101030
.
  • Willi Betz
    Első képnek értelme volt...kicsit se hasonlít a széria autóra.
  • MaSzKa

új Opel Insigna
  • GTheo
    Ez milyen Opel?
  • MaSzKa
    sztem 1év elég lesz :D
  • Willi Betz
    Aztán majd kiderül,milyen lesz:)
    De így első látásra Astrat lecserélném egy ilyenre,főleg tetszik az új V6-os dízelje 260 pacival
    Persze megkell várni azt a 2-3 évet míg kijavítják a gyerekbetegségeket.
  • MaSzKa
    ja ez olyan alapdolog különben

a csapágyak a turbóba hamar elkopnak vagy tönkre mennek a nagy fordulatszám miatt is

főleg ha nem hagyjuk visszahülni

hosszú út után érdemes pár percig alapjáraton járatni és utána leállítani

és beindítás után nem érdemes padlózni amíg nem üzemmeleg a motor
  • Willi Betz
    Persze. De ezt aza gond,hogy sokan nem tudják és meghajtják,utána nem járatják,hogy lehüljön,hanem egyből leállítják.
    Meg persze ez érvényes mikor hidegen meghajtja,azzal tudja legjobban szétbarmilni a turbót meg az egész motort.
  • LaszloLedzenyi
    itt nem csak az autóval van a baj, hanem az idiótával aki vezeti. TD-t tudni kell vezetni , nem egy szaros 126 polski. Hidegen nem lövöd, nem spórolsz az olajon, mikor megállsz ,nem állítod le rögtön mivel a turbó tűzforró hanem egy fél percig-percig hagyod alapjáraton járni és akko nem ég rá az olaj a tengelyre. az a baj hogyx ezt nem tanítják sehol se a kereskedő aíkitől meveszed, vagy utánanézel vagy ha a szakmádhoz tartozik megtanulod.
  • Máté94
    Elkezdték gyártani az őj Ford Fiestát:D
  • MaSzKa
    elég jó lett az új opel kinézetre
  • R0zs0máK
    Nem is a 150 ezer egy új generációs dízeltől...az teljesen normális, hogy 150 ezer után fel kell újítani a turbót...más kérdés, hogy a márkaszervíz inkább cserél, mint felújít...
  • Willi Betz
    De ehhez az is hozzá tartozik,hogy 150ezer km után mit akarsz egy új generációs dízeltől?
    Bocsi,hogy beleszólok,de ez tény.
    Másik,hogy mivel dízel,szétvan hajtva és hidegen meghajtották...nyílvánvalóan.
  • MaSzKa
    ismerősnek is 120D van igaz ez diesel 2003-as

de eddig tökéletesen müködik és nagyon keveset fogyaszt
  • MaSzKa
    az ne csodálkozzon aki rommátörte az elejét
    és utána jöttek a bajok
  • R0zs0máK
    azaz orcánkra, kedves márkatárs :D (Baly)
  • R0zs0máK
    Nem igazán kell elpusztulni azért hátsókerekes autóval sem télen...jó téligumi sokat segít...sperrdifi meg mégtöbbet :)) (bár ez utóbbival még nincs téli tapasztalatom, de gyanítom hogy mosolyt fog csalni az orcámra :DD)
  • GTheo
    Nem, de Pécsen a mecseken lakunk és az autófeljárónk sem vízszintes, ha leesik a hó akkor hidd el kell a 4kerék meghajtás, meg ha síelni megyünk, akkor is.
    Idén télen Apa a Passattal akármikor feljött(4kerékmeghajtás), a szomszéd az E 270-es mercijével nem...

Még néztük az R320 CDi-t, mert anyám kitalálta hogy ő "sok"személyes autót szeretne... :D
  • Balyy
    Szóval dizel kell! Efölött elsiklottam!
    Én úgy látom már el van döntve a phaeton!
    Valóban az sti nem prémium kategória de 4wd! :)
  • LaszloLedzenyi
    milyen autó mennyi kilóméter van benne?
  • autoszimulator
    isten adja, mert f*szom se akar fizetni, nincs semmi gond vele... Így is a kötelező cserélendő dolgok is húzósak, pedig azok is rendben vannak...
  • SötétBarom
    Szerintem megmérik a kompressziót, aztán csókólom..
  • Máté94
    Terpezni akartok vele vagy mi?:D
  • autoszimulator
    Benzinmotor-vizsgálat mit jelent egy autó kötelező szervízekor? Átnézik, hogy minden okés-e rajt? meddig tart az kb?
  • GTheo
    Már leírtam, hogy a VW azért lenne jó, mert a helyi VW kereskedéssel, szervízzel nagyon jóban vagyunk és jóval olcsóbb lenne a szervízelés, mint különben.

#68222: Nem négykerék meghajtású...

#68204: Ezek az alapárak, extrák nélkül... Neten meg 9-10-ért 40ezer km alatt már lehet kapni full extrásat...
  • DJ BP
    aki Phaetont vesz mit izgatná az Imprez STI? Hobbiautó...
  • R0zs0máK
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ UTOLSÓ SOR :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Szabi1991
    dizel brubru ? :S

akkor az már karkarrkarrrr... pfff
  • Máté94
    Itt lehet csemegézni:)
    Csurog a nyálam!
  • Máté94
    Ha Camry-t akkor hibridet csak itt akkor nincs garancia:)
  • Balyy
    10 mihályért már vehetne impreza sti-t v. lancer evo-t!
    Újjonan nem de biztos találni néhány ezer kilométerest!
    Vagy pl. toyota camry! Bár azt nem tom mennyi de nagy meg jó is néz ki ja meg persze toyota! :)
    Tuti 10 alatt meg lehetne venni újjonan!
  • DJ BP
    de minek akkora bálna egyébként (Phaeton)? Mire kell? :)

A6 Audi már szűk?
  • GregSB
    Hát-hát.. szívesen együtt tudnék élni azzal a ronda autóval :D
  • I.C.ram
    Jo de most az 530xdrol van szo.

1-es bimmert nem ismerem, csak tudom, hogy ronda mint a bun :D Arrol nem is mondom velemenyt, mert nem ismerem (hallod maszka, amit nem ismersz, arrol ne okoskodjal, mintha ismerned).

Azt viszont tudom, hogy en meg nem lattam embert ennyit szopni autoval, mint amennyit unokatesom szop vele, pedig nem hasznaltan vette, szethajtva. Raadasul messze nem is a fapados modell. Elvarhatna az ember, hogy ennyi dellaert olyan autot kapjon, amin nem a bmw szerviz alkalmazottai keressek a napi betevot.
  • GregSB
    Akkor egy ellenpélda: haveromék már fél éve használnak egy benyás 1-es BMW-t, és az ég világon semmi baja. Nemtom pontosan mekkora motor van benne de 200 ló körül van a teljesítménye.

Dieselt én nem vennék, iszonyat szopó ha valami elromlik vele.
  • I.C.ram
    Erdekes... unokatesom 530 xdjeben is szetment a turbo, de biztos csak a veletlen muve... olajat meg jobban eszi, mint az en 35 eves autom...

Tobbet jart a BMW szerviz full fapad 316osaval, mint a sajat autojaval, annyit volt szervizben az a fos.

De persze Maszka, aki eleteben nem latott meg 10 evesnel ujabb bmwt, o megmondja a frankot, hogy a bmw az isten, mert 5 eves kora ota He-Man es bmw poszterek vannak a falan.
  • LaszloLedzenyi
    Bmw a merci és az audi olajfolyása az mindegyiknél megvan.
    De mégha egyedi hibák is akkor is nem azért dobsz ki 10 millió forintot egy autóért hogy után cserelgesd benne a dolgokat több százezer forintokért. ha nekem annyi pénzem lenne és megvenném az autót pl egy 530 xd-t akkor én elvárom hogy annak az autónak semmi baja ne legyen legalább 5-6 évig és ne kelljen szervizbe járnom vele csak olajcserére, ne már az én pénzemen jöjjön rá a gyár hogy milyen részegységeket terveztek félre.
  • MaSzKa
    egyedi hibák

mindegyik márkánál osztd le 1000 autóból mennyi megy tönkre

• LaszloLedzenyi
    Bmw 530 xd kilőve 150000 km nél ismerősnek turbócsere, és eszméletlenül fossa az olajat.
    Audi a6 3.0 v6 tdi. szivócső nyomás szabályzó szelep kuka 70000 és 80000 közt mindkettőt magam cseréltem darabja 140000 ft,bal hátsó kerékcsapágy kuka,szétverte a 18'as felni 50000 nél
    Ha volkswagen-t veszel ugyanúgy jársz mint az audival.
    Mercedes talán ujra kezd magához térni nincs baj velük,bár nem vagyok mercedes párti de mind közül talán a legmegbízhatóbb.
    Lexus hibrid technoligia, de ha elromlik valami akkor borsos lesz mivel nem túl elterjedt de mostmár a japánon is megbízhatók
  • MaSzKa
    köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a "fontos" információt
  • I.C.ram
    Lassan osszegyujthetnenk a felkegyelmunek egy banamakra valot.