101030
.
-
Motor kinn végre :))
-
Hát ezzel én is így vagyok...
tegyük fel, van egy halom, nem... 2 halom pénzem, nemhiszem, hogy a használtauuto.hu jut eszembe először, ha kocsit akarok venni... :D
Bár az is lehet, hogy azért, mert nagyon más úton nemtom hogy jutsz itthon hozzá egy Enzo-hoz pl... -
Akkor megoldják üzembentartóival... :D -
DJ BP #66163 Luxus nem jön össze nekem a használttal -
DJ BP #66162 tényleg, én sem értem, hogy lehet ilyet, vagy alig használt luxusautót eladni? :) Ki veszi meg? -
Enzo -
-
ha ennyi pénzem van akkor már elmegyek és a gyárból rendelek 1 újat
és még a kárpit stb-t is ki tudom választani a saját ízlésem szerint
kicsit kell hozzárakni -
nem tipikusan olyan autó amihez minden bontoóban kapsz alkatrészt -
Ez nem kell mert már túl olcsó...
-
érteni érthet hozzá, más kérdés, hogy nincsenek meg hozzá nagy valószínűséggel az eszközei... -
A szervizelést még meg is értem, mert az utca végén Kiss Pista nem hinném, hogy értene hozzá.
Eladni miért nem? Kifizetek érte annyi pénzt aztán kiderül, hogy csak "bérlem"? -
Ha tudnék venni egy ekkora értékű autót az e-mail cím lenne a legkisebb gond. -
Borg #66153 Én azt furcsállom ebben, hogy a Veyronról azt állítják, hogy nem lehet eladni. Mert ha veszel egyet, akkor is a gyár tulajdona marad, és szervizelésre is oda kell visszavitetni, stb. Ennek fényében elég furcsa, hogy valaki csak így árul egyet. -
Észrevettem. Ettől függetlenül mondtam amit mondtam. -
Az a Lukácsé, a cégnek ****@suninwest.com. -
Ilyen kocsit hírdet vipmail-es címmel? Nekem ez sántít :S
Ettől függetlenül lehert hogy nem kamu, de aki 330 millás kocsit hírdet annak legyen már évi 4-5 e Ft-ja egy domainre saját emaillel. Ez igénytelenséget sugall. -
Nézd meg a további járműveket ugyanitt, van még egy Bugatti és egy Rolls Royce Phantom Drophead. -
Hát má vann benne 100km, lassan érik a motorgenerál
-
Pedig már azt hittem elsőre a link alapján hogy replika lesz...paszmek az már ár. :O -
:S -
mert ugye elvileg kilatni is nehezebben lehet, es pl este ez problemakat okozhat. de kurvara nem sztem. mondjuk muter amikor kapta most a yarist az körbe leggyengébbel van meg hatso szelvedo egy erosebbel, es baszakodott h ez tokre zavaro mondom omg muter hulye vagy :D nekem ha egy valami nagyon mobsta kocsim lenne meg az elso szelvedot is fullra lesotetitenem :) -
Konkrétan mi a probléma a túl sötét fóliával? Miért tilos? Úgy nem vagyok azonosítható a trafifotón, vagy mi? -
suxx munka, volt szerencsétlenségem egy VW Beetle-el harcolni anno vizsgasoron.. hőlégfúvóval adam neki a jussát, de elment vele vagy másfél óra... -
Ja, de ha elveszik, akkor lehúzom róla, és úgy menne a vizsgára. -
ha szabálytalan a fólia, akkor pont hogy nem megy át, lesz@arják mennyire új, és igazuk is van... -
Aha, köszi!
Még új a kocsi, azon csak átmegy... :D És azért gondolom én fizetek... :S
(Nem mintha már elvették volna a forgalmit, csak érdeklődöm... ) -
Borg #66139 El kell menned szigorított műszaki vizsgára. -
Megnéztem, nem 100, hanem 90 %-osak... :D
De mi történik, ha elveszik a forgalmit? Ki kell váltani, vagy mi? -
elol oldalra 35%os sötétitésü (65% fenyateresztes) a megengedett asszem. nekem ugy van h elol 50%os hatul meg 80%os, meg a hatso szelvedo is 80%. multkor kertek tolem mubizonylatot aszitték faszák lesznek, de beszoptak mert van rola. -
kb. :D A napvédő csík nem gond, de az első oldalsók igen... -
Borg #66135 100%? Lekented hammerite-al, vagy mi? -
Hello!
Mostanában olvastam egy cikket egy újságban (1-2 hete), hogy a rendőrök "vadásznak" az illegálisan sötétített autókra.
A szabvány az, hogy az első szélvédő mav 70%-os, az első-oldalsó ablakok pedig max 75%-osak lehetnek, a hátsókra nincs kikötés.
Na már most a cikk szerint, ha nincs "H" betű a fólián (elvileg ez jelzi, hogy szabályos), és a rendőr ezt meglátja, akkor ott a helyszínen elveszi a forgalmit.
A kérdésem, hogy volt-e már valakinek ilyen problémája?
Meg ha elveszi a forgalmit, az mit jelent? Bevonja, vagy ki kell váltani pénzért (akkor mennyi?)?
Mert nekem az első-oldalsók 100%-osak és van egy 20 cm-es 100%-os napvédőcsík a szélvédőn.
Előre is köszönöm!
(Remélem jó helyen kérdeztem meg...ha nem, bocs.) -
vagy azt hoszok,hogy már megelőzték őket :D -
épp ezaz h a felbakoltat nem tudjak ellopni, meg mivel a kerekek sincsenek rajta igy azt se tudjak rola lelopni :D -
n003 #66131
-
n003 #66130 mittudomén :D magyarország .. ismert közbiztonság .. felbakolt otó?! :DD lehet csak én élek rossz környéken?! :| -
Íme az 'új' motorom:
Ilyen volt: (azaz az első oldala is fekete olajsáros, csak arról nem csináltam képet)
Ilyen lett: (a piros szelepfedél ideiglenes, majd átrakom a feketéket)
-
Inkább választanám a Cadillac-t,meg eleve ez az Aygo ahogy elnézem inkább versenyautó mint utcai.
Meg persze az is hozzátartozik,hogy inkább hallgatok V8 morgást mint fűnyírógép motort
-