101030
.
  • MaSzKa
    lada olyan 100-200eFt
    a bmw olyan 150-1mft-ig

bmw az tovább skálázodik

mert a széthajtották, rossz állpotban lévők, vagy rejtett hibásak olcsók

de olyan 400eFt-ért már kifogható jó darab

ismerős vett ladát 3 éve ráköltött 1 csomó pénzt már 500eFt-ba van
    állandóan szerelni kell, zsugor motor egyébb tuning van benne
    jól rúg stb de a srác már 1 bmw motoron filózott bele
    utána meg BMW-t akart venni

szval megbánta
    most hagyta az egészet a fenébe csak 3-ad áron tudta eladni az autót
    és hagyta a fenébe az egészet inkább vett 1 krosszmotort

van még itt pár ember akinek van ladája pl félig audi motor van benne és van olyan isami benne volt 600eFt-ba minden átalakítással

van itt rally lada is (nem vfts)

de hiába olcsó az alkatrész ha silány minőségű
  • Máté94
    További 50 kép a Camaróról:)
  • DJ BP
    had kérdezzem már meg, akkor miért alig drágább a Ladánál? Ha ilyen überf*sza, a piac miért nem ,,becsüli" meg, miért van lennt az ár?

,,és a mai napig sok tuner kedvence"

Ami azt jelenti, hogy magas a kereslet, ebből is maasabb ár következne
  • Szabi1991
    hali, van vkinek Toyota Carina-ja ? :))

ha igen, akkor pliz dobjon egy privit, kéne 1 kis help :)
  • MaSzKa
    szenny genny szar"

????? ezt megcáfolnám

mindenhol jót írnak róla a használt autótesztbe
    Autópiac és Autó-motor-ba is

és a mai napig sok tuner kedvence
    nagyon időálló forma volt
    teljesen egyedi kinézet

ilyet nem sok autógyártó tud
  • R0zs0máK
    Igen, akartam én is javasolni, hogy az E30 manapság már egy akkora szenny genny szar, hogy egy árban van a ladával, alkatrészárak is. És azért valljuk be sokkal jobb autó, mint egy kockalámpás...

Ettől függetlenül szeretem ám a keleti autókat ;) Ha egyszer megnyerem a lottót bevásárolok mindegyikből egy-egy gyári állapotú kevés km-est :D
  • MaSzKa
    vegyél BMW talán E30 320i 136LE-st vagy 323i 151Le vagy 325i 170Le

csak vigyázz, mert ez el is tehet "télire" ez nem lada
    de az ára alig több 1 hasonló állapotú ladánál

alkatrész a dunántúli bontókba dögivel van és ha jó helyen veszed nem is olyan drága

ha normálisan használod akkor még kevesebbet is ehet mint a lada
    8.5Liter

de ha nyomod neki akkor eszik rendesen de megy is
  • Máté94
    Még több kép a Camaróról:D
  • Máté94
    Saddam autói:)
  • Csabesz6
    Az igaz.
  • cement
    majd rajossz h haverokat/csajokat/cuccokat vinni nem art ha nagy a kocsi.
  • Csabesz6
    yeah micsoda muzik
  • Csabesz6
    ahogy mondod.
  • DJ BP
    meg gondolom nem is fontos szempont, hogy nagy legyen
  • Csabesz6
    Sajnálom, nekem ez nem kritérium:D
    Persze jó ha van, de a kurblis is jó.És nyugodtan veheted autószámba a ladákat:).
    Cement:
    Köszi a tanácsot, elgondolkodtató.A Carinát azt kihagynám szerintem, bár jó kis autó.:).Azt hogy 2-3 éves kapcsolat lesz...hááátt.Aztán majd meglátjuk.És igen ráérek még filózni ezen, de mit tegyek ha ez érdekel rohadtul?:D
  • fifi
    azért is nem kérdeztem, mert ugye mint tudjuk egy GYÁRI swift SPORT a donor, ami azért; valljuk be nem egy kategória a fabiával...
    na tökmind1
  • cement
    íme egy fel millios auto neked.
    tapasztalatbol tudom: kurva megbizhato, nagyon jol megy(bar az enyem Si de ez a sima is jolmegy), kibaszott nagy hely van benne, klimas, elektromos ablak kutyafasza, mi kell még? és nem nevetnek ki vele. ennek epp megvan horpadva a bal hatso ajtaja, kb 30-40bol rendbe lehet hozni.
  • cement
    nos. ugye a lada nalad elvezeti faktor lenne, mivel hatsokerekes. tehat gyilkolnad gondolom. namost egy patent ladat minek veszel akkor ha szet akarod hajtani. a gatyadat is beletankolnad, es a csajok sem igazan buknak egy ladara, hiaba, hulyek ez van. sajnos ezt is figyelembe kell venni. egy regi civic meg siman van annyira megbizhato, mint egy lada, es jobban is megy kevesebb benzinbol. meg ha elso auto akkor gondolom csak max 2-3 eves lesz a kapcsolat az autoval, akkor meg hova neked eletreszolo megbizhatosag. lehet talalni jo autot annyiert csak jol szet kell nezni
  • CSOCSO
    visszaterve a fogyasztasra.. a legutobbi tesztem szerint 25.8 mpg et mentem!!!! ( masok kedveert : scion tc 2.4 es motor)

336 mile es 13 gallon

egesz jo! foleg hogy nyomtam neki! varosban 50-60 ak.. autopalyan meg 80-85... ( 45 es 65 helyett) meg neha nyomtam neki a piroslampatol is

nagyon jol nyomtam ha ugy nezzuk hogy 20 az eloirt varos es 27 az eloirt autopalya

FAXA
  • CSOCSO
    "Mondom elektromos ablak mi a reteknek?"

most viccelsz?:D

ha lada buzi vagy akkor valaszd a ladat.. ha olyan auto kell ami auto is akkor barmit csak ne ladat... igen.. legyen benne abs... elektromos ablak.. tudjon futeni meg huteni stb.
  • R0zs0máK
    Tökre ráérsz még ezen filózni :))
  • Csabesz6
    Szerintetek hogy lehet rábszélni egy szülőt, hogy nem feltétlen az a jó, amit ő annak lát.Jövőre esedékes lehet az autóvásárlás, és nálam nagyon esélyes a befutóra egyik régi jó cimboránk 2107ese.Törtfehér , '96-os(!), 56ezer kilométerrel, alig használja, vigyáz rá mint a szeme fényére.Szerintem első autónak tökéletes lenne, hatalmas plusz hogy nem kétes az előélete.Apám gyerekkori barátja.Szóval cseszettül megérné.És mit hallok visza?Az nem jó az öreg az elromlik, zabál, meg meghalsz benne.Egyik nap elöttünk ment egy EG civic, hatchback.Aszondja anyuka:van benne elektromos ablak, ABS, mennyibe kerül, mit eszik?Mondom elektromos ablak mi a reteknek?Válasz negatív.De mondom az ötszázezres kereten belül elég kétséges hogy JÓ állapotút találjak ilyenből.Hulye lennék kihagyni azt a patent ladát.Tényleg gyönyörű, látnotok kéne.Aztán jövőre megenyhül biztosan...jó lenne egy civic persze meg bármi hasonló, de szerintem elsőnek jobb lenne egy BIZTOS pont.És a biztoson van a hangsuly.Az hogy lada, az csak nálam egy plusz élvezeti faktor.:D
  • R0zs0máK
    bebaszna XDD
  • RelakS
    olyan jó kis röfögős, mi? :D
  • R0zs0máK
    Nem muszáj ordítós dob, lehet csak szolidabb mély...
  • Tufa
    (az autósbolt én vagyok, szerelőt pedig tudok bpn aki megcsinálja profin ennyiért :) pmben folyt... )
  • RelakS
    hmmm... akkor ha egyszer autósboltnál is eszembe jut, akkor elkezdek érdeklődni :D Bár nemtom, a szagszervízben mit szólnának hozzá, ha egy ilyen hordóval bedübörögnék, hogy vaze, service tájm :]
  • Tufa
    szereléssel együtt megvan annyiból. ( 15 a dob, 3-5 a szerelés, bármikor visszaalakítható gyári állapotra)
  • RelakS
    Ezt a Suzukinál miért is nem kérdezted?

Tufa: kb 18-20 ezer pénz?
  • Csabesz6
    Nekünk is egy '01-es, ötajtós(csapotthátú, nem kupé az:D), 1.4 16V.És anno én is érdeklődtem szabadabb áramlást biztosító átmenő dob iránt, és fifi akkor ugyanígy megszólta az én ötletem:D.Deja vu.
  • fifi
    és minek karakteres hang egy 1.4 családi autóra?
  • Tufa
    kb másfél telitank benzinnyi forintból kivitelezhető a dolog :)
  • RelakS
    Anyámnak egy sedan 1,4-es 8 szelepes motorral, nekem egy rövidseggű (mittudomain, azt hogy nevezik... kupé ) 1,4-es 16 szelepes. Namost ez utóbbit el tudnám némileg karakteresebb hanggal is képzelni :D
  • Csabesz6
    Milyen Fabiatok van?:)
  • Máté94

2010 Chevrolet Camaro!
  • RelakS
    hmm... asszem, mászt hev :D
  • Tufa
    de van
  • RelakS
    Ilyen döngicse nincs Fábiára?
  • R0zs0máK
    Én is most akarok másik dobot a hacsira, kicsit versenyautósabb kinézetűt :)
  • Tufa
    Rágtam a körmöm amig készült, nehogy repedtfazék hangja legyen. A legkisebb dobunk pont befért :) Szép kis meló volt amig elkészítették a csövezést alul, cirka 4.5 óra.. (kereszt dobból jött ki a két vég gyárilag, igy hogy ugyanugy "müködjön" mindkettő, középre vezettetem a csövet és onnan megy szét a két minidobhoz :) )