101030
.
  • Borg
    Nekem szerintem Genertel lesz. Olcsóbb 1500-al nyegyedévente a MÁV-nál :D
    Igaz hogy szopó az apróbetű, mely szerint a 45%-os kármentességi kedvezmény bármikor visszavonható... tehát ha kárt okozok, egyből 2x-esére emelik a díjamat. De év végéig már nem lehet nagyot szopni vele, akkor meg majd kiderül mi lesz jövőre.
  • Zetorg
    melyikhez menjek? :\
  • desigo
    A MÁV Biztosítónak jelenleg tízezer függő kára van
    kemény...

reméltem,hogy év végéig kihúzzuk náluk...
  • GregSB
    Megszűnik a MÁV biztosító.
  • SötétBarom
    Kurva yo.. Nagyszerű.. A maxisnak is biztos van 2.5ös fényvisszaverő DH gumija..

omgplz.
  • MaSzKa
    és nem volt?

a pedálon is kell lenni

van olyan gumi amibe be van építve a fényvisszaverő

MTb-re kb 6eFt 1 olyantömlő
  • SötétBarom
    A legnagyobb vicc az volt, amikor abba kötött bele, hogy a küllőkön nincs rajt az a sárga prizma :S
  • R0zs0máK
    Na b+ XDDDD Röhej :DDD
  • SötétBarom
    Isten hozott.. Minket folyamatosan ezzel kúrogattak, meg hogy mér nincs lámpánk.. Nem nagyon akarta fogni, hogy egy 2m-es dropnál kicsit rosszabb érkezővel mi várna szegény villogóra :DDD
  • R0zs0máK
    Nem lehet a járdán bicajozni??? Ezt se hallottam...még jó, hogy rendőr nem kapott még el érte :DD
  • SötétBarom
    Ez így is van. Mivel régen nagyon sokat jártam bicajjal, a legnagyobb ökörségnek tartom azt is, hogy nem lehet vele a járdán közlekedni.. Ha biciklist elkapja egy autó, vagy bármi, szinte tuti meghal/törik/bénul, de minimum vérzik.. Ha a járdán iszkol, szinte minimális veszélyt jelent.. Ha neki is megy valakinek, semmi esetre sem fog halált/súlyos sérülést okozni..

Külföldön amúgy a bicikliutak miatt viszonylagos biztonságban vannak..

Másrészt pedig egy autó nem lehet helyettesíteni egy biciklivel.. Viszont egy böszme terepjárót simán lehet egy felsőkategóriás személyautóval.. Csak sok a puhapöcsű komplexusos gyík errefelé.. -.-
  • ChuckyHUN
    Tesómnak pesten úgy tolatott neki egy ilyen szöszi, hogy állt a Porse csájennel a parkolóban ami kifelé lejtett. Elkezdett kitolastni, tesóm meg jött szép nyugisan aztán a porschenak a kipuffancsa hopp elkapta a punto elejét:DD Károk:
    -Porsche: Megkarcoldott a kipu :((
    -Punto: Lámpa, lökös, Motorháztető xDDDDD
    Aztán jól kifizették az egészet, a Punto lököse színre lett fújatva a mocitető meg le lett morcosítva meg jel eltűntetve:D szal mgé tesóm jött ki belőle jól XD
  • Gabor1990
    Te meg a kocsiddal veszélyezteted a biciklist ilyen alapon.
  • GregSB
    Ilyet csak a janizók vesznek, elégedj meg egy mx5-el :DDDD
  • SötétBarom
    Ő nem nagyobb biztonságot választott, hanem azt, hogy engem jobban veszélyeztet.. Egy A8-as megadná ugyan azt a védelmet mint ez a batár, viszont nekem nem kéne félnem a telefonálgató picsáktól, akik X5-ben vergődnek..
  • SötétBarom
    Nehogy már annak legyen, aki nem :P
  • MaSzKa
    kicsi autónak ilyenkor nagy a hátránya
  • R0zs0máK
    Nehogymár annak legyen lelkiismeret furdalása, aki megengedheti magának a nagyobb biztonságot jelentő körülményeket :)))
  • SötétBarom
    Így e:

• SötétBarom
    De ezzel egyidőben veszélyeztetsz engem.. Mivel ha harmincal nekem jössz oldalról elég sanszos a maradandó agykárosodásom.. Ha ugyanezt személyautóval teszed, simán megúszom.. Fordítva ugye neked semmi bajod, de hát az esélyegyenlőség nevében én tüskéket hegesztek a kocsi orrára :D
  • R0zs0máK
    Nézzük a másik oldalról: Mennyivel biztonságosabb egy modern SUV, mint egy modern kisautó...ha lehetne választani melyikben ülök, vagy melyikben viszem a gyerekemet óvodába, inkább az audi lenne :)
  • SötétBarom
    Fel tudom húzni magam ezeken a nyomorult SUVokon :DD Ha újgazdagéknak szabad ilyen batárokkal futkorászni mindenfelé, akkor én miért nem hegeszthetem körbe a kocsimat vonatsínnel, meg előreálló betonvasakkal?
  • SötétBarom
    Mindent egybevéve egész jól bírta... Teherautó ellen sok esélye nincs semminek.. Sok pöcs aki ilyenekkel szaladgál..
  • Máté94
    Kidurrant az 500-as légzsákja:(
  • DJ BP
    http://www.youtube.com/watch?v=6pVF1Wr7GLQ
  • DJ BP
    ühümm, jó kis teszt lehetett :D
  • DJ Skyline
    hát akkor felejtős sajnos, na nem mintha vettem volna, csak elgondolkoztam rajta
  • n003
    és a töltőkábel meg ps?! :)
  • n003
    hát ezen inkább sírni lehet :(
  • Borg
    no way... ezek csak ott beszélgetnek szerintem :D
  • M@TriX
    hubaz... anyám.
  • Gabor1990

• cement
    megvan mit kérek karácsonyra
    Techart GTstreet RS based on Porsche 997 GT2

• cement
    hat amit en hallottam ill véleményem: ismeros haverjanak van 2.4es azt mondja nagyon jol megy, de zabal is rendesen. hajtja de eddig nem volt baja vele. en szemelyes velemenyem h a forma maga az egyik legszebb design, nagyon szép es elegans auto, es mint mitsubishi nem nagyon tudom elkepzelni hogy sok baj legyen vele.
  • Borg
    Ha jól emlékszem még a TC-n is volt róla cikk. Konkrétan valahogy úgy szólt, hogy a külső alapján slágerautó lehetett volna belőle, ha a műszaki tartalommal nem kurják el.
    Egy időben szemeztem egy 2.0 V6-tal, de aztán nem az lett, mert drága volt maga az autó is, meg az alkatrész is hozzá. Az Accord minden tekintetben jobbnak bizonyult, bár belsőre mindkettő elég angolosan igénytelen.

Na meg is van, itte.
  • DJ Skyline
    hali
    8 gen Galantról mik a vélemények? megbízhatóság, meg ilyesmik. erre gondolok
  • DJ BP
    sztem csak annyi, hogy ő regadó nélküli árat írt be, úgymond vevőcsalogatásként
  • cement
    megvette a román (vagy akarmi) magyarorszagon, ide hordta szervizbe, de a hazájában lett forgalomba helyezve. ezen mit nem lehet érteni
  • GhostRider1 #67328
    De itt a legdrágább minden
  • GhostRider1 #67327
    értem, de ez M.O-i... nem külföldön vásárolt