101030
.
  • SötétBarom
    Megtaláltad az ideális összehasonlítási alapot :DDDD
  • cement
    igy az igazan brutalis osszkep a ket auto egymas alatt, itt jon ki igazan milyen csuf is az a fiat :DD
  • SötétBarom
  • GregSB
    Nah mind1, megfotosoppoltam, ha erre jár az illetékes dobja be ezt a két autót a bannerba:

• I.C.ram
    Meg mindig jobb, mint a szmog :) Mennyisegre nem hiszem, hogy tobb lenne a kibocsatott anyag, mint a kipufgazoknal.

Nyaron viszont lehet tok jol lehutene a forro aszfaltot az a sok viz, ami az utakra folyna :D Mondjuk telen lehet kicsit veszelyes lenne :)
  • SötétBarom
    Csak egy girnyó Ssangyong koppintás a bajoroktól :P
  • SötétBarom
    Csocso? Passz, nemtom..
  • SötétBarom
    Bannerban van pár hasonlóan rusnya autó.. De most így kapásból csak az a szarhalom tuareg ugrik be. Szal kinek mi. De mint tudjuk azrét van random autó a bannerban, hogy mindenki örülhessen kicsit :P
  • GregSB
    Nemtom ki a felelős, én már múltkor is készítettem egy Astont ami azóta nem került be... Kihez kell fordulni? :)
  • cement
    rusnya mint a szar
  • R0zs0máK
    Nemtom, ma is láttam egy X6-ot...úgy érzem utálnom kell a céltalansága miatt, de nagyon nagyon tetszik...:))
  • SötétBarom
    Ezt nem tudná valaki bevarázsolni a bannerba? Fiat nincs, így nemér :P
  • SötétBarom
    Ebből nagy gőz lesz, már látom előre.. :D

Amúgy tényleg, ki tudja milyen hatása lenne a környezetre, ha több száz millió járgányből ömlene ki a pára, mondjuk egy zsúfolt nagyvárosban? Olyan dunszt lenne, hogy beszarsz :D

Másrészt még az a bibi ezekkel a technológiákkal, hogy elég körülményes meghajtani velük egy tankert vagy egy repülőgépet..
  • I.C.ram
    Nyilvan nem Szentkiralyi asvanyvizbol csinalnak... :) Sot meg csak nem is edesvizbol szerintem.
  • SötétBarom
    nem vagyok primitiv csak elgépeltem -.-
  • SötétBarom
    Ugyis kevés az ivóvíz, hadd szóljon. Desztillájunk mindent!!!
  • I.C.ram
    Nekem a hidrogen szimpibb. Abban megamrad valami a regi motorokbol, hiszen az is egetesi elven mukodik :)
  • SötétBarom
    Az egy pöcspisztoly.. Magamutogató sznob szemétdomb. Akkor inkább ez a toyota.. De akkor is indiai szent tehén formája van. Boring.
  • I.C.ram
    most csak write-only. Lusta voltam :D
  • DJ BP
    hidrogén, én abban látnám a jövőt. Az áramot nem akksikba vezetjük be, hanm vízből hidrogént. Ami aztán visszaalakul vízzé működés közben. Csak tartály kell, ami nem romlik el mint egy akksi, nem kell nikkel, stb.
  • SötétBarom
    Teljesen mind1 melyik terjed el, mindegyikhez baszott sokáram kell.. Nekem spec szimpibb a töltős megoldás.. Lehet bezárni a kutakat :) Viszont komoly problémát jelentene a használtautók után fennmaradó több száz milló használt, darabonként 200 kilós akksi.. :c A hidrogénesnél ilyen gebasz nincs..

Majd ha mindehol dívik a fúzió, akkor majd skerázhatunk szerteszét az ökoszekerekkel, addigis még brümmöghetünk eleget..
  • I.C.ram
    Jo hat ez egy Toyota, nem egy sportauto :) Tesom szereti ezeket a vissafogott formakat.

X6ost is lattuk eloben. Na az eleg durvan nez ki. Sokkal szebb, mint kepeken.
  • GregSB
    Te olvasod is a topikot vagy csak írsz? :D

#67444, #67448
  • I.C.ram
    Meg azt is vedd hozza, hogy egy villanymotor sokkal nyomatekosabb, ami a versenyautoknal fontos szempont. Nyilvan nem csak a kornyezetkimeles miatt rakjak bele.
  • DJ BP
    nemár, a fantát szeressük :DD
  • cement
    hat az jo volna :)
  • I.C.ram
    Szerinted nem teljesen mindegy, hogy az a sok uveghazhatasos gaz egy eromubol vagy egy autbol jon elo? Azt a villamos aramot is meg kell termelni.

Majd ha a villamosaram legalabb 60-70%at megujulo eroforrasokbol fedezzuk, akkor lehet errol beszalni, de addig tok folosleges. Ezt a penzt inkabb az eromuvek korszerusitesere kene kolteni.

Az is lehet, hogy a hidrogenhajtasu rendszer fog elterjedni, akkor meg buktak az egeszet.
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Kb annyit mozdít meg bennem mint egy üveg fanta..
  • GregSB
    Ennek igazából nem is az ilyen Supercaroknál lenne értelme, hanem a tucatautóknál. Azért mert pár száz porschet meg ferrarit átalakítanak villanyosra még nem fog enyhülni az üvegházhatás. Majd ha összes Opel Astra, meg Golf stb villanyos lesz az utakon, az fog érni valamit. Ott meg nem mindegy, hogy az 1.4-es szívó fuldokló hangja, esetleg dízel krákogása helyett egy villanymotort hallgatsz? :D

Az ilyen supercarok meg simán maradhatnának benyások...
  • cement
  • I.C.ram
    Na csinaltam par kepet az autorol:

• SötétBarom
    Ilyet még látni sem fogok soha, nem hogy vezetni -.-
  • SötétBarom
    Most se, max az 1.6.. De le tudnám cserélni szívbaj nélkül egy váltó nélküli, álladnó és fordulatszámfüggetlen nyomatékot produkáló motorra.

Jó az hidd el :D Meg legalább éjjel ha padlózod nem veszi észre a fél város :)
  • cement
    ezt semmivel nem lehet helyettesiteni
  • I.C.ram
    Highlanderhez pedig teljeserteku 19-es potkereket adtak :) Pedig nincs is potkerektartoja a csomagterajtonak, tehat a csomagter alatt van ugyanugy, mint a kisebb autoknal.
  • cement
    nem üvőt a vétíz, neméted? :SSSSSS
  • GregSB
    Hangot majd emulálják :D Letölthedet pénzért majd mint most a csengőhandokat. Már előre látom: vintage-trabant.mp3, Ferrari F430.mp3, stb :D
  • GregSB
    Jah ez az egyik probléma. A másik hogy az elektromotorok és az akksik gyártása jelenleg iszonyatosan költséges és környezetszennyező (nikkel bányászástól kezdve a legyártásig). Már most iszonyat durván költséges és környezetromboló a Priusoknak is az előállítása. A sok díszzöld meg büszkén vezeti őket :D

Szal ennek akkor lenne értelme, ha fejlődne az akksik gyártástechonlógiája és ahogy írod nem fosszilis anyagok égetésével állítanák elő az energiát. Mindez talán kivitelezhető, de nem 10-20 éven belül az tuti :S
  • SötétBarom
    Biztos nem lesz feelingje a nyílegyenes nyomatékgörbének