101030
.
-
megcáfolnám.3francia autónk volt/van és egyikkel sem volt/van komoly gond(pug 405/307,citroen xsara) -
Van benne valami.Bár ismerve magamat, nem dobnám ki:D.
Elfér nagyszülők kertjében. -
Ingyen van... Ha baj van vele, akkor kidobod :P -
Ok, vettem.:D
Bár ettől függetlenül elfogadom.Mondhatod majd amikor jövök a bajaimmal..."bezzeg Walaki papa megaszonta":).
Majd megláSSuk, a vak is ezt mondta.
Jah és Citroen Visa a becsületes neve elvileg.:) -
franciaautótól ez ami elvárható :D -
azt nem láttam:/ -
bennem az maradt meg legjobban mikor cabriot csináltak belőle
-
:DDDD -
Ez a Citroen Axel Club 12 akármi, ugyanúgy romániában gyárották az Oltcit gyárban, csak exportra. 5 sebességes, 68Le. Ingyen SE fogadd el, gyűlölni fogod. Ótvaros szartömlő, bezúznivaló utolsó húgykőlerakódás!!! Sose működik amikor kéne, 50000 litert eszik...mit eszik, ZABÁL 100-on, és a boxermotor miatt szerelhetetlen szarzsák. Viszont kurva kényelmes :D -
előfordul:) -
Szerintem nem ugyanaz, csak a kasztni.Én úgy tudom. -
Ja tudom, de az elvileg ugyanaz, mint ez, nem? Oltcit Club 11 vagy mi a fene a polgári neve. -
Az az Oltcit:D. -
Remélem:). -
Rozsomák is ilyennel kezdte, nem? Csak az a román variáció volt :D -
Szerintem tökéletes első autó :) -
Nénikém felajánlotta, hogy jogsi után odaadják nekem a kis Citromot.Szóval körvonalazódik a kép, hogy milyen lesz az első autóm.Ilyesmi, csak zöld.Ha macska lenne, akkor a 12.életét taposná.Érdekes történet lesz.De ingyen csodás:D
Ez nem ő, de ilyen.
A z igazsághoz hozzátartozik, hogy a piros Ladánk után egy ugyan ilyenünk volt, igaz az GT volt.80 paripa öregem, egynégy.Tökölön derült ki hogy van benne ötödik, és ,ár megvolt vagy egy éve.Ha jó volt ment mint a malac.Duplakarbis volt.Egyszer kigyulladt a motorja.Jah és törött volt valószínüleg, mert a club műszerfala volt benne(a clubnak órája van a mőűszeregységben, a GT-nek fordulatszámmérő.)Ilyen volt a miénk.
Szóval a kicsi zöld lesz az első, nagyon valószínű.Mármint a hivatalos első:)...Asszem ezer köbcenti, kb 35 ló.
Érdekes lesz.:D -
azt szinte mindig bezúzzák nem?:D -
A 3ast is lekoccolták 1 kicsit.
-
az alap
van még pár :D -
BMW Z3-at SZARRÁ törtek benne :DDD -
nem miért? -
Maszka nézted ma a Cobra11et?:DD -
Hengerfejtömítés több sebből vérzett...3-4 henger között át is égett ahogy mondottam volt... -
Ne gecizz már velem sanyikám, ma kezdtem bazdmeg ma kezdtem? :DDDDDDDDDDDDDDD -
Borg #66181 Szuperkocsi
2008.06.15., 12:00
Bemutatták a hidrogénmeghajtású szuperjárgányt, egyes vélemények szerint a jövő autóinak előfutárát.
A beharangozók szerint a Skorpió névre keresztelt masina gyors, mint egy Lamborghini, viszont fogyasztását tekintve takarékos, mint egy Fiesta. A kettős üzemmódú hibridhajtással felvértezett jármű végsebessége 320 km/h környékén mozog. Meglehetősen könnyű, így 3,2 másodperc alatt gyorsul 100-ra, ami nem marad el a Lamborghini Murcielago LP640 teljesítményétől. Emellett a legnagyobb vonzereje az alacsonyabb károsanyag kibocsátás, ezt a tulajdonságát hangoztatják leginkább hívei, akik szerint a közeljövőbeni elterjedése segíthet a környezetszennyezés csökkentéséért vívott harcban.
-
Hát nem tudom, szerintem a ferrari őket jogi úton szét fogja cidáztatni.
Ez benne van a szerződésekben. -
Persze, volt így, de attól még párat felvásároltak, és eladják, főleg amerikában, szal ezcsak némileg igaz... -
áááz... :D -
Azért remélem, hogy hőálló festékkel nyomtad le, mert elég gisztustalanul fogk inézni, ha nem :) -
és enzot nem is vehetsz ha nem vettél már korábban Ferrari-t
meg van még pár kikötés az olaszoknál -
Áhh Enzót nem is adhatsz el csak úgy, maximum a Ferrari S.p.a.-nak, ez egy védett típus. -
Jetta?
-
vááááááááááááááááááááááááááááááá mégilyen hülyét 
-
Ismerős... :D Énis most újítottam fel a motort, csak már azt bánom, hogy nem festettem le a blokkot, meg a váltót... :S
Dehát... lassan nekiállok a kaszninak, akkor úgyis kiugrik megint a blokk, és akkor nem hagyom ki. -
-
-
wartburg-unkon nem volt ilyen pedig 25éves volt
de az 2ütemű és ott nincs olajteknő se :D
de azért elgondolkodtató láttam már olyan Zsiguli-t és más 30éves megkímélt autót amin ugyancsak nem volt 1 csep olajfolt se köszönhetően a gondos üzembetartónak -
jééézusom maszka ez egy 23 éves autó
Baltát valaki plz
BALTÁT IDE MOST NEKEM -
elég olajos a motor
japánoknál ez alap? :D