101030
.
  • kemszi2
    megcáfolnám.3francia autónk volt/van és egyikkel sem volt/van komoly gond(pug 405/307,citroen xsara)
  • Csabesz6
    Van benne valami.Bár ismerve magamat, nem dobnám ki:D.
    Elfér nagyszülők kertjében.
  • I.C.ram
    Ingyen van... Ha baj van vele, akkor kidobod :P
  • Csabesz6
    Ok, vettem.:D
    Bár ettől függetlenül elfogadom.Mondhatod majd amikor jövök a bajaimmal..."bezzeg Walaki papa megaszonta":).
    Majd megláSSuk, a vak is ezt mondta.
    Jah és Citroen Visa a becsületes neve elvileg.:)
  • MaSzKa
    franciaautótól ez ami elvárható :D
  • Kit--Kat
    azt nem láttam:/
  • kemszi2
    bennem az maradt meg legjobban mikor cabriot csináltak belőle
  • Kit--Kat
    :DDDD
  • R0zs0máK
    Ez a Citroen Axel Club 12 akármi, ugyanúgy romániában gyárották az Oltcit gyárban, csak exportra. 5 sebességes, 68Le. Ingyen SE fogadd el, gyűlölni fogod. Ótvaros szartömlő, bezúznivaló utolsó húgykőlerakódás!!! Sose működik amikor kéne, 50000 litert eszik...mit eszik, ZABÁL 100-on, és a boxermotor miatt szerelhetetlen szarzsák. Viszont kurva kényelmes :D
  • Kit--Kat
    előfordul:)
  • Csabesz6
    Szerintem nem ugyanaz, csak a kasztni.Én úgy tudom.
  • I.C.ram
    Ja tudom, de az elvileg ugyanaz, mint ez, nem? Oltcit Club 11 vagy mi a fene a polgári neve.
  • Csabesz6
    Az az Oltcit:D.
  • Csabesz6
    Remélem:).
  • I.C.ram
    Rozsomák is ilyennel kezdte, nem? Csak az a román variáció volt :D
  • I.C.ram
    Szerintem tökéletes első autó :)
  • Csabesz6
    Nénikém felajánlotta, hogy jogsi után odaadják nekem a kis Citromot.Szóval körvonalazódik a kép, hogy milyen lesz az első autóm.Ilyesmi, csak zöld.Ha macska lenne, akkor a 12.életét taposná.Érdekes történet lesz.De ingyen csodás:D
    Ez nem ő, de ilyen.
    A z igazsághoz hozzátartozik, hogy a piros Ladánk után egy ugyan ilyenünk volt, igaz az GT volt.80 paripa öregem, egynégy.Tökölön derült ki hogy van benne ötödik, és ,ár megvolt vagy egy éve.Ha jó volt ment mint a malac.Duplakarbis volt.Egyszer kigyulladt a motorja.Jah és törött volt valószínüleg, mert a club műszerfala volt benne(a clubnak órája van a mőűszeregységben, a GT-nek fordulatszámmérő.)Ilyen volt a miénk.
    Szóval a kicsi zöld lesz az első, nagyon valószínű.Mármint a hivatalos első:)...Asszem ezer köbcenti, kb 35 ló.
    Érdekes lesz.:D
  • kemszi2
    azt szinte mindig bezúzzák nem?:D
  • Kit--Kat
    A 3ast is lekoccolták 1 kicsit.
  • MaSzKa
    az alap
    van még pár :D
  • R0zs0máK
    BMW Z3-at SZARRÁ törtek benne :DDD
  • MaSzKa
    nem miért?
  • Kit--Kat
    Maszka nézted ma a Cobra11et?:DD
  • R0zs0máK
    Hengerfejtömítés több sebből vérzett...3-4 henger között át is égett ahogy mondottam volt...
  • R0zs0máK
    Ne gecizz már velem sanyikám, ma kezdtem bazdmeg ma kezdtem? :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Borg
    Szuperkocsi
    2008.06.15., 12:00

Bemutatták a hidrogénmeghajtású szuperjárgányt, egyes vélemények szerint a jövő autóinak előfutárát.

A beharangozók szerint a Skorpió névre keresztelt masina gyors, mint egy Lamborghini, viszont fogyasztását tekintve takarékos, mint egy Fiesta. A kettős üzemmódú hibridhajtással felvértezett jármű végsebessége 320 km/h környékén mozog. Meglehetősen könnyű, így 3,2 másodperc alatt gyorsul 100-ra, ami nem marad el a Lamborghini Murcielago LP640 teljesítményétől. Emellett a legnagyobb vonzereje az alacsonyabb károsanyag kibocsátás, ezt a tulajdonságát hangoztatják leginkább hívei, akik szerint a közeljövőbeni elterjedése segíthet a környezetszennyezés csökkentéséért vívott harcban.
  • Kit--Kat
    Hát nem tudom, szerintem a ferrari őket jogi úton szét fogja cidáztatni.
    Ez benne van a szerződésekben.
  • MikX
    Persze, volt így, de attól még párat felvásároltak, és eladják, főleg amerikában, szal ezcsak némileg igaz...
  • MikX
    áááz... :D
  • I.C.ram
    Azért remélem, hogy hőálló festékkel nyomtad le, mert elég gisztustalanul fogk inézni, ha nem :)
  • MaSzKa
    és enzot nem is vehetsz ha nem vettél már korábban Ferrari-t

meg van még pár kikötés az olaszoknál
  • Kit--Kat
    Áhh Enzót nem is adhatsz el csak úgy, maximum a Ferrari S.p.a.-nak, ez egy védett típus.
  • redbull0304
    Jetta?
  • cement
    vááááááááááááááááááááááááááááááá mégilyen hülyét
  • MikX
    Ismerős... :D Énis most újítottam fel a motort, csak már azt bánom, hogy nem festettem le a blokkot, meg a váltót... :S
    Dehát... lassan nekiállok a kaszninak, akkor úgyis kiugrik megint a blokk, és akkor nem hagyom ki.
  • GregSB
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    wartburg-unkon nem volt ilyen pedig 25éves volt
    de az 2ütemű és ott nincs olajteknő se :D

de azért elgondolkodtató láttam már olyan Zsiguli-t és más 30éves megkímélt autót amin ugyancsak nem volt 1 csep olajfolt se köszönhetően a gondos üzembetartónak
  • cement
    jééézusom maszka ez egy 23 éves autó

Baltát valaki plz
    BALTÁT IDE MOST NEKEM
  • MaSzKa
    elég olajos a motor
    japánoknál ez alap? :D