101030
.
  • I.C.ram
    Amugy a C mercinek alig jobb a fogyasztasa. 18/25 a Highlandernek meg 17/23 MPG. es a Higlander 4 kerekes.
  • I.C.ram
    Tesom melleparkolta a Scion tCjet es kb 30 cm a kulonbseg hosszban. Nem olyan sok az, szerintem :)

Belso hely meg annyi mint egy kisbuszban. Hatratolt elso ulesekkel is annyi hatul a labter, mint egy BMW 7/Audi A8/Mercedes S600 "Lange" valtozatban :)
  • I.C.ram
    Tesom Scionja papiron 26 MPG, ha jol emlekszem. O olyan 29-cel jarkal vele. Ebbol is kifog hozni szerintem egy 25-ot :) Nem olyan rossz az. 9 liter kb.

30 MPGvel nem nagyon kapott volna ennyi helyet. Kategoriajaban az egyik legjobb fogyasztasu auto. Neztuk a Hybrid valtozatot is, de az csak varosban fogyaszt jobban (Amerikaban meg 85%ban autopalyan vagy autouton kozlekedik az ember), es sokkal dragabb, szoval felejtos volt. Camry-t nezte meg, de arrol letett szerencsere, amikor a haverja olyat vett, mert nem akarta, hogy ugyanolyan autoja legyen. Meg amilyen hanyadek az az auto belul :( Tisztara mint a 90-es evek kozepe. Ja es fos amcsi minoseg. Rondan van varrva a karpit stb.

Benzin meg 2009 vegere sokkal olcsobb lesz az elemzok szerint. :) Bizakodjunk.
  • desigo
    Brutál nagy ez a verda...
    jó választás ez
    simán megért ennyit...
  • CSOCSO
    very good!!! tudom hogy a hely is fontos volt de nem gondoltam volna hogy v6 os 23 mpg es autot vesz... azt hittem valami kis 30 mpg es suv lesz belole... rav 4 esetleg. de amugy jol nez ki.. gratula.. csak majd a haja fog kihullni mikor 70-80 dodoert tankolja majd hetente... fizetese 5ode arra megy majd..
  • I.C.ram
    na legalabb valaki, aki nem fanyalog :D

Baromi sok hely van benne. Siman lehet hatul 2 embernek is aludni, nyujtott labbal, vizszintesen. Az is fontos szempont volt, hogy 100% japan termek. Mert pl az itteni Camry-k 80-90% usa, es ez meg is latszik rajta sajnos :(
  • cement
    jo valasztas. (Y)
  • I.C.ram
    Mi van? :)

Szerintem jol nez ki. Foleg ahhoz kepest, hogy Toyota.
  • SötétBarom
  • I.C.ram
    23 MPG

3.5 literes V6 270 lo.

Ebbe sokkal tobb mindent lehet pakolni, ami a tesomnal fontos szempont. Praktikusabb. Merci 38ezer korul lett volna, de abba meg a bringa se fer el normalisan.
  • DJ BP
    amúgy biztos nem olyan rossz :)
  • DJ BP
    nem volt szó, hogy benga SUV-ot akar, kommersz márkából :) Azt hittem kisebb prémiumot akar, ha már C Merciről volt szó :) És az MPG? :)
  • I.C.ram
    Na megvette tesom az autot:

Toyota Higlander 4WD pont ilyen:

35ezer volt. Beszamitottak 9ezerrel a tesom kocsijat es sikerult lealkudni is par ezret, szoval olyan 21k volt az egesz.
  • Máté94
    No Comment!
  • Máté94
    Kia Soul Releases.
  • SötétBarom
  • MikX
    nc... XD
  • MaSzKa
    ezt fordítottam le
  • MikX
    Tényleg beraksz ide iet, amit egy webfordítóban fordítottál át? Neeee...
  • R0zs0máK
    You failed to fail...
  • dieselG
    öh?
  • SötétBarom
    fail.
  • MaSzKa
    Itéé nem gyakran, hogy amibe láttatjuk egy a mi “Espanolat colegasunkat szerint terepszínű prototípust ahogy a felfordult road…vel szemben” az eséllyel Diablomotorben, aki megfigyelő lenne a III Renault Scenic, kísérleti öszvér három egy biztonságos távból, vagy négy autó mögött, a balesetben senki sem megsérült, Ha másvalamiknek, Renault mérnökeiknek lesz az egyedülálló lehetősége számba vegyük a Tájképi III törésteszt teljesítményt real-liféban várható szabályozza , hogy. hogy tegyük az ő világát debütálóvá a következő Paris Showban ez október.
  • SötétBarom
    "no one was hurt in the accident. If anything else, Renault’s engineers will have the unique opportunity to evaluate the Scenic III’s crash test performance in real-life conditions."

:DD
  • Máté94
    Biztonság mi?:D
  • dieselG
    Elég ritkán szoktam írni ide, de azt hiszem, ez az esemény nem minden nap adódik lencsevégre. :P Nem tudom, mit várt...

ps: bogarásszátok ki a rendszámot a hátsó szélvédőn
  • MaSzKa
    azt írták agyik autós újságba netto 6milkla Ft
  • R0zs0máK
    Nekem nagyon nagyon bejött a GTR-es rész, de csak japán miatt :)) Azt mondjuk nem értem, hogy hirtelen hogy került Jeremy tokio-ba :))
  • CSOCSO
    sl65 amg black series videok

ja amugy szembejott velem tegnap az uj challenger.... jol nezett ki.. bazmegoltam szep magyarosan.

ilyesmi:

az uj top gear gtr os video meg nem lett valami jo... afrikai resz ezerszer jobb lett de meg az alfas resz is jobban bejott
  • timexxx
    utcára sztem kicsit bucsus xD
  • Tufa
    nem értem miért kérnek azért pénzt hogy felmatricázzák az autót suzuki feliratokkal. Engem is győzködött az értékesítő anno hogy rakjam fel rá a sport matricázást, de épp elég elöl hátul egy S betü :)
  • Máté94
    [URL=http://carscoop.blogspot.com/2008/07/suzuki-swift-sport-nstyle-rally-edition.html]Suzuki Swift Sport "N Style Rally" Edition[/URL]
  • SötétBarom
    Van pár érdekes darab :DDD

• SötétBarom
    Ez egy bravo. :]
  • Máté94
    Ez egy Fiat?
  • broman191
    Nem rossz. :P
  • SötétBarom
    Heh, egy ilyenre becserélném a mostanit :) Speckó svájci kiadás..

• Tomo15
    Ritka jó:D:D
  • broman191
    Isten barmai...
  • MaSzKa
    :D