101030
.
-
Amugy a C mercinek alig jobb a fogyasztasa. 18/25 a Highlandernek meg 17/23 MPG. es a Higlander 4 kerekes. -
Tesom melleparkolta a Scion tCjet es kb 30 cm a kulonbseg hosszban. Nem olyan sok az, szerintem :)
Belso hely meg annyi mint egy kisbuszban. Hatratolt elso ulesekkel is annyi hatul a labter, mint egy BMW 7/Audi A8/Mercedes S600 "Lange" valtozatban :) -
Tesom Scionja papiron 26 MPG, ha jol emlekszem. O olyan 29-cel jarkal vele. Ebbol is kifog hozni szerintem egy 25-ot :) Nem olyan rossz az. 9 liter kb.
30 MPGvel nem nagyon kapott volna ennyi helyet. Kategoriajaban az egyik legjobb fogyasztasu auto. Neztuk a Hybrid valtozatot is, de az csak varosban fogyaszt jobban (Amerikaban meg 85%ban autopalyan vagy autouton kozlekedik az ember), es sokkal dragabb, szoval felejtos volt. Camry-t nezte meg, de arrol letett szerencsere, amikor a haverja olyat vett, mert nem akarta, hogy ugyanolyan autoja legyen. Meg amilyen hanyadek az az auto belul :( Tisztara mint a 90-es evek kozepe. Ja es fos amcsi minoseg. Rondan van varrva a karpit stb.
Benzin meg 2009 vegere sokkal olcsobb lesz az elemzok szerint. :) Bizakodjunk. -
Brutál nagy ez a verda...
jó választás ez
simán megért ennyit... -

very good!!! tudom hogy a hely is fontos volt de nem gondoltam volna hogy v6 os 23 mpg es autot vesz... azt hittem valami kis 30 mpg es suv lesz belole... rav 4 esetleg. de amugy jol nez ki.. gratula.. csak majd a haja fog kihullni mikor 70-80 dodoert tankolja majd hetente... fizetese 5ode arra megy majd..
-
na legalabb valaki, aki nem fanyalog :D
Baromi sok hely van benne. Siman lehet hatul 2 embernek is aludni, nyujtott labbal, vizszintesen. Az is fontos szempont volt, hogy 100% japan termek. Mert pl az itteni Camry-k 80-90% usa, es ez meg is latszik rajta sajnos :( -
jo valasztas. (Y) -
Mi van? :)
Szerintem jol nez ki. Foleg ahhoz kepest, hogy Toyota. -
-
23 MPG
3.5 literes V6 270 lo.
Ebbe sokkal tobb mindent lehet pakolni, ami a tesomnal fontos szempont. Praktikusabb. Merci 38ezer korul lett volna, de abba meg a bringa se fer el normalisan. -
DJ BP #67035 amúgy biztos nem olyan rossz :)
-
DJ BP #67034 nem volt szó, hogy benga SUV-ot akar, kommersz márkából :) Azt hittem kisebb prémiumot akar, ha már C Merciről volt szó :) És az MPG? :) -
Na megvette tesom az autot:
Toyota Higlander 4WD pont ilyen:
35ezer volt. Beszamitottak 9ezerrel a tesom kocsijat es sikerult lealkudni is par ezret, szoval olyan 21k volt az egesz. -
No Comment! -
Kia Soul Releases.
-

-
nc... XD -
ezt fordítottam le -
Tényleg beraksz ide iet, amit egy webfordítóban fordítottál át? Neeee... -
You failed to fail... -
dieselG #67025 öh? -
fail. -
Itéé nem gyakran, hogy amibe láttatjuk egy a mi “Espanolat colegasunkat szerint terepszínű prototípust ahogy a felfordult road…vel szemben” az eséllyel Diablomotorben, aki megfigyelő lenne a III Renault Scenic, kísérleti öszvér három egy biztonságos távból, vagy négy autó mögött, a balesetben senki sem megsérült, Ha másvalamiknek, Renault mérnökeiknek lesz az egyedülálló lehetősége számba vegyük a Tájképi III törésteszt teljesítményt real-liféban várható szabályozza , hogy. hogy tegyük az ő világát debütálóvá a következő Paris Showban ez október.
-
"no one was hurt in the accident. If anything else, Renault’s engineers will have the unique opportunity to evaluate the Scenic III’s crash test performance in real-life conditions."
:DD -
Biztonság mi?:D -
dieselG #67020 Elég ritkán szoktam írni ide, de azt hiszem, ez az esemény nem minden nap adódik lencsevégre. :P Nem tudom, mit várt...
ps: bogarásszátok ki a rendszámot a hátsó szélvédőn
-
azt írták agyik autós újságba netto 6milkla Ft -
Nekem nagyon nagyon bejött a GTR-es rész, de csak japán miatt :)) Azt mondjuk nem értem, hogy hirtelen hogy került Jeremy tokio-ba :)) -
sl65 amg black series videok
ja amugy szembejott velem tegnap az uj challenger.... jol nezett ki.. bazmegoltam szep magyarosan.
ilyesmi:
az uj top gear gtr os video meg nem lett valami jo... afrikai resz ezerszer jobb lett de meg az alfas resz is jobban bejott -
timexxx #67016 utcára sztem kicsit bucsus xD -
nem értem miért kérnek azért pénzt hogy felmatricázzák az autót suzuki feliratokkal. Engem is győzködött az értékesítő anno hogy rakjam fel rá a sport matricázást, de épp elég elöl hátul egy S betü :) -
[URL=http://carscoop.blogspot.com/2008/07/suzuki-swift-sport-nstyle-rally-edition.html]Suzuki Swift Sport "N Style Rally" Edition[/URL]
-
Van pár érdekes darab :DDD
-
Ez egy bravo. :] -
Ez egy Fiat? -
Nem rossz. :P -
Heh, egy ilyenre becserélném a mostanit :) Speckó svájci kiadás..
-
Ritka jó:D:D -
Isten barmai... 
-
:D