101030
.
  • I.C.ram
    Egyszerű a magyarázat. Kombit még nem lehet kapni USAban :(
  • cement
    olyat nem tok, de sztem abba felesleges gondolkodni, ha neki szamit a csomagter akkor miert szedant képzel el? abba nyilvan nem fog ugy beferni mondjuk a bicikli
  • I.C.ram
    Ja boccs, az kimaradt, hogy szedán :)
  • cement

• I.C.ram
    Tud nekem valaki olyan képet mutatni, ahol a C-osztály csomagterét mutatják ledöntött ülésekkel?
  • SötétBarom
    Faúvé megin alkotott :DDDD
  • SötétBarom
  • CSOCSO
    mert igy sikerult.............
    en munkabol jottem... anyam kocsijat leadtak a toyotanal olajcsere stb addig a felesegem elvitte anyamat a plazaba hogy ne a faszom toyota negy falat nezzek... mikor felvettek a kocsit akkor visszajottek addig en maszkaltam az ocsemmel... mejottek es mentunk egyutt haza miutan vettunk par cuccost
  • n003
    szerintem ez nagyrészt propaganda :S úgyis győzni fog az olajlobbi és rábeszélik a mergát hogy gyártson továbbra is olajfüggő kocsikat - is

szép álom lenne ha hasonló bejelentéssel élne bmw-toyota-vw-stb .. jól gyomorszájba vágná a mesterséges olajárakat :) álom-édesálom
  • GhostRider1 #66596
    Én meg a könyvtár elött szoktam látni...
  • desigo
    mennyi USD a bírság?
  • Punker
    mert túl kevés benzin fogy terjednek az esőerdők :D
  • Borg
    Miért kell ugyanoda 3-an 3 autóval menni?
  • CSOCSO
    ja amugy azert jottem hogy elmeseljem hogy megvagott minket a rendor............

egyik plazanal voltunk es mentunk volna haza. en meg az asszony a parkolo egyik utcajaban, tc vel es xd vel.. anyam a celicaval meg atment a kov kis utcaba es ugy mentunk a parkolo vegere... eljutottunk az utcaig ami korbe megy a plaza korul.
    anyam kikanyarodott az utcabol majd behuzodott a kulso (jobb) savba
    Asszony elottem o meg en a belso savba huzodtunk ( ket sav volt)

sokan nem mentunk mivel ott volt azonnal a kijarat

szal asszony megallt es vart hogy mi lesz... en lattam hogy anyam be akar minket engedni hogybefordulhassunk es mehessunk haza
    szal villogtam az asszonyra.
    elindult.. bal savbol kulso savon atmenve bekanyarodtunk mikozben anyam allt a kulso savba...

rendor jott utannam es kihuzott

mondta hogy a kanyar miatt huzott ki. mire mondtam hogy en csak kovettem a felesegem es azert kanyarodtam igy... kozben oda adtam a papirjaimat.. allt ott mint egy fasz gondolkozva en azt hittem hogy elenged hiszen latta hogy mindharman arra megyunk amerre....

erre anyamek megerkeztek.. merthogy megfordultak es gondoltak megvarjak az egesznek a veget tolunk 3 kocsinyira......
    rendor rakerdez hogy az a feleseged ? mondom igen.

odasetal elkeri a papirokat tole is.
    elsetal az autohoz.. megerkezik a masik rendor auto is..lattam hogy mindketten irogatnak.. hat tuti ticket.. fasza.

visszajon hozzam hogy moving violation meg mittom en. es en meg megkerdeztem hogy mar elnezest de ilyen esetben megis hogyan jarjak el ha az asszony bevette a kanyart? hagyjam ott?

ha mgtettem volna valszeg az asszony azonnal megfordult volna hogy en hova megyek... de ezt csak megjegyzem nektek szal ezt neki nem mondtam

szal a rendor mondja hogy hat mehettem volna a kovetkezo exitig mert ez az eset balesettel is vegzodhetett volna egy forgalmasabb napon.

mondtam neki hogy valszeg nem lett volna semmi mivel az anyam aki a piros celicaban ul o volt a jobb oldali savban es o engedett be minket. tehat nem volt semmi problema. atsoroltunk anyam ele a jobb oldali savba es azonnal kanyarodtunk is....

erre beszol a rendor hogy ne veszekedjek velunk
    mire mondtamneki hogy en csak megkerdeztem vmit..

es meg mindig ott alltak mellettem mintha vartak volna hogy mondjak valamit..... mindegy mondtam nekik hogy nem akarok veszekedni amugy is mindegy hogy mi mondani valom van mar, nem?

atmentek az asszonyhoz.. oda adtak neki is a cetlit... erre a csaj visszajon a kocsimhoz mert a csako rendor haversrac elhagyta (leejtette) az asszonyom jogsijat....

ezekutan mar mentunk volna es mar mentem volna mikor a rendor meg odajott hozzam hogy jajj a forgalmid nalunk maradt...............

kurvajo paszmek.. mindegy ha nem tudjuk elintezni ezt ismerossel akkor megyek a birosagra mert ezt en nem fogom kifizetni.

elhiszem hogy forgalmasabb napon ez balesetet is okozhatott volna.. egy forgalmasabb napon en se lennek akkora fasz hogy megalljak varakozzak mig az autok elhuznak a jobb oldali savbol hogy elkanyarodjak a baloldali savbol....

nem volt para mert a jobb oldali savban anyam vart rank hogy menjunk at jobbra.... szal nem ertem az aggodalmakat.. amugy senki nem volt ott csak mi 3 an
  • CSOCSO
    nah.. nemsok lehetoseg van.. ha nagy auto kell neki jo fogyasztassal akkor itt vannak a terepjarok amik 25mpg vel elmennek:

honda cr-v
    honda element
    mitsu outlander
    toyota rav
    subaru forrester

legjobb fogyasztasu kis suv az a saturn vue hybrid (30 mpg atlag)

gihihih
  • GregSB
    Nemsemmi hír:

A Mercedes azt tervezi, hogy 2015-re teljesen beszünteti a hagyományos benzin és dízel motorjainak gyártását. 2015 után csakis elektro -, üzemanyag cellás -(fuel cell, ez ugye a hidrogén meghajt motor?) és bioüzemanyag meghajtású motorokkal fog autókat gyártani. (Forrás 1, Forrás 2)

Hát nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni. Végre egy nagyobb gyártó megtett egy nagyobb lépést (vagy legalábbis elhatározta magát)
  • CSOCSO
    ilyen benzin arak mellett nagyobb autot akar venni a tesod? sok sikert nekije'

amugy en is valami acura mdx re vagy maxda c7 esre gondoltam

az a bicikli dolog tenyleg fontos?
  • Ronny
    a 320-as CDI elég takarékosnak tűnik, és csak egy ezressel több, mint a benzines
  • DJ BP
    ja az is csak 24 mpg
  • LaszloLedzenyi
    náluk nem számít annyira szerintem. vizsont a nivával mindenütt elmész és ez komoly érv mellete.
  • DJ BP
    jaja, most már az is számít ott is...

És a dízel bluetec ML Merci?
  • I.C.ram
    Gatyájuk ráfog menni a fos 1.7-es ezeréves Ford motor etetésére :D
  • LaszloLedzenyi
    Kanadában igen , vettek párezer darabot az erdészeknek.
  • I.C.ram
    Ne hidd, hogy sok hely van benne. Zéró lábtér van elől, hátul :D Ültem egy erdész Nivában, hát nem volt fejdelmi a helykínálat :)

MEg amúgy sem kapni USAban :D
  • I.C.ram
    Nézte tesóm, de hamar letett róla, miután látta, hogy milyen fos a fogyasztása.
  • LaszloLedzenyi
    Ez a vas. melletünk lévő cégnél szokott állni. gyönyörű vas.
  • Ronny
    Az az igazi vicc, hogy még az Unióba is bőven megéri kintről behozni, ha mondjuk Szlovákiában regisztrálod! Szállítás+vám+áfa és még mindig az itthoni ár 2/3-nál tartunk.

Az ML-350-es mercit néztétek már? Az msrp 45k körül van és azárt mégsem fauvé...
  • GregSB
    Megtaláltam az ideális autót tesódnak!!!

Sok hely van benne, tud terepre menni és trendy színe van! :DDD
  • I.C.ram
    Mondtam neki a Tuareget is, mivel kint "fillérekért" hozzádbasznak egyet :D 39ezrrről indul az ára. Nevetséges.
  • I.C.ram
    Túl nagy neki :)
  • Ronny
    a Cayenne-nél nem csúnyább! Szerintem jelenleg nincs is olyan SUV, ami igazán jól néz ki.
  • DJ BP
    tehát inkább ódzkodik a kombiktól, és érdekli a minőség? :)
  • Csabesz6
    Ebből van ESI?Amugy nem lehet rossz...
    Erre meg kíváncsi lennék:).
  • öregember
    vegyen kisbuszt
  • GregSB
    Nem egyszerű tesód van :DDD
  • I.C.ram
    Muszáj :( Tesóm fél, hogy lelopják a tetőről, ha megáll valahol, vagy esőben szétázik, stb.
  • GregSB
    Muszáj beférni a csomagtérbe a bicónak? Nem egy nagy érvágás venni egy tartót a tetőre...
  • n003
    hamár belefér az ülésdöntés akkormár majd minden autó alsóközéptől felfelé :) mondeoba 3 bringa befér úgy hogy nem döntöd előre az üléseket..
  • n003
    vw!? :DD
  • cement
    ez eloben is meg igy kepen is rettentő csúnya.