101030
.
  • MaSzKa
    g60-nál nincs turbo

csak spirál g-feltöltő

a csigaház átmérője 60mm
  • Csabesz6
    :D én mondtam előre hogy sok betegállatság van közötte:D
    imádom:DD
    Amugy Borg ezek közül szerinted melyek a viszonylag épeszű elgondolások?
  • Tufa
    corrado! :P Abból a legkisebb motoros simán jó lehet. A g60nál a turbó gyakran szeret meghalni, a VR6 meg... Szerintem azt mindenki ismeri :)
  • Borg
    Azért látszik, hogy nem hétköznapi használatban gondolkodsz :)
    Akkor feljebb raknád a szopáshatárt egy kicsit, és kiesne pár autó egyből :)
  • Csabesz6
    egyébként van egy "listám":).Ennek egy része reális, másik része a "tökjó lenne, de nem lenne olyan egyszerü dolog"
    Az árfekvésük nagyjából azonos tartományban mozog.Szóval ez lenne az(ismétlem sok benne az őrültség:D)
    -AE86
    -5.gen Civic
    -4.gen Civic
    -Cherry turbo(az egyik elvetemült ötlet:D)
    -Alfa 145(a másik,dehát istenem imádom:)
    -Alfa 75
    -Uno Turbo:)
    -BA3 2107,2105
    -Sunny coupé
    -Golf I.GTI
    -Golf II. GTI
    -3.gen esetleg . gen 'Lude
    -Mitsubishi Starion
    -Supra MKIII(muhahahah:D...)
    -Ford Capri MKIII(:D)
    -Mitsubishi Colt(farkastekintetű)
    -Corolla GTI AE92
    -BMW E30
    -VW Corrado(muhahha:D)
    -VW Scirocco
    -Opel Manta(:P)
    ......
    körülbelül ennyi.
  • Tufa
    ehh. Lehet megnéztem mondjuk nem? Isottának pl köze nincs ezekhez a dobokhoz. A Jacky forgalmazójánál jártam, fele olyan súlya van a doboknak mint a HD-knak, amikkel pedig naponta találkozok a melóhelyen... WM néven pedig a HD nem futott soha, most beszéltem a fönökömmel erről (én csak 1 éve vagyok a cégnél)...
  • Borg
    Képről megállapítottad hogy vékonyabb lemezből van? :D

Maradjmár.. ez ugyanolyan minthogy kb 2-3db európai rugógyártó van, de ehhez 6-8 márkanév.

Ezek univerzális dobok, anno WM néven ment a katalógusuk, mostmár HD Racing. Ennyi.
  • Tufa
    Én megintcsak nemtalálok isottából olyat amelyik ugyanolyan lenne mint a HD... :) Egyedül a Jackynél láttam ugyanilyeneket de azok meg vékonyabb lemezekből készültek
  • Borg
    Keress rá.. külföldön még Isotta néven is árulják ugyanezeket a dobokat :) Ugyanaz a termékkód meg a kinézet is...
  • Csabesz6
    jah, tök egy kategória...
    egyébként ma olyan Zsigulit láttam, hogy majdnem bevizeltem.Csillogott-villogott, mintha most gördült volna ki a gyárból.Eredeti dísztárcsák,tökfekete belső.Olyan tip-top volt, hogy bekakilás.Csináltam képet, de muterelojához nincs adatkábel:|.Jah és esküvői autó volt:).Eszméletlen.Tatán a Barta fagyizó mellett.
  • Tufa
    hát, én ebben továbbra sem vagyok annyira biztos. Megvannak még azért a régi HD-s katalógusok is amiket a gyárból kaptunk de én nem láttam közte olyat mint amit pl a linken mutattam
  • Tufa
    Egyébként így visszaolvasva, miért pont ezt raktad a civicre? Gondolom az 1.4-1.6 lehetett. Ha ekkora átmenő dobot raksz be, nem tudom milyen hangot vártál mégis a kipufftól(meg eleve magától egy átmenő dobtól is. Lehet rakni supersprintet is rá, az majd jólesz) :) Az meg a másik hogyha ráhegesztenek akkor megint csak nincs min csodálkozni.
  • Borg
    Mostmár... de eddig WM-ek voltak. Erről beszéltem :)
  • Tufa
    Ezek HD dobok ( a dobtest oldalán mindegyik HD dobon ott van a HD racing felirat rányomva )
  • Borg
    Érdekes. De a lista felső fele is mind WM dob...

De nézd meg ezt. Ez is mind WM. Nekem a HJ-A003 volt.
  • Tufa
    itt
  • Borg
    Hol nézel te fekete testű WM dobot? Én egyet se láttam eddig.
  • Tufa
    Nem tudom, én a WM katalógusban nem látok egy olyan dobot sem ami hasonlítana a HDkhoz. WM dobok 90% fekete dobtestű, míg a HDnak itthoni forgalmazásában mindössze 1 darab ilyen van
  • SötétBarom
    :DDDDDDDDD

• cement
    atomot. atomot neki de most.
  • Borg
    Namost csak megsugom, hogy a szériaszámaik egyeznek :)
    Detto ugyanazok a HD és a WM dobok. A dinamiték oldalán is ottvan az unvierzális dobok között, amit én anno WM néven vettem...
  • Tufa
    HD nem volt soha más néven és a dinamit illetve a jano is ezeket a dobokat építi be legtöbbet :P (vagy fogják a gyári dobot, lemásolják a méretét de átmenőnek csinálják meg)
  • SötétBarom

• SötétBarom
    Asszem róluk van szó :]
  • RelakS
    Elsőre azt olvastam, hogy Damnit-kipufogók
  • Borg
    ide-e
  • RelakS
    Janó? Az a Janó, aki nem jános, se nem dzsénó? :]
  • Borg
    18-20-ért max olyan sportdobot kapsz, amitől utána kihullik a hajad is.
    Én vettem anno a civicre WM-et 20-ért, 2 nappal a felrakás után már jelentkeztek rajta az első rozsdapöttyök :) Ja, és olyan hangja volt, hogy nem bírtam megmaradni az autóban. Mintha mélynyomóban ültem volna. 1600 és 2000 között volt egy tartománya amikor halk volt, de alatta és felette rettenet. Szal minden volt, csak hangolt nem. Nemtom létezik e még a WM márka, lehet azóta HD-nek hívják őket :DD 2 hét múlva visszavették garban, és inkább a gyári dobra rakattam egy véget ami külsőleg ugyanúgy nézett ki, de legalább halk maradt.
    Mindenesetre szerintem ha jó rendszert akarsz, akkor minimum legurulsz janóékhoz, és rendszert csináltatsz. Lehet hogy 60-70-be is kerül, vagy még többe alkatrésztől függően, de azt olyanra hangolják amilyet szeretnél.
  • fifi
    te tényleg ennyire buta vagy?
  • autoszimulator
    Akkor ez kb olyan 10 literes átlagot jelent, jól számolom? Enyém is 2,4es és kb ennyit zabál, városban 11 inkább, azon kívül 8-10 között...
  • Stann
    Hajaj, Maszka újra a láthatáron... :-)
  • RelakS
    Erről mintha lett volna egy eszmefuttatás a totalcaron, hogy gyári meg sport mit is ér ^^(vagy a sport gomb volt az áldozat? O_o)
  • autoszimulator
    csaj mennyen biciklivel-
  • MaSzKa
    az különben igaz hogy a BMW-seknél elég sok a márkahű tulajdonos
  • Borg
    Szerintem még most állj le, mielőtt újra a hülyeségeiddel lesz tele a topik.
  • MaSzKa
    de azért ladával ilyet nemigen lehet csinálni hiába hátsókerekes sperdifis igaz ez is sperdifis E34
  • Tufa
    + 100 bmw-sből(vagy bmw rajongóból, vagy maszkából) 98 azt hiszi hogy azért mert lemosták az autót az már jó állapotú :)
  • MaSzKa
    hiába jó a Liter/Lóerőarány ezeknél az autóknál
    nem fogyasztanak kevesebbet mint hasonló autó
    olyasmi mint a suzuki nincs benne anyag nem biztonságos
    én nem vennék ilyen autót ráadásul erőtlen
  • fifi
    igen faszák azok amiket szép-eredeti állapotban megtartottak, szakértő kezek újítottak szereltek. de ezek kurrva ritkák, igazság szerint nem is eladóak, mert ugye miért adnák el, ha jó...
    ezzel szemben 100-ból 98 szétkendácsolt, letaposott, összezúzott szétbarmolt gennycefre, amiben a 136 lóból maradt kb 85 hírmondóba
  • Máté94
    Nagyszüleim szeretnének venni egy autót.Nézegedtek egy 92-es Daihatsu Coure-t és tőlem kérnek tanácsot.Jó az?:D