101030
.
  • DJ BP
    labtér nincs is sok :)
  • R0zs0máK
    Hát ja :))

• DJ BP
    egy Lambo szintű autó ennyi erővel nagyobb böszmeség :DD
  • SötétBarom
    Nagy ház a legnagyobb pózerség.. Mi a reteknek kellhet max 4 embernek 4-5száz nm??? Én a csajommal nyomom és a 65nm is túl sok.. -.-
  • DJ BP
    háza az autóhoz képest nem nagy durrantás...
  • GhostRider1 #67401
    Már egy jóideje...
  • DJ BP
    meg a másik, hogy minek :)
  • Borg
    Azért annyi csomagtartója a corvettenek is van, ha nem nagyobb :)
    És a GTR sem 4 személyes, max 2+2fél.
  • R0zs0máK
    Ja, csak mindenki azt felejti el, hogy a GTR 4 személyes és van csomagtartója is :)))
  • Borg
    Eladó a jómunkásember autója

Vajon mi lesz a következő?
  • MikX
    Naja, csak szerintem tök gáz arra építeni, hogy most ugye a GTR körül nagy a hype, és akkormost mindent ezzel hasonlítunk össze, mert ez mekkora marketingfogás...
    De igen, személyszerint engem nem érint túlzottan, nekem sejobb, se rosszabb nemlesz ettől... :D
  • DJ BP
    és akkor mi van ha megveri? :) Mindig mindennél lesz gyorsabb valami... Ez csak a marketingesek eszköze, úgyse mindenki a legjobbat veszi, akkor bezárna a bolt a többieknek :)
  • MikX
    Húú, mennyire utálom, hogy mindenhol ezt a 2-t hasonlítgatják...
    Százakárhány lóerővel többel, meg nemtomhány kilóval könnyebben ez miért is lep meg valakit? A Corvette egy vérbeli sportautó, a GTR meg egy Gran Turismo, hogy illik össze a kettő?
  • Borg
    Pedig már ment jobb időt a nürburgringen.
  • GregSB
    Nyílegyenes dragben lehet legyorsulja, de kanyargós pályán kizárt hogy jobb időt menjen.
  • CSOCSO
    corvette alazza a gtr-t

utcai street racing (drag) video... zr1 es nem gyengen oda fog baszni a gtr nak.
  • I.C.ram
    Azert ezeket az autokat mar nem Kiss Janos kecskemeti lakatos javitja... :) Nem mondom, hogy javithatatlan, de szerintem ezeket az autok mar nem nagyon fognak kozlekedni tobbet.
  • R0zs0máK
    Mert? Arra használta amire való...bakik mindig becsúszhatnak...:)
  • cement
    ne tevesszen meg az a 229k euro... az csak a gemballa tuning ara... plusz ha hozzaveszed a carrera gt arat ami meg ketszer ennyi, ugy mar nem is olyan olcso :D
  • Magnumrolcsi
    Ilyen olcsón hamar meg is vették mindet szerintem. :)
  • cement
    olyannyira limitalt szeria ez a gemballas carrera gt, hogy nem eleg h csak 25ot csinaltak, mindegyik mas szinű :)

"One thing is quite certain; a Mirage GT driver will find no better individualization anywhere. But GEMBALLA not only offers its Carrera GT-conversion on an extremely limited scale of 25 exemplars. Over and above this, every Mirage GT looks different. First of all, this is because no vehicle comes in the same colour."
  • cement
    hat ha nekem ilyenem lenne en sem tartanam vitrinben... amugy a csavo nem kozuton szallt el hanem versenypalyan, ami ugye nem baj. inkabb ott veresse vele neki mint hogy utcan dobja el.
  • desigo
    25 db csak
    akkor ez vitrinben tartós és kiállításra hordós verda
    láma a gazdája...
  • cement
    hat, zsirujat mar biztos nem vesz, mivel 25darab mirage gt keszult osszesen :D nincs ennek semmi nagy baja, bal elol meg hatul felfuggesztes meg kis kaszni munka, 4 uj felni meg gumi meg egy fenyezes azt csokolom :)
  • desigo
    durva egy verda
    ezek azért nem 100 lóerős autók és a gazdagság nem társul autóversenyzői rutinnal.Könnyen oda lehet csapni.
    Nem gáz majd rendbe rakatja
    vagy még jobb: vesz zsír újat...
  • cement
    de most olvasom, h valami német herceg is megtört egy gemballa mirage gt-t bazmeg az alom automat :S:S:S:S

• cement
    azt olvastam h ilyen menet közbeni fotozas volt egy r8assal egyutt fotoztak menet kozben, es a gtr-nek valamiert be kellett fekezni r8al meg belecsattantak
  • I.C.ram
    2+2=4
  • GregSB
    Arról nem írnak, de nem totálkár, csak ahogy a képen is látható a seggét törték meg.
  • Máté94
    Hogyan?:D
  • desigo
    előfordul az ilyesmi
    a lényeg,hogy a műsorban a felvétel megvolt :)
  • GregSB
    Loller

Top Gearesek összetörték Nagy Britannia sajtósainak szánt egyetlen GTR-t :D Nem a TV műsor forgatása, hanem a TG magazin-cikk fotózása közben.
  • Zetorg
    na számoltam egyet, 6030ft. asszem jó lesz ez nekem is :)

generali volt ez előtt B10, de mielött kocsit cseréltem, bátyám okozott kárt azzal a kocsival. B08-ba raktak. megkötöttem a mávot, aztán a generali küldött egy levelet, hogy mehetek vissza B10-be mittudom én miért de nem intéztem el... baszhatom az egészet, vagy valahogy el lehet ezt intézni?
  • desigo
    hát ha te okozol az csak a kisebb gond
    de gondold el ha belédmegy egy MÁVos

világvége xD
  • Borg
    Eddig nekem sem volt gondom velük, bár kárt nem okoztam még soha.
  • Zetorg
    jahogy olcsóbb. valamiért drágábbat olvastam...
  • desigo
    Korrekt volt nagyon a MÁV
    lett telefonálva nekik,hogy küldjenek nemzetközi zöldkártyát mert megyünk nyaralni.Ki is postázták de csak júl 31-ig érvényes.
    Egy telefon,hogy sosben küldjenek egy olyat amin a dátum augusztusra is érvényes.2-3 nap alatt meg is jött kb...
  • Borg
    Elvileg úgy lesz, hogy még a következő negyedév esedékessége előtt válthatunk.
    Nekem eddig 10500/n.év, Genertel meg 9k/n.év lesz.
  • Zetorg
    majd számolok vele egyet...
    mennyi lesz több 1500-zal? én 6300-at fizetek mávnál :)
  • desigo
    Nekem is a Genertel jött ki a legolcsóbbra
    kb az lesz

remélem a MÁVosok kiadják korrektül a bonus igazolást

nekem már csak a negyedik negyedév van hátra.
    Ha nem fizetem be akkor biztosítóváltáskor is gond lehet?