101030
.
-
DJ BP #65764 elvileg 120 lóerős T-jet lesz az alap, sztem 5 millió körül lesz -
DJ BP #65763 eleve picit magasabb építésűnek tűnik, furán nézne ki :) -
DJ BP #65762 érdekli is őket, rémálmaikban gyerekterroristák jelennek meg :D -
Most olyan 13% körül van a visszautasított kérelmek aránya. Egyébként ez lesz az utolsó kritérium amit teljesítenünk kell, ha ez lemegy 10% alá akkor vízummentességet kaphat Mo. :) -
jah meg az árára leszek kíváncsi :( -
reménykedem,mert az előző deltából is volt combosított verzsön. -
De akkor még gimibe vagy általánosba jártál, nem? -
DJ BP #65757 nekem 10 évre megadták anno, tavaly járt le :) -
Hát elég sok embernek utasították vissza, akik ott voltak. Azért nem adják oda mindenkinek, aki jelentkezik. Nekem is csak erre az egy útra adták meg. -
Hátulja nagyon szép. Elejével, oldalával még barátkoznom kell. Kicsit nekem olyan crosscountry az autó. -
DJ BP #65754 tán kérdéses volt? priusz? :D -
tegnap megkaptam a vízumot :) Úgy néz ki, hogy a nyáron kimegyek, és meghajtom tesóm kocsiját :D Úgyhogy készülhetsz CSOCSO a Scion fikázásra :D -
DJ BP #65752 0-5% :) -
mennyi az esély rá szerintetek ,hogy kiadnak belőle 1 hf-t verziót is? -
DJ BP #65750 én más nevet adtam volna -
hát még egy darabig biztos nem ez a forma fog eszembe jutni ha lancia delta nevt hallom
bár szerintem egész jól néz ki.főleg hátulról tetszik -
Tehát akkor Lancia Delta:)
-
Igen,basszus eltünt a kép:(
Na mindjárt akkor. -
DJ BP #65746 Lancia Deltát akartad mutatni? :)
-
Fura...nagyon fura...
Emlékeztet a Bravora,deeee különösebben nem tetszik.
A Windows-os Bravo jobban néz ki szerintem:D -
angel eyet a helyzetjelzőre kell rákötnöd, a ködlámpát pedig ha nem volt gyárilag, be kell bevezetékelned az utastérbe -
Biztos vannak viszonylag megbízhatóbb fiatok...
Mondjuk lehet csak azért mondom ezt, mert megtetszettek az uno turbok:). -
DJ BP #65742 főleg Stilo-t ne, Fiat még hagyján -
Azért itt is megkérdezem, hátha:
Sziasztok! Egy kérdésem lenne!
Calibrához vettem Angel Eyes lámpát előre, és csak érdeklődnék, hogy
nem-e tudja valaki azt, hogy hogyan kell bekötni: mert van rajta egy tömb csatlakozó az ok, a régivel össze kell csatlakoztatni és az alap dolgok fognak világítani: helyzetjelző, tompitott, reflektor, index. Az angel eyes-hoz külön fekete és piros kábel megy ami kivan vezetve, a ködfénylámpánál ugyanígy: hova kell pl az angel eyes kábeleit bekötni hogy az helyzetjelzőként világítson?
köszi -
sztem Fiatot neee... hátborzongató szerelni
-
Itt meg nagymenő egykerekezett, pechére 1 kocsi tolatott kifelé és nem vette észre hogy az emberünk 120 környékén 1 kerekezik. A vége feketezsák lett. Így járnak az idióták. -
kene egy olyan gomb mindenki neve melle hogy "jelent" esetleg "buntet"
es ez annyit tenne hogy ha 10 en rakattintanak aznap akkor a kedves emberunk kap egy TROLL logot es a neve moge hogy Internet Troll
ebbol latna mindenki hogy az emberunk kezd idiotava vallni es sajat maga pedig latna hogy talan vissza kene vennie a pofikajabol.... meg 5 jelentes es jonne a felkialtojel... ezekutan is csinalna a balhet akkor szolni az opnak aki kerdezes nelkul bannolna mondjuk 1 napig az embert... mivel latna hogy mi mar megszavaztuk neki a trollt es a buntit. -
???????? mire celzol? vagy csak ugy megjegyezted? reszkessunk es kesz?:D -
Talán ha Octavia RS lett volna.
Itt szerda esténként, 22h után szokott illegális gyorsulás féle lenni a Balmazújvárosi úton. Nem egyszer volt már ott razzia, még a bezinkút parkolójába is bementek ellenőrizni, általában ott szokott gyülekező lenni. Lezárják a kijáratokat és se ki, se be nem megy senki. Minden szerdán eljátszák.. Előjön a sok kis vérpistike ilyenkor. -
áh, kizárt... -
Jövök haza a mekiből, átmegyek a zebrán és rá félpercre elszáguld egy sportmotor. Utána meg jött a rendőrautó szirénázva és kissé lemaradva. Motoros akkor fordult be az utca végén mikor a rendőrautó annál a zebránál járt ahol én keresztül jöttem. Utca vége és a zebra között kb. 200 méter távolság van. Kíváncsi vagyok utol érte-e? Bár nem hiszem. -
szerintem ez is jó kis ótóóó -
Lehet hogy ezt olvasta vezetés közben!:) -
Na, reszkess Amerika, reszkess Scion tC :D -
-
Az...
-
Milyen irónikus:)
-
Verdavilag #65727 a legfrisebb hirek az autósvilágból:
www.verdavilag.hu -
persze, mert etetitek a troll-t.
ö egy fórum troll, ne válaszoljatok, csak provokál minket... -
DJ BP #65725 idióta, berakott 3 különböző BMW-t, talán még nagyanyám is kiszúrja, hogy különböző autók, pedig 80 éves... De ő átváltoztatja :D