101030
.
  • R0zs0máK
    Tuti banki visszavett
  • broman191
    Én is gondolta erre...de 6-10 misi átlagban használtautón...-.-'''
  • Balyy
    Neme elírták és 20 misi akarna az lenni?
    Mondjuk az meg sok főleg h már kint van az új!
  • broman191
    Én sem értem, elkezdtem elemezgetni a képet hogy nem-e valami sima hármas M-esítve...de nagyon igazinak néz ki. Nagyon áron alul van, ki tudja mi a gebasz vele...rendben van külsőre/belsőre...:)
  • R0zs0máK
    Jézus, 160-nál 5000-et forog...
  • johngoku
    Sziasztok!

Találtam egy haszált bmw-t egy honlapon, de nekem gyanúsan olcsónak néz ki
    szerintetek miért?
    itt a link: http://www.aprohirdetes.ws/detail.php?id=86551
  • Csabesz6
    Ez a cikk, öcsém:DDDD.
    "A műszerek fehér alapúak, és bekapcsolt világításnál növelhetjük fényerejüket, igaz, ekkor már tényleg úgy tűnik, Mikrobi feje emelkedett ki a cockpit közepéből. Az ülések viszonylag jó oldaltartást adnak, bár én kicsit magasnak éreztem a helyzetüket. Becsatolt övvel abszolút megérkezik a Peugeot 205 GTI-érzés, ha mond ez még valakinek valamit. Én annak idején csak azért hívogattam fel az Expresszben meghirdetetteket, hogy vevőnek álcázva magam, egy próbakörre elmehessek velük.":DDDDDDDDD idióta:D
  • Borg
    Neked 2 katalizátor van az autódon? És az egyik a leömlőn van? :D Na ilyet meg én nem láttam még.

Amúgy nem 5 lambda van, hanem 5 hely neki. És 1 szonda.

Nálam úgy néz ki a dolog, hogy ahol a hf-ből kijön a leömlő, ott van hengerenként 1 szondahely. Azért, hogy mikor be lett chippelve, akkor hengerenkénti keverékarányt lehessen mérni, ugyanis ugye a hengerekhez az üzemanyaghídon sem egyenlő mértékű benya jut, már csak az elhelyezkedésüknél fogva is. Igy az injektorokat után lehet állítani, hogy melyik hengernél mennyivel legyen korrigálva a benzin mennyiség.

Aztán ahol kettőbe összemegy a cső, ott van a lambdaszonda (5. hely). Lent meg kollektor, flexicső, katalizátor, stb...
  • CSOCSO
    mivan? a te autodban 5 o2 szenzor van? nahmegegyszer:

motor >> leomlo ( eloszor van rajta a szenzor majd mogotte a katalizator ) >> S pipe ( S csõ amin van a masodik o2 szenzor) >> kozepcso ( amin van a masodik katalizator)

tenyek:

ha lecsereled a lemlot az eliminalja az elso katalizatort ( o2 szenzor van a sport leomlokon is)

es ha nincs elso katalizator akkor egyertelmu hogy a masodik o2 szenzor ( lambadacska) az hibat fog dobni.

ha lecserelheted, de ugyanugy lesz rajta o2 szenzor...

ha lecsereled az autot cat back re akkor a kozepso cso leugrik a hatso resszel egyutt azaz mar masodik katalizator sincsen...

mondjuk tenyleg nem ertem miert nem lehet erteni hogy miert a masodik lambdatol eg a CEL

"Ugyanis a második lambda a kat után van"

hanyadik kat utan?

jo lenne ha szamoznad hogy mirol beszelsz, bar az allitasaimon nem fog valtoztatni
  • Borg
    A jel miatt amit lead az ecu-nak.

Mondjuk azt nem értem hogy sakkoztad ki, hogy ha leömlőt cserélsz akkor a második lambda miatt ég a check engine?:) Ugyanis a második lambda a kat után van. A leömlő max az első elhelyezkedését befolyásolja, és kb mindegyik értelmes leömlőben van lambdának hely. (az enyémben 5 is :D )
  • CSOCSO
    " ugyis gazdag vagy "

ezt a mondatot vonzom, eskuszom!
  • MaSzKa
    ja jó simán csak áld az anyagiakat ha már ugyis gazdag vagy :D
  • CSOCSO
    benne vagyok!!!! rendezzuk itt a miami beachen:D
  • CSOCSO
    tesom mostt vett egy monti cangat.. siman befert a scionjaba:D
  • CSOCSO
    hogy talaltak ki az o2 sensornak azt a nevet hogy lambda szonda?
    a szonda meg oke de mijaza lambda?

amugy meg nem katalizator mogott hanem elott van. az en automnal ket katalizator van, egyik a leomlon masik a kozepcsovon van
    de az o2 sensor az elso katalizator elott van meg az s csovon ami meg a kozepcso elott van ( amin van a masodik kat)

he leomlot vesz az ember akkor a masodik o2 szenzor miatt a check engine light fel fog jonni a muszarfalon.. bar ezt eleg konnyen at lehet hidalni
  • broman191
  • R0zs0máK
    Ezért nem bírok én KÁDETTre komolyan nézni...folyton A kádett jut róla eszembe XDDDDDD
  • cement
    ja az kimaradt, hogy kb sztem 14es fogyasztas fog kijonni :D
    ha nagyon ovatoskodok 7-8liter de az az ovatos, ami nalam nagyon ritkan van. atlag 10el szoktam vele jarkalni
  • MaSzKa
    ki jön bicajversenyre

fődíj 1 VIP reg :D
  • cement
    en ma ugy meghuzogattam szegeny párám fülét hogy iszonyat, motoros haverokkal allatkodtunk, es hat a 600as meg 900as gyorsasagikat eleg nehez kovetni :D
  • I.C.ram
    Ja de hulye vagyok, mert nekem az injektor is szabalyoz :(
  • I.C.ram
    Kiszedem belole a ropsulyos rotort, aztan maris nem szabalyoz le. Egyik merci klubtars megtette. aztmonda eleg durvan lehet porgetni a motort, es megse kottyan neki :)
  • broman191
    Ja bicajjal mindenképp.
  • Csabesz6
    Jönné teis, mi?
  • broman191
  • Csabesz6
    Nemmondod, hogy azelőtti?:)

...
    (Itta Kádett.-Meg a lé?!.-A shrácc nem adot pézt ,deee...adott helyette egy villanyos zongorát(úhhhhhh-sanyi).Van itten hozzá akku is, naaaa.-Mi,mi,mi, mivaaan?)imádom
    Amugy bicoverseny is lehet:D.
  • R0zs0máK
    Mikori jármű?
  • MaSzKa
    nem cseppkadett :(
  • MaSzKa
    ok bicikliversenybe bent vagyok :D
  • R0zs0máK
    1.6 szívódízel
  • Csabesz6
    Dízel cseppkadett.
    Tényleg Maszka kihívlak egy racsingra.
  • broman191
    Milyen géped van? :D:D
  • R0zs0máK
    ja, vót valamikó
  • MaSzKa
    54,5LE :D
  • R0zs0máK
    De buta vagy ^^
  • R0zs0máK
    Mind a 43 lóerőddel együtt...
  • broman191
    Van benne power elég, nem kell hogy szép legyen...20 milkáért bőven a legjobb választás...:P
  • MaSzKa
    asszem a fogyasztási versenyt én nyerném :P
  • R0zs0máK
    Persze, csak ahol neked szabályoz, ott nekem van még 2000 fordulat vissza :DD
  • I.C.ram
    Hidd el porog az m110-es motor, mint a barom :D Ez nem egy rotyogos venyoc.