101030
.
  • R0zs0máK
    Bár valszeg azért drágább, mert ennek 145Nm-t kell átvinnie, a tiédnek meg jóval többet XDD
  • R0zs0máK
    Hehe...hátsókerekesnél a beszerelés kb. másfél óra seggvakarással együtt :PPP
  • Borg
    De a tied valami hátsókerekes szar :D Abban szerintem tök más a megoldás...

Az enyémbe még usa ebay-ről is kb 36 rugóban lenne az exedy szerkezet. Lendkerékkel már 50. A beszerelés meg alsó hangon két műszak, szóval még egy vagon munkadíj.
  • SötétBarom
    Hát nem valami high end a "customer care" :DDD
  • R0zs0máK
    Azt nem, csak kinyomócsapágyat meg Exedy zsírt meg kuplungtárcsa központosító eszközt ^^
  • SötétBarom
    És küldenek még két maláj ribit szopni ajándékba, nem?
  • SötétBarom
    Csúszni nem csúszik.. Egyelőre úgy tűnik, hogy most helyre jött magától :DDD Akkor gondolom csak a tárcsa pirult meg.. Még valami minimálisat érezni belőle, de már lényegesen jobb mint tegnap.. Melleseleg kb 2 vagy 3 éve volt benne kuplungcsere, csak ha minden igaz valami szupcsi noname szutyok van benne.. :( Majd egyszer..
  • R0zs0máK
    Ilyen drága az alkatrész az Accordhoz?? :/

Nekem a gyári kuplung az kb. 25 ezer, a gyárinál jobb Exedy meg kb. 16 szállítással együtt :DD
  • Borg
    Lehet hogy megégett a tárcsa, és egyenletlen a felülete. Akkor rázhat.
    Csúszik is? (ha hirtelen ugrasz le a kuplungról felpörög a motor, az autó meg nem megy - logikusan nem 1-esben ahol a kerék elforoghat)

Az enyémnek is kb ennyi a baja (egyelőre), hogy ráz egy kicsit egyesben. Én is szivesen kicserélném, csak kurvadrága mulatság. Egy normális kuplungszett kedvezményesen is 50-70k a sallangokkal amit ilyenkor érdemes cserélni, és akkor le kell szedni a váltót hozzá, szóval a munkadíj is húzós. Viszont ha korrektül ki van cserélve, akkor olyan mintha új autód lenne :)
  • broman191
    paszmek...:O
  • redbull0304
    Meg kéne venni, jó lenne a sarki boltba lejárni vele... :D
  • GhostRider1 #67919
    Eladó, FunnyCar Drag!
  • redbull0304
    Hát belülről még mindig nem szép, azok az ülések elég gyíkul néznek ki benne...
  • Gabor1990
    " 4 személy részére is megfelelő helyet biztosít! "
  • SötétBarom
    Pontosabban? Nem vagyok egy nagy műszaki szaki.. :]
  • broman191
    "Jót jó áron"...:))) Szerviz valszeg nem nagyon van...:D
  • Borg
    Szervizelési költségeire azért kiváncsi lennék. Van egyátalán MO-n már olyan Nissan szerviz, ahol tudják kezelni?
  • Máté94
    Nem is drága:D
  • R0zs0máK
    Kilyukadt az valahol valszeg...
  • SötétBarom
    :C

Oh noes!
  • Máté94
    Andrea Pininfarina meghalt.
  • SötétBarom
    Ja, azt figyuztam indexen :]

Kint 9.1 kunáért tankoltam 98as premium benyát, ha már itt tartunk.. Az aktuális árfolyama 32 forint asszem.. Szal jó vót! :D Viszont van egy olyan sanda gyanúm, hogy elpusztult a kuplungom.. Egyszer a Hvar szigeten kapott nagyon sokat (elindulás 30 fokos emelkedőn sokszor, meg ilyenek), aztán hazafelé volt két 2 órás dugó, mind hegyen, és mindegyik emelkedőn.. Ha egyesbe indulok úgy ahogy normálisan szoktam, szépen beremeg a cucc :CCC
  • GregSB
    Nem sok minden :D

Talán ami leglényegesebb és még nem volt itt róla szó hogy pár napja az oroszok elkezdték gyakni a grúzokat, akik elzárták az olajvezetékeiket. Nem lepődnék meg ha drágulna a benya jövő héten :S
  • SötétBarom
    Na aholy, visszatértem nyaralásból, valaki összefoglalná miről maradtam le az elmúlt 400 üzentben??? :D

Hoztam képet is:

• broman191
    Nem fél semmitől :D:D
  • GregSB
    Lolller :D

Kell egy ilyen pulyka a kocsiba, aztán nem lesz gond ha megállítanak XD
  • broman191
    A harcos pulyka és a beszari rendőr esete :D:D
  • broman191
    rendben
  • RoR zsozso
    jó,csak hirtelen azt hittem h. szíeszájéra íród h. "nemhiszem" XD
    Ezért jeleztem h. mások ne értsék félre (Ha van még egy ilyen,"mindentfélreakarérteni" ember :D
  • broman191
    Elqrtam és ?
  • DJ BP
    oké akkor nem aggódok :D
  • RoR zsozso
    Ez sztem a #67896hsz-re ment,nem?? :D
  • broman191
    Nem hiszem, pár éve egy tuningkiállításon voltam, egy H2-ből jött vagy 2000W full csutkán, benne volt laptop meg egy rakás beépített elektronikus cucc...körülötte egy rakás drága gép, vagy 50 méterre rezgett minden...:D
  • szieszáj
    apám swiftje is igy nézett ki tíz éve , rendörök nemhitték el h apám kitudott szálni :D
  • DJ BP
    szeretnék kérdezni valamit, szerintetek árthat valamennyire egy mai autó különféle szenzorainak, ha tőle 1 méterre hangfalakból nagyon üvölt a zene? nagy rezgések nem zavarhatják?
  • CSOCSO
    annyira nem gaz.. szerintem kibuffolhato percek alatt.. max fel ora! youtubeon van rola DIY video :D
  • kemszi2
    egykis polír és már jó is
  • cement
    :DDDD
  • szieszáj
    Eladó Kis szépséghibával lásd: leirás
  • CSOCSO
    :(
    RIP