101030
.
  • Borg
    igényes? a regata?:D te nemtod miről beszélsz... szép kívül belül? loál :D

-olcsó
    -igényes
    -jó állapotú
    -szép kívül belül
    -városba való
    Ebből majd válasszál kettőt, és akkor az talán összejön :)

Az 1.4-es mocival a regata szépen be fogja kapni a 10-11 lityit városban, ráadásul egyátalán nem agilis autó városi tekintetben.
  • Szabi1991
    [center]
  • MaSzKa
    ez volt itt a kérdés...
    köszönöm, hogy ezt megosztottad velem

:/
  • Willi Betz
    Ez akkor volt szalon állapotban mikor legurult a gyártó sorrol...
  • MaSzKa
    ihhi
  • Willi Betz
    Nem!
    Elkezdem előről:D

Olcsó,de igényes futkosásra való autót keresek,ami állapotra is jó. A Regata személyében megis valósulna,mert állapotra szép kívül-belül.
    Persze mindezt városi használatra. Mert külföldre vagy nyaralni ugyse ezzel mennék,hanem a normális komfortos autóval.
  • Borg
    Nade most akkor döntsd már el mi kell neked? 750-es bmw-t akarsz de regatát nézegetsz?
  • I.C.ram
    no comment vagy meg mindig. Szellemileg 14 eves szint.
  • Borg
    Szerintem az 1.4-es, csak el van irva. Ugyanaz a motor van benne mint a Tipomban volt. Bosch mono jetronic központi injectorral, marelli gyújtás stb. Hibrid fos az egész, ha bármi felmondja a szolgálatot akkor a régi lada szaki sem tud hozzászólni, meg a modern elektronikán nevelkedett szerelő SEM. Mindenki csak bottal bökködi, aztán veheted sorba a cuccokat a bontóból mire rájössz mi van vele.
  • Willi Betz
    Azt elfelejtettem megemlíteni,hogy azért nézzen is ki valahogy:D
    Mert ebben a formájában kicsit hányinger állapotra.
  • MaSzKa
    kb 150eFt
    1.8-as motorral nagyon megy

• Willi Betz
    Leis írtam,hogy maximum 200k. Nem látom értelmét többet kiadni egy 2. autóra amit csak annyira használnék,hogy elmegyek pár dolgot elintézni míg a rendes nincs otthon.
  • Borg
    ezt vedd
    Fehér szín igénytelen, karbis motor, mi kell még..

Amúgy fater kertjében is van még egy ilyen, teljesen működőképes ha kell, csak papirjai nincsenek :D
  • Willi Betz
    Nem hosszú távra kell...maximum 1-1,5 évig,aztán utána ugyis menne szerintem a kukába. Bár mint mondtam jó állapotban van a képek alapján.
  • MaSzKa
    kb 400k
  • szieszáj
    hát mostmár mindegy pedig lehet meglenne 3. autónak :)
  • Willi Betz
    Amit betettem Regata az 1,5-ös benzines és igazából nincs benne sok elektronyos dolog...(leírás alapján)...
  • Borg
    4x4 is jó, kivisz a világból. Csak a rozsda ellen kell tenni néha :)
  • SötétBarom
    Vagy 10 évnél fiatalabbat -.-
  • MaSzKa
    opel újabb megbizhatóbb

kicsit nem vigyáztak rá annyi

hoszzútávon tutti jobban járszvele
  • szieszáj
    köszi ezt örömmel olvastam háát utána még szobajött faternál anno a panda 4x4 de akkor már német lett helyette :)
  • Willi Betz
    Autó,de a Ladáknak tényleg hülye helyen van a gyertyájuk:D
  • MaSzKa
    az unoba mindig a tornyojat kell hegesztgetni mert kirohadnak még azok is
  • Willi Betz
    Akkor ezt hasonlítsd össze azzal a Regatával amit betettem...
  • MaSzKa
    dugóba gyorsabb mint 1 ferrari
  • Borg
    Dízel? Visszamennyééé :DD

Nálunk megvolt a teljes palette régi fiatokból szinte.
    Regata 1.7d, 1.6 benzin
    Tipo 1.4, 1.9td
    panda 0.6, 0.75, 1l
    uno 1, 1.3d
    Fater anno ezek behozatalával szórakozott olasz bontóból (meg pár franciával), aztán volt ami a nyakunkon maradt saját használatra. Bár ne maradt volna...
    Én ezek alapján azt mondom, hogy 95... mi 95? egyátalán fiatból csak mechanikus karbis, alap fapadot szabad venni, a lehető legkevesebb elektromos kütyüvel :)
    Az első autóm a 650-es panda volt, azon kívül hogy néha körbe kellett tixózni a szivatóját mert széthullott folyton, csak ment és ment :D A legjobb városi kisautó volt, 4 liter körüli fogyival. Kék hammerite-al lekentem körbe, aztán rozsda se volt :DD
    Aztán jött az 1.4-es csoda tipo... erről nem nyilatkoznék bővebben, mert még mindig felkavar. 380-ba volt, 400-ért adtam el egy év után, de ráköltöttem közben még 400-at... egyátalán hogy menjen. De nem ment soha 2 hétnél tovább...
  • MaSzKa
    ok rendben küld jó lesz nekem :D
  • Willi Betz
    Autó kell basszus nem roller!
  • SötétBarom
    Baszod, autó kell vagy jetski? :DDD
  • MaSzKa
    Opel Vectra A van annyiért
  • szieszáj
    inkább neked bmw matricával :D
  • SötétBarom
    Télen az igazi. -.-
  • Willi Betz
    Zsigát is elég nehéz találni jó állapotút aza gond. 150 körül szinte mindegyik szakadt...
    Meg farok helyen van bennük a gyújtó gyertya és egy pocsojába nem mehetsz bele merészebben.
  • MaSzKa
    Segway az nem jó neked ? :D

• SötétBarom
    Most teljesen őszinte leszek:

Ha tényleg egy igénytelen olcsó autó kell, csak azért, hogy ne kelljen félteni és kímélni a városban, akkor csak és kizárólag régi swift.. Ha van mellette egy szeretett/dédelgetett vas, akkor úgyis mind1 milyen autó.. Meghúzni, koccintani, stb. egy öreg buzukinál nincs jobb.. Amúgy is kibír mindent.. Ha meg hiányzik a konfort bontasz bele valami régi alfa ülést :DD

Azt az autót egy percig sem tudnám sajnálni, történnyék bármi :D
  • Willi Betz
    Maximum 200ezret akarok költeni rá,mert feleslegesnek tartok többet kiadni érte,mikor van egy más fél éves Astram,csak nem mindig használom én.
  • MaSzKa
    ja tutti :D

amúgy júl huzott

csak úgy tönkre ment nem volt érdemes javítani

amúgy fiatnál alapfelszrelés ez: :D +Szakadékból sós vízbe zuhannak vele, totálkárosra törik+
  • GregSB
    Lada? :D

Maszka is ezt ajánlaná
  • Willi Betz
    Ha bajos lesz akkor kuka,nem töröm magam annyit rajta...
    Gondolkoztam előszőr Trabantban (de komolyan),csak azokkal aza baj,hogy jó állapotú nincs!
  • SötétBarom
    Olyan volt biztos mint a szar BMW-k.. Szakadékból sós vízbe zuhantak vele, totálkárosra törték, aztán megjavították, titeket meg jól átkúrtak vele :DDD