101030
.
-
Tuti banki visszavett -
Én is gondolta erre...de 6-10 misi átlagban használtautón...-.-''' -
Neme elírták és 20 misi akarna az lenni?
Mondjuk az meg sok főleg h már kint van az új! -
Én sem értem, elkezdtem elemezgetni a képet hogy nem-e valami sima hármas M-esítve...de nagyon igazinak néz ki. Nagyon áron alul van, ki tudja mi a gebasz vele...rendben van külsőre/belsőre...:) -
Jézus, 160-nál 5000-et forog... -
Sziasztok!
Találtam egy haszált bmw-t egy honlapon, de nekem gyanúsan olcsónak néz ki
szerintetek miért?
itt a link: http://www.aprohirdetes.ws/detail.php?id=86551 -
Ez a cikk, öcsém:DDDD.
"A műszerek fehér alapúak, és bekapcsolt világításnál növelhetjük fényerejüket, igaz, ekkor már tényleg úgy tűnik, Mikrobi feje emelkedett ki a cockpit közepéből. Az ülések viszonylag jó oldaltartást adnak, bár én kicsit magasnak éreztem a helyzetüket. Becsatolt övvel abszolút megérkezik a Peugeot 205 GTI-érzés, ha mond ez még valakinek valamit. Én annak idején csak azért hívogattam fel az Expresszben meghirdetetteket, hogy vevőnek álcázva magam, egy próbakörre elmehessek velük.":DDDDDDDDD idióta:D -
Borg #67803 Neked 2 katalizátor van az autódon? És az egyik a leömlőn van? :D Na ilyet meg én nem láttam még.
Amúgy nem 5 lambda van, hanem 5 hely neki. És 1 szonda.
Nálam úgy néz ki a dolog, hogy ahol a hf-ből kijön a leömlő, ott van hengerenként 1 szondahely. Azért, hogy mikor be lett chippelve, akkor hengerenkénti keverékarányt lehessen mérni, ugyanis ugye a hengerekhez az üzemanyaghídon sem egyenlő mértékű benya jut, már csak az elhelyezkedésüknél fogva is. Igy az injektorokat után lehet állítani, hogy melyik hengernél mennyivel legyen korrigálva a benzin mennyiség.
Aztán ahol kettőbe összemegy a cső, ott van a lambdaszonda (5. hely). Lent meg kollektor, flexicső, katalizátor, stb... -
mivan? a te autodban 5 o2 szenzor van? nahmegegyszer:
motor >> leomlo ( eloszor van rajta a szenzor majd mogotte a katalizator ) >> S pipe ( S csõ amin van a masodik o2 szenzor) >> kozepcso ( amin van a masodik katalizator)
tenyek:
ha lecsereled a lemlot az eliminalja az elso katalizatort ( o2 szenzor van a sport leomlokon is)
es ha nincs elso katalizator akkor egyertelmu hogy a masodik o2 szenzor ( lambadacska) az hibat fog dobni.
ha lecserelheted, de ugyanugy lesz rajta o2 szenzor...
ha lecsereled az autot cat back re akkor a kozepso cso leugrik a hatso resszel egyutt azaz mar masodik katalizator sincsen...
mondjuk tenyleg nem ertem miert nem lehet erteni hogy miert a masodik lambdatol eg a CEL
"Ugyanis a második lambda a kat után van"
hanyadik kat utan?
jo lenne ha szamoznad hogy mirol beszelsz, bar az allitasaimon nem fog valtoztatni -
Borg #67801 A jel miatt amit lead az ecu-nak.
Mondjuk azt nem értem hogy sakkoztad ki, hogy ha leömlőt cserélsz akkor a második lambda miatt ég a check engine?:) Ugyanis a második lambda a kat után van. A leömlő max az első elhelyezkedését befolyásolja, és kb mindegyik értelmes leömlőben van lambdának hely. (az enyémben 5 is :D ) -
" ugyis gazdag vagy "
ezt a mondatot vonzom, eskuszom! -
ja jó simán csak áld az anyagiakat ha már ugyis gazdag vagy :D -
benne vagyok!!!! rendezzuk itt a miami beachen:D -
tesom mostt vett egy monti cangat.. siman befert a scionjaba:D -
hogy talaltak ki az o2 sensornak azt a nevet hogy lambda szonda?
a szonda meg oke de mijaza lambda?
amugy meg nem katalizator mogott hanem elott van. az en automnal ket katalizator van, egyik a leomlon masik a kozepcsovon van
de az o2 sensor az elso katalizator elott van meg az s csovon ami meg a kozepcso elott van ( amin van a masodik kat)
he leomlot vesz az ember akkor a masodik o2 szenzor miatt a check engine light fel fog jonni a muszarfalon.. bar ezt eleg konnyen at lehet hidalni -
-
Ezért nem bírok én KÁDETTre komolyan nézni...folyton A kádett jut róla eszembe XDDDDDD -
ja az kimaradt, hogy kb sztem 14es fogyasztas fog kijonni :D
ha nagyon ovatoskodok 7-8liter de az az ovatos, ami nalam nagyon ritkan van. atlag 10el szoktam vele jarkalni -
ki jön bicajversenyre
fődíj 1 VIP reg :D -
en ma ugy meghuzogattam szegeny párám fülét hogy iszonyat, motoros haverokkal allatkodtunk, es hat a 600as meg 900as gyorsasagikat eleg nehez kovetni :D -
Ja de hulye vagyok, mert nekem az injektor is szabalyoz :( -
Kiszedem belole a ropsulyos rotort, aztan maris nem szabalyoz le. Egyik merci klubtars megtette. aztmonda eleg durvan lehet porgetni a motort, es megse kottyan neki :) -
Ja bicajjal mindenképp. 
-
Jönné teis, mi?
-

-
Nemmondod, hogy azelőtti?:)
...
(Itta Kádett.-Meg a lé?!.-A shrácc nem adot pézt ,deee...adott helyette egy villanyos zongorát(úhhhhhh-sanyi).Van itten hozzá akku is, naaaa.-Mi,mi,mi, mivaaan?)

imádom
Amugy bicoverseny is lehet:D. -
Mikori jármű? -
nem cseppkadett :( -
ok bicikliversenybe bent vagyok :D -
1.6 szívódízel -
Dízel cseppkadett.
Tényleg Maszka kihívlak egy racsingra.

-
Milyen géped van? :D:D -
ja, vót valamikó -
54,5LE :D -
De buta vagy ^^ -
Mind a 43 lóerőddel együtt... -
Van benne power elég, nem kell hogy szép legyen...20 milkáért bőven a legjobb választás...:P -
asszem a fogyasztási versenyt én nyerném :P -
Persze, csak ahol neked szabályoz, ott nekem van még 2000 fordulat vissza :DD -
Hidd el porog az m110-es motor, mint a barom :D Ez nem egy rotyogos venyoc.