101030
.
-
F*szlmák :D
-
Ha jobban megnézed, és összehasonlítod a jelenlegivel akkor azért találni változásokat bőven :) -
öregember #66763 ez rendelhető extra ?
-
öregember #66762 így szemből botrány 
-
DJ BP #66761 progi biztos ki lesz szedve belőle :D -
DJ BP #66760 jobb mint volt, de bálna sose kéne a Quattroportén kívül :) -
7-esnek nem szépnek kell lennie hanem elegánsnak, tekintélyesnek :D -
sokat nem változott... -
Ez a hosszított változat ugye?
Amúgy nekem jobban bejön, mint az előző, de még ez se valami szép :( -
Ehh , tényleg :D -
google reklám? :D -
Új 7es bimmer:
Hátsó lámpát megint sikerült "Koreaiasan érdekesre" szabni, de egyébként szép lett, előről és oldalról jobban bejön mint a többi bálna :D -
Mio KITT GPS
Humiariból, kurva jó, :DDDDDD
Kell egy. -
szép...... pfff
-
Az eleje olyan mint a lóf@sz.. Szörnyű.. Amúgy meg a kategória alapvetően
-
nem semmi és nem is drága... -
DJ BP #66749 LOOL :D -
DJ BP #66748 lesz 230 lovas is :) -
Ebben is lesz 155 lovas motor. Meg tuti lesz valami Quadrofoglio/Abarth változat is.
Nekem se tetszik az orra, de a többi része jó. -
Borg #66746 De épp ezaz, ha már semmirevaló autó, akkor olyanmindegy :)
A miniben legalább ott a 170LE-s turbomotor, ráadásul jóval alacsonyabb, kisebb, mozgékonyabb, sokkal élvezetesebb. Meg nem olasz (cserébe asszem a motor valami PSA származék). Mondjuk aztán a BMW-nek se látni sok nyomát benne :) -
DJ BP #66745 nekem amúgy hátulról, oldalról bejön, de szemből sztem nagyon béna:
-
DJ BP #66744 Mini mondjuk még drágább, és szűkebb, az még ,,elvetemültebbeknek" való :) -
Borg #66743 Alfa Mito @ Totalcar
Hát nemtom. Nem találok rajta olyan dolgot, ami bejönne. Kicsit olyan összegyúrt Brava, Polo meg mittomén még mi.. talán Micra.
Ez a fékezéssel megvalósított difi is egy ordenáré hülyeség. Emlékszem anno (meg lehet még most is) az X-es BMW-kél is igy volt megcsinálva. Örültek is a szervizben, amikor mindegyik fék másképp kopott, aztán fékezéskor összevissza ment az autó egy idő után. Persze nekik fasza, mert 15e km-enként lehet fékszettet cserélni... ráadásul 305-ös tárcsákat, amik nem is éppen olcsók.
Ebben a semmirevaló ámbár annál drágább kategóriában inkább a Mini... -
Oldalvonal egyértelműen A5. Eleje kicsit Audi R8, de van benne némi Peugeot 504 is :) -
Új Peugeot 504 Coupé terv, nem rossz bár kicsit Maserati nyúlás. :)
-
Bár nincs sok ítélet de a Priussal mindenki meg van elégedve
nem gondoltam volna -
Nekem csak a smart kéne, feketében és nem cabrio :DD -
ezt igy ahogy van johetne, es kb egy hetig az agyba hugyoznek az oromtol:D
-
öregember #66737 -
:DDDDDD
Komolyan, most néztem, a gyári adat 10,5 nekem viszont full városi használatban nem megy 9 fölé.. Mondjuk az országúti nem 5,4 az tuti :DDD
Szal csalnak a kecik!!!4 -
DJ BP #66735 vigyázz, mindjárt megkapod, hogy az olaszok nemcsak autót csinálni, hanem már számolni se tudnak :DDD -
Lolkabolka, most nézem, hogy a tütüm gyárilag megadott értéknél jobban fogyaszt városban :D wow.. -
Jeremy tesztelte a clk63 amg black seriest
annyit mondok, hogy az uj kedvenc autoja es Stig is azt allitotta rola hogy az elmult evek legszorakoztatobb verdaja
kar hogy nem teszteltek a palyan :( -
Igazából van egy csomó végződés ami fogalmam sincs, hogy mihez kell :DD Valszeg a kábel egy klímás szervós kocsiról van és ezért... -
Zsír...
Nemtudom h neked mennyira jön be, de sztem jólnézki, ha kicsit kivannak pucolva a kábelek, úgyértem el vannak tüntetve... -
ŐŐ najó, ez igaz, de csak nem írtam pontosan, én MR- re gondoltam, középmotor-hátsókerékhajtás... csakmivel ez összkerekes így, nem írtam...
Ezsem baj, csak nemtom ien téren sztem jobb ha maradnának a hagyományoknál... -
Én csináltam még tavasszal.
Szerintem a két fokolókerék brutálabb :)) -
zsír!
A vezérműtengely borítása gyárilag fekete vagy te pimpelted? már mint azt látom h le van festve de hogy előtte is ilyen volt?
Műanyagborítás hol marad a brutál fórédzs felirattal?:D:D:D -
Én meg nem azért mondtam :D -
Nem azért kérdeztem......:(