101030
.
-
Nézőpont kérdése.
-
akkor te nem sok felnit lattal meg baratom. ez kerlek kurvajo :P -
Pont ezt akartam írni, hogy egy normális, kicsit kisebb felni azért ráférne... -
jesszus ennél ocsmányabb felnit még nem láttam... -
Na megnéztem...eszelős szép kocsi... -
Bentley Continental GTS Black Edition -

Trabi nagyonottvan... :D -
kusskicsit. -
De igen, de akkor akarom megtudni, nem előre :)) -

-
ez kajak szeeep -
Bodzsez, tuncsi topcsiba akartam -.- -
-
Ez jól jött, mert soha sem tudom hogy milyen napon van. :))) -
Hmm, akkor az első percet sem nézed meg soha? :D -
Függő vagyok :DDD -
Szkúzi. Nem tudtam hogy nálad ez ennyire fontoss, többet nem fordul elő :) -
Előre tudom, hogy mi lesz benne :PPP -
Most azzal mit spoilerezek hogy megmondom mit tesztelnek a részben basszameg? Nem mondtam el semmit a tesztről, hogy mi a véleményük róla, semmit. Ezzel mégis mennyit vettem le a műsor élvezeti faktorából? -
SPOILER-t használjuk már, basszameg!!! -
:D -
Most tesztelte Jeremy a Bentley Brooklands-t az új Top Gearben. Beszarás ez az autó: két ajtós kupé, de szerintem nagyobb mint a legtöbb középkategóriás kocsi, brutálisan néz ki és természetesen brutál ereje van (6,75 literes V8-as moci)
-
öregember #66823 pár éve melóztam egyautótelepen, élmény volt ezeket a szarokat vezetni
-
hat ezaz... mar leirtam ezerszer... nagyon sok a lepukkant auto... es majd mondd el Borgnak hogy idekint milyen a hondatuning.... mert a leggazabbul/igenytelenebbul tuningolt(?) autok azok hondak :( -
Én meg gáz nélkül állok be az udvarba egy KIA 2500 tci-vel.Apum pékáruhordó "céges" gépe.Főnök baszik szevizeltetni őket( 2 van , másikkkal a kolega megy), lassan már slick gumilesz rajta:\.Olajcseréről nem is beszélve...
nem egy szép látvány szegény, de nála nem is fontos. -
Ez marhaság, fater DTi-je 50ig elmegy gáz nélkül finoman váltogatva :DD -
Nekem a nyomatékszegény hacsi is elindul gáz nélkül, ha finoman engedem fel... -
Az tuti van benne. Jobban szeretem a mechanikus gazpedalokat :( Sokkal jobban erezni rajta a dolgokat. -
1.9 Dti Vivaroval is simán megy még enyhe emelkedőn felfelé is... -
én aszem 2003-as 1,9-es Clio-n tanultam vezetni ott is gáz nélkül simán ment -
Kuplunggal simán. :)
I.C.ram, lehet azért pörög fel annyira mert elektronikus gázpedál rásegítő van? -
1.6 VW Jetta szivodizel 198X-es. -
Borg #66813 Elég régi diesel lehetett, amivel te gáz nélkül elindultál.
A modern TD-k még könnyebben lefulladnak 1-esben, mint a benzinesek. -
Kosz :D
Ugy ertem, hogy epp hogy hozzaerek a pedalhoz, es maris felszokik a fordulat. En meg automatahoz vagzok szokva raadasul a mercinek sokkal kemenyebb a gazpedalja is, jobban erzem a gazadagolasnal. Sikerult is mar lefulladnom vele. Mindegy majd belejovok.
es ja a sebesseg fokozatok is barmi rovidek. Jaja manualisa van sajnos :( Szoknom kell meg mert legalabb 5 eve nem vezettem manualis autot, es az is diesel volt, amivel siman ellehet indulni gaz nelkul is ugy, hogy nem is erolkodik a motor.
Amerika nem rossz, de mindenki kibaszott kover :D Fekak is durvak, az osszes autojukon bazinagy kromfelni. Viszont alig latom regi autokat mindenki fos SUV-vel meg lepukkant szedanokkal nyomja. Ja meg kemeny, hogy nem kell muszakivizsga. Lattam egy Taurus-t, aminek szo szerint lukas volt minden eleme a rozsdatol. Belattam a csomagtartoba is :D -
DJ BP #66811 ügyes megoldás -
sztakurva:D elengedett ?:D:D:D:D: pedig az egy 300 dolcsis ticket aszem'....
amugy gratula az erkezeshez...
"Ennek a Scion-nak meg baromi tutyi-mutyi a gazpedalja. Hozzaerek, es maris 3ezren porog a motor."
ezt egy kicsit nehezen ertem.. gyorsan felporog vagy mire gondolsz? amugy, igen.. az attetelezes baromi rovid, de ez megszokas kerdese..nekem ez egyaltalan nem tunt fel egy automata dodge utan.
Neki kezivaltosa van, ugye?
amugy hogy teteszik amerika? -
na elso nap felreallitott a rendor amerikaban :D Veletlenul atmentem a piroson, de szerencsere elengedett egy dorgalassal. Ennek a Scion-nak meg baromi tutyi-mutyi a gazpedalja. Hozzaerek, es maris 3ezren porog a motor. -
Tiszta Tokyo Drift feeling :))) -
Szupcsi parkolóház.
Vicc az, hogy egy ilyen robotizált szerkezettel ellátott high tech cuccban olcsóbb a parkolás mint itt Sopronban :D:D -
Bőven jobb.