101030
.
  • R0zs0máK
    Íme a kész motorom:

• GregSB
    Inkább váltsunk témát:

Bár lehet ez is nő és parkolni próbál, csak nem tud bánni a gázpedállal :D
  • Kicsizoli
    Te jó ég..... és lehet még tetőzni szerintetek?????

:)
  • Magnumrolcsi
    Mi lenne ha még szervokormány se lenne?
    :S
  • DJ RX7

• GregSB
    Másik gyöngyszem :D

Hogy az istenbe szereznek az ilyenek jogsit? :)
  • Kicsizoli
    Nők.....és a tolatás:) Oh my god... :)
  • kemszi2
    na ez kész van:D
  • GregSB
    Betiltott Ford SportKa reklám :DDDDDD

• Borg
    Középmotoros az, csak nem a hátsó tengely elé, hanem az első tengely mögé rakják. Mint a GT-R, meg az LF-A is.
  • MikX
    Kárlenne érte...
    Nemazért, h valami bajom lenne ezzel... csak egy NSX legyen már középmotoros...
  • CSOCSO
    tok jok ezek a szuperautok de minket mennyire fog ez boldogitani hogy melyik milyen lesz?:D hogy a gazdagok melyiket tudjak megvenni:D dejo... ehh

amugy azt olvastam hogy a lexus lf-a lenyomta a gtr-t es a zr1 est is a ringen
  • GregSB
    Bejönne
  • GregSB
    Félreértetted, a GTR hagyta ott az NSX-et :D
  • SötétBarom
    Mazda 3 rajzok.. Sztem pofás.

• Borg
    Lehet hogy ilyen lesz?

• DJ BP
    én is azon csodálkozom, prémiumautót olyan műszerfallal, 2000 környékén kiadni, egy Toyota jobbat tudott...
  • cement
    es a bmw meg csunya is :D

amugy a volvok olyan semmilyen autok nekem, haverek most vettek egy 2002es v40et. a muszerfala nem valami szep
  • DJ BP
    valahogy engem a Volvok annyira nem érdekelnek, talán az új XC60 ami bejön ár-érték arányban, egy D5 35 ezer €p (BMW X3 2.0d 37-től indul)
  • GregSB
    Na azért ne hasonlítsuk a Volvo-t a Roverhez. A Rover az csődbe ment, a Volvo meg a Ford egyik húzóneve. Ha a Volvot megveszik a Kínaiak akkor valszeg ugyan úgy lesz mint a Tata - Land Rovernél: minden marad itt európában, a mérnökök és a dolgozók is európaiak maradnak, csak a tulajdonos lesz kínai.
  • I.C.ram
    Az amerikai és az európai autóipar hasonló. Amerikaiaknak se jutna eszébe a Corvette név alatt Geo Metrokat gyártani. Kínaiak ezt a márkát is elpusztítják majd, mint a Rover-t. Olyanok mint a sáskák.
  • belapeter
  • GregSB
    Pénz beszél...

Egyébként a Ford fogja eladni, ha eladja, nem az euróoaiak :D

És én is nagyon sajnálnám, mert a Volvo az egyik kedvenc márkám.
  • I.C.ram
    Na lehet, hogy a Volvo is a buzi kínaiak kezére jut... Szánalom az európai autóipar. Nincs bennük ennyi büszkeség sem, hogy inkább olcsóbban, de normális konszern-nek eladni, mint drágábban valami kínai kamugyárnak, akik az atóipar szégyenei?
  • MikX
    Akkormajd azzal kell hasonlítgatni...
    Mondjuk láttam énis a videót Nordschleife-n, dee nemtom...
    Manapság már nagyon vigyáznak a kémfotósokra az autógyárak, és már az álcafestés mellett sokszor egy teljesen más kasztnin próbálgatják a hajtásláncot...
    Mondjuk én jobban örülnék neki ha megmaradna az NSX ugyanolyan kategóriában
  • szieszáj
    ezzel a kettővel sok mindent tudnék csinálni csak választani nem közülük.
    :D
  • R0zs0máK
    Megy ez neked :DDDDDDDD
  • broman191
    Értelmeztem, de lehet az a gond hogy skippeltem az alvást. Ja ok...több benne a technika mint valami NASA szuperszámítógépben. :D:D
  • R0zs0máK
    Akkor most próbáld meg értelmezni, amit mondtam :PPP
  • R0zs0máK
    KÉT csocsó, KETTŐ!!! :DDDD
  • broman191
    Nem csoda hogy jobb a kanyarokban, bőven laposabb, kisebb légellenállással könnyebb. :)
  • Borg
    Pedig úgy néz ki, hogy az NSX utód pont olyasmi lesz mint a GT-R.
  • MikX
    Szerintem mindkettő a maga kategóriájában nagyonszép, és jó...
    Mert nagyonnagy hülyeség lenne ezt a kettőt összehasonlítani, vagy egy kategóriába sorolni...
  • CSOCSO
    tyaaaj.. keciszarul neznek ki:D:D:D:D:
  • Borg

• CSOCSO
    kepet pls!!!!! amugy igen.. azert az nsx mas szinvonal. de valszeg abba bele se fernek 180 cm folott .. olyan mint az s2k:(

ja es mi az a ketszer annyi jedi?

• CSOCSO
    az a hetes buvos szam az mirol akar szolni? mertha negyet mondasz akkor meg megertem.. hisz kell egy csak ugy maszkalni ami kenyelmes de jol nez ki meg minden..
    kell egy track attack, kell egy drift... meg egy drag valami iszonyat sok loerovel.. nahde het?:D
  • CSOCSO
    aham.. nagyon okosak vagytok.... skyline : negy kerek meghajtas es launch control

'vette: hatso kerek meghajtas es olyan idot futsz amilyen ugyes vagy avagy amilyen bena....

nullarol lehet hogy a skyline a jobb de mondjuk 20mph rol mar mas lenne a helyzet.

plusz mig skylineban visszavaltasz hogy leelozd a lovaskocsit addig a corvetteben meg csak odalepsz 6osban es kesz.
    ezert szeretem en is a sciont.. nem szoktam visszavaltogatni elozesnel..
  • CSOCSO
    nah varjal!!!!! pontosan milyen fekete pottyok?

a fenyezes teljesen epp csak fekete pottyok vannak rajta mert vki festett vmit es raszallt a festek?

avagy felverodott kovek miatt vannak a pottyok amiket ki kell tolteni, festeni?

mert ha a felverodott ko dolog van akkor valoban azt kell hogy fogpiszkaloval teszel festeket a pottyokhoz es akar ugy is hagyhatod vagy felpoliroztatod az autot utanna.. ha a festekpottyoket kell eltuntetni a fenyezesrol akkor nehogy megcsinald az elozo dolgot mert az marhasag lenne.

amcsiban van egy olyan nevu cucc hogy claybar

csodakra kepes.. mindenki eskuszik ra, mindanki imadja.

itt egy video rola...
    fingom nincs hogy hivjak magyarorszagon.. de meg ha haza is kuldenem neked is olcsobb lenne mint felpoliroztatni az autot..
  • GregSB
    Utasítást kiadni könnyű, csak utánna legyen eredmény is.. Lásd Honda F1-es csapata