101030
.
  • Csabesz6
    Láttam másik topikban is linkelted.Nem tudni mi történt vele?
    Balyy neked meg hajrá:).
  • Máté94
    Még,jó hogy nem az enyém.
    De szerintem boltóld meg vele:D
  • Kit--Kat
    Most nem akarom Maszka alá adni a lovat, de ezt már a BMW elkezdte pár éve, ha minden igaz.
  • Balyy
    ne viccelj már?!! :O
    El ne vidd! inkább elhozom én tőled:D
    na jó lehet nem az egészet de kéne belőle pár cucc!
    Ha valóban annyi van benne akkor a motor kéne! Meg a hátsó fútómű meg a híd kompletten!
  • Máté94
    Akkor megveszem!És majd felújítom!:D
    [csak viccel]
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    Toyota Corolla AE86?
  • Máté94
    Nem tudja valaki,hogy milyen Toyota ez?:D
    Kár,hogy megy a bontóba:(
    Azt hiszem volt benne 21ezer km

• GregSB

Nagyon helyes, kell is hogy nyomassák a hidrogén-hajtást. Remélem sikeres lesz ez a pogram :)
  • Borg
    Ja, eddig japánban ment ez, mostmár az USA-ban is. Viszont mostmár elindult a saját gyára, amit csak erre húztak fel. Azért ha belegondolsz, havi 90e Ft-os lízingdíj nem olyan rossz, ha mérlegeled hogy ebben MINDEN szervizköltség benne van, és üzemanyagköltséged gyakorlatilag nincs... (3 évre kapod meg így az autót)
  • desigo
    szétosztanak 200 dbot bétatesztelés céljából xD
    okosak mert nem eladják hanem csak bérbe adják...
  • I.C.ram
    Írj a polgármesternek.
  • Borg
    "Hétfőn elkezdődött a világon elsőként sorozatgyártásba lépő hidrogénautó, a Honda FCX Clarity gyártása. Ebben az etapban 200db gurul majd le a gyártósorról. Az első párat amerikai celebritások (pl. Jamie Lee Curtis) kapják, a többit a Honda mérlegeli, hogy kinek adja (esélytelen a pályázó, akinek nincs a "hatósugarában" hidrogéntöltő állomás :) ). A gépeket nem adják tulajdonba, havi $600 a lízingdíj."

FCX Clarity

evworld.com
  • cement
    nem a belvárosba? télleg? uuuuuh
    akkor már örülök is neki! legyen még sok sok gyár! gyárat ide!

-.-
  • I.C.ram
    Inkább örülj neki, hogy Kecskemétnek lesz miből fejleszteni a várost.

Ne hasonlítsd már a miskolci, dunaújvárosi, tatbányai vas- és acélgyárakat egy hi-tech autógyárhoz. Jártál már Győrben, Esztergomban? A városban semmit nem látni a gyár jelenlétéből... Mert a gyárakat NEM a belvárásokba telepítik. Tudom meglepő, de az az igazság. Elég butuskának kell lennie ahhoz, hogy ezt ne fogja fel az ember :P
  • cement
    latom mennyire örvend mindenki ennek az egésznek, plz intézzétek el h a ti városotokba mennyenek
  • GregSB
    Eldobom az agyamat. Tegnap még azon sírtak itt az emberek, hogy minden Bp-re települ (EU agy központ), mostmeg az a baj hogy vidékre megy egy nagy üzem.

Ez a tipikus bármi van, valaki mindig sír esete.

Cement: ha jobb utakat akarsz ahhoz előbb pénz kell. Pontosan ez a gyár fogja ezt a pénzt behozni. Azt meg nem tudom miből gondolod hogy a város központjába fogják telepíteni? Lásd pl Hankook, Dunaújváros külső részére épült, egyáltalán nem tesz be a városnak.
  • Willi Betz
    Nézzétek a jóoldalát! Hát nem igaz már!!
    Lehet magyar Mercedesetek
    Igaz,hogy gagyi szar mindkettő típus,de legalább magyar.
  • cement
    (Y)(Y)

you surely care about every single person in your environment, dont you? you are a superhero
  • Stann
    Most úgy beszélsz, mintha a gyárakat a központba, a Malom mellé építenék, nem pedig a város szélére, ahol alig lakik valaki...
    Ipartelepen laksz? Nagyszerű, gondolom kinézel az ablakodon, és csak úgy tornyosulnak előtted a gyárak füstös kéményei...

"a gyarakat meg basszak be pestre vagy tokom tudja" -> Ezen nincs mit magyarázni, igazán értelmes megnyilvánulás volt. Látszik, hogy milyen jó ötleteid vannak! ;-)

Részemről lezárva :-)
  • Kit--Kat
    Iparűzési adó...

Mintha karácsony lenne egész évben annyi pénzt fog kaszálni a gyár.
    (Ha előre nem is de bizonyos idő után el fog kezdeni adózni)

És ez további beszállítót vonzhat Kecskenmétre akik szintén gyárakat telepítenek.

Ha jól csinálják 10 év alatt egy komoly autóipari klasztert hoznak létre, ami teljesen megváltotatja Kecskemétet és környékét.

Tehát ezt közvetlenül és érezni fogják akik ott élnek.
  • Ams
    "szűk látókörrel rendelkezik, hogy semmi más nem érdekli, csak a saját érdeke"

Fits the profile...
  • cement
    de ennyire buta vok es korlatolt -.-
  • Kit--Kat
    nem lehetsz ennyire buta és korlátolt, remélem csak viccelsz
  • cement
    ehh most soroljam a gyarakat itt? csak a knorrol tudsz az eleg keves:D
  • cement
    persze. tipikus hülye vagyok. azért mert nem akarom h egy ipartelepen éljek? hmm télleg. azok akik ugy szulettek es ugy nottek fel hogy a varosuk mar ipari varos volt, nem gaz. de kecskemeten csak par uzem volt, es mostanra mar szinte hatvanyozodnak... es meg mindig nem erted hogy itt nem is lesz ra lehetoseg utakat epiteni mert pl az egyik legzsufoltabb utnal nincs hely egyszeruen negysavositani. en egy csendes helyen szeretnek lakni, a gyarakat meg basszak be pestre vagy tokom tudja. hiaba hiszel hulyenek, ertem en a gazdasagi elonyet, de leszarom, mert ebbol csak bosszusagom lesz.
  • broman191
    ezköllenekemkategória
  • Stann
    Én is kecskeméti vagyok, de én örülök neki. Valószínűleg nem fogok ott dolgozni(habár sose tudni), de végre a Knorr-Bremse után idekerül egy másik nagy gyár is, és a munkanélküliség is csökken valamennyivel. Közlekedés szempontjából is jó választás szerintem, mivel megy Pest felé is autópálya, és Szeged felé is, tehát a délebbre fekvő országok felé sem lesz akadálya a gyors eljutásnak.
    Hogy neked milyen hasznod lesz belőle? Semmi. Esetleg kérhetsz egy reklámsapkát amiért a te környezetedet zavarják. Viszont az 2500 ember, aki ott tud majd dolgozni, valószínűleg nem fog fintorogni. De mit is jelent 2500 munkahely a te utadat tönkretevő benzinevő monstrumokhoz képest...
  • autoszimulator
    Egy tipikus magyar, aki olyan szűk látókörrel rendelkezik, hogy semmi más nem érdekli, csak a saját érdeke.. Na ezé van ott ez az ország, ahol... Minden normális városban van ipartelep, nem tudom ez mennyiben zavarja a te életkörülményeidet, az hogy hasznod mennyi lehet/lesz belőle, észre sem veszed, mert a városban levő felújítások csak történnek folyamatosan, nem lesz kiirva, hogy "ezt a Mercedes gyártól beszedett pénzből csináltuk"...
  • cement
    semmi. sémmiiiiii
    ennyi.

ne beszéljetek itt a közvetett szarsagokrol, sokkal jobban orulnek ha normalis maradna a varos es nem egy kibaszott ipartelep lenne az egesz. az a kis "előny" igazán nem érdekel
  • autoszimulator
    városnak lesz, nem is kevés, főleg a mai adórendszerben.. És ha a városnak jobb, neked is jobb lehet.. Ne várd hogy a cég odautal neked havi 150ezer forintot
  • Ams
    közvetlen semmi...
  • cement
    előny? nekem mi hasznom fog származni belőle? hm?
  • DJ BP
    úgy értem, most nehogymár emiatt mondjuk azt, hogy ne jöjjöenek gyártani... A Tesco meg a szar utak más probléma
  • DJ BP
    előnyökhöz képest az mind semmi...
  • cement
    az hogy annak is forgalma lesz és már ígyis kurvara nincs hozza uthalozat... kamionok meg azt a keves utat is tonkre teszik ami van
  • DJ BP
    bevásárlóközpontnak mi köze ehhez? Gyár csak jöjjön, az egyik legfontosabb dolog, hogy munkát ad 2500 embernek
  • desigo
    Szegeden 5 Tesco van...
    majdcsak lesznek utak is
  • cement
    na fasza :D kecskemeti vok, igyis tul van mar terhelve a varos, most epitenek MÉGEGY tescot pedig mar van 1 kurva nagy, meg obit, van itt 800fele gyar, meg még ezis...
  • Csabesz6
    sx 1.
    sx 2.