101030
.
-
Saját hibája. Az ilyet nem tudok sajnálni...egyedül talán az,hogy csak 19 éves volt. -
Yó
-
DJ BP #66923 5 ajtós Lancer:
Mi a frásznak kell lekrómozni azt a maszkot? Így tiszta Audi, króm nélkül egyszerű és úgy jó sztem -
Ők nem tudnak vezetni de bátorságuk volt - avagy sok pénzem van skill nincs :D
-
Hehe.. Én nem annyira, sőt.. Bár övet mindig kötöttem (meg azóta is mindig kötöm..) -
DJ BP #66920 hál istennek én besz*ri voltam a frenkizéshez :) -
Jogos, Marlboro Man-nel nem történhet ilyen.. :D -
Pörgött, a srác kirepült, aztán a kocsi rajta állt meg :S
Elég szörnyű.. Főleg belegondolni, hogy 19 évesen velem is simán megtörténhetett volna, amekkora ökör voltam eleinte..
RIP -
Pall Mall light fan volt ahogy nézem. -
"Autója alatt halt meg a kirepült sofőr Aba és Aba-Bodakajtor között"
Ezt hogy? Kiesett aztán a saját autója áthajtott rajta? -
Megasuck
Ezért illik mindig becsatolni.. Szerencsétlen megúszta volna pár karcolással.. :c
-
Nem olyan borzalmas szerintem.A Furaira nagyon hasonlít:) -
Ugye ezt most ők sem gondolták komolyan?
-
2011 Mazda RX-7 Coupe Render képek
-
Mondjuk az egymásnak menést már kezdem unni, egyáltalán nem tartom viccesnek az autók ilyetén módon történő szétbaszását :DD -
lessetek meg az uj topgeares alfas reszt:D szakadtam a rohogestol.. eszmeletlen videot dobtak ossze:D -
Joel2 #66909 "Az új dacia........" ....hm,Nem is tudom.csak saját felelőségre! -
Humor herold:).
Amugy jóhogy jobb.NEKEM!:)
Aztán az vesz ilyen ÚJ Daciat aki akar. -
Azért hogy értetlenkedjetek :D -
Csak azt nem értem minek kellett belinkelni meg egy ilyen jelet berakni?-.- -
Mi van? -
DJ BP #66904 200 ezres kopott Civic biztos jobb... -
Kéne, mi?
-
Mi van vele? -
DJ BP #66901 nem beszélve arról, hogy eladáskor sem díjazzák az átépítést, az is költség -
Dacia Sandero
O.o -
Ha vmi régi autóról lenne szó akkor lehet nem lenne sok meg ha van tapasztalatod akkor te is megtudnád csinálni de ezeket az autókat nem egyszerű meg nem is éri meg! Csak gondolj bele h belenézel egy új autó motorterébe és mit látsz! Tömve van az egész! szóval nem olyan egyszerű! -
Borg #66898 Ha márkaszervizben csináltatod (és egyátalán elvállalják), akkor kb 6-12 rugó / óra, plusz az alkatrészek. Műszerfal, középkonzol, váltó, pedálok, kormánymű kompletten, lehet hogy kábelezés, ajtókárpitok... és utána még ott lesz, hogy valszeg a fényszórók sem jobboldali közlekedéshez vannak. Biztosan nem 1 napi munka...
Én gyanítom, hogy el sem fogja vállalni senki, és ha mégis, akkor sem fogja megérni az autó árához képest. Nagyon egyedinek, és egzotikusnak kéne lenni az autónak ahhoz, hogy ilyesmibe megérjen belevágni. -
Ronny #66897 szerinted mennyibe kerulhet az egesz muvelet? Lovesem sincs, hogy mennyiert dolgozhatnak most otthon az autoszerelok, de biztos nagysagrendekkel olcsobb, mint itt... -
Ronny #66896 az a helyzet, hogy meg eleg sok auto fent van a rostan: 2005-2006 Audi A4/A6, Volvo S40/S60 es talan egy 320-as BMW, de minnel tobbszor latom annal kevesbe tudok megbaratkozni a Bangle fele Zastava lampakkal. -
biztos csak en latom a hasonlosagot... a fenti az ami conceptnak nez ki ami ugyse fog kijonni az also meg pont annak az utcai /visszafogottabb valtozata..
de tolem aztan a lehet hogy a felso nsx az also meg az uj s2k... rohadtul hasonlit a ketto -
öregember #66894 jobbkormányos lada -
Borg #66893 Ha létezik az autóból balkormányos is, akkor viszonylag egyszerű a helyzet, csak kell egy kicsit bontózni. Ha nem létezik, akkor kb el is felejtheted. -
Ez sok mindentől függ h lehete!
Milyen autóról van szó?
Elméletileg nem volna nehéz csak szét kell szedni az egész műszerfalat meg a kormányművet plusz lukat fúrni a kasznin meg meg kell nézni h egyátalán elfére a kormánymű! Ez a minimum! arról nem is beszélek h miket kell beszerezni! A szervóról meg nem is beszélek! -
Ronny #66891 ahogy en latom a helyzetet kellene egz bontott muszerfal es a kormanyszerkezettel babralni valamit... -
Ronny #66890 kosz:DDD
elvileg lehet kapni conversion kiteket bizonyos tipusokhoz, de itt minden krva draga, a mostani arfolyamokert meg fel millioert is megerne! -
Borg #66889 Hol látsz te ott nsx-et? -
hát persze levágod az orrát műszerfal kormány szerkezet minden és kicseréled egy balosra :D -
Ronny #66887 egy fontos kerdes!
At lehet alakitani egy jobbkormanyos jarmuvet balkormanyossa? -
"Akármilyen sikeres is, a Mini gyártása nem nagyon éri meg a BMW-nek. A fronthajtású padlólemezhez való alkatrészek sehol másutt nem használhatók fel, és számtalan olyan elem akad, amelyet csak milliós nagyságrendben éri meg gyártani. A Miniből viszont csupán néhány százezer készül évente, ezért a BMW régóta partnert keres a gyártáshoz, bár eddig nem járt sikerrel.
A legújabb hírek szerint most a Fiattal folytat tárgyalásokat a müncheni székhelyű luxusautó-gyártó a következő generációs Mini és Grande Punto padlólemezének közös fejlesztéséről, és bizonyos alkatrészek együttes gyártásáról."