101030
.
  • cement

byebye filing
    no sound, no satisfaction :||||
  • SötétBarom
    Azé' mer az kődurva és nem árt neki semmi -.-
  • SötétBarom
    Tudod mi a baj? Hogy áramot is kell termelni valamivel, és sajnos azt még mindig fosszilisből nyomják többnyire.. De néhány fúziós erőmű, ez a cucc megy sorozatgyártásba, aztán csoki.. Az még gondot jelenthet, hogy ennek az elterjedése feltolhatja az égbe a háztartási villany árát..
  • Tufa
    nekem meg pótkereket sem raktak a swifthez :/
  • GregSB
    Tömeggyártásba ezzel a technológiával!

Bemutatkozott a Lightning GT villany-sportkocsi

"Londonban leleplezték a tökéletes elektromos álomautót: villámgyors, nagy távolság megtételére alkalmas, gyorsan feltölthető, és nem bocsát ki káros anyagokat. Talán túl jó is, hogy igaz legyen.

...

Négy kerékagyba épített villanymotor repíti, amelyek összesen 700 lóerő mozgósítására képesek, és bár sebességváltó nincsen benne, akár 210 km/h-val is száguldhat.

...

A hihetetlen azonban nem ez, hanem az akkumulátor paraméterei: a NanoSafe fantázianevű akkukkal állítólag 400 km-t is megtehet egyetlen feltöltéssel, de ami még ennél is hihetetlenebb, az újratöltés akár 10 perc alatt is lehetséges.

...

Ráadásul a csoda-akkumulátorra állítólag 15 ezer ciklusra garantálják a kapacitás 85%-os megtartását, ami kilométerek millióit jelenti."

• SötétBarom
    Nagyon. Egyszer volt szerencsém közlekedni egy full fapad 1.7d astrával, hát az úr óvjon :DDDDDDDDDD
  • GregSB
    Apa kezdődik :D

• I.C.ram
    Nem, mert szar.
  • MaSzKa
    ez valami réi autóm (1950) még jó is mutatna :D
  • cement
    de még mennyire... :DDDD
  • SötétBarom
    Ehh..
  • MaSzKa
    opel az jó autó
  • SötétBarom
    Ilyen-e:

• SötétBarom
    Nekem pl virsli pótkerekem van.. Már volt fent, szörnyű is meg ijesztő is :DDD

Borg, te jöttél szembe fél nyolckor a lővér körúton? Ha igen, akkor örülök, mer nem csak én vagyok akkora suck, hogy ilyenkor szombaton is felráznak hajnalban :DDDDD
  • CSOCSO
    a gumi kulso atmerojenek ugyan akkoranak kene lennie.. lehet hogy a 16 os felnin 195/55/16 os gumi van de gondolom a 17 esen meg
    205/45/17... tehat lehet egyutt hasznalni.
  • autoszimulator
    nekem a pótkerék 16os, a felnik a kocsin meg 17esek :DD (na nem mintha a biztonsági csavarok csavarfejei nálam lennének valamikor is út közben)
  • SötétBarom
    Enyim szüleimé vót, aztán elváltak, aztán muteré lett, én tőle vettem meg.. Most apám nevén van, muterén a biztosítás :DDD Szal 200.000km óta nálunk van, komolyabb javítás nem nagyon esett rajta.. Ami nagyobb összeg volt az a vezérműszíj csere, meg most tavasszal a főtengelyszimmering.. Meg egyszer még fiatalon meghalt az ABS, de még garis volt :] Szal pofátlanul megbízható, ahhoz képest, hogy olasz.. Mondjuk a szokásos elektronikai apróságok befigyelnek (féklámpa halt meg, aksit mindig leszívta a csomagtérvilágítás, ilyesmi..) 1-2 ezer forintos bosszantó apróságok.. Olyan mint egy kedves kis kutya, aki szétrágja a cipődet.. Nem lehet nem szeretni
  • SötétBarom
    Jó hogy mondod, a pótkerekemben nincs szelep meg levegő!!
  • dieselG
    Hogy sikerült végül megoldani a kerékcserét?

Olyan, útnak csak viccnek nevezhető helyeken mentem tavaly az Astrával (Segesvár-Korond között, Gyergyószentmiklós környéke, majd Retyezát-hegység Nuksórától fölfele köves úton az első menedékházig), ráadásul sietősen, hogy azt hittem minimum a lengéscsillapítót cserélni kell. Utána a műszakin leraktam a hajam hogy az égvilágon semmi baja nincs a futóműnek. :P

Egyébként a Retyezátba megyünk csak most, sátor egy hétig, sejhaj
  • dieselG
    Hmmmm... akkor nem szólok semmit, bár tény, hogy sok ment már el a szervízre.. 5 éves, 4 éve van meg és alig 30.000 lett beletekerve.

Bezzeg az astrám egy megbízható dög, csak hát 1993-ban a szervón kívül nem nagyon dívottak szériában a légzsákok meg a hátsó fejtámlák. Na meg a klíma. (Nem félreérteni, nem az a típus vagyok aki csak a fagyasztást tudja összekapcsolni a klímával:P).
  • desigo
    tavaly ahogy átértünk a határon (Erdélybe mentet) elromlott a féklámpa kapcsoló aztán fent a hargitán defekt, pótkeréknek meg nem passzolt a lyukosztása
    voltak izgalmak bőven :/

jah 1.6-os kis A3-as

remélem a mostani utazás problémamentes lesz...
  • SötétBarom
    Kis hitetlen -.-

Fiat Brava 1.6, '99-es. Amióta nálam van (kb 40.000km) még nem rogyott össze.. Max az immobiliser viccelődik néha, de semmi komoly :]
  • dieselG
    Milyen autó, ha szabad megkérdeznem? :)

Én nemrég takarítottam ki, holnap reggel indulok barátokkal Erdélybe. Nem egy hűde megbízható autóról van szó, de a biztonság meg a komfort előnyben van... (Fiat Stilo 1.6)...
    Szóval lehet imádkozni hogy ne rogyjon össze valamelyik elektronika a 10 nap alatt odaát. :)
  • SötétBarom
    Nagyon nem :D
    Most épp azzal küzdök, hogy az egyik tompított foglalata beégett, és nem ég a balos :C Majd megoldom valahogy hétfőig.. Amúgy adok neki vizet meg zabot aztán losgeths.. Max kitakarítom, hogy legyen valami komfortérzetem :DDD
  • desigo
    az jó lent van
    autót felkészítetted lelkileg ? xD
  • SötétBarom
    :D

Hvar sziget.
  • desigo
    hát ha Porecbe mentek akkor megkereslek eskü :)
  • SötétBarom
    Ott találkozunk :DD
  • desigo
    Thx az infót
    pont jól jött mert éjfélkor indulunk xD
  • R0zs0máK
    Már volt ilyen :) BMI 2008/1. számában engedték össze azt hiszem Porsche 911 GT3-al, 911 Turbo-val, HONDA NSX Type-R, Lambo Gallardo Superleggera ellen...GTR indult utolsó előtti helyről, Lambo utolsó helyről. Lambo nyert, GTR a második. De egymás seggében mentek végig, ami meglepő mert a GTR volt messze a legnehezebb :) És lekanyarodta az 500 kilóval könnyebb NSX Type R-t...:)
  • DJ BP
    hát igen, új utak rohadékok, elcsábít :)
  • GregSB
    Én se vagyok taposós, azóta nem is mentem ennyit kocsival, de akkor a körülmények ezt hozták ki belőlem :D (frissen átadott, jóminőségű, töküres útszakasz)

Itt találsz sok hasznos infót.

Traffikat nem tudom, tavaly nem voltak de ez változhatott 1 év alatt.
  • SötétBarom
    Én azt várom, hogy a hülye japánok teszteljék valami pályán, aholis jól elverik valami olckúl civiccel, mint mindent -.-

:DDDD
  • SötétBarom
    Aha, thnx :)
    Nem vagyok egy taposós típús, 150kb az utazóm, szal akkor nem hiszem, hogy nagy baj érhet.. Telepített trafik vannak?
  • erubik
    Sziasztok!
    Láttátok már az új Ford Fiestát?
  • GregSB
    Ja és természetesen semmi felirat, vagy lámpa nincsen a kosicsjukon amiből arra következtethetnél, hogy rendőrök.
  • GregSB
    Autópálya rendőröknek fekete mondeójuk van. Figyelni kell őket mert nagyon sunyik :D Minket tavaly kapcsoltak le. Azt csinálták hogy beálltak mögénk normál követési távolságra, lefényképezték a rendszámunkat (kocsijuk orrában van kamera), majd kielőztek és a hátsó szélvédőjükön felugrott egy LCD-panel a következő szöveggel: "Police follow us" :D

Jó azt hozzá kell tenni hogy nem hiszem hogy ezt csinálnák 150nél, mi 180-190-el mentünk, de egy olyan szakaszon ahol rajtunk kívül egyetlen egy autó sem volt kilóméterekig és teljesen sík volt a terep, szal nem csináltunk semmi élet- vagy közveszélyeset, nem is birságoltak meg sokra.

Mindenesetre ha meglátsz egy fekete mondeot a tükörben ami gyorsan közeledik akkor satu 130-ra, mielőtt még beér mögéd :D
  • CSOCSO
    ez meg csak a sima z06... a zr1 corvette el fogja kenni a szajat csunyan.. azt nem ertem hogy mentek olyan kurvafasza idoket a ringen... kivancsi lennek egy komoly testre ahol a slalom idotol a max kanyarodasi g ig mindent tesztelnenek corvette, porsche es gtr kozott...
  • SötétBarom
    Skacok, hétfő éjjel indulok Horvátországba nyaralni, nem járt arrafelé valaki mostanság? Mennyire snecik a yardok, mire kell figyelni? (izzókészlet, ilyesmivel kötekszenek-e, stb.) Sebességkorlátozások ugyan azok mint itt?
  • MaSzKa
    http://index.hu/gazdasag/magyar/m6v080725/