101030
.
  • broman191
    Jól szóltál mester!
  • Willi Betz
    Igen,de a motorral elöbb meghalsz mint autóban. Nem vesz körül semmi,mint az autóban.
  • timexxx
    hát igen ez igaz. szerintem akkor elöbb autóm lessz.. :))

viszont ami a motor mellett szolna az hogy olcsóbb a fenntartása, meg az egy valamilyen szinten szabadság érzetet nyújt motorozás közben :)

de sztem reális hogy akkor auto lessz majd
  • broman191
    Akkor már a a CLK 63 black 30 milláért. :)))
  • SötétBarom
    Jogos.
  • R0zs0máK
    Autó...a motor faszság, 2 kereke van, eldől...
  • desigo
    egyértelmű,hogy autó...
    azzal nagyobb biztonságban vagy,mászkálhatsz a haverokkal,csajokkal,rakhatsz bele zenét stb...
  • R0zs0máK
    490Le
  • timexxx
    szerintetek autót vagy motort érdemesebb venni?? én pl most tettem le a jogositványt mind2-re és az autokat is nagyon szeretem meg a motorokat is.. de egyenlöre csak 1 lehet.. motor vagy auto? :D
  • cement
    a sima f430 480 loero, a scuderia 510
  • Willi Betz
    Ami talán hétköznapibb aza 612 Scaglietti,az egy kupénak mondható autó. De emelett kurvadrága:D
  • Willi Betz
    Az nem 530-540LE?
  • R0zs0máK
    kivéve az F430 :))
  • cement
    mivel a ferrari nem gyart hetkoznapi hasznalatra valo autot. a sima SL-t azert lehet hetkoznapokban is hasznalni. ugye ennek vannak a legerosebb valtozata annak aki szeretne vele kibaszottul hajtani az sl65. es az sl65nek is van egy limitalt szeriaja a black series, amolyan presztizs modell. a ferrari is csinalt ilyet, pl ott az f430 scuderia.
  • Willi Betz
    Ferrariból nincs gyári tuning ezt aláírom,mert minek. 500lóerő felett van az összes modelljük.
  • Willi Betz
    Hehe:D
  • cement
    de. a merci GYÁRI.
  • Willi Betz
    Azért tettem azt,mert a Merci se alapgép.
  • cement
    jo ez mar novitec-es...

alapbol eleg szerény
  • Willi Betz
    Pedig a Mercinek kéne elegánsabbnak lennie. Különben az 599GTB is eléggé vadorzó:

• cement
    hat a ferrarira ha ranezek nekem nem a versenypalya jut eszembe, tul elegans v nem is tom. a merci meg ranezel "uristen ez egy brutal vadallat"
  • DJ BP
    én se mondtam, hogy szentírás, csak érdekessgképp.
    De azt továbbra sem tudom elfogadni, hogy egy 599 csak sznobautó lenne az istenkirály black series mellett
  • Willi Betz
    Főleg aza motor ami benne van,az a vadállat leginkább.
  • cement
    1. a brabus ilyen autopalyaautokat csinal a merdzsokbol, iszonyat gyorsulnak meg nagyon nagy a vegsebesseguk de egyszeruen iranyithatatlanok. 2. en nem hiszek egy olyan listaban ahol a monaro vxr, golf r32 es a Carrera S elorebb van mint a 911 turbo.....
  • DJ BP
    akkor ismered a Biturbo Brabus SL-t, gyakorlatilag ennek is lehetne a tesója, 730LE, pl. egy Porsche Cayman előrébb van a Top Gear-es hot lap listán... Nem mondom, hogy ez alapján ítélek, lehet a Black Series többet tud, de sokmindenki megelőzi, ami azért valamit jelent.

Lista
  • cement
    poen h en egyatalan nem vok merci fan, csak tudom h ezek a black seriesek eleg kemenyek. az altalad felsoroltakat szerintem legalabbis megverne köridőben. egy porsche gt2vel mar nem biztos h boldogulna mondjuk.
  • DJ BP
    tetszhet jobban a Merci, de ne állítsuk már, hogy mert leveri az összes konkurenciát... 5 sebességes automata, 1800kg ezt ne felejtsük el
  • cement
    kerdezz mar meg valakit :DDDD ha ennyire nem ertesz hozza csak ferraribuzi vagy... ez a black series ez arrol szol h versenyauto kozelibb gépet csinalnak az utcai sportkocsibol. ott van a clk63amg black azt is szanaszet dicserik hogy milyen kezesbarany. a ferrari meg az aston meg ilyen villantos autok, a sznobpartyra megerkezni vele fasza latvany, jol is mennek, de ennyire nem.
  • DJ BP
    a ferrari meg egy sznob auto. egy palyan nyilvanvaloan a merci szarraverne oket.

Nyílván? Kösz, nincs több kérdésem :D
  • cement
    hat az aston egy 100loval gyengebb es nagyobb, a ferrari meg egy sznob auto. egy palyan nyilvanvaloan a merci szarraverne oket.
  • DJ BP
    de ezt most hogy érted? Azt hiszed ezzel sokkal könnyebben közlekednél sz*r minőségű közűton? Pályán meg nem értem mitől tudnál a Mercivel annyival jobban őrültködni
  • DJ BP
    mert azok bevásárlókocsik mi? :D
  • cement
    ez az sl65amg black sokkal hardcoreabb az altalad felsorott 599nel meg dbs-nel... ezzel telleg lehet allati mod gyorsan menni meg orultkodni.
  • DJ BP
    Pl. Aston Martin DBS, Ferrari 599 a választás igencsak szubjektív :)
  • DJ BP
    cirka 65 millióért azért lehet válogatni sportautók közt... (sima SL65 61 milla nálunk)
  • HaP
    Nagyon durva
  • CSOCSO
    akinek gyenge a szive vagy asztmas az ne nezzen ide:

AMG SL65 Black Series

hat ... aszem ... merci alkotott egy nehezen uberelheto sportautot.. gecijol nez ki..

audinak meg bmw nek feltettek a lecet kemenyen...

• Willi Betz
    Ez természetes. Bár az nem volt a köszöbön egyszer sem.
    Csak ezzel az a gond,hogy 19 éves volt. Főleg,hogy nem volt bekötve az öve,mert minek is,elvégre az a menő...
  • SötétBarom
    Mindenki volt már életében nagyon hülye. Vagy autóban, vagy máshol.. Fejből tudok mondani 3-4 esetet, amikor otthagyhattam volna a fogam.. Szerintem te is..
  • CSOCSO
    hat... mar ok se tartottak valami nagyon viccesnek.. en azert rohogtem neha:d tiszta kocsogok egymassal:D imadom.