101030
.
-
Bár valszeg azért drágább, mert ennek 145Nm-t kell átvinnie, a tiédnek meg jóval többet XDD -
Hehe...hátsókerekesnél a beszerelés kb. másfél óra seggvakarással együtt :PPP -
Borg #67928 De a tied valami hátsókerekes szar :D Abban szerintem tök más a megoldás...
Az enyémbe még usa ebay-ről is kb 36 rugóban lenne az exedy szerkezet. Lendkerékkel már 50. A beszerelés meg alsó hangon két műszak, szóval még egy vagon munkadíj. -
Hát nem valami high end a "customer care" :DDD -
Azt nem, csak kinyomócsapágyat meg Exedy zsírt meg kuplungtárcsa központosító eszközt ^^ -
És küldenek még két maláj ribit szopni ajándékba, nem? -
Csúszni nem csúszik.. Egyelőre úgy tűnik, hogy most helyre jött magától :DDD Akkor gondolom csak a tárcsa pirult meg.. Még valami minimálisat érezni belőle, de már lényegesen jobb mint tegnap.. Melleseleg kb 2 vagy 3 éve volt benne kuplungcsere, csak ha minden igaz valami szupcsi noname szutyok van benne.. :( Majd egyszer.. -
Ilyen drága az alkatrész az Accordhoz?? :/
Nekem a gyári kuplung az kb. 25 ezer, a gyárinál jobb Exedy meg kb. 16 szállítással együtt :DD -
Borg #67922 Lehet hogy megégett a tárcsa, és egyenletlen a felülete. Akkor rázhat.
Csúszik is? (ha hirtelen ugrasz le a kuplungról felpörög a motor, az autó meg nem megy - logikusan nem 1-esben ahol a kerék elforoghat)
Az enyémnek is kb ennyi a baja (egyelőre), hogy ráz egy kicsit egyesben. Én is szivesen kicserélném, csak kurvadrága mulatság. Egy normális kuplungszett kedvezményesen is 50-70k a sallangokkal amit ilyenkor érdemes cserélni, és akkor le kell szedni a váltót hozzá, szóval a munkadíj is húzós. Viszont ha korrektül ki van cserélve, akkor olyan mintha új autód lenne :) -
paszmek...:O -
Meg kéne venni, jó lenne a sarki boltba lejárni vele... :D -
Eladó, FunnyCar Drag! -
Hát belülről még mindig nem szép, azok az ülések elég gyíkul néznek ki benne...
-
" 4 személy részére is megfelelő helyet biztosít! "
-
Pontosabban? Nem vagyok egy nagy műszaki szaki.. :] -
"Jót jó áron"...:))) Szerviz valszeg nem nagyon van...:D -
Borg #67914 Szervizelési költségeire azért kiváncsi lennék. Van egyátalán MO-n már olyan Nissan szerviz, ahol tudják kezelni?
-
Nem is drága:D -
Kilyukadt az valahol valszeg... -
:C
Oh noes! -
Andrea Pininfarina meghalt. -
Ja, azt figyuztam indexen :]
Kint 9.1 kunáért tankoltam 98as premium benyát, ha már itt tartunk.. Az aktuális árfolyama 32 forint asszem.. Szal jó vót! :D Viszont van egy olyan sanda gyanúm, hogy elpusztult a kuplungom.. Egyszer a Hvar szigeten kapott nagyon sokat (elindulás 30 fokos emelkedőn sokszor, meg ilyenek), aztán hazafelé volt két 2 órás dugó, mind hegyen, és mindegyik emelkedőn.. Ha egyesbe indulok úgy ahogy normálisan szoktam, szépen beremeg a cucc :CCC -
Nem sok minden :D
Talán ami leglényegesebb és még nem volt itt róla szó hogy pár napja az oroszok elkezdték gyakni a grúzokat, akik elzárták az olajvezetékeiket. Nem lepődnék meg ha drágulna a benya jövő héten :S -
Na aholy, visszatértem nyaralásból, valaki összefoglalná miről maradtam le az elmúlt 400 üzentben??? :D
Hoztam képet is:
-
Nem fél semmitől :D:D -
Lolller :D
Kell egy ilyen pulyka a kocsiba, aztán nem lesz gond ha megállítanak XD -
A harcos pulyka és a beszari rendőr esete :D:D -
rendben
-
jó,csak hirtelen azt hittem h. szíeszájéra íród h. "nemhiszem" XD
Ezért jeleztem h. mások ne értsék félre (Ha van még egy ilyen,"mindentfélreakarérteni" ember :D -
Elqrtam és ?
-
DJ BP #67900 oké akkor nem aggódok :D -
Ez sztem a #67896hsz-re ment,nem?? :D -
Nem hiszem, pár éve egy tuningkiállításon voltam, egy H2-ből jött vagy 2000W full csutkán, benne volt laptop meg egy rakás beépített elektronikus cucc...körülötte egy rakás drága gép, vagy 50 méterre rezgett minden...:D -
szieszáj #67897 apám swiftje is igy nézett ki tíz éve , rendörök nemhitték el h apám kitudott szálni :D -
DJ BP #67896 szeretnék kérdezni valamit, szerintetek árthat valamennyire egy mai autó különféle szenzorainak, ha tőle 1 méterre hangfalakból nagyon üvölt a zene? nagy rezgések nem zavarhatják? -
annyira nem gaz.. szerintem kibuffolhato percek alatt.. max fel ora! youtubeon van rola DIY video :D -
egykis polír és már jó is -
:DDDD -
szieszáj #67892 Eladó Kis szépséghibával lásd: leirás -
:(
RIP