101030
.
  • I.C.ram
    Mondjuk a belseje nem egy nagy eresztés a Tiguan-nak.

• I.C.ram
    Még ezt néztem ma:

• I.C.ram
    Sima szabvány méret, nem DH-s. :)
  • I.C.ram
    Ülésdöntés belefér, szerintem ja.

Mercivel is az volt a baj, hogy nem volt a szalonban olyan C-osztály, aminek lehetne döntögetni az üléseit (mert opcionális extra), ezért az most kiesett egy időre, legalábbis addig, amíg nem talál egy olya,t ahol megnézheti, hogy mennyi így a hely benne.
  • I.C.ram
    Pont ma reggel néztem ezt is. Majd megmutatom neki.
  • MikX
    akkor azért jóval többet eszik...
  • DJ BP
    hát kombináltja 19MPG, szemben a Scion kb. 25-jével
  • SötétBarom
    A kérdés milyen bicója van.. Egy camping, vagy gy 25 kilós cannondale DH gép? :DDD
  • DJ BP
    Biciklije beférjen, ugye ebbe ülésdöntögetés is belefér? :)
  • SötétBarom
    Hát igen, szoptak elég sokan.. Van egy ismerősöm, akinek a kocsmája a múltkor is meg most is térdig érő vízben állt :/

Per pill meg tele van a város melósokkal, mindenki söpri el a hordalékot :)
  • Borg
    A csomagtartó igény azért leszűkíti a kört :)

Acura RDX?

33k-ról indul, 240LE-s 2.3-as turbo... többet szerintem nem fog enni átlagban mint a 2.4-es scion (peakben már valszeg igen), de legalább megy is ha akarja :)
    40-be még egy masszívan felextrázott is belefér..

• I.C.ram
    Na megint fárasztalak titeket kicsit... :)

Szóval a téma a szokásos: tesóm akar új autót venni, és megbízott, hogy nézzek ki neki egyet, és ha majd megyek ki hozzá, akkor együtt megvesszük.

Új szempontok:

-Nézzen ki jól (tudom ez relatív).
    -Fogyasztása legyen jobb vagy egyenlő, mint 30 MPG (8 liter kb), mivel a mostani Scion tC-je ennyit eszik. Gondolom ezt autópályás fogyasztásra értette, de lehet, hogy vegyes. CSOCSO a tiéd mennyit eszik?
    -Legyen akkora csomagtere, hogy a biciklije beférjen.
    -Ár olyan 40k USD.
    -Kapható legyen az USA-ban :).
    -Autómata legyen (elege van a manuálisból), de gondolom ez nem probléma.

Légyszíves segítsetek :)
  • Borg
    Én nem örülök ennyire a dolgonak. Főleg hogy reggelre az egyik szobánk vízben úszott...
  • kemszi2
    csak arra kell vigyázni nehogy te legyél a következő érdekesség :D
  • SötétBarom
    Abban a kanyarban 5 csávó tolt ki egy kombi astrát :D Meg volt benne elakadva valami seat is.. Jó buli ilyenkor autózni, sok érdekesség jön szembe :DDD
  • Borg
    Én inkább nem is autóztam, mondom belemegyek valami nagyobb vízbe aztán megszívja magát a végén... a józsef attila út kanyarja lent megint le volt zárva már délután is. Meg a lackner/ógabona felmart részén is úgy állt a viz, hogy sokan nem mertek arra menni...
    Az svse pályából meg ömlik :) Vízesés szerűen, kimosta a betonkerítés alatt az utat magának. Egy betonelem a múltkor is kidőlt már...
  • SötétBarom
    Én kocsikáztam egy órát, hatalmas feeling :D
    Harka felé másodpercenként legalább 1 villám, folyamatos villódzó nappali fénnyel.. Életemben nem láttam még ilyet..

Plusz a SVSE pályától kicsit lejebb kifordult egy csatornafedél, megálltam visszatenni (volt nálam esőkabát :DDD), megállt egy audi meg egy ignis, a kérdés, ki segített? :)

Amúgy annyira nem durva mint a múltkori, aluljáróban például nincs víz..
  • Borg
    Én ki se mertem már menni este.. gyakorlatilag a múltkor 1 óra ilyen eső elárasztotta a várost. Most délután 4 óta esik szinte folyamatosan... kurvavilág lehet.
  • SötétBarom
    Phew, mi van itt megin :DDDD
    Brutál.
    Lővérkörúton folyami hordalék van :DD
  • broman191
    A hasonlókat a milyen autót láttam ma topikba plz ;-)

A legújabb TopGear adásban Tata Nano összehasonlítás. :D:D

• Tufa
    Ma, Pók utcai lakótelep (3.ker) elött

Nem bírt bemenni a lakótelepre, jó sokat gyalogolhatott :))) (bár amekkora bukkanó van a bejáratnál, énis meggondoltam hogy inkább itt leteszem az autót)
  • desigo
    mert megérdemli

Polóhoz: szerencséjük van,hogy kaptak egy újat ...
    vicc,hogy nem tudták megcsinálni,szánalom a szervíz...
  • DJ BP
    ennyi erővel minek vesznek az emberek drága autót, amikor egy Suzuki is elvisz A-ból B-be, ugyanaz :)

Ha megteheti, tegye meg
  • GregSB
    Ha megengedhetik maguknak akkor nem tökmind1? Hagy döntsék már el ők hogy mi éri meg nekik és mi nem. Szerintem ne vájkáljunk mások anyagi helyzetében, nem erről kéne szólnia ennek a topicnak :D

Az NSX-nek meg rohadt jó hangja van! :)
  • cement
    jo hat valszleg anyukaja mar nem 30 eves, viccesen nezne ki egy motoron, de a kocsit is felesleges fenntartani, fizetni ra a biztositast meg egyeb koltsegeket, mikor havonta egyszer van eloveve. sztem en egy het alatt megyek annyit mint ő 8-10honap alatt
  • SötétBarom
    Az ilyet én sem értem. Aki ilyen keveset császkál vele, annak sokkal jobban megéri egy motor..
  • cement
    neki minek auto? most komolyan...
  • I.C.ram
    Anyám autójában is valami 30ezer km van, pedig 10 éves az autó :)
  • SötétBarom
  • Borg
    Nem mindenki megy a sarki kisbótba is kocsival :)
  • SötétBarom
    Majd 200ezernél update-et. 45k az még bejáratós.. Hova jártok vele? jeez. Átlag, napi egy km? :DD
  • SötétBarom
    "Update5: nemrég kaptunk egy levelet a "Hivataltól". értesítenek benne, hogy a valamikor a tulajdonunkban álló blablabla forgalmi rendszámú autót véglegesen kivonták a forgalomból. picit sem sajnálom, hogy nincs már köztünk."

Szeeegéééény... :D
  • Máté94
    Ezért nem szabad VW-t venni mert ha elromlik akkor aztán....
    Igaz nekünk egy 9 éves IV-es Golfunk van és 45.000 km-rel de abba semmi se romlott el:) Szép idők:D
  • DJ BP
    ,,Miért kell égnie az azonos oldali helyzetjelzőnek, ha az index rajta maradt, miután leállítom az autót?"

Ez hülye :D, sztem épp hasznos. És miért hagyja rajta az indexet? :)
  • Borg
    Polo népítélet
  • Borg
    Új NSX ezúttal már 3 percen át..

V10 500LE, SH-AWD...
  • broman191
  • I.C.ram
    Sajnos nem láttam, mert állt a lámpánál a Moszkva téren, Budapesten, és körülötte mindenhol autók voltak :(
  • Kit--Kat
    rendszám?
  • Japep
    Lehet, majd holnap pontosabban rákérdezek...akkor okosabb leszek! :D

Azért köszi a válaszokat!