101030
.
  • I.C.ram
    Andrea*
  • I.C.ram
    Meghalt Pininfarina.
  • CSOCSO
    kosz...nem tudtam hogy hivjak magyarorszagon..
  • DJ BP
    mondjuk teljesen logikus amit tesznek :D Nem létszükséglet :)

Mondjuk ha nem vehet Range Rovert, vesz S-osztályt, az se sokkal kíméletesebb a környezettel :D
  • GregSB
    Svájc az egy külön sziget a Földön, nem csodálkoznék ha földönkívüliek laknának ott :DD

Én nem félnék attól hogy világszinten elterjednek az ottani dolgok.
  • Máté94
    Ez várhat az összes ilyen autóra?
  • Japep
    E-mailben és telefonon is meg lett erősítve, hogy nem ők küldték, és kérték, hogy juttassuk el nekik.

Amúgy én nem látok rajta nagy hibát, és állítólag nem is gyorshajtás miatt van, hanem túlsúlyos teherautóknál van ilyen...de akkor is hiányoznak róla dolgok és persze nem kellett aláírni, pedig ajánlott volt - ja, és nincs is teherautónk... :)

boríték
    csekk
  • Borg
    Azért azt megtehetnéd, hogy bescanneled (vagy lefényképezed), és felrakod ide. Had tanuljon belőle mindenki. - Persze nevet, címet ilyesmit ki lehet szedni a képből.
  • MaSzKa
    azt utána küldik már a jó számlát :D

Samsung
  • Japep
    Apám is megnézte, ő már kapott hivatalos bírságot, tudja hogyan néz ki.

Erre rájöttünk, hogy nincs rajta semmilyen pecsét, semmi rendszám, és még a boríték is a kis méretű, meghajtva volt benne a csekk.

Most, így visszagondolva vicces, hogy nem estek le rögtön ezek a dolgok, de hát a sokk... :D

Szóval figyelmen kívül hagyom és továbbítom a megfelelő szerveknek - remélem elkapják ezeket a balfaszokat!

Köszönöm a sok segítséget! :D
  • n003
    először azt a hatóságot ahonnan "elvileg jött" ha nem tudnak róla az már rendőrségi ügy .. csalás
  • Japep
    De a rendőrséget, vagy a Nemzeti Közlekedési Hatóságot?
  • R0zs0máK
    Szerintem hívd fel a rendőrséget
  • DJ BP
    ha a rendőrség ezt komolyan küldené még az is szórakozás...
  • Japep
    Én is ezen vagyok kiakadva...de még leírás sincs, hogy megérthessem...majd összeestem, mikor kibontottam...nagyon-nagyon remélem, hogy valaki csak szórakozik velem!
  • DJ BP
    4*100 ezer?? komolyan ne vedd, hát mit csinálhattál volna? :)
  • Japep
    Hát remélem én is kidobhatom...minden esetre majd felhívjuk őket, remélem igazatok lesz...mert amúgy durva lenne, az biztos!
  • R0zs0máK
    újabban a BKV csinálja ezt, kiadta valami ügyvédi irodának a tartozásokat. Kaptam levelet, hogy 5 évvel ezelőtt nem mutattam be a bérletemet, vizessek 13 ezer Ft-ot. Nem ajánlva érkezett, dobtam ki.
  • n003

jordániában láttam hasonlóan kristálytiszta vizet :DD istenem dejó is volt az .. kicsit irigyellek most ;))
  • cement
    en pont az iment vettem at egy tilosban parkolasrol szolo buntetest, ebben a honapban a masodikat, elso 5 ez 10k huf, de jonni fog meg 1 10k-s... szanalmas dolog, oda parkolok ahol senkit nem zavarok meg mindenki mas odaall de engem mindig megbasznak
  • cement
    a bunteteseket mindig ajanlottan kuldik szal ez kamu akkor, valaki hulyere akar venni, biztos van akit sikerul is. de szard le hidd el nem lesz kovetkezmenye ha nem fizeted be. amugy ilyen nincs is hogy "Nemzeti Közlekedési Hatóság" mekkora szar már :D
  • Japep
    Mert az összeg elég kemény...
    4*100ezer HUF

És nekem is érdekesnek tűnik ez az egész, mivel rokonom nemrég kapott 30.ezerről, de át kellett vennie a levelet és mellékelve volt neki, hogy 80 helyett 110 km/h-val ment, ezért kapta...hát nagyon remélem, hogy kamu.

Amúgy volt már valakinek hasonló?
    Vagy büntettek már meg valakit? Hogy bonyolódik le?
  • R0zs0máK
    Ha csak be volt dobva akkor ne foglalkozz vele...
  • Japep
    A boríték úgy néz ki, de nem kellett átvennem...[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1028113116&no=67866]#67866[/URL]
  • Japep
    Átvételnél aláírni sem kellett semmit, csak benne volt a postaládámban...az is érdekes nem? Mert miből tudják, hogy átvettem?
  • R0zs0máK
    Ha nem ajánlott levélben jött, csak simán, akkor dobd ki a picsába...
  • R0zs0máK
    Hívjuk inkáb dekorozásnak azt a wrappolást, kevésbé hangzik külföldre szaladt kivándorlósan
  • Borg
    Érdeklődj utána a hatóságnál telefonon. Méghozzá minél előbb, mert fellebbezésre is csak korlátozott idő van (asszem 9 munkanap vagy mi).
  • cement
    hat ez eleg atveres szagu, nem mellékeltek hozzá semmi iratot hogy mikor hol milyen kihágás történt? mert hogy kellene. ha nem, akkor be ne fizesd, lehet h valaki ezzel szorakozik h dobalja be a postaladakba es utaltatja a pénzeket a számlájára
  • Japep
    Hello!

Remélem jó helyen kérdezem... :)
    Ha valakit megbüntetnek akkor nem kellene valami leírás, hogy miért/mikor?

Mert én kaptam egy levelet a 'Nemzeti Közlekedési Hatóság'-tól, de nem volt benne semmi más, csak a büntetés, azaz a csekk.

Szóval semmit nem tudok, hogy most miért vagy mikor szegtem meg a szabályt.
  • desigo
    az egy kicsit durva...
  • CSOCSO
    OMG :D 45 ezer dolcsi????? azert mar veszem az ember egy full extras lexust :D

mondjuk biztos elmegy vele par honapig... foleg ha csak neha maszkal vele
  • CSOCSO
    egyetertek.. a viz tenyleg tisztabbnak tunik... a fulledt dolog meg megszokas kerdese. emlexem mikor kijottem es harapni tudtam volna a levegot.. mar evek ota nem erzek hasonlot. de soxor tenyleg mocskosul meleg ido van :( izzad az ember mint atom.

ezen a wrappolos munkahelyen is NON STOP mennie kell a legkodninak meg egy nagy venti engem fuj direktbe mert amugy leizzadom magam azonnal
  • I.C.ram
    Nem dramatizalom tul a dolgot, csak hulyesegeket beszeltel megint.

Nagyjabol ismerem az oldtimer piacot, legalabbis a gyakoribb tipusok arait, es tudom, hogy ezek a regi BMWk nem mennek ilyen olcson, megha nagyon szarok akkor is tobb szazezret kernek ertuk, vagy pedig gyoker az elado.

Te meg megint beirtal magazinokbol kiolvasott okoskodasokat es nyomatod itt a szar tanacsokat.
  • I.C.ram
    Van viszont 50x tisztabb viz, 20x jobb klima (nem az a fulledt szar levego) ja es edesviz, nem kell ketpercenkent zuhanyozni a sos viz miatt.

Belogtunk a MackinacIslandi Grand Hotelbe is. Az is jo volt :D Ingyen letudtunk zuhanyozni, meg kiprobaltuk a jakuzzit is, ha mar ott voltunk. de az szar volt mert valami 110 fahrenheitre fel votl futve, es 5 perc utan mar szarul ereztem magam benne. :D
  • I.C.ram
    es ez csak egy resze... Baromi szep az egesz. Levego is olyan tiszta, hogy rogton erzi a kulonbseget az ember.

Csajok pedig echte amcsik :D Kedvesek aranyosak voltak.

Amugy ahonnan mi indultunk a hajoval abban a kikotoben volt eppen Donald Trump yachtja is, ha mond valakinek ez a nevvalamit. Egy telitank abba a hajoba 45k dollar :D
  • MaSzKa
    mennyit lehet ezzel keresni?

privibe jöhet
  • CSOCSO
    aki kivancsi, hogy mibol elek mostansag:

masik 3 kepecske

ezt az elozo heten csinaltam... Fonokom ingyen kapott egy szar rozsdas 19 eves pick up truckot.. floridai nap miatt mar festek is alig volt rajtam ha vegighuztam a kezemet az auton akkor egy ilyen rozsdavoros folt maradt az ujjaimon. nah mindegy.. lemostam, letitsztitottam alkohollal, majd bewrappoltam az elejetol a hatuljaig..
    kiveve az elso grill nincs bewrappolva de amugy minden amit szabad ( hatsolampa, oldalsu tukrok, lokharitok ilyen rozsdas diamondplate-esre ( mi ennek a magyar megfeleloje mert a sztakiban nincs benne:D )

hetvegen kitoljuk az outdoor ( halasz, vadasz, camping bolt) worldhoz reklamozni a ceget( najo... megy az meg.. es a legszebb, hogy manualis.. imadom.. scion utan lefulladok vele percenkent:D kuplungot a levegobol kell iranyitani, azaz nem tudom letenni a sarkam es ugy jatszani a kuplunggal hanem egy tok idiota derekszogu ulesben kell a labamat emelgetni, mikozben a kuplung kemenyebb mint a trd sport kuplungom es legfelul fog:D
  • CSOCSO
    ez nem is beach.. egy darab palmafa sincs :D
  • MaSzKa
    ok
    te mondod

én mégse venném meg

te kicsit túldramatizálod