101030
.
-
DJ BP #67205 pl. fele olyan erőset nem kapsz ennyiért... -
DJ BP #67204 aminek talán van értelme, igen :)
Amúgy 4,5...
De nem tudomm ennek mi köze a tuningolt sportautóhoz? K*rvára más cél... -
ez olyan 6milkáért már kapni nem?
-
akkor inkább már 1 új volvo -
Hát ezt is fogják egy darabig árulni! :) -
Nem csak a kinézet a fontos nekem! Hanem a teljesitmény is! 280ló a ZX a S2 meg 230... Mégis bármikor bárhol lecigiztetne egy ZX-et! Persze, hogy sokkal szebb a ZX, de nekem valahogy a bólogatós, tüsszögős Ódik is bejönnek! :) -
Borg #67199 Ugyanmár, hol van egy S2 kinézetben ehhez :) -
Nekem is vagy mecsibe! :D Sőt 1:43-is! :) Best Japán autó! 
Hello Szia...
Nekem a legdurvább élményem 300ZX-el kapcsoltba a Hringen volt! Volt ilyen DTM tesztnap, nah most valamelyik csapatfőnöké volt egy piros 300ZX, Nismo felírat a rendszámtáblán... :D Akkora csigák voltak benne mint állat, hatalmas cooler az elején, lefuvó hangja is kegyetlen volt, nah meg az ALS... Olyan lángcsóvák jöttek ki a kályhacsövekből, hogy besz*rás!
Igazából nem tudom, hogy Driftelni próbált, vagy csak ennyire erős volt a gép, nekem inkább úgy tűnt, hogy gyors köröket szeretett volna menni, de a legtöbb kanyarba kerék kipörög, füst és csikorgás... :D Igen látványos volt! Ja és mindez persze a DTM autók tesztelése közbe... 
Hát, ha döntést kéne hoznom, hogy egy 300ZX vagy egy S2-es, akkor tuti lennének álmatlan éjszakáim!
-
Ki beszélt itt dízelről?Brrrr.. -
Hát igen ezekkel eddig is tisztában voltam, de lesz egy Hacsim később.Rajtam nem fog múlni:).Ezzel úgy vagyok, hogy ha véletlen találnék egy ilyet valamelyik gazos udvarban, brutális kaki állapotban, akkor is elvinném mint a picsa. -
nissan sunny volt 2 ismerősnek is
a diesellel rengeteg gond volt és alig lehett eladni -
Ennyiért az még sokáig meg is lesz :DDD -
Legálább egy van,24éves:) -
Én csak az AE86-ról tudok nyilatkozni: Nincs már belőle az országban, pláne mire te oda kerülsz, hogy vegyél. Az alkatrész nem drága végülis, meg minden beszerezhető még újonnan is a Toyotától (na azért pár dolog horror áron van:D) De nem fogsz találni tökéletes állapotút...még a legfiatalabb is 21 éves. A legöregebb meg 25... -
Húúú ne is mond:D.Imádom.Van mecsiben is
.Egyetlen szépséghibája a rózsaszín belső.
Egyszer mentünk asszem Várpalotára kézimeccsre, és pont egy 300ZX jött fel az autóútra.Úhh mondom ez jó lesz...el is húzott mellettünk, nagyon szép hangja volt.Csapattársak a buszon:Huuu mieez Ferrari?...ubazmeg mondom...:D
Nem sok van belőlük.Kurv@szépek.Brutálisak. -
Jaja, de akkor már a gömbölyű 300-as kéne! :) -
Naugye:).
Jó mondjuk én betegesen imádom a kocka 80'as évekbeli japánokat.
Mögötte a ZX se kutya. -
Én is gondolkoztam egy Sunny GTI coupe-t... Viszonylag olcsón hozzájuk lehet jutni! :)
-
CSOCSO tényleg nem hagy ki a hang 20mpnél :) videó -
Aham.
Köszi Sötét, de ő annyira nem izgat:). -
Pl, hogy drága az alkatrész! -
Ilyet vegyél :DDDD -
Sunny, Prelude, AE92 GTI, Colt, AE86
Ezekkel mi a fő probléma?:) -
"Legvadabb"?
A sima STi is 300ló felett van, Japánba már tuti van "gyári" 320-330Hp-s STi, vagy még erősebb! Ez valami szenzációhajhász autós magazin címe lehet...
-
nincs baj csak ertelmetlenseg ugyan arol az autorol otmillio kepet berakni... semmi kulonbseg nincs a kepek kozott max az auto szine...
az linkelt e30 asok mind masok ha ugy nezzuk. -
nyugi van
teljesen korrektül linkbe rakta
akit nem érdekel az simán átsiklik felette...
[de,hogy már álmomban is E30-at látok azért az gáz....] -
ha meg egy kepet linkelsz ekuszom kitorolom a hsz edet. nem is baj hogy kepeket linkelsz de 120 kepet ugyan arrol az autorol!!!!!!!!!!... maszka legalabb mindegyik hsz eben mas autorol linkelt anno. -
Maszka megint alkot OMG...
E30 egy pénznyelő kb...
patent ladát meg nem szabad legyilkolni abban pont az a jó,hogy egyben van.
Civicel kellene kezdenie Csabesznak (sportos,megbízható,szeretni való)
persze abból is van sok széthajtott mint a korabeli többi márkából... -
Baromállat -
on
Már tesztelik a legvadabb Subaru Imprezát
Az épp a Nürburgringen köröző Imprezáról elég sok adat került ki, így a főbb technikai paraméterek már mind ismertek. A 2.5 literes turbómotort átdolgozták, így amellett, hogy teljesítménye 296 lóerős maradt, alacsonyabb fordulaton nyomatékosabb, és gyorsabban reagál a gázpedálra is.
-
ez a Vénusz :P -
off
egyezzünk meg kékeszöldbe -
Milyen lehetséges értékrendszer szerint zöld?
-
neptunusz az inkább zöld színű -
Akkor már értem hogy miért beszélsz ekkora baromságokat... -
Fekete csillagköddel
-
a "Kék" bolygón
tudod a fehér kék :D -
Te melyik bolygón élsz? -
Talán a civic-ek meg az alfa 145 még épeszű elgondolás, a többi mind kisebb-nagyobb szopáshegy :) -
BMW E30
Opel Manta
ezek tutti jók