101030
.
-
Ez nagyon komoly, én sem gondoltam volna még legmerészebb álmomban sem hogy ilyen van az északi tavaknál O.o
A csajok meg nem tipikus amcsi dagadékok, bevándorlók? :D -
kimaradt az 'es' -
Gyenge mint egy LADA.Muhahahahahaha:DDDDDDDDdd -
Lattal te mar rozsdat? Kicsit mas a feluleti oxidacio az igazi rozsda. Azon kivul siman lehet koszos is. Latzsik hogy a motorter dzsuvas. -
Dehogy olcsobb...
Bogarka.. OTig el is kell juttatni az autot. Nem ugy van az, hogy alanyi jogon jar minden 30+ eves autonak.
Eszebe ne jusson senkinek OTra vinni ugy az autot, ha mar van rajta magyar forgalmi. Nem eri meg. Ami megsporolsz vele az a teljesitmeny ado + ZK + 2 evenkenti muszaki, amin valljuk be az megy at aki akar. Cserebe kapsz sokkal dragabb es sokkal szigorubb 5 evenkenti muszaki+OT vizsgat.
Megint miert mondasz hulyesegeket, ha fingod sincs rola?
Biztositas meg igyis ugyus kb 10k lehet/ev. -
Tanksapka matrica? Mi van? -
500-600ezer.... aha... Persze. Max a bontobol. Fingod sincs az arakrol.
Megint bekapcsolt automatice a faszsaggyar, amint eszlelte a BMW szot.
Menjel vissza csapatni az 1.6d german car-ral inkabb. -
Najo, menjel aludni. Tul sok Szobi szorpot ittal ma.
Buta vagy mint egy kg liszt. -
a főfékhenger tiszta rozsda
lehet azért akarja eldni mert már a töke ki van vele annyit szívott -
SomebodyEra #67841 Nekem nem tűnik a festés kontárnak, elég pixeles a kép, ahogy már mondták korábban, lehet azért látod. Nem kell egyébként ekkora problémát csinálni ebből, elmegyek, megnézem, ha szar, nem veszem meg... -
30évesnél idősebb gyári autót le lehet veteránnak vizsgáztatni
úgy olcsóbb a fenntartás
és eleve csak 75lovas és 1tonna alatt van
és kb 9Literrel megáll -
amúgy én 2002-es nál kisebb motorral nem vennék
mert akkor az már olyan gyenge mint 1 lada :(
ilyenek kerülnek 5-600eFt-ba
-
tudod mikor adnék ezért 100eFt-nál többet
látszik a kontár festés, lehet törött
a motorháztatőn belül rozsdás ez az
érdekes a tanksapka matrica is és az a + műszer a műszerfalon
arra enged következtetni hogy hajtották
amúgy van itt ajkán is 1 metálkék ajkán azért adnék kb 200eFt-ot
kb ilyesmi -
340-ert egy ilyen auto nagyon olcso. Azzal tuti hogy nagyobb bajok vannak. Ebbol egy OT rendszamos ment el nem reg olyan 1.3 misi korul. -
Gondolom teljesitmenyadora gondolta, de az meg tok ugyannyi minden autonal evjarattol fuggetlenul. Csak a teljesitmeny szamit. -
SomebodyEra #67835 Köszönöm, megvédtetek engem is kicsit:)
Ez az autó legalább 4-500, hanem picit több lehet. Sajnos a tulajával még nem sikerült beszélnem, nem veszi fel a telefont, de hétvégén szeretném megnézni. Nem nagyon zavar ha gyenge a motorja, többek közt azért, mert nem száguldani akarom:) és azt hallottam, hogy nagyon könnyedén lehet alakítgatni a motorját. Na de először meg kell tekinteni a drágát. Van fent egy, képek alapján, rosszabb állapotú, az 340e.. -
milyen adó kevés rá mókuskám? -
Na most arultad el magad, hogy fingod sincs a markarol, csak a szad nagy...
Tudod mikor kapsz egy 1502-es BMW 100 rugoert. Also hangon is legalabb 800 lesz ez a kocsi, ha nem tobb.
Ado meg ugyannyi erre mint a tobbi kocsira. Max a biztositas olcso ra.
100k-ert 1502-est :D jo vicc... "megerhet" Ennek az autonak az arabol legalabb 10 Opel "German Car" Kadettot lehet kapni. -
100eFt-ot megérhet
mert kevés rá az adó és oldtimer -
a 1502 az nagyon halovány azt mondják -
van BMW-s topic itt :D -
nekem túl pixelelesek a képek, hogy pontosan lehessen látni a témát, meg ára sincs például... -
SomebodyEra #67828 Sziasztok!
BMW 1502
Mit gondoltok? Gondolkozom a megvásárlásán... -
Tesom haverjai amugy. Eleg pofasak voltak :D -
Traverse City es kornyeke es Sleeping Bear Dunes (nemzeti park). Michigan allam nyugati partja. Nincs messze a kanadai hatartol. :) Szerintem nagyon megeri ide elenezni, mert ilyet meg nem lattam soha az tuti :) Almomban sem gondoltam volna, hogy ilyen eszakon ilyen gyonyoru lesz minden. -
Mert jövöre megyek Canadába és ha ott van akkor kitérőt akarok tenni oda:D -
Kit érdekel? :D
A lányok izgisebbek :DDDD -
Ez hol van?:D -
Nem éppen szar hely, de a filmekben kicsit másképp mutat...^^ -
Matrozaim :D -
Kik azok a lányok?:P -
Szar az a Miami beach :D
Voltunk hetvegen a tavaknal.... hat mintha a karib-tengeren lennek :D
Kicsit off, de ugis olyan barati mar a tarsasag :)
-
Nekunk is befert. 1db es ugy, hogy csomagokat mar nagyon szukosen lehetett melle pakolni. Arrol nem is beszelve, hogy a hatsosor ules teljesen kampec.
Higlanderbe siman befer ledontott ulesek nelkul is. Ha ledontjuk az uleseket akkor vagy 6ot belehet rakin :)
Voltunk vele kempingezni is a hetvegen. 185-190 centi vagyok es ketten siman elfertunk a hatso reszen. Kenyelmesebb volt, mint az itthoni agyam :D Jo kis auto. MPG meg 24-25 kozott mozog. -
20 misi? lol?
ennél szebb, 2004-es is van már 6,5ér :D Nem mellesleg az az 5000km is elég kamunak tűnik, de ha minden igaz ebből, akkor gondolom szét van hajtva nem is kicsit, és örül ha ennyiért el viszi valaki :) -
gazdag?
gondolom ház,kocsi meg minden hitelre van...
mint mindenkinek amerikában... -
Erről van szó! 
fifi: ha nem tetszik akkor STFU és GTFO
-
Elmentünk házról-házra pumpát keríteni.
Az egyik félig összedőlt ház udvarán volt egy AROs csávó és neki volt.
Brutálkeményre felpumpáltuk és irány a kb 15 kmre lévő Csikszereda ahol már volt komoly gumis műhely.
Szerencsére kibírta addig :) -
2 milláért simán megéri pedig :)) (utána el lehet adni minimum 2x annyiért :))) -
van külö BMW-s topic is
amúgy itt nicns róla kép
és elég szűkszavú a gyerek -
jól van, ne matekozzatok már.. a hírdetés el van írva, vagy egy nullával, vagy egy számjegy hiányzik valahol...
egyikőtök sem fogja megvenne, szóval ennyi...