101030
.
-
melyik tunershop lehet vajon? Jól mehet nekik, a boombasstik trio vezetőjének is "csak" egy fullos F150es fordja meg egy driftre épített E30asa van, pedig azért az nagyon megy :) -
Minek adnék ki 80 millát valami szarért, mikor negyedéből vehetek egy GTR-t? :DDD Ferrarija bármelyik gazdag seggfejnek lehet, de GTR-t csak a hozzáértők vesznek :)) -
Nem hiába szűntetik meg a gyártását :D
Én álltam a Zonda-k mellett és folyt minden nedvem a létező összes irányba :DD
-
DJ BP #67283 nem álszentség, luxusautóshow-n álltam egy SLR mellett, nézegettem, biz isten arra gondoltam, adnék én ezért 80 millát? Szépnek szép, biztos brutálisan megy, egyszerűen ott élőben nem jött be, az ár tudatában nagyobb durranást vártam -
n003 #67282 ezt az álszent bandát :DD -
Nem villogásból, egyszerűen imádom őket. Nem az utcán janiznék velük, pályákra járnék. Nürburgringen állandó látogató lennék :) De asszem gyorsan kiveszem a biliből a kezemet, mert még elázik :S -
'belefér a virítás "
jellem kérdése:) -
DJ BP #67279 jó hát minden attól függ, mennyire gazdag valaki, ha több 10 milliárdos nyilván belefér a virítás is amit akarsz -
Utcára csak az vesz ilyent aki veretni akar.
A pálya az más tészta-de ott meg vezetni is kéne tudni. -
aki feltűnősködni akar annak pont ezek valók... -
Hát én nem elégednék meg egy mx5-el :D
Ha nem számítana pénz akkor egy praktikus és nagy autó mellett tuti tartanék egy eszement supercart is :) (Gallardot, Murcit, Zondat stb...)
És lesz@rnám hogy ki mit gondol -.- -
"RS6 kombi, meg valami pici roadster (s2000, mx5"
dettó ez kellene nekem is... -
alant látható hájfejű barátunknak van még pár ehhez hasonló kaliberű autója :) -
Lehet, hogy neki ugyanezen kocsik megvannak mellette... -
Mindegyik fullos, szal több :DDD
A pajeroban van kb 1,5-2 milláér multimédia.. :DDD 3 lcd tv, atom hangcucc, ilyesmi.. A sharan körbe van spoilereze, és 19es felnik vannak rajta.. Elég lol az ember.. Ezek összértékétől eltekintve megtehetné, csak nem teszi. Mondjuk jól belegondolva én se járkálnék ilyennel.. Ebben az országgal ez hozza magával a közutálatot.. RS6 kombi, meg valami pici roadster (s2000, mx5) aztán csókolom =) -
DJ BP #67271 mondjuk ez 60-70 milla, amit felsoroltál max. 30-40 -
Pontosan.. Szegény Józsi barátunk nem tud elmenni haverokkal roadtrippelni :DDDD -
DJ BP #67269 de azokat használni is tudja :) Pl. egy Partnert meg Sharant nem pótol -
Mondjuk a józsi rendszám valóban lég szégyen -.- -
ÖÖÖ humiariba volt a kép, és ott írta valaki, hogy tunnershophálózatot futtat az ember.. Ha ez így van, akkor nincs itt semmi probléma.. Van egy halom ember akinek lehetne, de nem akar.. Egyik ismerősömnek van egy pajeroja, egy smartja, egy sharanja, egy hayabusája, egy intrudere, meg egy partnere.. Ezek helyett lehetne egy ilyenje is.. -
de legalább ne józsi 4 lenne :ASD:ASD:ASD:ASD -
Klasszikus magyar sikersztori. -
Asszem a 3 literes V6-hoz csak 4 sebességes váltó volt, a 2.8-as V6 injektoroshoz volt 5 sebességes... -
Annyira nagyon mehet az a szerencsétlen Euro V-ös 116 ló az 1.5 tonnával :DDD -
Aki ezt ennyiért megveszi az meg is érdemli... -
Chevy Camaro képek +info! -
Valakinek nem kell nagyobb motor mert nem tudja kihasználni. Ez legalább igényes optika, nem úgy mint sok surmó a Swift 1.0ját szopjlerezi... Meg hasonlók... Ez legalább m1 is... -
Borg #67259 Azért, mert vesz egy fapad 1.6-os bmw-t, aztán rákölt egy vagyont az M-es optikára... ahelyett hogy eleve nagyobb motorral vette volna. -
miért is? -
DJ BP #67257 egy kiemelt hirdetésen akadt meg a szemem
normális az ilyen? -
Ok:D.
És nem szeretnék Caprit venni:). -
Borg #67255 Caprit venni eleve nem józanság, onnantól meg a V6-os motor a minimum :) -
'Azért sok lényegi különbség nincs e között a szakadt bmw és egy szakadt capri között :D"
Nagyon nem egy kategória!
Az más kérdés hogy aki caprit nézeget,az nem 1.5M-ért akar venni,meg van annyi józanság benne hogy nem akar etetni v6-os motort.
/Álmodozni-fikázni, meg megmondani hogy mi a tuti,az roppant egyszerű./
Abban egyetértek hogy rizikós egy bonyolult öreg vas,a fapados legalább gurul,lehet azzal is jókat autózni harmadáron.
/Maradjon pénz nőre is.:)/ -
Borg #67253 Azért sok lényegi különbség nincs e között a szakadt bmw és egy szakadt capri között :D
A capriból is egy rendes nyomórudas szelepelésű V6-osnak megvan a maga feelingje. Sőt ha jól tudom abból már volt 5 sebességes manuális váltóval, és karbi helyett befecskendezéses rendszerrel is. Persze kérdés hogy az akkoriban újdonságnak számító gyerekcipős elektronikus kütyük megérik e a szopást egy ilyen öreg autóban, vagy inkább legyen minden mechanikus, és autentikus :) -
Mit nem értesz? Hogy nem lelkesedünk egy 1.6-os fosgyenge 2x éves csotrogányért, ami éppen hogy egy picit jól néz ki? Nyilván nem fogunk.. Ha valami régi, és nagyon szar, akkor legalább villantson valamit, amitől igazán FASZA lesz.. De ez a capri csak egy vén szakadt coupe..
Ez például már megpiszkálja a fantáziámat:
BMW 3.0 CS -
nagyon durva a GTR ideje:D kar hogy nem teszteltek a clk63 amg black seriest :(
nomeg kivancsi leszek az sl65amg blackre is:D -
Ahogy mondod.Azt meg mindenki eldönti MAGÁNAK hogy mi éri meg neki:).
Betz...no comment.
Nem értelek titeket.Na mindegy:). -
persze...
mindent ki lehet pofozni... azt a zöldséges mercit is ki lehet ami 15 évig tyúkól volt... azt is ki lehet... csak kérdés megéri-e a befeccelt pénzt-időt-ideget... -
Komoly érdeklődők...
Pl? Roncstelep?
-
Nem rosszabb, mint a többi, csak az 1.6-os Capri egy szar :DDD Az minimum 3.0 V6 vagy 2.8 V6 vagy volt belőle turbó, de az beszerezhetetlen...