.ram
    Mittomén. Meg azért kettőnk közül mégis én vagyok a nagyobb autóbuzi :D

Én a C-klasse mellett voksolok, mert nagyon bejön nekem, és jókat is hallok róla. Neki is tetszett nagyon, aztán egyszercsak jön ezzel a nem lehet pakolni bele faszsággal :( C kombi meg még nincs belőle kint.

GLK is baromira tetszik, de az még nem kapható kint :(
  • CSOCSO
    consumerreports.org

kuld el neki a linket.. iratkozzon fel 6 dolcsiert egy honapra vagy 20 ert egy evre es nezegesse hogy melyik auto milyen
  • CSOCSO
    hat ezaz :D miert tudnal akarmit is rola?? de nem ertem mit zaklat teged ilyenekkel.......... miert nem nez bele a consumer reportsba??????

van kulon magazin ami ezzel foglalkozik hogy osszehasonlitja az autokat tudas, megbizhatosag stb alapjan.
  • I.C.ram
    Tesóm nem bír magával, és most a Mercivel az a baja, hogy nem tud bele pakolni (emlékeztető: BMW 125 kabrióval indult a dolog :P), és most ezt nézte ki. Kérdezett engem, de nem ismerem, nem is olvastam róla, mert amcsi piacos cucc.
  • CSOCSO
    ja.. nagyobb mint a rav4... mar 8 eve forgalmazzak.. ket generacio is van belole. biztos jo auto.. annyira nem zaklatnak a terepjarok.
  • I.C.ram
    Toyota Highlander-t ismeri valaki? Az újat. Jó autó?
  • desigo
    A fabetét nemgyerebe
    paráznék ha ezen elromlik valami akkor eléggé zsebbenyúlós akár az alkatrész akár a munkadíj
  • kemszi2
    konkrétan most 308-as pugot néztem
  • broman191
    Képen kevésbé szép mint a valóságban :) Szoktam ilyet látni gyakran amikor robogok busszal a suliba Miskolcra, a zsolcai kapuban lévő merci szalon előtt szokott parkolni egy ilyen gép, csak szürke, reggeli instant get fíling garantált. :P
  • Kit--Kat
    Nos, van aki nem széthasznált régi autót akar venni, hanem gyári újat, nem látok ebben semmi kivetni valót.
  • CSOCSO
    de mivan ha az ember uj autot akar? nem egy regit felujitva..

• I.C.ram
    4 millából már szinte akármit rendbelehet hozni. Ebay-en simán lehet vadászni nagyon extra autókat is 500ezerért kb, persze lerohadva. a maradék 3.5 misiből meg röhögve rendbe lehet pakolni, aztán meg fellehet rakni 6-7 millióért használtautóra.hura :)
  • csm
    majd visszatér :D 2 milláért ez is elég erős .... bár ha tényleg nagyonszép
  • csm
    kettő is :D de nemcsak az,hanem ezer másféle kocsi... 4 millát kidobni a mai jellemtelen kocsikért... :S
  • SötétBarom
    Régi álmom :)

Amíg maszka itt volt nem mertem mondani :>
  • CSOCSO
    en nem vennek.. bejaratos idejeben lett szethajtva??? normalis ember nem vesz olyat.

hacsak nem akarsz beallni azok koze akik a nepitelenel ugy huzzak le az autot hogy senki masnak nincs olyan baja.
  • csm
    arra kevés... :D
  • SötétBarom
    Nem kell sufnituningra gondolni.. Ennyiből kijön mondjuk egy régi 735ös tepsi bimmer, komplett motorgenerállal, felújított futóművel és kárpitozással együtt.. :)
  • csm
    sufnituning :D 4 millából már nemnagyon sufniznak...
  • I.C.ram
    Hát zsákbamacska, mert sokféle képpen lehet vezetni egy autót 2-3 ezer km alatt is.

Bár szerintem manapság már rohadtul mindegy, mert ezek az új autók 0 km-esen is hajlamos meghibásodni.

Milyen autó amúgy?
  • kemszi2
    *2-3 ezer
  • kemszi2
    szerintetek teszt autót érdemes venni? 23-ezer kmmel?
  • Csabesz6
    VFTS?:)
  • kemszi2
    a 308-as pug meg az új fiat bravo is ilyen árban mozog
  • Kit--Kat
    CSak nem mindenki akar sufnituningozni.

Nekik készülne a gyári autók.
  • csm
    de az is :D uramatyám 4 milla,milyen autót lehetne abból építeni :D
  • Gabor1990
    Ja, kicsit el vannak szállva az árak.

SEAT LEON 1.4 TSI Sports Limited 4299000 Ft, egy Golfhoz képest egész jó árban van, plusz erősebb és kevesebbet eszik.
  • CSOCSO
    latom hianyzik nektek is :D en se tudtam aludni.. forgolodtam egesz ejjel :D:D:D:D:D
  • Willi Betz
    Zöccar
  • I.C.ram
    illetve zöldszar is.