101030
.
  • kemszi2
    hát igen az 1 dolog.de azért élőben 1 hozzáértő ember úgy is megtudja mondani,hogy smint merre meddig
  • kemszi2
    és a rover akkor éppen kié volt?:Dvagy teljesen saját a motor?
  • Borg
    Kérdezd meg a tulajtól :) Gondolom ha szervizre kerül a sor, akkor sokba.
    Fogyasztásban minimális, adóban aztán megint valamivel több.
  • redbull0304
    Ezt honnan tudom letölteni?
  • MaSzKa
    van 1 ilyen film
    "a Nácik Autóversenyzője" érdemes megnézni érdekes dolgok vannak benne
  • redbull0304
    1937-be a V16-os több mint 400km/h ment!
  • HotPants
    Nemtom nekem bejön ez az autó.. És kb mennyi lehet egy ilyen kocsi fenttartása?
  • Borg
    Akkor nem lesz vele gond. A dízellel főleg nem - amíg el nem éri a modern dízelek szokásos élettartamát, ~180-220e km. Onnantól már drága lehet.
    Bár most sem olcsó. Én nem vennék dízelt, nem éri meg.
  • Borg
    Rover. Aztán hogy elhiszed e a km-t... :)
  • HotPants
    nem ez 2.2es motor..
  • HotPants
    használtan veszem de igényes tulajtól... ez az autó a szemefénye szóval gondolom hogy járt vele márkaszervízben..
  • kemszi2
    40-50ezer kmmel néztem őket.ez az 1.8as motor benne akkor kitől származik?
  • Borg
    Újonnan vagy használtan? Ha utóbbi akkor ne az első darabokból vegyél, ott voltak gondok az angol összeszereléssel. Mondjuk ha igényes volt a tulaj, akkor mindet garban javították a márkaszervizek... ilyen hogy műszerfal egyik rögzitési pontja nem jó (5 perc alatt helyrerakták), hátsó lengéscsillapítók kopogtak - csere, meg egykét apróság még.
    Ha újonnan veszed akkor már nemnagyon van gond velük.
  • MaSzKa

Adatok 1936-ból: 520 LE, 340 km/óraFotó: Páder Sándor [origo]

http://www.origo.hu/auto/20080726-volkswagen-autostadt-wolfsburg.html
  • HotPants

erről az autórol mik a vélemények? érdemes lenne most ilyet vennem? nem túl drága a fenntartása? mert végülis fogyasztani nem sokat fogyaszt.. aki ismeri a tipust mit tanácsol mire figyeljek?
  • Borg
    Attól függ. 150k km körül szinte menetrend szerű a hengerfejtömítés gond... Mikor Hondáék elhagyták a Rovert, kénytelenek voltak a kisköbcentis K motorból minimális átalakítással kihozni a nagyobbakat. Ez csak félig meddig sikerült nekik.

Szerintem egy 6gen Civic-kel jóval kevesebbet szívnál, és abból is ott a 160 lovas.
  • kemszi2
    konkrétan a zr160-ról?
  • kemszi2
    az mg-kről mi a véleményetek?
  • R0zs0máK
    Nem jobb az nélküle! Sztem nagyon is sokat dob rajta!
  • broman191
    Jobb nélküle. :) A képek pedig odapasznak mint mindig! :O
  • CSOCSO
    ha minden jol megy akkor meg karacsonkor egy ilyen szarny is raugrik:

• CSOCSO
    :)
  • R0zs0máK
    Ú menj a picsába :P Nagyon ízléses tuning! Remélem egyszer a hacsim is lesz ilyen "clean look" :)
  • CSOCSO
    akkor is megoldom ezt a sajat szerverrol...:

• Willi Betz
    Az egy dolog.
    Csak ugye közel sem biztos,hogy az Osztrák volt a ludas.
  • cement
    csillog am a verda
  • Csabesz6
    LOL, ezt nézem én is:D
    Jó hogy mindig a járdán kotrok.
    Amugy holnap megyek "először" vezetni:).
    Egy dízel Ibiza lesz a tanulóautóm.Ha a másik krapek nem megy szabira, akkor lehetett volna akár 207es Pug is.
  • Csabesz6
    Köszi:).
    Nem lehet rossz.
  • SötétBarom
    Itt osztrák utálat van -.- Büdösek, bunkók, szörnyű.. :DDD
    De el tudom képzelni a második verziót.. De semmi nem indokolja a cserbenhagyást..
  • Willi Betz
    Nem védeni akarom az Osztrákot,csak úgy érdekelne ez a fele is,de erre senki nem gondol...
  • Willi Betz
    Ugy kell neki...
    Azt vajon tudja valaki,hogy egy 19 éves gyerek mi a faszt keresett az éjszaka kellős közepén az utcán? Biztos bevolt baszva és szédelgett az úton...
  • SötétBarom
    Bazmeg most hallotam a rádióban: mocskos labanc rendőr cserbenhagyásos-gázolt cenken :@@@@
  • Borg
    már beraktam őket
  • CSOCSO
    majd nemsokara jok lesznek a kepek
  • DJ BP
    tehát alakulhatott volna sokféleképp, ha nem 110-zel mennek, össze sem találkoznak :), stb.
  • DJ BP
    igen

nehéz ügy, HA be vannak kötve csak személyi sérülés lenne, jogos, de ott van az is, hogy ennyi erővel mondhatjuk azt is, mi van HA nem térnek le, akkor frontális csattanásban halnak meg.
  • SötétBarom
    Érdekes
  • CSOCSO
    olyan gyonyoru 300d kupe mercit lattam hogy asztabudos!!!!
    regi volt.. 1980-85 koruli.. feher es gyonyoruen meg volt csinalva.. tele volt krommal egy csomo helyen es minden ugy csillogott villogott hogy nemigaz.. mintha akkor hoztak volna ki a szalonbol. a csavo el akarta adni.. 6 ezer dodoert.
    ja belul fekete bor meg faboritas.. stb stb stb.. nem vagyok a regi mercik hive de ettol meg en is letettem a hajam.
  • CSOCSO
    en nemtom ki csinalta a banner motorjat meg hol a szerver.. ha jol emlexem talan BORG hoz kell fordulni de nem vagyok benne biztos
  • SötétBarom
    Másfelől meg csokító.